Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dla odwiedzających strony warezowe, lub sexy. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dla-odwiedzajacych-strony-warezowe-lub-sexy-29749/)

Zetoxa 08.01.2004 10:24

Dla odwiedzających strony warezowe, lub sexy.

Ilość załączników: 1
... i używających IE. Zmorą takich odwiedzin jest często niekontrolowany zalew otwierających się stron, których nie można pozamykać i często jedynym wyjściem jest twardy restart kompa. IEbloker ma za zadanie niepozwolić na takie szaleństwo, prosty programik, nieinstalacyjny, użytkownik sam decyduje ile okien przeglądarki ma się otworzyć. Przetestowany pod win98 i XP.

woitas 08.01.2004 10:33

osobiscie wole popupcop 8)
potrafi m.in. wylaczyc blokade prawego klawisza myszki, blokowac activex, etc etc etc.

na codzien uzywam opery, gdzie takiego problemu nie ma.
niestety, poprzez lamerstwo niektorych webdesignerow :ysz: musze czasami niektore stronki opdalac w ie.

Banana Coctail 08.01.2004 10:34

Jedyna rada korzystać z IE tylko gdy jest to NIEodzowne a tak z alternatywnych

Kasprzak 08.01.2004 10:34

o!
Tnx! Przyda sie,
nie bardzo mi ale jak ktos bedzie czegos szukal to polece to
ale i tak jade na Operze!

Ormianin 08.01.2004 10:39

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... i używających IE. Zmorą takich odwiedzin jest często niekontrolowany zalew otwierających się stron, których nie można pozamykać i często jedynym wyjściem jest twardy restart kompa. IEbloker ma za zadanie niepozwolić na takie szaleństwo, prosty programik, nieinstalacyjny, użytkownik sam decyduje ile okien przeglądarki ma się otworzyć. Przetestowany pod win98 i XP.

programik zapewne bardzo dobry, ale latwiej jest zainstalowac MyIE, ktory uczyni z waszego IE "prawie" opere i zablokuje niechciane strony

pozdrawiam:)

adixo 08.01.2004 13:02

Przetestuje i dam znać co o nim myślę
dzięki

M@X 08.01.2004 15:28

Buehehe.... smieszy mnie "strona" i "warez" uzyte w jednym zdaniu ;-D...

WhiteMan 08.01.2004 15:51

wielkie thx!!przyda sie oj przyda ale nie na stronyy co wyzej !haha

Patrixs 08.01.2004 16:09

Ciekawy program, thx.

PS. Widać teraz kto jakie strony ogląda :D.

Pozdro

zorg 08.01.2004 17:39

mozna uzywac N.I.S. albo zaplikowac sp2 for xp i po klopocie

kraluk 08.01.2004 18:21

Sprzyda się, thx;)
Chociaż jadę na Operce.

kraluk 08.01.2004 18:23

Cytat:

Napisany przez zorg
mozna uzywac N.I.S. albo zaplikowac sp2 for xp i po klopocie

Ha. Zaaplikować SP2. Ten dodatek jest w wersji beta i TYLKO dla anglojęzycznej wersji Windows XP... Tak więc pozostaje czekać...

zorg 09.01.2004 00:33

warezowe,lub sexy - strony

Cytat:

Napisany przez kraluk
Ha. Zaaplikować SP2. Ten dodatek jest w wersji beta i TYLKO dla anglojęzycznej wersji Windows XP... Tak więc pozostaje czekać...

albo uzywac NSI b.dobry

ps.. jak narazie jestem zadowolony z sp2 tak ze jak wyjdzie wersia finalna -instalowac nie czekac

Remix 09.01.2004 01:51

Cytat:

Napisany przez Ormianin
programik zapewne bardzo dobry, ale latwiej jest zainstalowac MyIE, ktory uczyni z waszego IE "prawie" opere i zablokuje niechciane strony

pozdrawiam:)

Witam!

"prawie" to nawet za duzo powiedziane :)

MyIE jest fajny, ale ma jedna zasadnicza wade... to nadal IE i jego engine :(

ja uzywam Opery, ale ostatnio zaczalem testowac Mozille i Mozille Firebird... i jestem pozytywnie zaskoczony... sa nawet szybsze od Opery!

czekam na Opere 7.50 Final

DimSim 09.01.2004 07:16

no ja uzywam Zero Popup na IE 6.0 i jest fajnie :] polecam

Pawel_k 09.01.2004 10:53

wiem ze niebede orginaly ale Opera nie ma takich problemow :P
a i nalezy dziekowac niebiosa ze Bill wrzucil pare przydatnych rzeczy do sp2 bo inaczej pewnie by je dopiero w nastepnym "oknie" zapodal :(

Alinoe 09.01.2004 14:50

Cytat:

Napisany przez remix
Witam!
ja uzywam Opery, ale ostatnio zaczalem testowac Mozille i Mozille Firebird... i jestem pozytywnie zaskoczony... sa nawet szybsze od Opery!

to tak jak i ja i w pełni sie zgadzam - mozilla jest świetna i szybka

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:24.