Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Żegnajcie i Wybaczcie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zegnajcie-wybaczcie-29393/)

cybermat16 29.12.2003 18:45

Żegnajcie i Wybaczcie

Popełniłem straszny czyn, to ja zarejestrowałem się jako Wilkołak, przpraszam wasz wszstkich, zasługuję jedynie na pogarde, nie zasługuję nawet aby prosić was o wybaczenie. Zasługuję na najwyższy wymiar kary, jakim jest według mnie, zakaz wstepu na to forum. Z dniem dzisiej szym usuwam skrót tego forum z Ulubionych, i przez okres mnimum 1,5 roku nie wejdę na to forum i nie będę się udzielać się w żadnych dyskusjach. Jeszcze raz przepraszam, i żegnajcie !

czero 29.12.2003 18:58

Chwali sie jedynie to, ze sie do tego przyznales, bo na to co zrobiles szkoda slow. Nie rozumiem motywow jakimi sie kierowales zakladajac nowe konto.

Ale nie pekaj, kazdy popelnia bledy, male czy duze. Wierze, ze nastepnym razem nie zrobisz czegos takiego na tym czy na innym forum ;).

paja 29.12.2003 19:10

spoko nie pękaj przecież jest duuużo innych forów a jak nie wytrzymasz to kup sobie 2 sophie i odejdzie

SEBAW 29.12.2003 19:12

On się przyznał, bo nakrył go jeden z moderatorów.

czero 29.12.2003 19:17

Cytat:

Napisany przez SEBAw
On się przyznał, bo nakrył go jeden z moderatorów.

Wiem, wiem, ale mimo to mogl sie nie przyznac, a jednak to zrobil i to sie chwali ;)

-Sid-The-Rat=> 29.12.2003 19:20

stary - wracaj
mowilem ze nie bede za to bil - nie ty pierwszy i nie ty ostatni

ale podziw do tego ze sie przyznales - wielu by tego nie zrobilo

_Neoo_ 29.12.2003 19:26

Ejj każdy popełnia kiedyś błędy, ważne jest żeby mieć odwagę się do tego przyznać. Było to trochę głupie, ale miejmy nadzieję że to się nie powtórzy. A teraz proponuję o całej sprawie zapomnieć.

Piterniel 29.12.2003 19:36

Troche pyskowałeś ||, ale można to wybaczyć ;)

Remix 29.12.2003 19:42

Witam!

z mojej strony.. wybaczam... wybaczanie - ludzka rzecz :)

Twoja decyzja, ale skoro Sid nie daje Ci bana, to zostan z nami... staraj sie odkupic winy i bedzie spoko :)

ThanatoS 29.12.2003 19:43

Nie przejmuj sie tak bardzo, o tym ze zalogowales sie jako Wilkolak wiedzialem juz duzo szybciej od Sid'a ale wiadomo ze klamstwo ma krotkie nogi. I nie rob z siebie meczennika, zrobiles blad, przyznales sie, dostaniesz internetowego klapsa i bedzie dobrze. No a teraz czolo do gory i zapamietaj ze my ludzie uczymy sie na wlasnych bledach, niektorzy sie nie ucza i maja z zyciem problemy.
Pozdrawiam

SEBAW 29.12.2003 20:13

Fajnie będzie jak ktoś zaloguje się jako Wilkołak (ale obca osoba) i będzie pisał posty.

mallow 29.12.2003 20:21

a ja mam 2 rzeczy do powiedzenia

1.) jestem ciekaw czy bys sie do tego przyna jakby ktos nie rozkminil twojego [zalosnego] podstepu ... no ale to wiesz tylko ty i pan Bóg

2.) Wybaczam, choc twojego przynania sie do bledu nie uznaje...

..::Krzywy::.. 29.12.2003 21:40

Nie wiem czy robisz z siebie menczennika celowo czy nie, w każdym razie tak to wygląda. Chcesz skończyć - skończ, nie chcesz nie kończ - Sid napisał: "bicia nie będzie".
Jesteś facetem i powinieneś przyjąć to jak facet.
A wg mnie, to jeżeli chcesz zachoawć twarz, powinieneś zostać na tym koncie co teraz masz (równie dobrze możesz sobie założyć nowe i sie pod nim maskować) i normalnie uczestniczyć w życiu forum - to by była dla Ciebie większa nauczka, a i w oczach innych byś wbrew pozorom więcej zyskał.
W sumie to razem z Piternielem jesteście po jednych pieniądzach i pewnie nie wiedzicie co to jest netykieta, ale trudno, może z biegiem czasu, wspólnymi siłami zrobimy z Was Ludzi :mruga:

raptor123 29.12.2003 21:48

Cytat:

Napisany przez ..::Krzywy::..
...
W sumie to razem z Piternielem jesteście po jednych pieniądzach i pewnie nie wiedzicie co to jest netykieta, ale trudno, może z biegiem czasu, wspólnymi siłami zrobimy z Was Ludzi :mruga:

nie za krótko na forum na takie deklaracje w stosunku do cybermat16??

kraluk 29.12.2003 21:48

Co tu się dzieje. Nie było mnie ponad 24h i takie jaja... :)

CIAPEK 29.12.2003 21:51

heh taki manewr taaa?

LOL :)

jasut 29.12.2003 22:02

Cytat:

Sądzę, że dość śmiała deklaracja jak na 40 postów i 3 miesięczny staż na forum.

..::Krzywy::.. 29.12.2003 22:12

Cytat:

Napisany przez raptor123
nie za krótko na forum na takie deklaracje w stosunku do cybermat16??

Zgadza się, nie jestem tu wyjadaczem jak niektórzy i nie mam nabitych paru tysięcy postów, ale też byle pierdół staram sie nie pisać. Aczkolwiek z Piternielem rozmawiałem przez gg pare dobrych godzin i moge pare słów o nim powiedzieć, natomiast co do Cybermat-a mogę sie tylko wypowiadać na podstawie jego postów, które są prawie lustrzanym odbiciem postów Piterniela. Jeden na drugiego najeżdża i podkłada świnie zupełnie bezpodstawnie - ot tak, dla zabawy, zeby było śmiesznie to narobie komuś syfu koło nosa... . Właśnie o to mi chodzi - powinniśmy sie wszyscy traktować z miarę należytym szacunkiem, a nie wycierać jeden drugim kąty.
Na końcu tego zdania co cytowałeś, jest emot: :mruga: to chyba też świadczy o pokojowym nastawieniu tego zdania, a także, ze należałoby je traktować z przymrużeniem oka.

_Neoo_ 29.12.2003 22:13

Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? :) Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i sięzacznie .....:D :P

..::Krzywy::.. 29.12.2003 22:23

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? :) Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i się zacznie .....:D :P

heh - mamy jeszcze parę wolnych dni nim wszyscy wrócimy do codziennych obowiązków, to mozemy zaszaleć ;p:peace:

mr_spock 29.12.2003 23:25

Jaka byla przyczyna, jaki byl cel i czy to az takie wielkie przestepstwo??
Fakt, ze oszustwo, ale moglo byc gorzej ;)
Mam nadzieje ze moja liczba postow i czas na forum pozwala mi sie tu udzielac ;)

-Kowalik- 29.12.2003 23:56

Cytat:

heh - mamy jeszcze parę wolnych dni nim wszyscy wrócimy do codziennych obowiązków, to mozemy zaszaleć ;p:peace:

Polemizowal bym ;)
Nie mialem i nie mam ani jednego dnia przerwy :)

Ormianin 30.12.2003 09:28

Cytat:

Zgadza się, nie jestem tu wyjadaczem jak niektórzy i nie mam nabitych paru tysięcy postów, ale też byle pierdół staram sie nie pisać. Aczkolwiek z Piternielem rozmawiałem przez gg pare dobrych godzin i moge pare słów o nim powiedzieć, natomiast co do Cybermat-a mogę sie tylko wypowiadać na podstawie jego postów, które są prawie lustrzanym odbiciem postów Piterniela. Jeden na drugiego najeżdża i podkłada świnie zupełnie bezpodstawnie - ot tak, dla zabawy, zeby było śmiesznie to narobie komuś syfu koło nosa... . Właśnie o to mi chodzi - powinniśmy sie wszyscy traktować z miarę należytym szacunkiem, a nie wycierać jeden drugim kąty.
Na końcu tego zdania co cytowałeś, jest emot: :mruga: to chyba też świadczy o pokojowym nastawieniu tego zdania, a także, ze należałoby je traktować z przymrużeniem oka.

Ty Krzywy Ty mi sie nie podobasz... jakas demagogie i to chora na dodatek uprawiasz, jak dla mnie nie mozesz miec absolutnie obiektywnego spojrzenia na klimaty forum, wszak goscisz tutaj zbyt krotko i malo wiesz o sytuacji tutaj panujacej wsrod ludzi, ktorzy szukaja czasem informacji a czasem taniej sensacji, jak wszedzie... i w zyciu ogolnie
A te przepisy zasad moralnosci zachowaj raczej dla siebie i staraj sie je przynajmniej egzekwowac

pozdrawiam:)

nimal 30.12.2003 10:08

cybermat - znowu piszesz ze odchodzisz, mam nadzieje ze znowu zmienisz zdanie ;) jak dla mnie zadyma swiateczna byla zabawna i calkiem milo sledzilem jej losy po powrocie ze swiat :D zeby sie obrazac i odchodzic

hej koledzy nie klocmy sie - kazdy z nas popelnia bledy, a klocenie sie o czyjas klotnie to juz paranoja ;p

mallow 30.12.2003 11:20

a ja i tak nie wiem o co chodzi z Piternielem ... choc mam 1290 postow i na forum siedze od 03-03-2003 ^_^ :D ^_^

andrzejj9 30.12.2003 12:07

Cytat:

Napisany przez mallow
a ja i tak nie wiem o co chodzi z Piternielem ... choc mam 1290 postow i na forum siedze od 03-03-2003 ^_^ :D ^_^

Pal diabli ilosc postow, ale jakby mi ktos w koncu wyjasnil (moze byc na priva), o co tutaj chodzi i dlaczego juz drugi post widze na temat, o ktorym nic nie wiem (na szczescie nie tylko ja :) ) to bede baaardzo wdzieczny :)

mallow 30.12.2003 12:15

@andrzejj9
ja juz kumam ... zajrzyj do pierwszego tematu o Piternielu ... zalozonego przez Wilkolaka

andrzejj9 30.12.2003 12:24

Cytat:

Napisany przez mallow
@andrzejj9
ja juz kumam ... zajrzyj do pierwszego tematu o Piternielu ... zalozonego przez Wilkolaka

Ok, popatrzmy... :)

..::Krzywy::.. 30.12.2003 12:39

Ja proponuję zasięgnąć informacji u żródła: Dwa dyski czy 1 ?, potem post, który powinien sie nazywać kij w mrowisku, czyli Jak wywaliś Piterniela z forum, no i na końcu, w efekcie tego poprzedniego powstał ten topic, międzyczasie jeszcze była ankieta, ale całe szczęście ze ktoś ją usunął.[/I]

adixo 30.12.2003 12:40

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? :) Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i sięzacznie .....:D :P

Mam nadzieję że się mylisz i wszyscy pójdą po rozum do głowy i zakończą te głupie utarczki słowne

_Neoo_ 30.12.2003 20:43

Ja też mam taką nadzieję i jak na razie nic nie wskazuje na powtórkę z "rozrywki".

tower 31.12.2003 12:57

chcialbym tylko przypomniec panstwu ze to forum cdrinfo mimo ze dzial jest offtopic ostatnio jakoś duzo takich pierdól na tym forum

ale jak mamy dzien szczerosci to ja tez mialem konto tower2 ale w innym celu oczywiscie slusznie usuniete
zadnego posta z niego nie wyslalem

i wie o nim pewnie tylko moderator

czasami tez pisze te *******y tak jak np teraz wybaczcie

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:32.