![]() |
Cytat:
"Panie Prodi, pan mnie tylko ulagodzil swoim slodkim pierdzeniem" "Panie Ferhoygen, jesli to nie bedzie do maja to ja wpadne i rozp*** panu swieta" Mysle ze ta konstruktywna krytyka dala by im do myslenia :D |
e tam polskie przeklenstwa niewymagaja tlumaczen [no chyba ze bejzbolowymi translatorami] ;) :D
|
Cytat:
Ale nie tak odrazu, najpierw tłumacze muszą im przetłumaczyć na ich niemiecken języken lub jakiś tam inny ;). |
juz widze jak te romany prodi i zaki sziraki by uciekaly az by sie za nimi kurzylo :P
|
Cytat:
|
Gość powinien być negocjatorem :)
|
kur.. ja pier.... to bylo za***i... gosciu mnie rozpier..... byl poprostu the best
|
Polak potrafi :zeby:
prosty sposob pokazania jak dzis powinno sie rozmawiac z nasza kochana TEPSĄ :D ^_^ |
Dobre hehe.....a pamietacie swego czasu Tomasza Lisa, tez byl gdzies na forum w zalaczniku i tez niezle wykazal sie?
|
To jakies na czasie:) rozp*** panu swieta!! :D
Ale ten L. to rzeczywisicie gnoj - koles nagral wiadomosc na jego poczte a ten to rozpowszechnil. |
... wyobraźcie sobie kolację wigiliją u pana Lebiedzia, stół zastawiony, ludzie łamią się opłatkiem ,koledy cicho grają, pusta zastawa dla niespodziewanego gościa czeka ... i nagle łomot do drzwi.
|
... nie moge, już płacze ze smiechu. Dobrze że ten przemiły pan, podał numer telefonu, to przy przypływie, za***istego humoru zadzwonie. Jak zdąże przed pane na L.
Ale nastawiony do świąt pozytywnie. On dopiero może je spier..... Pozdro |
Ten pan byl naprawde zdenerwowany.
Chcialbym zobaczyc reakcje osob, ktore sluchaly tej wiadomosci :D. |
Naprawdę, bogaty zasób słów ma ten pan! :-)
|
Wszystko ladnie ulozone.
|
Chyba był nieco wzburzony hahaha
|
od czasow ediego800 nie przeszkadzaja mi bluzgi ludzi inteligentnych - zobaczymy czy te mi beda przeszkadzac :)
ps. mam nadzieje ze moich rozmow z panienka z 9393 nikt nie nagrywal - ale chyba pomoglo - nic mi juz w telefonie nie trzeszczy :D edit: o jesssuu... nerwosol pic... bo potem ktos wysadzi tepse w powietrze i zrzuca to na bin ladena nie wiedzac co potrafi z czlowieka zrobic 'cienka blekitna linia'... |
Mistrzostwo świata :D
|
kur** ja ci zaraz przyp***** wy jestescie k**** po******** k*****... :D :D :D
nie ma to jak zadowolony klijent, pan Lebiedz pewnie teraz sra ze strachu ze mu niezadowolony klijent przyjdzie szczenke przestawic ;) :D :D |
7 tygodni - i tak to cierpliwy koles ;)
|
Witam!
hahahaha roz**bal mnie ten typ :) to sie nazywa wiazanka :) |
TP.SA i rozczarowany klient
Ilość załączników: 1
W załączniku jest nagranie bardzo rozczarowanego klienta który zostawił wiadomość na poczcie głosowej telefonu jednego z pracowników tepsy.
Uśmiałem się po pachy. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:30. |