![]() |
U mnie pada cały czas od około 20 wczoraj. Teraz jest gdzieś 15cm ale znająć życie pewnie zaraz z tego bedzie jedna wielka ciapa 8)
|
andrzejj9 - Toyota jezdzi dalej... ;p a nawracajac do sniegu to hmmm on
znow zaczal padac... pomijajac to ze padal cala noc ;) shock... |
Cytat:
A na razie zostawie Wam caly snieg, moze we Wroclawiu tez troche napada ;) Ale jesli kiedys wroce do jazdy na nartach to kto wie, moze wybiore sie w tamte okolice :) |
Witaj Zbignieff, super, że jesteś.
Również dołączam się do życzeń wszystkich kolegów. |
andrzejj9 - Jesli chcesz to zapraszam... ja mieszkam pod Kłodzkiem ;)
ale jesli przejedziesz sie na Czarna Gore (niedaleko mnie jeden z najlepszych kurortow narciarskich) to zobaczysz okolo 2m bialego puchu ;p W razie czego zapraszam - chetnie troche oddam ;) |
Cytat:
No a ja rowniez wszystkim bywalcom i obserwatorom forum zycze wszystkiego co najlepsze i spelnienia marzen w nadchodzacym juz coraz szybciej roku 2004 :3msie: Bawcie sie dobrze na sylwestra :) :papa: |
Cytat:
Jesli tak bardzo chcesz to wpadnij do mnie... ja mam sniegu jush po dziurki w nosie... jest ponad 120cm :-/ i caly czas pada... wrecz sypie... nie wiem co bedzie do rana ale wspolczuje tym co jezdza piaskarkami... :) Tymczasem jeszcze raz wszystkiego najlepszego i udanej zabawy... ;p |
Dzieki, nawzajem!
I wszystkim pozostalym rowniez.Wszystkiego dobrego, oby 2004 byl lepszy od przemijajacego! |
No to SEBAw podeślij mi ;) Adres w podpisie :)
|
Cytat:
|
Wszystkiego naj!!!! Oby ten nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego!!
@Sid: u mnie też zero śniegu :(, szkoda trochę.... |
Dzięki i syćkiego najlepszego!!! :)
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!
|
Wszystkiego najlepszego !!!
|
Wszystkiego najlepszego w nowym 2004 roku. Aby nadchodzacy rok byl lepszy od tego mijajacego ;).
|
witaj zbigniewie :)
czy tylko w tym moim pipidowku jakim jest warszawa nie ma sniegu?! grrrr! |
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym nowym roku 2004.
|
Dzięki...........:)
Ja także chciałbym wszystkim Forumowiczom....życzyć Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2004 ...:) i Szampańskiej Zabawy . |
Systkiego najlepsego ZbigNieff zycy ;-]]]
Wszystkiego najlepsego zyczy dawny i jush po czesci zapomniany ZbigNieff ;p
Ale jak na trupa przystalo wrocil i nie zapomnial o Was ... powaznie mowiac HAPPY HAPPY w nowym roQ ;-]] 3majcie sie... P.S. Ide lepic Iglo :) bo mam ponad metr sniegu pod domem... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |