![]() |
Bartez, czy umieściłeś już może gdzieś opcję dotyczącą sprawy jak w temacie dyskusji?
Pzdr, Kysu |
To gitarrra. Moze jeszcze uda mi sie napic :piwko2: na rachunek przegranego... :najlepsz:
|
Cytat:
Zaraz cos w tej sprawie postaram sie zrobic :) |
Cytat:
... sorki ale nie mogłem się powstrzymać ;) 8) |
Czesc, to znowu ja. Wiadomo juz cos o sprawie jak w temacie?
|
:)
|
Cytat:
tylko narazie mamy kilka wazniejszych rzeczy i ten temat musi troche poczekac prosze o cierpliwosc |
Sorki, ze przynudzam, ale jak zaawansowanie implementacji? :-)
|
I jak sprawy? Widze (i podziwiam), ze powstal nowy layout 'Panelu uzytkownika', ale... gdzie te komentarze? :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to grejt!, bo do dzisiaj nie moge znalezc pewnego swojego komentarza, a to wazna kwestia pewnego zakladu, ktory na razie przegrywam...
Bo kiedy pojawi sie w/w mozliwosc, to raczej nie ma co liczyc na podlinkowanie starych komentarzy? |
juz niedlugo bedzie :)
poza tym, pojawi sie kilka nowych udogodnien i tym podobnych rzeczy, ale o tym sie wkrotce przekonacie ;) |
Hej,
I jak status tej sprawy? Cos do przodu? |
Hmm, pomyslimy o tym.
|
Archiwum komentarzy
Witam,
Pytanie i sugestia: w związku z tym, że rejestracja pozwala na jednoczesny dostęp do forum jak i na wystawianie komentarzy do newsów - czy możliwe byłoby stworzenie w "Panelu użytkownika" zakładki z "Archiwum komentarzy" wystawionych do newsów na głównej stronie "CDRinfo"? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:33. |