![]() |
bramki sms...
witam
moje pytanie dotyczy Polskich bramek sms'owych. czy istnieje bramka która umozliwia wysylanie sms'ów (darmowych) do wszystkich sieci w Polsce??? THX za odpowiedzi |
w polsce to jest np. WZone, ale maja ograniczenie ilości smsów w ciagu doby więc generalnie wyslesz po 24 ale po południu już bedzie problem, z zagranicznych jest 1rstwap ale tam mozesz słać do 16 w tygodniu - gdzieś już był topic o tym, poszukaj
pozdro, Marcin |
Jest jeszcze Miasto Plusa dla uzytkownikow PlusGSM ;)
|
Skoro taki topic to mam pytanie.
Czy na każdą bramke da się odpisywać sms***8217;a z komórki ? Bo wiem że na bramkę ery się da! |
orange tez, plus nie wiem
|
Witam !
Cytat:
Natomiast ma ta bramka coś co na pewno nie ma Orange, a może i Era - czyli możliwość ustalenia kiedy sms ma zostać wysłany - np. za godzinę, dzień, dwa lub tydzień itd. - dla mnie bardzo fajna opcja, kilkadziesiąt razy z niej już korzystałem i zawsze dochodziło :) I jest to chyba najprostsza w obsłudze ze znanych mi bramek. Szkoda tylko, ze limity są teraz dużo mniejsze niż kiedyś - choć i tak nie jest źle ;) Pozdrawiam ro29 |
i do czego mozna takie cos uzyc?
|
Cytat:
|
Cytat:
SonyEricssony maja je b. dobrze zrobione :) |
Cytat:
- wysłania życzeń do kogoś z dalszej rodziny czy kolegów (do bliskich raczej wypada zadzwonić czy pójść) - możemy to zrobić kilka dni wcześniej, aby później nie zapomnieć - j/w do wszystkich - możemy wysłać sms'a np. na północ (a nie zawsze możemy siedzieć tak długo lub możemy zapomnieć - i wtedy jesteśmy pierwszymi, co złożymy życzenia ;) - możemy wysłać też życzenia jako pobudkę na rano - wyjeżdzamy, nie będziemy mieli dostępu do Internetu, komórki nie mamy - możemy przypomnieć komuś o czymś, wysłać z wyprzedzeniem życzenia itd. - np. wieczorem coś nam się przypomina, że kolega ma nam oddać ksiąźkę czy płytę - a nie chcemy go np. obudzić bo może juz spać (nie każdy wyłącza telefon) - wysyłamy mu sms'a na rano - lub po prostu przypomina nam się coś a wiemy, że ktoś teraz jest np. na egzaminie, wykładach czy w pracy - i nie chcemy mu przeszkadzać itd.- wysyłamy sms'a na czas jak już będzie wolny To są przykłady, które sam przerabiałem, jakby co to można jeszcze inne wymyśleć Pozdrawiam ro29 |
Powracaj***261;c do tematu bramek po 3 latach... mo***380;e pojawi***322;a si***281; jaka***347; ciekawa bramka (p***322;atna/bezp***322;atna:szczerb: [nie wierz***281;]) pozwalaj***261;ca wysy***322;a***263; smsy do wszystkich PL sieci po cenie troch***281; ni***380;szej ni***380; w sieciach no i najlepiej gdyby op***322;aty za ni***261; mo***380;na by***322;o dokonywa***263; za pomoc***261; przelewu... bo wysy***322;anie sms-***243;w mnie nie zadowala ;)
Po prostu kiedy siedz***281; przy kompie wole pisa***263; z klawiatury ni***380; z kom***243;rki :) |
Tutaj masz bramk***281; tak***380;e do Ery. Oczywi***347;cie je***380;eli odpowiadaj***261; ci z reklamami.
http://sms.ikp.pl/ |
Skype, niestety nienajtaniej, bo 10,3 centa za sms
--> http://www.skype.com/intl/pl/product...tes/#listing-P Co ciekawe, do Chin 5 cent***243;w. :hahaha: Je***347;li masz kogo***347; w Irlandii posiadaj***261;cego kom***243;rk***281; w o2, kto sam nie korzysta z web text, popro***347; o udost***281;pnienie konta internetowego, b***281;dziesz mie***263; 250 darmowych sms***243;w miesi***281;cznie na wszystkie kom***243;rki ***347;wiata. :D |
A nie ma jakies darmowej brami zagranicznej na wszystkie sieci ? ;p
|
Skoro p***322;acenie za bramke wam nie przeszkadza to ...
Pod***322;anczamy kom***243;rke do kompa + instalacja odpowiedniego programu producenta, i ju***380; mo***380;emy sms na klawiaturce pisa***263;, jak i je odczytywa***263; :D |
Łodkopiemy :szczerb:
Pytańsko mam :> Czy jest sobie jakiś program aby użyć Irlandzkiego konta o2 (numer tel jako login i hasło). Po zalogowaniu się na Irlandzkie o2 można wysyłać smsy do wszystkich sieci na świecie (sztuk 250). Wkurza mnie logowanie. Chciałbym to robić przez jakiś program. Zna ktoś ciekawą bramkę sms oferującą taką możliwość: >? |
Mnie też wkurza i też szukam. :taktak:
|
W sumie gdyby nie Ty to by mnie nie wkurzała :D bo bym jej nie miał :szczerb:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:17. |