Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak wywaliś Piterniela z forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-wywalis-piterniela-forum-29378/)

Wilkołak 29.12.2003 12:47

Jak wywaliś Piterniela z forum

Piterniel pisał że chciałby aby taki temat się pojawił, no to jest, kto chciałby aby Piterniel wywalić z forum, niech się dopisze ^_^ Ale będzie ubaw ^_^

Piterniel 29.12.2003 12:48

Znalazł się:P. Niestety w wariatkowie nie ma miejsca ^_^

Wilkołak 29.12.2003 12:52

O Piterniel widze że sam się dopisałeś, że chciałbyś aby cię z forum wywalili, widzę że jeszcze czytać się nie nauczyłeś. Gdyż wyraźnie w treści posta pisało, kto chciałby aby Piterniel wywalić z forum, niech się dopisze ^_^ :jezyk:

CIAPEK 29.12.2003 12:57

hahahhaha o qrwa! :D:D:D no padłem na cyce, Nie spodziewałem się takiego tematu, hahaha

No fakt sam się domagał :)

Jak? Prosto........bananowy song tralalalala

Ale nie...niech zostanie. Tak z nim ciekawie jest :)

Piterniel 29.12.2003 12:57

Jeżeli napisze, że jesteś pedałem to też się dopisuje.

Piterniel 29.12.2003 12:58

Może przykleimy ten topic ?

Piterniel 29.12.2003 13:00

Mógłbyś temat poprawnie napisać :cisza:

jasut 29.12.2003 13:07

Cytat:

Napisany przez Wilkołak
Piterniel pisał że chciałby aby taki temat się pojawił, no to jest, kto chciałby aby Piterniel wywalić z forum, niech się dopisze ^_^ Ale będzie ubaw ^_^

Kurde Wilkołak, już cię nie lubię !!! Piterniel jest OK i ma zostać :cisza: . gdyby nie on nie wiedziałbym co znaczy mój nick :) :mruga:

Wilkołak 29.12.2003 13:09

No jest z nim bardzo ciekawie, i dobrze że jest na forum. Ciągle dowiadujemy się o nim nowych rzyczy, teraz okaazło się że Piterniel jest pedałem no kto by pomyslał, ale cza mu bić brawa za odwagę że się przyznał :spoko:
PS.
Ale Temat fajny, muwiłem że bedzie ubaw :D :D :D :D

Piterniel 29.12.2003 13:11

Cytat:

Napisany przez Wilkołak
No jest z nim bardzo ciekawie i ciągle dowiadujemy się o nim nowych rzyczy, teraz okaazło się że Piterniel jest pedałem no kto by pomyslał, ale cza mu bić brawa za odwagę że się przyznał :spoko:

No jeszcze jedno. NAUCZ SIĘ CZYTAĆ. Napisałeś, że ty jesteś !

Wilkołak 29.12.2003 13:13

:spoko: Piterniel spoko, przyznałeś się że jestes pedałem to twoja sprawa, i nikt cię nie osądza

Piterniel 29.12.2003 13:14

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Jeżeli napisze, że jesteś pedałem to też się dopisuje.

Nauka czytanie się kłania

-Sid-The-Rat=> 29.12.2003 13:40

jasut? to joke? ps. co znaczy twoj nick?

ps2. pierwszy raz widze zeby ktos nabijal sobie posty w temacie posweiconym wlasnemu bananowi...

cybermat16 29.12.2003 13:46

Piterniel wyluzuj, ale skoro Wilkołak nazwał cię pedałem to trochę racji w tym musi być, bo byś się tak zaciekle nie bronił :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ale Wilkołakowi udał się ten temta postu :)

-Sid-The-Rat=> 29.12.2003 13:48

ej - jedna uwaga - od homoseksualzmu z dala prosze - na ogol jestem tolerancyjny - ale tak jak rasizmu tak i dyskryminacji innych orientacji seksualnych nie lubie...

adixo 29.12.2003 14:01

Ale tu się robi ciekawie

cybermat16 29.12.2003 14:07

No nie. Ciekawe co równie śmiesznego Piterniel powie na swoją obronę, pewnie wszytkich bedzie obrażać, albo powie że to jego kolega, mówił za niego :zeby: :zeby:

pawelblu 29.12.2003 14:14

Hm - wezcie lepiej obaj duzy rozbieg i ***nijcie glowa w sciane (tylko mocno). Moze cos pomoze :blee:
Ale sie dzeciakom nudzi jak maja ferie ;p

Co do znaczenia nicka (to o czym pisal jasut) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=29297 - chyba chodzi o to.

PS. - dlaczego mi nie ocenzurowalo "***nijcie" :) ???

Piterniel 29.12.2003 14:27

Nagadaliście się, napisaliści i tak gówno Wam z tego przyjdzie. Widze, że robicie sobie jaja z 2 człowieka (Piterniela). I jeszcze macie problem z moim kolegą. Jak chcecie moge dać numer teleonu :P.

Nie rozumie takich ludzi. A może ankiete zamieścimy czy Piterniel ma wyleciec z forum ^_^ . To się robi śmieszne

_Neoo_ 29.12.2003 14:31

.

andrzejj9 29.12.2003 14:33

Kurcze, kilka dni mnie nie bylo, a tu takie topiki powstaja :o Moglby mnie ktos oswiecic i powiedziec, o co wlasciwiei chodzi ???

Piterniel 29.12.2003 14:34

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
:spoko: Zdecydowanie, dawno się tak tutaj nie uśmiałem nad czyimiś postami :spoko:

PS. Chociaż z drugiej strony, takich ludzi utrzymywać tutaj to jest uwłaczające dla forum. :( :(

Nawzajem. Musieli mnie wziąść do R-ki bo dostałem sraczki od twoich postów.
:rotfl:

-Sid-The-Rat=> 29.12.2003 14:46

niech ktos zalozy te ankiete - ja mam dosc tego pana
zeby nie bylo ze znowu i znowu dzialam na wlasna reke

uzytkowniku piternel - radze przejsc natychmiastowa metamorfoze dorosnac 30 lat (z 15 latkiem da sie juz rozmawiac) - bo bez tego poznasz bananowy song a ja bede straszyl toba moje dzieci...

"kocheny synu, ucz sie, czytaj ksiazki, sluchaj ludzi i wyciagaj wnioski z tego co mowia, przyjmij ze nie jestes jedynym inteligentem na swiecie - jesli chcesz zobaczyc co moze ci sie w przeciwnym wypadku stac to popatrz na to : 'dyski'...."

_Neoo_ 29.12.2003 14:46

.

Piterniel 29.12.2003 14:49

Może porostu nie mieliście dawno zabawy :). Mama Was nie kocha (nie do wszytkich). Ja poprostu nie będę oglądał tych postów. Znudzi Wam się i już.

SEBAW 29.12.2003 15:10

Nie chce nic mówic, ale każdy ma trudne dni... ;p
Wybaczcie mu te postępowania. Jak dorośnie to się zmieni.

ThanatoS 29.12.2003 15:29

To poczekam, zobacze jak sie sprawa rozwinie.

cybermat16 29.12.2003 15:32

Piterniel uważaj bo na prawdę powstanie, sonda na twój temat, jak tak bardzo chcesz

pawelblu 29.12.2003 15:38

Cytat:

Napisany przez cybermat16
Piterniel uważaj bo na prawdę powstanie, sonda na twój temat, jak tak bardzo chcesz

Przeciez ta ankieta byla tylko na szczescie zostala usunieta, czego i temu glupiemu topicowi zycze.

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=11762

§ -12-

Korzystając z Forum dyskusyjnego należy przestrzegać zasady netykiety. Na Forum nie będą tolerowane wypowiedzi, których forma lub treść może sugerować niedostosowanie wiekowo-emocjonalne w jakimkolwiek stadium. Korzystanie z dobrodziejstw internetu ma być przyjemnością, a nie smutną koniecznością czytania pokazów zdolności lingwistycznych co niektórych użytkowników.

W zwiazku z tym ze tresc calego topicu jest wlasnie o tym proponuje jego usuniecie.

cybermat16 29.12.2003 15:45

Ale prawde mowiąc to Piterniel sam napisał w jednym ze swoich postów że chciałby aby takowy temat powstał, tak więc skoro powstał, a sam Piterniel tego chciał to dlaczego miałby zostac skasowany, skoro sama osoba o której mowa wyraziła chęć aby takowy temat był. :cisza:

_Neoo_ 29.12.2003 15:54

Cytat:

Napisany przez cybermat16
Ale prawde mowiąc to Piterniel sam napisał w jednym ze swoich postów że chciałby aby takowy temat powstał, tak więc skoro powstał, a sam Piterniel tego chciał to dlaczego miałby zostac skasowany, skoro sama osoba o której mowa wyraziła chęć aby takowy temat był. :cisza:

Ja założyłem tą ankietę, ale po jakimś czasie, i rozmowie na GG ze sprawcą całego zamieszania (prowadzonej w normalniejszy sposób niż tu na forum) doszedłem do wniosku że to wszystko jest bez sensu i lepiej to skasować niż ciągnąć dalej. Teraz tylko miejmy nadzieję że Piterniel będzie zachowywał się o wiele lepiej niż do tej pory.

cybermat16 29.12.2003 15:59

No i włąśnie może dlatego Piterniel zachowuje się dalej tak jak się zachowywał, gdyby taka ankieta pozostała, albo i nawet została by przyklejona, to może Piterniel miałby to na uwadze i miałby jaką nuczkę, dopiero jak by naprawdę poprawił swoje zachowanie na forum, to powinna ankieta być sksowana. Inaczej Piterniel dalej będzie wszystko olewać, skoro, i tak temat dotyczący jego zostanie sksowany, w ciągu najblizszych kilku dni

ThanatoS 29.12.2003 16:03

A wiecie ze jest takie cos jak mozliwosc ignorowania postow danego uzytkownika. To naprawde dziala.

_Neoo_ 29.12.2003 16:04

Jeśli będzie się tak zachowywał dalej to wątpie żeby pozostał na tym forum.
Cytat:

Napisany przez thanatos
To poczekam, zobacze jak sie sprawa rozwinie.

Piterniel 29.12.2003 16:07

Ciekawe kiedy Wam to się znudzi. No nic ja się tylko przyglądam ;). I (BEZ KOMENTARZA). :mruga:

cybermat16 29.12.2003 16:10

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Ciekawe kiedy Wam to się znudzi. No nic ja się tylko przyglądam ;). I (BEZ KOMENTARZA). :mruga:

Po co muwisz bez kopmenatrza skoro już skomenowałeś cytuję: "Ciekawe kiedy Wam to się znudzi. No nic ja się tylko przyglądam ;)"

_Neoo_ 29.12.2003 16:15

Najlepiej byłoby zrobić jak radzi pawelblu. Wywalić ten topic.

Piterniel 29.12.2003 16:16

Po kropce jest I :). A z resztą ja tylko obserwuje. Zapomniałem ;)

cybermat16 29.12.2003 16:21

No i własnie, ktoś zaraz pewnie jeszcze dzisiaj wywali ten topik a Piterniel bedzie się ciszył że nie ma na niego juz tematu, i będzie dlalej robił swoje, skoro i tak to mu uchodzi całkowicie bezkarnie, nawet nie będzie się wstydzić że taki temat o nim istnieje :cisza:

Piterniel 29.12.2003 16:31

Powiedzcie mi co ja takiego zrobiłem??. Wiem, że popełniłem błąd co do Topicu "Moje 100 postów". Niech ktoś mnie oświeci co ja ciągle robie źle i nie tak. Jeżeli bym dalej robił swoje od czasu zarejestrowana się na forum to by juz nie było usera o nicku Piterniel.

Przecież pomagam innym na forum. Nie daje głupich topiców!. Jak dla mnie wszytko jest :spoko:. Tylko ktoś zaczął wymyślać coś o moim koledze. Proszę bardzo będę się się podpisywał. Jeżeli nie będę pisał to podpisze się mój kolega.

jasut 29.12.2003 17:01

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Co do znaczenia nicka (to o czym pisal jasut) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=29297 - chyba chodzi o to.

Dokładnie :peace:

Y@nkee_PL 29.12.2003 17:05

jestem ZA, a nawet PRZECIW :D
glupie topiki/posty? niestety, ale tak :P

Piterniel 29.12.2003 17:23

np. Nie licząc 100 Postów ;)

Wilkołak 29.12.2003 17:27

No to topika pewnie już rano nie będzie, ale był nawet zabawny, ano i może i Piterniel się zmieni swoje zachowanie, chyba ten topik to już czeka na trumne to znaczy na skasowanie :D

Y@nkee_PL 29.12.2003 17:28

no troche tego bylo :P
a ten '100 postow' to normalnie World Record :D

cybermat16 29.12.2003 17:30

A pewnie że było, ale cza przyznać topik był zabawny, a i Piterniel najprawdopodbniej sobie trochę przemysli i zmieni swoje zachowanie. i jak powiedział Wilkołak topik czeka na trumne :D :D :D :D :D :D :D :)

Piterniel 29.12.2003 17:31

No mógłbyś chociaż 1 wymienić. Ale przecież na końcu tego Topicu 100 postów przeprosiłem ;)

..::Krzywy::.. 29.12.2003 17:34

Ja jestem tylko ciekawy kto sie zarejestrował na Wilkołaka (dziś zarejestrowany i ma tylko 4 posty, z czego wszystko jest na tym topic-u), bo chyba nie miał odwagi pod swoją ksywą postawić takiego Topic-u.

To jest już chamstwo - istne podrzucanie świni drugiemu. Chyba mamy tu drugiego Piterniela tylko, że sie lepiej maskuje. Choć na chama mozna porównać adresy IP... - wszystko jest do zrobienia.

Jaki Piterniel jest, taki jest, ale ktoś tu niedawno wspomninał coś o tolerancji, a tutaj jakieś samosądy sie odprawiają. Kto Wam dał prawo do tego? Co poniektórzy sie zachowują jakby byli spragnieni jakiejś "pseudo sensacji" w stylu wywalenie Piterniela z forum. Chyba powinno Wam bardziej zależeć na tym zeby zrozumiał co robi źle i więcej tego nie robił, a nie zeby go zgnoić i zbanować. Paranoja...

SEBAW 29.12.2003 17:41

Cytat:

Napisany przez ..::Krzywy::..
Ja jestem tylko ciekawy kto sie zarejestrował na Wilkołaka (dziś zarejestrowany i ma tylko 4 posty, z czego wszystko jest na tym topic-u), bo chyba nie miał odwagi pod swoją ksywą postawić takiego Topic-u.

W tym momencie ma 5 napisanych postów. A co do twojej wypowiedzi to sie zgadzam. Jak taka osoba może kierowac forum, jak jest nowym użytkownikiem???

..::Krzywy::.. 29.12.2003 17:51

Ta, a nawet jak ktoś sie świerzo rejestruje na tak ściśle ukierunkowane forum, to pierwszą rzeczą co robi, napewno nie jest wizyta na OffTopic. Przeważnie tacy ludzie szukaja jakiś informacji odnoście tematu CDR.

-Sid-The-Rat=> 29.12.2003 18:02

coz... az sie dziwie ze mnie to nie ruszylo... teraz juz wiem kto i czemu zarejestrowal sie ajko wilkolak

jesli ktos z was bedzie chcial to zrobic raz jeszcze - radze podac falszywy adres email - a nie taki ktory jest tez jednoczesnie ksywa innego usera :) powiedzmy ze jest to dobry trop...

nie bede za to bil - ale oczekuje ze autor przyzna sie do tego sam - inaczej sam to zrobie :)

Piterniel 29.12.2003 18:04

A do kiedy ma czas ?

Y@nkee_PL 29.12.2003 18:07

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
coz... az sie dziwie ze mnie to nie ruszylo... teraz juz wiem kto i czemu zarejestrowal sie ajko wilkolak

jesli ktos z was bedzie chcial to zrobic raz jeszcze - radze podac falszywy adres email - a nie taki ktory jest tez jednoczesnie ksywa innego usera :) powiedzmy ze jest to dobry trop...

nie bede za to bil - ale oczekuje ze autor przyzna sie do tego sam - inaczej sam to zrobie :)

sid, dawaj tu tego hojraka :chytry: :cisza: :D

-Sid-The-Rat=> 29.12.2003 18:17

do jutra rana

-Kowalik- 29.12.2003 18:34

Cytat:

Napisany przez Wilkołak

Ale z ciebie goscioo... blech... nie masz o czym pisac, to czytaj... blech...
A tak na marginesie, siedzisz 3 dni na krzyz (lub skrzyz, nie wiem) i juz sie sadzisz, wyzywasz usera od pedalow... blech... nie chce mi sie do ciebie juz pisac...

brzuszki 29.12.2003 19:01

No nizła brazylijska telenowela się szykuje.
Czekam na nowe odcinki - prosze mnie nie zawieść :)

SEBAW 29.12.2003 19:07

Cytat:

Napisany przez brzuszki
No nizła brazylijska telenowela się szykuje.
Czekam na nowe odcinki - prosze mnie nie zawieść :)

Wchodź często to będziesz w temacie.

Pawel_k 29.12.2003 19:14

o_O

paja 29.12.2003 19:22

wkurzające wiecie co powyzywajcie sie na gg a nie na forum żałosne albo zróbcie solo i wtedy się okarz(ż)e kto jest mocniejszy

_Neoo_ 29.12.2003 19:23

No proszę nie ma mnie kilka godzin, a tu już pojawił się jakiś nowy wątek sprawy ;)

Piterniel 29.12.2003 19:38

Ciśnienie zaczęło być malejące.

Koniec odcinka pierwszego "Kolega Piterniela :D"

mallow 29.12.2003 20:08

JA MAM TAKIE JEDNO PYTANIE:
CO ZROBIŁ PITERNIEL ???

bo ja albo sie zgubiem albo nie wiem wiem co ... o co tu chodzi ....

woitas 29.12.2003 20:40

jednak jest cos w powiedzeniu, ze faceci to male dzieci... ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

eloise 29.12.2003 20:50

fiu fiu ale się tu porobiło...

przeczytałem od deski do deski uffff

andrzejj9 29.12.2003 20:51

Cytat:

Napisany przez mallow
CO ZROBIŁ PITERNIEL ???

ehhh, nie jestes jedyny :)

stasziel 29.12.2003 21:13

A tak w ogóle, to kto to jest PITERNIEL ??

Piterniel 29.12.2003 21:18

Nie słyszałeś opowieści o PITERNIELU :zly:. Jeszcze musisz duuużo poczytac :)

Patrixs 29.12.2003 21:28

Cytat:

Napisany przez mallow
CO ZROBIŁ PITERNIEL ???

Też chciałbym wiedzieć, ale chyba jest podejrzany o morderstwo na tle internetowym... ;)

jasut 29.12.2003 22:15

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Też chciałbym wiedzieć, ale chyba jest podejrzany o morderstwo na tle internetowym... ;)

Hmmm, spowodował śmierć wilkołaka więc chyba jesteś bliski prawdy :chytry:

paput2000 29.12.2003 22:47

Czytam ten topic i za ch*ja nie wiem o co tu chodzi - jakaś paranoja.

ThanatoS 29.12.2003 23:38

Hmm, nie przejmuj sie im mniej wiesz tym krocej beda cie przesluchiwac. A ja szczerze mowiac tez za duzo w tej sprawie nie wiem.

Ormianin 30.12.2003 10:15

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Hmm, nie przejmuj sie im mniej wiesz tym krocej beda cie przesluchiwac. A ja szczerze mowiac tez za duzo w tej sprawie nie wiem.

Ale to jakis blog... bez sensu jest ten topic... po prostu zamieszanie i niepotrzebna sensacja

CIAPEK 30.12.2003 10:21

jak nie wiadomo o co chodzi chodzi o .... "Idiotów"
tu na forum nie chodzi o pieniądze :) chociaż czasem niektóry kozaczą :)

mallow 30.12.2003 11:15

ehh ... widze ze sie za duzo nie dowiedzialem .... no ale coz ... moze jeszcze znajdzie sie ktos kto opisze problrm w jednym oscie , o co bardzo rpsze. bo ja wogole nie wiem za co by trzeba bylo wywalac Piterniela ...

Sedesinka 30.12.2003 11:18

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Znalazł się:P. Niestety w wariatkowie nie ma miejsca ^_^

ZA ty jestes belzebum! i juz!

mallow 30.12.2003 11:32

Cytat:

Napisany przez Sedesinka
ZA ty jestes belzebum! i juz!

hmmm ... cos podejrzana jestes ... cos mi tu brzydko pachnie ... ale to tylko moje zdanie, wybacz jesli sie myle

pawelblu 30.12.2003 11:52

Hm jak mody porownaja IP z najaktywniejszymi bywalcami to bedzie jasne. Ja jestem w kazdym razie zlej mysli :(

adixo 30.12.2003 12:04

Czy dowiemy się kim jest wilkołak ???

mallow 30.12.2003 12:13

teraz juz wszystko rozumiem ...
Wilkolak = cybermat16
Poprosze modow o sprawdzenie IP nastepujacych uzytkownikow:
Wilkołak
Cybermat16
Sedesinka

Dala tych ktorzy nie rozumieja o co chodzi to zajzyjcie TU
po krotce chodzi o to, Piterniel pyszczy i wyrecza sie kolega w swoich problemch. [THX 4 CIAPEK za objasnienia, Z.I.P.]

nimal 30.12.2003 12:13

Cytat:

Napisany przez adixo
Czy dowiemy się kim jest wilkołak ???

juz podano do publicznej wiadomosci
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=29393

-Sid-The-Rat=> 30.12.2003 12:46

niestety kim jest sedesinka dowiedzielbysmy sie gdybym pogrzebal w logach naszego routera - forum zarejestrowalo tylko proxy przez ktore ktos przeszedl - a przez to proxy wchodzilo kolo 40 osob min ja... :)

narazie przyjmijmy ze to zaden imposter

Piterniel 30.12.2003 13:38

Ciekawe kto znów się zarejestrował :P

brzuszki 30.12.2003 14:20

ptroponuję,żbyśmy zaczęli liczyć czas od nowa - będzie rok pierwszy od afery Wilkołaka -hahahhahahah!!!!!!!!!
Ja osobiście traktuję to jako głupawkę feriową :)
Sedesinka? jakiś /-kaś/ masochista leksykalny :)
fajne jajo na stary rok

czero 30.12.2003 14:25

Cytat:

Napisany przez brzuszki
ptroponuję,żbyśmy zaczęli liczyć czas od nowa - będzie rok pierwszy od afery Wilkołaka -hahahhahahah!!!!!!!!!
fajne jajo na stary rok

Nie ma to jak wesolo pozegnac stary rok :)

Ormianin 30.12.2003 14:34

Cytat:

Napisany przez brzuszki
fajne jajo na stary rok

Ach, ktos sie zarejstrowal zwyczajnie... czyta te topici... czemu zaraz spiskowa teoria dziejow ? :) podoba mi sie ksykwa Sedes inka :)

kraluk 30.12.2003 18:56

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Ach, ktos sie zarejstrowal zwyczajnie... czyta te topici... czemu zaraz spiskowa teoria dziejow ? :) podoba mi sie ksykwa Sedes inka :)

Nie długo zarejestruje się gość o ksywce bin Laden i będą jaja :D
Fajna ksywka: Sedesinka ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:18.