![]() |
Zaznaczyłem "5>".
Ostatnio juz nie wypalam za wiele płyt. Kiedys wypalało sie ich wiele na tydzień. |
Bardzo malo.
Jezeli 2-3 w tygodniu to dobrze. Czasu malo i potrzeb juz nie tyle co kiedys. |
Mój rekord to 33 płyty w jednen dzień, a tak zazwyczaj to jedna-dwie na miesiąć
|
Płyt wypalam mało, tylko to co jest wazne - po co mają płytki leżeć bezużytecznie, kurzyć się i korodować? Średnio 2-3 w miesiącu, chociaż ostatnio dla kumpli wypaliłem prawie 30 płyt w 3 dni - to mój rekord :D
|
heh just kidding ^_^
taki maly joke ;p plytek wypalam bardzo malo - wlasciwie tak jak sidu |
Fakt :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To jeżeli palisz 600 płytek (średnio 16X) to musisz na to stracić 6,25 doób ;). Czyli cały tydzien tylko ślęczysz i palisz ;). Chyba, że w gre wchodzą wyżesz prędkości, a zapewne wchodzą.
Pozdro Piterniel |
hmm a ja roznie 500 - 600 zalezy od tygodnia
ps proponuje zmienic troche opisy ankiety <5 -> 0 - 5 5> -> 6 - 29 <30 -> 30 - 49 >30 -> 50 - 79 <100 -> 80 - 100 >100 -> pow. 100 |
A ja juz nie pale, odzwyczailem sie juz dawno.
|
0! Jeszcze mi nagrywarki z serwisu nie oddali! :-)
|
Cytat:
Tak myśle że 10-20 cd. Oczywiście 2-3 dvd. |
Różnie z tym bywa, czasem 5 na tydzień czasem 30, średnio do 30 tygodniowo. Sporo znajomych w sieci którzy nie mają nagrywarek, w zasadzie nie wiedząć dlaczego. Większość nośników wypalam dla nich.
|
Byłby problem doliczyć się pięciu w miesiącu :D
|
odpowiedz prawidlowa: mniej niz zero :blee:
|
roznie bywa czasem wiecej czasem mniej
chwilowe rekordy (moje) to przekraczanie 100, a zdaza sie ze nic sie nie przepali srednio powiedzmy 20 (mam w dodatku glupi zwyczaj - zamiast palic po trochu to czekam az dysk sie zapelni i wtedy sesyjka 8) ) |
Ja tam ostation wyjątkowo dużo wypaliłem bo zrobiłem prezent dla ważnej osoby w moim życiu i wypaliłem cało dyskografie elvisa okolo 41 albumów!!!
|
... rzuciłem palenie w sylwestra 2000 roku i dobrze mi tak :jupi: :spoko: :kasa:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Praktycznie wypale 1 plytke na 2 tygodnie nadodatek jest to moja samochodaowa RW. ;)
|
Witam!
ostatnio malo, tak do 5 i to glownie muza, ewentualnie cos przegrac :) a wiaze sie to, jak u wiekszosci z brakiem czasu :) |
Cytat:
|
Teraz..... no to bedzie, w domu 10/tydzien, w firmie czasami 10/dzien:D
Roznie....do 50 plyt tygodniowo cuzamen do qupy. |
To co wolisz ;)
|
:D ^_^
buhaha <5 i 5> to w sumie to samo :jezyk: :peace: a co jesli pale 5 na tydzien, co wybrac :P |
nagrywalem przez miesiac srednio kolo 200 plytek... teraz nagram miesiecznie 40 to jest dosc wysoki wynik...
tak jak Sid powiem... dokladnie tak i nie inaczej... brak czasu... nawet filmow nie ogladam... a nazbieralo sie juz kolo 200 do obejrzenia... trzeba bedzie chyba zostawic to na czas wakacji... ;) :D :peace: |
Cytat:
|
a ja cos ok. 10, bo wlasnie testuje nowy bios
zwykle wypalam mniej Cytat:
|
bylo bylo bylo
ale chyba dawno bo nie pamietam :D ja wypalilem w tym tygodniu jedna (1) plyte - i to i tak dobry wynik - czasu brak, zainteresowania sie zmienily (patrz opis nad avatarem) i jakos nie mam co palic |
Ile płytek ?! ;)
Witam all. Taka sonda ile płytek palicie na tydzień :)
Może to niektórych zmylić (matematyków) <5 = mniej niż 5 a nie większe (znak może zmylić większości na 5 :) i inne ;D. < mniej > więcej |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:30. |