![]() |
NIE! może tu pomóc....*****?!
|
odp
Cytat:
|
odrazu po zgraniu usunołem alchohole(nie miałej clona)
i uruchomiłem gre - dziaalła potem uruchomiłem kompa drugi raz póxniej i..... gra nie działała prosił o CD-ROM!!!!! |
odp
Cytat:
|
wolf!!!!!!!!!!!!!!!pomuż!
|
TO NIE FER!!!!!!!!!! Właczyłemponownie kompa
i gra już nie chodziłą, prosi o dysk CD! |
odp
Cytat:
|
Dzięki Wolf! Wszystko zgrało się ładnie,piekni. Gra się zainstalowała i właczyła normalnie! Już grałem.
Wypas! A tak przy okzaji to pierwsza orginalna płyta jaką próbowałem przegrac i zarazem pierwsza którą udało mi sie przgrać! |
Nie wiem czy dobrze ale!
Skopiowałem płytkę pierwszą! Uruchomiłem Alcoholer i wybrałem profil Safe Dics 2.51-2.9 odczyt 10x zapis DAO -RAW zapis 10x Uruchomił się Alcohol i..... kopiował 10x nagrywał 52x(średnio 14x) po wsadzeniu płytki do napędu autorun się uruchomił! Czy to oznacza że się dobrze nagrało?!! |
odp
Cytat:
|
Ja mam nagryware LG GCE 8523B
|
odp
Cytat:
|
No, doczekałem się profesionalnej odpowiedzi, wiedziałe że cos tu śmierdzi. Dzięki Wolf
|
odp
Cytat:
|
nie wiem, ale uzyj najnowszej wersji (linka masz w moim 1 poscie), jesli wykryje SDv3 to fajnie, jak nie to recznie (chyba jest taka mozliwosc) ustaw w alkoholerze taki profil i probuj
|
Ale czy CloneXXL(taj jak pisze mallow) poradzi sobię z tym nowym zabespoeiczeniem który sciąga alholer!
|
no i dalej jak pisze mallow :D
nonsensem bedzie pisanie tego co juz on napisal, a do tego przeciez masz jeszcze screeny :) |
Naiszcie co,jak pokolei(tylko żadnych linków z toicami mallow'a)
Ponieważ nigdy nie korzystałem z Alcohola 120% a nagryware mam od.... 3 miesięcy to nie wiem jeszcze oco chozdi 1 Wkładam płytkę 2co robię dalej?(wszystko dokłądnie proszę) |
odp
Cytat:
|
Dobra napiszcoe poprostu!
1 Jakiego programu mam użuć do kopiowania(i podajcie link) 2 W jakim trybie 3 Prędkość! |
odp
Cytat:
|
Używasz RAW DAO 96 i kopiujesz normalnie, niemalże wszycho bez problemów i oporów
|
Mam nagryware LG GCE 8523B 52/24/52 obsuługuje overburning, tryby:
Packet,TAO,DAO,SAO,RAW,RAW SAO,RAW SAO 16,RAW SAO 96,RAW DAO 16,RAW DAO 96 |
odp
Cytat:
|
War of the Ring - SecuROM New
The Return Of The King - SafeDisc v3 najlepiej chyba bedzie dzialac na Alco, skrot co i jak zrobic masz opisane w przyklejonym topicu ;) PS. jest nowsze ClonyXXL - 2.0.1.4 PL | 2.0.1.5 eng/ger POWODZENIA. |
War of the ring i pwrót króla
Ok teraz powiedzicie mi jakim zabespieczeniem jest zabespieczony Powrót Krola - mama do dyspozycji od kumpla orginał ale nie weim czym mama nagrac
napiszcie jaki program mam uzyć - do dospozycji mam ClonyCd 4.2.0.2 Pl Clony XXL 2.0.0.6 Alcohol 120% 1.4.6.711 PL |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:22. |