![]() |
Ile mieliście lat, kiedy mieliście pierwszą sympatię???
Witam!
Jak w temacie. Nic nie muszę tłumaczyć. Co nie??? Tego chyba jeszce nie było... Dołączam ankietę... Chodzi mi o POWAŻNĄ symaptię, a nia jakąś przedszkolną!!! Sory za literki :P Ale niektórzy mało poważnie to interpretują :) Pozdrawiam :) |
No i teraz to gitara :) 12 latek :)
|
Troche pulap jest za wysoki niektorzy mieli juz swoja sympatie w zerowkach :)
|
Kraluk załóż topik, Ile lat Twoje dziecko jest młodsze od Ciebie i ankieta: 8 - 10 lat
11 - 13 lat 14 - 16 lat itp... :D |
1. coz za wysyp topicow "kiedy miales pierwszego pryszcza..." ;) :D
2. mowimy o tych pierwszych sympatiach czy o tych pierwszych na serio sympatiach ;) :D |
Cytat:
Bez urazy, ale kraluk przeżywa dojrzewanie... pomóżmy mu w tym, żeby nie miał kompleksów. ;) |
Te wieki (lata) zaczynają się za późno: w "doktora" bawiłem się w piaskownicy.
Moja pierwsza sympatia jest z okresu przedszkola. 8) |
na moje oko to troche za wysokie "pułapy wiekowe"
btw. ja miałem 1st sympatie jak miałem 11 lat :) |
też miałem pierwszą sympatie w przedszkolu, nawet konkurentowi przyłożyłem łopatką w piaskownicy :cisza:
|
15-16 lat, zaraz w szkole średniej pierwsza własna :P "laska", a nie tam jakies z przedszkola dziewczynki z sukieneczkami :)
|
Chodzi mi o pierwszą POWAŻNĄ sympatię, laskę. A te w przedszkolu... Sam ją miałem:D Ale teraz na serio. Piszcie na serioooo... Jedyny Ciapuś powżny :)
|
no to jak powazna to ??? - 19 ??? tak to bylo wtedy, wakacje po zdanej maturze.... ;) ;) ;)
|
Pierwsza "niepoważna" - bez aluzji :) była moją sąsiadką :) miałem z 6 lat, razem wszedzie chodziliśmy, a taka juz poważna bo - starsza:) była jak miiałem 17 lat.
|
W przedszkolu ...sypiałem zawsze koło niej po południowych drzemkach...trzymaliśmy się za rączkę ...Ola miała na imię.
|
Cytat:
:D ^_^ :D a jesli chodzi o sympatie... kurde, tak pierwszy raz na powazne to bylo w okolicach 6 klasy podstawowki, na kolonii :) a dzis to juz True Love :) ponad poltora roku razem :* |
no 12 lat jakies pierwsze bliskie spotkania z kolezankami :P
<do końca życia zapadnie mi w pamięci WIELKI CZWARTEK, Salka koło koscioła, W czasie jakiegos nabożeństwa> co do poważniejszej .. hmm .. to każda nastepna wydaje sie najbardziej poważna... mam nadzieje ze w najblizszym czasie bede szczesliwy :) (korepetycje u Pawła_K moze cos dadzą .. hehe ) |
Na poważnie to całkiem niedawno, w połowie zeszłego roku.
|
Cytat:
PS. O Maciej też miał laskę z przedszkola - ja tą moją wcale za rękę nie trzymałem. :) |
...ahh, moja Agata i tak była najpiękniejsza...
to były czasy... a dziś ??... no cóż, czas robi swoje, ugh :( |
Cytat:
a ja... zaraz jak zaczolem liceum, ale wczesniej tez bywaly jakies romanse, spacery, pocalunki czasem... na ile powazna ma byc? pierwsza z ktora potem w lozku wyladowalem? pierwsza z ktora "bylem" dluzej niz kilka dni? czy pierwsza (i jedyna :) ofkorz) ktorej sie oswiadczylem? dobra - zaznaczam 15 lat... |
Pierwsza sympatia to bylo jak mialem jakies 9-10 lat, o czasach przedszkola nie wspominam, bo wtedy to kazdy mial swoje male sympatie :).
A taka juz powazniejsza to koniec 8 klasy, a imie jej to Paulina. |
moja sympatia odrazy byla powazna... juz za czasow predszkola i potem przez cala podstawowke... caly czas ta sama dziewczyna...
Monika... piekne imie :) szkoda ze bylo i minelo... |
a ha i w ankicie nie zaglosowalem bo nie mieszcze sie w zadnej kategori wiekowej... bo one dla mnie za pozno sie zaczynaja... ;)
|
Moj pierwszy na "powaznie" chlopak to 7-ma klasa podstawowki...heh zerwalam z nim bo mnie nie chcial za reke trzymac (biedny sie wstydzil :D:D:D)
Potem niestety kilka bledow... a teraz..MIODZIO :):):):) |
odkopujemy ;)
no wi***281;c pierwsza mi***322;o***347;***263;, Daria si***281; zwa***322;a. Odbi***322;em koledze w wieku mniej wi***281;cej 12 lat. Wtedy tez poszed***322;em na pierwsz***261; pizze z ni***261; oczywi***347;cie. Potem pierwsze lody i tak to si***281; kr***281;ci***322;o przez jaki***347; tydzie***324;. Jako***347; potem sie mnie z lekka znudzi***322;o. Za to teraz hmm :) |
Cytat:
moja w wieku 17lat... do teraz.. |
W wieku 18 lat - r***243;wno 18 lat. :taktak:
Zwi***261;zek trwa***322; tydzie***324; - r***243;wno tydzie***324;. || :D |
Ja w przedszkolu, :) a potem jako***347; jechali***347;my na rowerze, ona spad***322;a i si***281; obrazi***322;a :mruga:
|
du***380;o :hmm: - nie pami***281;tam - a moja prawdziwa i jedyna sympatia to moja ***380;onka :dancing:
@Fat ponad dwuletni topic :> |
Cytat:
|
Robimy forum bravo, czy kto***347; ju***380; gdzie***347; w okolicach ***380;o***322;***261;dka zacz***261;***322; wiosn***281; odczuwa***263;..? :>
|
Cytat:
heh, styczen 2004 porzadnie odkopany temat |
kiedys to byly tematy na forum:rotfl: nie to co teraz:spoko:
moze jak tak pogrzebiemy to cos ciekawego a macu znajdziemy - jak nie usunal:> Ciekawe czemu to sie nie znalazlo w smietnik??? |
mia***322;em mniej ni***380; 12 lat, a mo***380;e i nie. na imi***281; mia***322;a Agnieszka i to by***322;o bardzo powa***380;ne. w tym roku wychodzi za m***261;***380; :P
|
Cytat:
|
Cytat:
za jakieś inszego :P |
zal Ci troche?
zapewne tak fajnie by***322;o ;) |
Cytat:
Cytat:
|
nie bardzo rozumiem co mam rozumie***263; przez s***322;owo sympatia? :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
15 lat ;]
|
Cytat:
|
ja w przedszkolu bylam zakochana w Dawidzie:), to byl jeden z dluzszych zwiazkow:) bo trwal ok 2 lat:) rozstalismy sie dopiero w 1 kl szkoly podstawowej. na dowod ze zwiazek byl powazny napisze ze w koncie zawsze stalismy razem:) czyli w zlych sytuacjach bylismy razem:)
|
13 lat. Poznalem na koloniach, a tak sie zlozylo ze mieszkala niedaleko ode mnie :D
|
W V klasie na pierwszej lekcji umówiłem się na spacer po lekcjach.
Do pierwszej przerwy zdążyłem się wszystkim pochwalić i ... zerwała na drugiej lekcji :( |
13 lat. Rodzice zabronili mi si***281; z nim spotyka***263;. Bardzo to prze***380;ywa***322;am, ale by***322;am pos***322;uszn***261; c***243;reczk***261; i zerwa***322;am.
|
Cytat:
|
moj***261; pierwsz***261; sympatie pozna***322;em w przedszkolu gdy mia***322;em 6 lat
lecz gdy poszlismy do szko***322;y chodzi z moim kumplem z klasy kt***243;rgo nikt nie nawidzi |
:wow:
Co to za górnictwo? || A tak na marginesie - nie mogę uwierzyć, że taki temat kiedykolwiek założyłem :wow: Jestem zszokowany, jaki byłem 2/3 lata temu zakręcony... :P Proponuję zamknąć temat dla dobra mojego i innych forumowiczów. EOT. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie mogę na ten temat patrzyć ;p |
Na prośbę autora temat zamykam :locked:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:59. |