Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Saddam schwytany...nareszcie! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/saddam-schwytany-nareszcie-28823/)

Igloo 17.12.2003 08:11

pewnie ze złapaniem sadama bedzie tak samo jak z ukatrupieniem osamy, zabili go z 4 razy a on ciągle żywy.
pozatym to mi wstyd za nasze państwo, byliśmy okupowani przez tyle let i teraz sami jesteśmy okupanten państwa, które jakie było to było ale było niezawisłe i takie tam.

andrzejj9 16.12.2003 12:32

Cytat:

Napisany przez Nol
Powiem tak: za kadencji Clintona nic do Stanów nie miałem. Teraz jak tylko słyszę USA, to mi flakami przewraca...

Nie tylko Tobie.... chociaz ja jeszcze dodatkowo tam bylem i wtedy wlasciwie zaczalem miec raczej negatywne nastawienie do tego kraju. Oczywiscie daleki jestem rowniez od bezmyslnej krytyki, ale bezgraniczne zapatrzenie Amerykanow w samych siebie staje sie juz dla mnie czasami nie do zniesienia...

Nol 16.12.2003 12:22

Powiem tak: za kadencji Clintona nic do Stanów nie miałem. Teraz jak tylko słyszę USA, to mi flakami przewraca...

andrzejj9 16.12.2003 11:58

Cytat:

Napisany przez sayan
... jak dlamnie to podpucha ze strony Busha ..

niby DNA .. niby coś tam ..ale dla mnie to bujda !

George musi poprawic swoją reputacje .. wiec wymyslił schwytanie Sadamka :)

chociaz fajnie by bylo jakby .. złapali tego drania.

No wlasnie, nie jestem na biezaco. Czy to Amerykanie go zlapali i oglosili juz, ze to na pewno on? Bo jezeli tak, to nie ma najmniejszej pewnosci, ze nie jest to ich kolejne klamstwo majace wywolac okreslone skutki. Wlasciwie to bardziej bylbym sklonny uwierzyc, ze jest to wlasnie kolejna manipulacja, niz, ze naprawde w koncu cos im sie udalo.

sayan 14.12.2003 20:56

... jak dlamnie to podpucha ze strony Busha ..

niby DNA .. niby coś tam ..ale dla mnie to bujda !

George musi poprawic swoją reputacje .. wiec wymyslił schwytanie Sadamka :)

chociaz fajnie by bylo jakby .. złapali tego drania.

Pawel_k 14.12.2003 19:20

kurcze zlapali Wujka Sadama i kto mi teraz waglika na gwiazdke kupi buuuuuuuuu ;) :D :D :D

mr_spock 14.12.2003 17:21

A ja mysle ze taki Sadam i Osama to sa bogu ducha winni "przyjaciele swiata", padli ofiara USA. ;)
Gdyby to jakas bezstronna komisja zbadala (DNA) to bym uwierzyl. Gina zolnierz, opinia publiczna chciala Saddama to go dostala, a jak naprawde to wyglada...?

pawelblu 14.12.2003 15:59

Z jednej strony fajnie ze jest jednego glupiego dyktatora mniej, tym bardziej ze ten byl wyjatkowym pasozytem swojego narodu.
Ale co sie teraz bedzie dzialo w bialym domu !!! ... Bush bedzie chcial zeby go beatyfikowano.

kraluk 14.12.2003 15:35

Cytat:

Napisany przez SEBAw
Ciekawe czy złapia jego kolegę - Osame Bin Ladena... ;p

No właśnie, bardzo ciekawe, kiedy go "chytną" :)
Pozdro;)

Kasprzak 14.12.2003 15:01

Raczej to ze Saddam to pewne!
http://info.onet.pl/842151,12,item.html
Cytat:

USA potwierdzają - Husajn schwytany...poinformował dziennikarzy Paul Bremer, cywilny administrator Iraku...
a Bin Laden, predzej czy pozniej...chociaz tak naprawde Bin Laden moze juz calkiem inaczej wygladac. Kolega Saddam pomogl mu troche, wszyscy skupieni na Husajna a Bin Laden uciekal,chowal sie,przebieral...moze i operacja plastyczna

SEBAW 14.12.2003 14:55

Ciekawe czy złapia jego kolegę - Osame Bin Ladena... ;p

brzuszki 14.12.2003 14:52

Ma pecha ten Sadam.Świat pełen jest różnych satrapciów i ci jakoś żyją.Ale ten akurat ma ropę potzrbną amerykanom - i to jego pech.
Taki PolPot nie miał ropy i zmarł śmiercię naturalną. :jezyk:

SEBAW 14.12.2003 14:45

Cytat:

Napisany przez remix
Witam!

ja bym sie tak nie podniecal, bo na 100% nie sa pewni i identyfikacja jeszcze trwa... jeszcze sie moze okazac, ze to nie saddam
mam ogromna nadzieje, ze to on i ze faktycznie oslabi to, nasilajace sie ciagle, ataki ruchu oporu

oby to byl saddam

Już wykonali testy DNA, które potwierdziły jego tożsamoś!
Cytuje z WP: Przewodniczący irackiej Rady Zarządzającej oświadczył, iż przeprowadzone testy DNA potwierdziły, że schwytano Saddama Husajna.

Kasprzak 14.12.2003 14:41

...skoro nie stawial tak oporu. Kto wie czy to nie jakis "manekin" Saddama :).
Miejmy nadzieje...

Remix 14.12.2003 14:36

Witam!

ja bym sie tak nie podniecal, bo na 100% nie sa pewni i identyfikacja jeszcze trwa... jeszcze sie moze okazac, ze to nie saddam
mam ogromna nadzieje, ze to on i ze faktycznie oslabi to, nasilajace sie ciagle, ataki ruchu oporu

oby to byl saddam

Kasprzak 14.12.2003 14:30

Saddam schwytany...nareszcie!

Wlasnie ogladam TVN24.
Dorwali go.
Zywy,podobno zdrowy (ja tak nie twierdze).
Teraz sąd i zobaczymy co bedzie dalej!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23.