Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mordy i ryje :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mordy-ryje-29853/)

Patrixs 10.01.2004 19:08

Mordy i ryje :)

http://www.aleryj.prv.pl/

Ha ha ha, jak to odpaliłem to myślałem, że umrę ze śmiechu :))

CIAPEK 10.01.2004 19:13

Cytat:

Napisany przez Patrixs
http://www.aleryj.prv.pl/

Ha ha ha, jak to odpaliłem to myślałem, że umrę ze śmiechu :))

hahah buuuuuhaha :D nie no Patrixs wygrałeś tym linkiem :D:spoko: :)

Cytat:

No i już lepiej. Staszek z Pazimiechów. Jak widać pełna kulturka - nikt nie zauważy że Stanisław wiejski chłopok. Dopiero co snopki pakował i drzewo rąbał a nawet nie widać...no w końcu jutro już zabwa w remizie...

CIAPEK 10.01.2004 19:16

Ilość załączników: 1
ja nie moge! :D:D:D ja ciagle pieje przed monitorem.

Ten wogóle mnie pojawił Matiks :)
:D

Cytat:

A ten kolega ma kswykę Matriks.Ma stylowe okularki i lubi Matriksa. Szczególnie Neo. Tylko te wąsiki piczkodrapki... i za duże zęby...ehhh

kraluk 10.01.2004 19:17

Świetne :D:D:D:D:D:D:D:D

Cytat:

Napisany przez www.aleryj.prv.pl
Szwajceneger ! wystarczy spojrzeć to odrazu się oddaje stolca w majtki ! ach cóż za sroga mina chyba zaraz będzie kogoś bił po buzi.

Zelea 10.01.2004 19:24

Jezu... wlasnie sobie pomyslalem jak przegladam sie w lusterku nie jest ze mna tak zle :)

:zeby: ;p

oczywiscie bez obrazy :) hehe

WhiteMan 10.01.2004 19:48

okurde na ich miejscu bym sie zastrzelil!!!ha....

mallow 10.01.2004 20:17

niezle niezle :D^_^:D

PS nie nalezy sie smiac, nie kazdy moze byc taki piekny jak MY

Patrixs 10.01.2004 21:35

Cytat:

Napisany przez mallow
PS nie nalezy sie smiac...

Podzielam tą opinie i teraz trochę mi głupio, że zamieściłem ten link. :(

WhiteMan 10.01.2004 21:54

ale ten link przynajmniej podnosi nas na duchu!!w pozytywnym slowa tego znaczeniu!!ha...

Patrixs 10.01.2004 21:57

Cytat:

Napisany przez WhiteMan
ale ten link przynajmniej podnosi nas na duchu!!w pozytywnym slowa tego znaczeniu!!ha...

Nas podnosi... a ich dobija...

WhiteMan 10.01.2004 22:09

ale nie sadze zeby ktoras z tych buziek wyba na tym forum!!obym sie nie mylil bo oberwe!!hehe

czero 10.01.2004 23:25

Nie no, modelami to oni nie zostana :), ale smiac sie nie nalezy - prawda.

andrzejj9 10.01.2004 23:35

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Podzielam tą opinie i teraz trochę mi głupio, że zamieściłem ten link. :(

To raczej tworca strony powinien sie zastanowic, co chcial przez nia osiagnac. Osobiscie nie zamierzam sie nigdy nasmiewac z cudzego wygladu. Sa inne rzeczy, z ktorych mozna sie posmiac, nie obrazajac nikogo.

Ziele 11.01.2004 00:51

Dajcie spokój z takimi linkami. Ciekawe jakbys się czuł gdybys był na którymś z tych zdjęć...

CIAPEK 11.01.2004 00:56

Ziele i andrzejj no co wy :)
Jest looz, a pozatym zobaczcie na te uśmiechnięte twarze :) oni się cieszą życiem takim jakie ono dla nich jest.
No spójrzcie na Staszka z Pazimiechów jaki uśmiechnięty chłopak! :)
Jak widać pełna kulturka - nikt nie zauważy że Stanisław wiejski chłopok. Dopiero co snopki pakował i drzewo rąbał a nawet nie widać...no w końcu jutro już zabwa w remizie...

mr_spock 11.01.2004 01:31

Fotki jak fotki, ale te podpisy sa genialne :)

warzelnik 11.01.2004 07:28

Kazdy chcialby byc piekny i mlody, inteligentny i bogaty...
Cieszę się, że są koledzy na forum, ktorych nie bawią facjaty ludzi upośledzonych czy tez szpetnych, nie robią pośmiewiska z czyjegoś nieszczęścia ...
Ile trzeba mieć pogardy dla drugiego czlowieka, zeby
taką stronkę robić, tak okreslac ludzkie twarze, pisac takie komentarze...
Pozdrawiam i zyczę wiecej empatii :)

paja 11.01.2004 11:41

Zdaje mi się że większość osób na tej stronie nie jest z polski autor pościągał zdjęcia z innych humorystycznych stron! Fajny jest opis i zdjęcie nr 2 o tym wstydzioszku! Prześlę autorowi strony swoje zdjęcie :)

SEBAW 11.01.2004 11:47

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Fotki jak fotki, ale te podpisy sa genialne :)

Widać, że pisała to osoba poniożej 18 lat. Wystarczy zobaczyć na te błedy ortograficzne i interpunkcyjne... Uhhh, ale ci młodzi mają poczucie humoru. Dobrze, że oni "ładnie" wyglądają...

Patrixs 11.01.2004 14:04

Cytat:

Napisany przez SEBAw
Widać, że pisała to osoba poniożej 18 lat. Wystarczy zobaczyć na te błedy ortograficzne i interpunkcyjne... Uhhh, ale ci młodzi mają poczucie humoru. Dobrze, że oni "ładnie" wyglądają...

Ale chyba ten wyraz "chłopok" był zamierzony. :)

Tribunal 11.01.2004 17:14

śmiać sie z nich nie należy prawda
ale niektórzy (czyli ja) mogą sie dowartosciowac ten co mooj ryj widział to wie

Patrixs 11.01.2004 20:13

Jeszcze jedna fotka...

MacGyver 11.01.2004 21:07

Patrixs- ta fotka z Millerem jest najlepsza

Patrixs 11.01.2004 21:07

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Patrixs- ta fotka z Millerem jest najlepsza

Tylko opisu jakiegoś fajnego brakuje ;)

MacGyver 11.01.2004 21:14

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Tylko opisu jakiegoś fajnego brakuje ;)

To może jakiś wymyślimy ??
Ogłaszamy konkurs na najlepszy podpis do powyższego obrazka (Post #22 by Patrixs) przedstawiającego ..... yyyyy....zresztą widać kogo ;)

andrzejj9 11.01.2004 23:12

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Ziele i andrzejj no co wy :)
Jest looz, a pozatym zobaczcie na te uśmiechnięte twarze :) oni się cieszą życiem takim jakie ono dla nich jest.
No spójrzcie na Staszka z Pazimiechów jaki uśmiechnięty chłopak! :)
Jak widać pełna kulturka - nikt nie zauważy że Stanisław wiejski chłopok. Dopiero co snopki pakował i drzewo rąbał a nawet nie widać...no w końcu jutro już zabwa w remizie...

Wiesz, ja naprawde podziwiam ludzi, ktorzy w jakis sposob sa "uposledzeni" przez nature - chociazby poprzez naprawde brzydki wyglada - a mimo to potrafia byc weseli, optymistyczni i ogolnie pozytywnie nastawieni do swiata. Prawdopodobnie niektorzy z osob przedstawionych na tamtych zdjeciach wlasnie taka jest. Ale mimo to, jak mogliby sie poczuc, gdyby przypadkiem trafili na te strone i jeszcze zrozumieli podpisy?

Ogolnie nie jestem jakos zbulwersowany tym, ze taka strona istnieje. Potrafie sie smiac z innych i z siebie. Wazne jednak, zeby zdawac sobie sprawe z pewnej granicy dobrego smaku, ktora isnieje i ktorej nie nalezaloby przekraczac. Czy tam to zrobiono? Nie wiem, ja po prostu nie lubie sie smiac z kogos jezeli wiem, ze moze mu byc z tego powodu przykro.

Ormianin 12.01.2004 12:34

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz, ja naprawde podziwiam ludzi, ktorzy w jakis sposob sa "uposledzeni" przez nature - chociazby poprzez naprawde brzydki wyglada - a mimo to potrafia byc weseli, optymistyczni i ogolnie pozytywnie nastawieni do swiata. Prawdopodobnie niektorzy z osob przedstawionych na tamtych zdjeciach wlasnie taka jest. Ale mimo to, jak mogliby sie poczuc, gdyby przypadkiem trafili na te strone i jeszcze zrozumieli podpisy?

Ogolnie nie jestem jakos zbulwersowany tym, ze taka strona istnieje. Potrafie sie smiac z innych i z siebie. Wazne jednak, zeby zdawac sobie sprawe z pewnej granicy dobrego smaku, ktora isnieje i ktorej nie nalezaloby przekraczac. Czy tam to zrobiono? Nie wiem, ja po prostu nie lubie sie smiac z kogos jezeli wiem, ze moze mu byc z tego powodu przykro.

Jednak w naszej ludzkiej naturze jest tak ze lubimy smiac sie z ludzkiej ulomnosci

troche to podobne, jak ktos publicznie pusci smierdzacego bąka i wszyscy sie smieja, choc brak w tym zupelnie dobrego smaku :)

CIAPEK 12.01.2004 12:57

Cytat:

Napisany przez Ormianin
(...) jak ktos publicznie pusci smierdzacego bąka i wszyscy sie smieja, choc brak w tym zupelnie dobrego smaku :)

dosłownie, brak dobrego :P smaku ;)

mr_spock 12.01.2004 15:05

Cytat:

Napisany przez Ormianin
troche to podobne, jak ktos publicznie pusci smierdzacego bąka i wszyscy sie smieja, choc brak w tym zupelnie dobrego smaku :)

Juz lepiej jak ktos pierdzi publicznie, niz jak ma palic papierosa w miesu publicznym, w towarzystwie... Ja w puszczaniu bakow nie widze niz zlego, czysta natura i napewno mniej darzrznicy smrodek niz dym tytowniowy, albo co gorsza zkipowana fajka. :)
Raczej srednio na temat napisalem... ale o puszczaniu bakow :P

CIAPEK 12.01.2004 15:35

Cytat:

Napisany przez mr_spock
(...)Ja w puszczaniu bakow nie widze niz zlego, czysta natura i napewno mniej darzrznicy smrodek niz dym tytowniowy, albo co gorsza zkipowana fajka. :)(...)

szczerze? wole już zapach dymu tytoniowego niż bąka z dupy :P :D :D :D LOL

pawelblu 12.01.2004 16:21

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
szczerze? wole już zapach dymu tytoniowego niż bąka z dupy

ROTFL

paja 12.01.2004 16:24

Albo mi się zdaje albo strona z buziuchnami nie funkcjonuje

czero 12.01.2004 16:27

Cytat:

Napisany przez paja
Albo mi się zdaje albo strona z buziuchnami nie funkcjonuje

No nie dziala.
Moze autor strony zrozumial swoj blad i wykasowal stronke. I bardzo dobrze.

Patrixs 12.01.2004 17:42

Cytat:

Napisany przez czero
No nie dziala.
Moze autor strony zrozumial swoj blad i wykasowal stronke. I bardzo dobrze.

Albo autor przypadkowo wszedł na temat z naszymi fotkami na forum i aktualizuje swoją stronę ;)

brzuszki 12.01.2004 18:37

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Albo autor przypadkowo wszedł na temat z naszymi fotkami na forum i aktualizuje swoją stronę ;)

^_^ ^_^ ^_^
ps
"tragedie innych są dla nas zawsze komiczne"-Oscar Wilde ;)

nimal 13.01.2004 10:10

ciekawe czy ktos czytal "i wykonczymy wszystkich obrzydliwcow" Borisa Viana (pisane pod innym pseudo - zdaje sie Sullivan) - tam sytuacja piekna i brzydoty sie odwraca...
zdjecia jak zdjecia, kazdy jak na nie patrzy to cieszy sie ze sam tak nie wyglada, ale nie musi tego glosno wyrazac
pewnie autor tej strony jest zakompleksiony i chca sie podbudowac wymyslil te podpisy udowadniajac ze zeczywiscie ma sie czego wstydzic - braku poczucia jakiegokolwiek smaku...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:41.