![]() |
Mam 200 zł i nie wiem jaka sobie nagrywarke kupic?
No wlasnie mama mi dała 200 zl i powiedziała idz do sklepu i sobie kup nagrywarke ale ja nie wiem jaką?
Przyszłam do sklepu a tak pewien pan dał mi jakies kilka pudełek i abym sobie wybrała a ja nie wiem co mam kupić, on chciał mi soprzedać LG jakoąś pozdrawiam i wybaczcice ze jestem taka niezoruientowana |
LiteOn 52327S. Bardzo dobra palarka. Cicha i dobra. Cena 180zł chyba ;)
|
Cytat:
@Sedesinka: Witam na forum ;) jestes dziewczyna, troszki nie obeznana w nagrywaniu z tego co piszesz i znajac zycie nagrywarka bedzie Ci potrzebna glownie do dwoch celow- Nagrywanie filmow i muzyki. no ewentualnie jeszeli masz jakis innych domownikow korzystajacych z komputera znajda sie tam jeszcze jakies inne zadania ... ja Ci polece LG nagrywarki a na polce cenowej sie zmiescisz. LG sa prawie bezawaryjne chociaz sa wyjatki od regoly. wiec ja proponuje LG. a jezeli sie myle i jestes professionalistak i bedziesz przegrywac oryginalne, zabezpieczoe plyty to LiteON, choc LG w niczym mu chyba nie ustepuje tez jest :spoko: |
Ja sobie kupiłem Liteon 52327S i jestem jak narazie zadowolony. Jak będziesz coś kupował to kup w wersji BOX- pudełkowej.
|
Liteon 52327S - w praktyce bezawaryjna nagrywarka do 200zl polecam 8)
|
LG. Są mniej awaryjne i sprawiają mniej problemów od Lite-On'a 52327S.
|
za pare dni kupuje LiteOn'a 52327S, wiec i to innym polecam
te die firmy maja podobny status u uzytkownikow - po rowno wrogow i zwolennikow, wiec mozesz zucac moneta (choc ja LG nie kupie za chiny ;p ) |
Ja juz od bardzo dawna mam Liteon'a 5232... jak do tej pory najlepsza wypalarka jaka mialem. Na dzien dzisiejszy w sklepie ktory mam pod nosem kosztuje 170 zl. Wiec troche na lody zostanie albo flaszke. Mialem tez kilka LG (combo)... nie polecam. Acz faktycznie sa cichsze. W szegolnosci zamykanie tacki jest cichutkie ;)
Pozdrawiam |
Temat rzeka - LG - LITE ON
składałem zestawy z tym i z tym modelem dla mnie bez różnicy |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
LITEON jest :spoko:. LG ma mój kuzyn i nie mam zastrzeżeń. PS. Na LG mojego kuzyna wiesza się Neron :) |
Cytat:
|
co do halasu chodza rozne opinie - wiec to chyba zalezy od egzemplarza
pytalem w komputroniku - ponoc minimalnie cichsze sa litki, ale czesto spotykalem sie na forum z przeciwna opinia osobistych doswiadczen z likiem jeszcze nie mam, a na pewno lg ponizej 32x nie slychac, za to powyzej zaglusza startujacy odzutowiec, ale to mogl byc taki egzemplarz a pozatym po co spawac szybciej? |
na pewno 6s byla mniej problematyczna od 7s
z 7s rozne dziwne rzeczy sie dzialy po zmianie biosu - a to RW palilo sie tragicznie a to bardzo dobrze, inaczej palily sie CDR - i to wcale nie lepiej... generalnie dla mnie dziwaczny model ps. to moj pierwszy post na cdr od 2 miesiecy |
Panowie, dlaczego dajecie sie sprowokowac?
A pan Sedesin (kimkolwiek jest) zasmiewa sie teraz, ze nawet Admina wciagnal w tysieczny raz powtarzany topic |
Cytat:
co do cd-romow LG to juz total shit, zwlaszcza te hl-dt-st... no nie wiem, ja bym juz trzeci raz nie kupil LG ;) chociaz 8160b nie oddam za nic :D |
a skąd wy mozecie wiedzieć liteon czy lg jest bardziej awaryjne macie dane z serwisów.
uwaga moja dotyczy oczywiście tych normalnych modeli(wiekszość) a nie tych niezwykle nieudanych jaki przytoczył sid. trudno powiedzieć przecież czy liteon 52x czy lg52x lepsze czy ten cichszy czy ten glosniejszy bo zależy to od egzemplarza prędkości. najlepiej wybrac te tańszą nawet o jeden zloty |
Ja posiadam LiteON 52327S i zmieniałem BIOS 2 razy. Nie miałem rzadnych problemów. Może porostu macie informacje o złej seri
|
a kiedy pojawi się post:
mam xxxx kasy nie wiem co z nią zrobić tudzież mam xxxxx kasy nie wiem co za nią kupić i zacznie się... (jak na pewnym forum, o którym już była tu mowa) PS wcale się nie czepiam ale miałem wizje... |
Znów to samooo...
Polecam LiteOn'a 52327S ;) |
Może się komuś to nie spodoba ale proponuję wreszcie w temacie LG czy
LITE-ON odsyłać gościa JEDNYM postem do topiców które już były a nie w koło pisać to samo - to tylko moja sugestia |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:48. |