![]() |
Cytat:
|
troszeczkę prowokacjii i nawet story post można ożywić!!hahahahahah :piwo: :pisze:
|
Pewnie ten vooow to sam pisał ten topic na jamie :P
|
Cytat:
<root@sidnet.org /root># dd if=/dev/acd0 of=/root/film.avi bs=7500000 count=1 i powinno zapisać pliczek :) PS. Mogę się mylić ;) |
Cytat:
Pozdro! |
To pewnie przez tą pełnie ksieżyca niektórzy spać nie mogą, np. ja, tylko ze ja gram w Fifę 2005 do 5 rano a ten misiek robi wykopaliska na forum
Pozdro dla wszystkich cierpiacych na bezsenność ;) |
Cytat:
kolega ma ode mnie minusa bo jak juz ktos pisal wykopaliska niemile widziane. |
Cytat:
skad Ty sie urwales? przeca to juz downo bylo... rzeczywiscie BIG LOL |
Zauważyłem że te wykopaliska występuja conajmniej parami moze to jakiś wpływ Księżyca :haha:
|
Cytat:
pozdro ;) |
dla mnie to nie żaden taki big lol
niekażdy po prostu wie, że Alcohol służy do działania na obrazach :) |
jestem, noramalny a może mam urojenia?
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S Kolejny dowod z tym kolesiem, ze Polska to kraj cudow :) :) :) :) :) ----EDIT---- @vooov zastanow sie co ty piszesz wogole :klnie: |
Znowu wykopaliska ??? :ysz:
|
Cytat:
|
i jeszcze jedno bez obrazy dla was moi kochani :piwo: zastanówcie się nad swoimi mozliwościami!!!!!
|
jedna rzecz mnie cieszy kiedyś też byliście takimi fachowcami jak :):):):)
|
panowie - a my sie tu caly dzien juz lejemy zamiast mu pomoc (choc to przednia zabawa tak na marginesie ;p )
:D |
Ilość załączników: 1
normalnie :D
dajesz OK (obr. nr 2 - moj poprzedni post) > START i leci :peace: |
Eeee - liczylem na cos wiecej. Gosc po prostu sam stal sie ofiara swojej glupty (lub geniuszu bo udalo mu sie to nagrac).
Sytuacja jakich w tym kraju wiele ... moze zostanie poslem. A tak wogole to obaj glowni rozmowcy maja problem z komunikacja. Ta osoba ktora "probowala" mu pomoc robila to jakos tak co najmniej obojetnie. |
Cytat:
czy mozna odzyskac te dane ??? |
Ilość załączników: 2
a ja strzelam ze on to zrobil mniej wiecej tak ;p
Alcohol >> Kreator nagrywania >> Plik z obrazem do nagrania: .avi (tak na sile, obr. nr 1) >> Dalej (obr. nr 2 i blad nieprawidlowego formatu) >> i wypalanko :D |
no wlasnie.
A jak zrobil tylko symulacje zapisu?? :) tez tak by moglo byc. Tylko jak avika wstawil do alcohola...hm...sprawa do przemyslenia wlasnie na tym forum |
@Sid, on nam tego nei zdradzi to jego sweet tajemnica :)
dobry jest:) |
a mnie zastanawia jedno - jakim kurcze cudem ta plyta sie wogole nagrala?... wlasnie zrobilm experymencik - rename avi->iso - i burn - i blad w obrazie mission failed...
ciekawe... |
o... widze, ze od momentu jak dalem to tu, to troche akcja sie tam rozwinela :D :rotfl:
ciekawe jaki teraz bedzie kontr-atak pana Duddera i czy wkoncu zrozumie swoj blad ^_^ :idea: |
co za czlowiek
:rotfl: |
On po prostu nie rozumie swojego bledu, poza tym chyba sam do konca nie wie co zrobil :D.
|
He he a jaki z niego jeszcze zadziora he he
|
troche samozaparcia i udalo sie plytke zniszczyc :P zeby chociaz rozszerzenia sie pokrywaly jak cdr (plik Corela i obraz cdrwin5 :D )
|
Hehe, czyli faktem jest ze idioci i ignoranci sa na swiecie. :D
|
Rotfl
|
majonez kiedys zapodawal linka w podobnym temacie z czasow poczatku serwisu cdrinfo jak jakis zawodnik chcial nagrac plyte w eksploratorze
generalnie ignorancja i niewiedza sa nieskonczone. cytat z einsteina [uzyty przez BD w stopce] realizuje sie |
nie moge......... :) ale coz trzeba byc wyrozumialym...
fajnie czasem takie cos poczytac ;) hehehehe |
BiG LoL
kurde, nie ladnie to tak sie nasmiewac, ale juz nie moge wytrzymac i musze sie z tym podzielic, toz to BIGEST LOL OF THE YEAR :D
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=22676 :peace: komentarze mile widziane 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:20. |