![]() |
Mordy i ryje :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
ja nie moge! :D:D:D ja ciagle pieje przed monitorem.
Ten wogóle mnie pojawił Matiks :) :D Cytat:
|
Świetne :D:D:D:D:D:D:D:D
Cytat:
|
Jezu... wlasnie sobie pomyslalem jak przegladam sie w lusterku nie jest ze mna tak zle :)
:zeby: ;p oczywiscie bez obrazy :) hehe |
okurde na ich miejscu bym sie zastrzelil!!!ha....
|
niezle niezle :D^_^:D
PS nie nalezy sie smiac, nie kazdy moze byc taki piekny jak MY |
Cytat:
|
ale ten link przynajmniej podnosi nas na duchu!!w pozytywnym slowa tego znaczeniu!!ha...
|
Cytat:
|
ale nie sadze zeby ktoras z tych buziek wyba na tym forum!!obym sie nie mylil bo oberwe!!hehe
|
Nie no, modelami to oni nie zostana :), ale smiac sie nie nalezy - prawda.
|
Cytat:
|
Dajcie spokój z takimi linkami. Ciekawe jakbys się czuł gdybys był na którymś z tych zdjęć...
|
Ziele i andrzejj no co wy :)
Jest looz, a pozatym zobaczcie na te uśmiechnięte twarze :) oni się cieszą życiem takim jakie ono dla nich jest. No spójrzcie na Staszka z Pazimiechów jaki uśmiechnięty chłopak! :) Jak widać pełna kulturka - nikt nie zauważy że Stanisław wiejski chłopok. Dopiero co snopki pakował i drzewo rąbał a nawet nie widać...no w końcu jutro już zabwa w remizie... |
Fotki jak fotki, ale te podpisy sa genialne :)
|
Kazdy chcialby byc piekny i mlody, inteligentny i bogaty...
Cieszę się, że są koledzy na forum, ktorych nie bawią facjaty ludzi upośledzonych czy tez szpetnych, nie robią pośmiewiska z czyjegoś nieszczęścia ... Ile trzeba mieć pogardy dla drugiego czlowieka, zeby taką stronkę robić, tak okreslac ludzkie twarze, pisac takie komentarze... Pozdrawiam i zyczę wiecej empatii :) |
Zdaje mi się że większość osób na tej stronie nie jest z polski autor pościągał zdjęcia z innych humorystycznych stron! Fajny jest opis i zdjęcie nr 2 o tym wstydzioszku! Prześlę autorowi strony swoje zdjęcie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale chyba ten wyraz "chłopok" był zamierzony. :) |
śmiać sie z nich nie należy prawda
ale niektórzy (czyli ja) mogą sie dowartosciowac ten co mooj ryj widział to wie |
Jeszcze jedna fotka...
|
Patrixs- ta fotka z Millerem jest najlepsza
|
Cytat:
|
Cytat:
Ogłaszamy konkurs na najlepszy podpis do powyższego obrazka (Post #22 by Patrixs) przedstawiającego ..... yyyyy....zresztą widać kogo ;) |
Cytat:
Ogolnie nie jestem jakos zbulwersowany tym, ze taka strona istnieje. Potrafie sie smiac z innych i z siebie. Wazne jednak, zeby zdawac sobie sprawe z pewnej granicy dobrego smaku, ktora isnieje i ktorej nie nalezaloby przekraczac. Czy tam to zrobiono? Nie wiem, ja po prostu nie lubie sie smiac z kogos jezeli wiem, ze moze mu byc z tego powodu przykro. |
Cytat:
troche to podobne, jak ktos publicznie pusci smierdzacego bąka i wszyscy sie smieja, choc brak w tym zupelnie dobrego smaku :) |
Cytat:
|
Cytat:
Raczej srednio na temat napisalem... ale o puszczaniu bakow :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Albo mi się zdaje albo strona z buziuchnami nie funkcjonuje
|
Cytat:
Moze autor strony zrozumial swoj blad i wykasowal stronke. I bardzo dobrze. |
Cytat:
Albo autor przypadkowo wszedł na temat z naszymi fotkami na forum i aktualizuje swoją stronę ;) |
Cytat:
ps "tragedie innych są dla nas zawsze komiczne"-Oscar Wilde ;) |
ciekawe czy ktos czytal "i wykonczymy wszystkich obrzydliwcow" Borisa Viana (pisane pod innym pseudo - zdaje sie Sullivan) - tam sytuacja piekna i brzydoty sie odwraca...
zdjecia jak zdjecia, kazdy jak na nie patrzy to cieszy sie ze sam tak nie wyglada, ale nie musi tego glosno wyrazac pewnie autor tej strony jest zakompleksiony i chca sie podbudowac wymyslil te podpisy udowadniajac ze zeczywiscie ma sie czego wstydzic - braku poczucia jakiegokolwiek smaku... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:41. |