![]() |
[PILNE!] Sprośnie kawały/dowcipy potrzebne! ;)
Witam!
Potrzebna mi jest duża ilość sprośnych lub jak kto woli zboczonych kawałów. Wiem, niektórzy powiedzą, że jest Google. Ale mi jest potrzebna duża ilość ŚMIESZNYCH takich dowcipów. Musze to mieć na poniedziałek. Założyłem się z koleżanką, kto przyniesie większą ilość. Ja teraz mam mało czasu, że szperać po necie. Pomóźcie mi wygrać! Kawały możecie przysyłać na mial'a (kraluk@o2.pl), na priv'a lub pisać na forum. Z góry dziękuję za każdą pomoc. Pozdrawiam;) |
Facet spaceruje nad rzeką. Podczas spaceru widzi wędkarza ? wędka w ręku, a właściciel śpi w najlepsze. Dokładnie w tym momencie wędką zaczyna szarpać ? jest branie!
- Hej, proszę pana! ? woła spacerowicz. ? Niech pan patrzy! Ma pan branie! - No faktycznie ? wędkarz otwiera jedno oko i ziewa. ? A może pan mógłby ją wyciągnąć? Facet jest nieco zaskoczony, ale robi, o co go proszą. Wędkarz na to: - A teraz niech pan założy na haczyk świeżą przynętę i zarzuci. Facet znowu wypełnia polecenia. Ale później odwraca się do wędkarza i mówi: - Wie pan co, z takim nastawieniem to powinien się pan ożenić i mieć syna, żeby to wszystko za pana robił. Na to wędkarz się rozpromienił: - Świetny pomysł! A nie wie pan, gdzie mógłbym znaleźć kobietę w ciąży? |
:chytry: Czy 13 lat to nie za mało na takie prośby? Czy twoja koleżanka też ma już 13 lat :D
|
Cytat:
Moze to nie dla Niego. A zresztą wkoncu to tylko dowcip;) hehe |
http://alejaja.pl/
calkiem spora kopalnia ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
mega wulgar - osoby o slabych nerwach prosze o pominiecie ;p
lata sobie mucha po pokoju, bzzz... patrzy, a na lozku lezy naga laska z szeroko rozlozonymi nogami, wiec wleciala w odpowiednia dziurke i lata tam w srodku, obija sie o scianki, o sklepienie pochwy... w koncu stnela po srodku i mowi: - albo mnie zaraz ch*j strzeli, albo krew zaleje |
Pewnega dnia wyszła zakonnica wyszła z zakonu na ulice
i słyszy słowo ch?j i się pyta przełożonej co to znaczy -Siostro przełożono co znaczy ch?j ??? -Ch?j znaczy czlowiek. -Dziękuje. Następnego dnia zakonnica znowu wyszła i słyszy słowo ci?a i się znowu pyta: -Siostro przełożono co znaczy ci?a ??? -Ci?a znaczy czoło. -Dziękuje. 3 dnia ta sama zakonnica słyszy słowo kur?a. Jak zwykle pyta się przełożonej co ono oznacza. -Siostro przełożono co znaczy kur?a ??? -Kur?a to w slangu znaczy zakonnica. 4 dnia zakonnica jedzie autobusem, chcąc być na czasie mówi: -Ale mi się ci?a spociła, co się chu?e patrzycie, kur?y nie widzieliście??? |
Pomożecie !? Pomożemy :)
Idzie sobie panienka w nocy przez park. Strasznie jej się zachciało jarać, ale nie miała fajek. Nagle zobaczyła 3 gości na ławce, którzy palą. Postanowiła do nich podejść i zapytać się o fajkę. - Przepraszam, mogą mnie panowie poczęstować papierosem ? - Tak, oczywiście, ale musisz zrobić nam laskę. - No dobra, tak mi się chce palić, że zrobię wszystko. Panienka po kilku minutach obskoczyła wszystkich panów i prosi o papierosa. Jeden z panów zgodnie z umową częstuję panienkę po czym panienka prosi jeszcze o ognia. Jeden z gości wyjmuje zapalniczke i odpala jej fajke i zdziwiony pyta: - Agnieszka ? - Tata ? To Ty palisz córeczko ? <><><><><><><><><><><><><> Czym się różni ch*j od żarówki ? - Niczym. To i to można zastąpić świeczką. Dlaczego torty nie mogą mieć małych torcików ? - Bo mają jajka roztrzepane. Czym się różni kobieta od lodówki ? - Do lodówki możemy jeszcze schować jajka. Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona: - Kochanie co ty robisz?! Mąż na to: - Nie chce ch*j stać, to nie będzie leżal na miękkim. W celi siedzi pedał i zoofil. Zoofil mówi: - Gdyby była tu choć mała muszka! Na to pedał: - Bzzzzzz! Kiedy kobieta jest podobna do elektrowni? - Kiedy ma kilo waty miedzy nogami. jak sobie przypomnę to dam znać :) |
http://www.2hp.prv.pl/ i tam se poszukja
|
Kraluk urodziles sie 09.09 tak jak ja, tylko rok nie ten sam :D
|
Cytat:
Tylko 3 lata różnicy :D |
|
Cytat:
Dzięki Nimal! XII księga Pana Tadeusza jest The Best! :D :D |
Cytat:
jak znajde to dam linka... |
wpiszcie w wyszukiwarce na forum "dla poprawienia humoru" tam dałem linki do księgi i baśni o księżnicce pizdolonej
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:30. |