![]() |
Nowszy WinAmp
WinAmp 5 rc 666 (full)
No.... taki .....dobry....lepszy niz poprzedni. |
ta wersje "szatanska" (666) mam juz od kilku dni ||
|
Cytat:
Warto instalować "piątke"? |
mozna by powiedziec stary poczciwy winamp w nowej szacie :)
a czy dobre i czy warto to sam sie musisz przekonac instalujac go ;) |
Witam!
ja czekam... ale jeszcze nie wiem na co hehehe uzywam 2.95 i jestem happy :) |
nie chce mi sie go instalowac :)
moze ktos zobaczyc ile to cudo szama pamieci podczas odtwarzania (Task Manager -> Processes) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
bo jest piekna bo jest cudowna bo ladni wyglada bo umie teraz nie tylko odtworzyc film ale pewnie tez go nagrac na plyte jeszcze nie steruje twoim telewizorem (ale wersja super pro juz to umie) bo ilosc wodotryskow przekroczyla wszelkie granice - a przeciez chcesz byc obywatelem swiata? podsumowujac - g..no jakich malo |
ciagle rc, poczekam na final...
wtedy przetestuje btw:ciagle kolejne wersje 2.xx |
dla mnie wersja 3 już była do d..y. wersja 5 podobnie.
zastanawia mnie jedna rzecz: przecież jak się komus tego typu rzeczy podobają [amp 3 & 5] to po co on w ogole z tego programu korzsyta. skoro WMP wyglada prawie tak samo, tez sie czepia wszyskich plikow medialnych, i tez jest to d...y po co sobie zasmiecac rejestr o jeden shit wiecej ? |
a mnie tam 5 pasi.
faktem jednak jest, ze 3 byla do d...py. |
Ja używam 5_666 pare tygodni i jak narazie nie narzekam. Swoim wyglądem (normalna skóra) bardzo przypomina swojego brata 2. Spodobały mi się inne czcionki w programie, są teraz bardziej przejrzyste.
Zobaczymy jak będzie wyglądała wersja finalna. |
Czy nullsoft podaje cos na temat wersji FINAL? Bo bym sie przesiadl, ale na bete nei chce... Na razie siedze na trojce i jestem zadowolony (jako jeden z nielicznych jak widze)...
|
Jest jush wersja finalna!!!!!!!!!!
Jak coś to po linki na GG |
czemu na gg ???
dawaj tutaj :cisza: przeciez to freeware :) |
|
sciągnołem, zainstalowałem, i nawet sie podoba.
moim zdaniem bardziej przypomina wersje 2.xx od czego trójka tak bardzo chciała odejść. narazie sie sprawuje całkiem fajnie... shuma02 |
oki... no i mam problemik...
mialem sie juz pytac dlaczego zadne klawisze na mojej klawiaturze nie dzialaja z Winampem a tu wychodzi na to ze by jakiekolwiek skroty dzialaly 'playlista' musi byc uaktywniona... no a tak wogule dziwi mnie fakt ze Nullsoft wogule nie ma ani slowa na temat Winamp 5... shuma02 |
Zrobiłem tak. Przegrałem sobie plugin bodaj milk do winampa 2.95 i gra. Jest lepszy niż geis bo można mieć widoczne ikony pulpitu i przy okazji robi za taki niby wygaszacz.
|
Cytat:
|
Cytat:
ale mi sie narazie i tak podoba. shuma02 |
Cytat:
To ironiczne poczucie humoru, rewelacja :) Dziękujmy za foobara! |
Cytat:
w 100% racja........... |
@-Sid-The-Rat=>: Podzielam twoje zdanie, po przesiadce na Foobara to dlugo nie wróce (jeżeli wróce :) ) do Winampa!
Foobar RuLeZ! |
nie chwalić Sid'a przed zachodem słońca :nie: bo głową chmury przebije :sciana:
jest rodzynek do wersji pro, by nagrywać z prędkościami >niż x2. PS. o ile "3" była nieporozumieniem, o tyle "5' wydaje się być OK. |
ściągnąłem ale jeszcze nie zainstalowałem wersje z Osłoskopu Winamp 5 Pro Finall czy cos takiego ;)
Jest tam do wyboru polska wersja językowa? A jak nie ma to czy nakładeczka się pojawiła? Przydałaby się bo Wimampik troche bardziej rozwiniety :) |
nie spotkalem jeszcze polonizacji, ale pewnie zaraz będzie.
|
Cytat:
porownujac winampa z foobarem, to jak komfortowa wille pelna luksusow z drewnianym domkiem w gorach z zapieckiem, w jednym i w drugim mozna mieszkac, pytanie tylko o doznanie wrazen... :ok: pozdrawiam |
nie.. to bardzo zle porownanie - winamp to karoseria samochodu wyscigowego, wyposazenie samochodu wyscigowego (fotele, obicia, lusterka, kierownica), nawet kierowca mysli ze jest wyscigowy tylko ze kurcze silnik od kosiarki...
a foobar to silnik od rakiety... ciezko okielznac - ale jak ci sie uda... |
Cytat:
.........ot i co. Wyjąłeś mi to z ust. |
Cytat:
jednak nikt nie zyje jakims altruizmem i lubi te swiecidelka... jak sie przejde po ludziach to zazwyczaj maja winampa i jakies skorki, bajery... oni to lubia, przyznaje ze ja tez nie lubie jakiejs spartanskiej surowosci... nie bede wazelinowal nowego winampa... ale jego funkcje mi odpowiadaja, foobara tez posiadam, ale przyznaje sie nie uzywam go zbyt czesto... ma on jeden problem nie radzi sobie dobrze z mp3pro, ktorach mam pewna ilosc inna uwaga to taka, ze kolejne wersje foobara upodobnia go do kolejnych wersji winampa, to bedzie kiedys kombajn... zreszta wystarczy porownac pierwsza wersje foobara i nastepne... podobnie jak winamp siegnij po pierwsze jego wersje, bedzie tez rakieta i prostota obslugi pozdrawiam |
poznalbys piotra i nigdy wiecej nie przyszloby ci do glowy ze foobar kiedykolwiek stanie sie takim kombajnem jak winamp - NIGDY!
zreszta pokaz mi podobienstwo? skorki to robota osob trzecich, tak samo sam system do ich stosowania, nie potrafie znalezc w foobarze (a moj jest niezle napakowany) zadnej funkcji nie zwiazanej z muzyka to jest player profesjonalny - i takim pozostanie |
Cytat:
nie wiem jaka bedzie przyszlosc w tej materii, moim zdaniem nie ma znaczenia co jest lepsze, czy profesionalne,... moje oczekiwania w stosunku do odsluchoiwania muzyki siegaja znacznie dalej... ja czasem chce jej posluchac na urzadzeniu innym niz komputer, np. wieczorem bez szumu wiatrakow, dysku... dlatego przyszloscia sa urzadzenia niezalezne pozdrawiam |
moim zdaniem jak coś służy do kilku rzeczy to jest do niczego... w sumie używam winampa tylko do słuchania mp3, a na przykład jakieś teledyski to już oglądam wmpc. Dla mnie to tandeta używać do wszystkiego tylko winampa... No i w sumie co z tego, że potrafi nagrać płytkę.... Dla mnie to już lekka przesada... Przecież od tego mam Nero... I wiem, że on to lepiej zrobi... po prostu takie rozwiązanie jest dla ludzi, którym nie chce się kliknąć na skrót do Nero... ech... Może winamp chce być samodostarczalny !? Pomimo iż posiadam procka 2.4 [co prawda celka :(] to i tak instaluje programy, które najmniej obciążają mi system... a zresztą po co mi nowe bajery w winampie jak i tak z nich nie korzystam... jeżdże na wersji v2.95 i spoko hula...
|
zainstalowalem, zobaczylem, odinstalowalem...
jakos nie dla mnie ta nowa wersja - mam mieszane uczucia kiedy widze, ze odtwarzacz multimediow zajmuje tyle samo zasobow, co shell w systemie (explorer.exe) kiedys, owszem, wersje 2.x uzywalem do konca jej rozwoju, ale v5 juz nie dam rady :/ ja tez pozostaje przy foobarze |
jednak nowy winamp - ma wiecej bajerow ktorych nawet nie mam zamiaru sprawdzac czy dzialaja (dla mnie to ma tylko odtwarzac mp3), ale bardzo ladnie wyglada - mozliwosc przybrania waskiego paska u gory ekranu z widocznymi wszystkimi potrzebymi opcjami - tomnie przekonalo
|
a może ktoś by podrzucił winampa 2.95 na iglo@interia.pl
z góry dziękuje |
Cytat:
|
dzięki
|
dawno nie bylo o sonique, czy ktos to uzywa?
|
Cytat:
Ze jak ??? |
kazda skorka ma 3 podstawowe wyglady - duza, mala i postac paska - ja sobie ten pasek przeskalowalem do szerokosci ekranu i przykleilem do gornej jego krawedzi i to mi sie podoba - przypomina Creativ Launcher'a, ktory nie dziala pod xp/2k3 (ponoc sie da go zmusic, ale nie w najnowszej wersji sterow), a ktorego lubilem :)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Pl Pl Pl Pl
jak ktoś będzie miał, będzie znał miejsce skąd wziąść polską nakładke/pliki językowe niech informuje!
bo fajny ten Winamp, a opcji ma tyle, że ja większości nie kumam, a polskie menu by się bardzo przydało! Dzięki! i pamiętajcie! |
Cytat:
pozdro |
Cytat:
http://www.vastnet.co.uk/~cox/ppage/...beta2PL_XP.exe do v5beta2 - z 5.0full dowiedziałem sie że działa, niewiem czy z 5.01... -- EDIT -- link nie działa jak powinien ale chyba wszyscy sobie z tym poradzą... BTW na ww. stronce jest kupa spolszczeń - napewno każdy sobie coś wybierze :) |
Cytat:
!!/edit działa ta beta, ale ja dziękuję za takie coś, musze odinstalować Winampa bo wogóle nic nie chce się odtwarzać. Oficjalne muszą być raczej te pliki bo to to nie wiem :) |
Cytat:
ps. jakie oficjalne ??? co przez to rozumiesz ? te które są na stronie nullsofta? jeśli tak to ostatnie "oficjalne" spolszczenie było chyba do wersji 2.7x ... |
Cytat:
Wiesz może to dlatego, że pierwsze wgrałem ta pliki alfa i one coś mogły naknocić. Ogólnie nie ładowała się mp3, była na liście ale za cholere nie chciała się włączyć. Oficjalne nullsofta, albo ze strony komputer świata.:) Zawsze miałem spolszczenia z tych ich niezbędników i były najlesze. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:29. |