![]() |
pewnie ze złapaniem sadama bedzie tak samo jak z ukatrupieniem osamy, zabili go z 4 razy a on ciągle żywy.
pozatym to mi wstyd za nasze państwo, byliśmy okupowani przez tyle let i teraz sami jesteśmy okupanten państwa, które jakie było to było ale było niezawisłe i takie tam. |
Cytat:
|
Powiem tak: za kadencji Clintona nic do Stanów nie miałem. Teraz jak tylko słyszę USA, to mi flakami przewraca...
|
Cytat:
|
... jak dlamnie to podpucha ze strony Busha ..
niby DNA .. niby coś tam ..ale dla mnie to bujda ! George musi poprawic swoją reputacje .. wiec wymyslił schwytanie Sadamka :) chociaz fajnie by bylo jakby .. złapali tego drania. |
kurcze zlapali Wujka Sadama i kto mi teraz waglika na gwiazdke kupi buuuuuuuuu ;) :D :D :D
|
A ja mysle ze taki Sadam i Osama to sa bogu ducha winni "przyjaciele swiata", padli ofiara USA. ;)
Gdyby to jakas bezstronna komisja zbadala (DNA) to bym uwierzyl. Gina zolnierz, opinia publiczna chciala Saddama to go dostala, a jak naprawde to wyglada...? |
Z jednej strony fajnie ze jest jednego glupiego dyktatora mniej, tym bardziej ze ten byl wyjatkowym pasozytem swojego narodu.
Ale co sie teraz bedzie dzialo w bialym domu !!! ... Bush bedzie chcial zeby go beatyfikowano. |
Cytat:
Pozdro;) |
Raczej to ze Saddam to pewne!
http://info.onet.pl/842151,12,item.html Cytat:
|
Ciekawe czy złapia jego kolegę - Osame Bin Ladena... ;p
|
Ma pecha ten Sadam.Świat pełen jest różnych satrapciów i ci jakoś żyją.Ale ten akurat ma ropę potzrbną amerykanom - i to jego pech.
Taki PolPot nie miał ropy i zmarł śmiercię naturalną. :jezyk: |
Cytat:
Cytuje z WP: Przewodniczący irackiej Rady Zarządzającej oświadczył, iż przeprowadzone testy DNA potwierdziły, że schwytano Saddama Husajna. |
...skoro nie stawial tak oporu. Kto wie czy to nie jakis "manekin" Saddama :).
Miejmy nadzieje... |
Witam!
ja bym sie tak nie podniecal, bo na 100% nie sa pewni i identyfikacja jeszcze trwa... jeszcze sie moze okazac, ze to nie saddam mam ogromna nadzieje, ze to on i ze faktycznie oslabi to, nasilajace sie ciagle, ataki ruchu oporu oby to byl saddam |
Saddam schwytany...nareszcie!
Wlasnie ogladam TVN24.
Dorwali go. Zywy,podobno zdrowy (ja tak nie twierdze). Teraz sąd i zobaczymy co bedzie dalej! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23. |