![]() |
ZDALEM MATURE!!!
Nie na temat, ale musze sie pochwalic, bo taki jest happy :)
w koncu zdalem maturke (oczywiscie za pierwszym razem), swiety spokoj, cztery miesiace wakacji, to zbyt piekne, aby moglo byc prawdziwe, a jednak Koncze, bo litr juz chlodny w lodowce :) |
GRATULUJĘ teraz to jesteś gość 8-)
tylko tym litrem podziel siez kumplami a nie sam sobie pozdro 6 |
dziekuje, dziekuje,
jeszcze moge sie pochwalic ocenami:) polski pisemny 3, ustny 3 matma pisemna 6 fizyka ustna 4 angielski 4 i wystarczy jak widac humanista, to ja nie jestem :) |
No stary gratulacje :-) To teraz nic innego Ci nie pozostaje jak studia informatyczne !!! z takimi ocenami z matmy :-)
|
a ja własnie obchodziłem 25 lecie mojej matury!!!Ocena wypadla pozytywnie ,wróciłem nad ranem!!/tj.po-jutrze!!/
Zapytam z matmy : jeden słoń waż tonę i p ół słónia .ILe ważą trzy słónie |
a ja własnie obchodziłem 25 lecie mojej matury!!!Ocena wypadla pozytywnie ,wróciłem nad ranem!!/tj.po-jutrze!!/
Zapytam z matmy : jeden słoń waż tonę i p ół słónia .ILe ważą trzy słónie |
Congratulation !
Litera widze dzisiaj u mnie na mailu :) Pozdro. Gazor |
jeszcze raz wszystkim dziekuje, ale teraz moge szczerze powiedziec, ze cZuje sie naje***** (po tym litrze),
ale to dopiero wstep, mam zaplanowane 4 imprezy z okazsji maturki, wiec raczzej sie przez jakis czas nie pojawie (od sooboty), a co do studiow informatycznych, to staram sie na PL dostac (egzamin laczony) jeszcze raz dzieki pozdrawiam JJ |
Na politechnikę Łódzką??
A w jakiej szkole (średniej) tak dobrze matmy ucza?? |
Na politechnikę Łódzką??
A w jakiej szkole (średniej) tak dobrze matmy ucza?? |
Ja również musze Ci pogratulować :-) Jak zdasz na studia to tez napisz wtedy nie tylko Ci pogratuluje ale bedziesz miał równiez okazje podzielic sie z nami tym napojem ktory stoi w lodówce ;-)
Pozd |
Hail :)
jeszcze paru literków / ale bez zejcia :)/ a co do soboty to jakos wytrzymamy :) / o lie moge mówic ze innych poszczšcych :) sorry postujšcych :) cana z wieczora narabana |
Cytat:
NEO: Rozumiem, ze studiujesz na PŁ? I jak jest? |
I ja się przyłączam do gratulacji.
pozdrawiam P.S. Aleś mi ochoty narobił na imprezkę.... a jestem teraz w pracy :( |
no i co z tymi słoniami ??Wie ktoś ??
Maturzyści!! piszcie |
Ja nie wiem - nie zdawałem matury :)
|
Cytat:
|
Ad 1.) Nie chodze na PŁ , ale ucze sie w 13 lo w lodzi
Ad 2.) SŁonie waza 5 tony ( tak mi sie wydaje :) ) |
Cytat:
x-slon x= 1+.5x .5x=1 x=2 3x=6 ;-))) gratulacje , szczegolnie z matmy. |
Bravo ,widzę tutaj intelektualnych Tytanów
A traz z innej beczki O ile zmaleje deficyt budzetowy RP jezeli spozycie lodówkowe bedzie proporcjonalne do wyników maturalnych Kolegi który ja zaliczyl?? wynik podać w% zmniejszenia akcyzy na C2H5OH w stefach popegerowskich naP odlasiu Wyniki przeslać na www.aws.pogrobowca.pl |
no i .....
|
Cytat:
|
W sumie to nie wiem czy masz sie z czego cieszyć. Przed maturą to byl najlepszy okres picie, panienki, komputer - a teraz, ech nie warto pisac: komp 24 h/dobe (praca), w miedzyczasie jakies egzaminy (sesja), loduffka mi siadla i piwo jest cieple.
Ale pociesze Cie, studia tez maja swoje dobre strony, a na PŁ jest calkiem wesolo :) Pozdrawiam Schizoid P. |
Cytat:
|
odpowiadajac po kolei:
Zbyszek: Ty mnie nie mecz zadankami z matmy, troche ich za duzo zrobilem Woyteckk: To tylko jeden numerek roznicy :) O ile pamietam jest na Zuli Pacanowskiej, kumpel mieszka od tej budy jakies 300 metrow, a szczegolnie teraz gdy rozkopali Wojska Polskiego to MUSZE Twoja szkole ogladac Zbyszek (do drugiego posta): jak na moje oko, to deficyt zupelnie zniknie, moze nawet beda mieli tyle kasy, ze zlikwiduja akcyze na paliwa, ciekaw jestem tylko, kto wtedy bedzie w stanie jezdzic (na pewno nie ja) :) a z reszta zobaczymy za rok, w koncu nowa maturka Neo: ale zawsze politechnika Schizoid P. : a ja i tak sie ciesze, mimo tych wad, ale przynajmniej mam z glowy: polski (przez cale 4 lata, przeczytalem 3 lektury, reszta opracowanka, jedyne co mnie uwazam za pozyteczne, to ze nauczylem sie ortografii (ale nie interpunkcji)), historie, biologie, jakis tam WOS itd. Poza tym zawsze to lepiej miec swiadomosc, ze matura za mna, a nie przede mna i trzeba sie uczyc tylko sie nie chce, Poza tym panienki, picie, panienki, komputer aha zapomnialem o panienkach to sie dopiero zaczna w koncu 4 m-ce wolnego, a z powodu piwa (cieplego) to szczere wspolczucia pozdr. JJ |
...zapomniałeś wspomnieć o panienkach.....
|
a ja tez zdalem w tym roku mature (noo dokladnie z tydzien temu) i wcale sie nie ciesze :( a to temu ze 25 czerwca kurewsko trudny egzamin na biotechnologie na UJ
i juz mi sie znoff smutno zrobilo ;( buuu... |
...to pomyśl o panienkach...
|
right
juz lepiej danke baj teraz moze bezpiecznie roz... komputer |
a co zdajesz? zapewne matme, moze jaka fizyke.......
Obar dobrze radzi: panienki, mozesz ewentualnie jakies piwko, moze cos mocniejszego (czysta), lub komp, lub sport lub cos tam innego lub np. panienki stres zaraz minie :) |
tee z biotechnologii chodz na pwr tam jest tylko konkurs swiadectw
a jakie tu panienki |
gratuluje matmy; szczegolnie tej 6; mi się nie udało ;( ale na ustnej byłem o krok... BTW jak Ci nie wyjdą egazminy na UJ sprobuj na PWr tak jak sugerował Majonez. konkurs swiadectw (oceny koncowe i z matury przeliczane na punkty) i studiujesz... a jeśli chodzi o dziewczyny... akurat na moim wydziale jest ich mało... ale nie ilość a jakość się liczy...
ps. a i nie przypominam sobie zeby ktos tu w akademikach mial problemy z lodowka... (z zaopaterzeniem tez nie ma problema) |
przemas ale ja jestem z chemicznego z biotechnologii a ty z budownictwa nic dziwnego ze malo u ciebie dziewczyn choc musze przyznac ze jest tam u was pare niezlych dziewczyn a przynajmniej bylo :))
|
juz po pierwszym wrocilem, mialo byc tydzien, ale w nocy skonczylo sie zaopatrzenie i kasa, wiec nikomu nie chcialo sie siedziec dluzej :(
Przemas: o ile dobrze zrozumialem z postu to pomyliles troszke mnie z MsDzaga, ja mam egzamin laczony i ide na PL, a to MsDzaga idzie na biotechnologie na UJ |
Obar - skoro Ty tylko o tych panienkach to mam dla Ciebie dowcip:
Dzwoni jeden informatyk do drugiego i wyciaga go na impreze: - wpadnij, bedzie piffko. - no, fajnie, co jeszcze? - noo, wodeczka tez bedzie. - no, fajnie, co jeszcze? - no, beda jeszcze panienki. - to za***iscie, a ile? - sporo, ze trzy giga. :):);) |
lepiej sie umyj
a mature to mozesz sobie w kake wsadzic |
ochh coz za cieta riposta..
a ten tamten majonez po uno co to pwr bo ja mam niski poziom kumowatosci a duo to czy ty studiujesz w koncu na uj czy na pwr ? |
:):):):):) dobre Konlin ....yyyyyyy a ile to 3 giga panienek ? ;)
co za ***nięty wiesiek się tu *** pokazał ? nie masz ****a matole gdzie postów wysyłać to se do BB powysyłaj tam takich brakuje... wsioku za***any w dupę ruchany, ***u burdelowcu zafajdany... ....to nie ja pisałem ...... a pwr to nie uczelnie :) to skrót .....od private ... no chyba że ja również nie znam takiej uczelni... pozdro 6 |
PWr = Politechnika Wrocławska, jak mniemam :))
|
Obar - nie bluzgaj... szkoda twojej śliny na jakiegoś pier...tego wieśnika (czy wieśka).
A swoją drogą ilu to chorych psychicznie ludzi chodzi po tym świecie na wolności..... pozdrawiam wszystkich lekarzy psychiatrów |
a no tak racja oddaje honor ..
PWr tak jasne Polibuda Wrocławska niedoczytałem a prv to private sorry |
a brałeś pod uwage Krakow ? to jest miasto!!
|
Sorry za tę łacinę ...ale widać że gość nie wie co to znaczy zdać matuę...
a co do Krakowa YEAH fajne miasto w końcu w nim mieszkam... to gdzieś na południu Polski nie ? pozdro 6 |
ten teamten no wlasnie ja staram sie ;) zdac do krakowa na biotech ale cinko to widze....
|
Odnośnie tych panienek:
Jas, Malgosia i Baba Jaga poszli na studia: Jas na uniwerek, Malgosia na akademie medyczna, Baba Jaga na politechnike. Spotykaja sie po roku i wymieniaja opinie. Jas: My na uniwerku prawie wcale sie nie uczymy, tylko ciagle imprezujemy... zyc nie umierac! Malgosia: Na Medycynie musimy sie uczyc, ale imprez tez jest sporo i jak juz sie bawimy to ....uch! Baba Jaga: A u nas na uczelni mnostwo nauki i zero imprez, ale za to jestem najladniejsza dziewczyna na wydziale! Schizoid P. "Piszę wolno bo wiem, że czytasz wolno" |
Dobre Schizoid P.
Ja zawsze slyszalem, ze dziewczyny dziela sie na 3 grupy: -ladne -brzydkie -te z politechniki jednak z drugiej strony chodzilem na kurs na PL i laski byly takie, ze nic sie nie nauczylem :) |
obar jak jesteś z krakowa to powiedz gdzie jest linia AB rynku??
|
Cytat:
|
stary a ty zdawałes kiedyś maturę ?
i nie cieszyłeś sieże zdałeś ? mimo wszystko z perspektywy czasu wydaje sieto śmieszne ale dla kogoś kto zdawał maturę nie było mu tak wesoło ja to pamiętam ! to fakt trza mieć i jeszcze więcej niż studia ale to nie o to chodzi w tym momencie bo człowiek sięcieszy ze swych sukcesów a ten *** matoł taki text brzmi podobnie jak ...Tatao dostałem 5kę no i co z tego i tak masz raka ******ne nie ? Nie wiem gdzie jest linia AB i co to w ogóle jest :( Obawiam sięże niewiele krakusów wie cos o tym :) |
to jeszcze sie pochwale, ze na studia mnie przyjeli :)
imprez mam juz dosc, za duzo plynow + noga w gipsie, wystarczy na jakis miesiac |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:21. |