![]() |
Nowy jestem
Witam wszystkich forumowiczów.
Nie gońcie mnie za bardzo jeżeli szczele jak± gafe, szybko się uczę mam nadzieję że będziecie wyrozumiali. Ja też będę dla was dobry obiecuje! Pozdrawiam. |
Cytat:
Witaj na forum. |
A witamy marik , Witamy :uscisk: 8) :piwo: :spoko:
|
i ja witam :piwo: 8)
pozdro |
Witaj w¶ród straconych. :)
|
Witaj wsród wypalaczy :) :jupi:
|
Witamy!!:piwo:
|
hello:)
|
Sam bylem kiedys nowy, wiec sie nie martw :P WITAM!
pozdro ;) |
Witamy :) Każdy był kiedy¶ nowy... i młody ;)
|
Witaj!
Jak w TV... powiedz pare słów o sobie-czym się zajmujesz, gdzie mieszkasz, z kim mieszkasz, jakie jest twoje hobby, czy masz zwierzęta...? :P ;) |
Witamy na forum, pozdro :piwo:
|
na pewno zostaniesz ostrzezony przedemna
tak, jestem okropny i wszystkiego sie czepiam witam :) |
Cytat:
Za***isty avatarek, ale przyzwyczaiłem się do starego. :) Cytat:
Pozdrawiam |
Hm moze jakies wpisowe - powiedzmy wierszyk albo piosenka ???
|
kocimy nowych he he.
a tak wogóle to witaj mam nadzieję że długo będziesz przebywał na tym forum w¶ród (wy)palaczy i alcoholików (120%) |
Cytat:
Jako wpisowe to proponuje słownik polsko-węgierki. ;) ponieważ jest za***i¶cie potrzebny. Którego nikt nie ma. FUCK |
... uważaj chłopie na niejakiego Sid'a, jest okropny, upierdliwy i strasznie się czepia :mruga: :boks: :o :* || :klotnia: :wow: (( 8)
|
no na sida to uważaj, na opere i na foobara cie namawial bedzie i na smartftp tez.
:D |
Witam serdecznie.
|
Miles może kto¶ znajdzie jak dobrze pójdzie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kraluk lizusie ty ;p
pozdro ;) |
Cytat:
A jaki jest to by sie musieli wypowiedziec starsi wyjadacze z forum, ktory coraz rzadziej juz tu bywaja :(, chociaz....czasem bywaja. Dla mnie mod OK, a na jego stylu forum jade do dzis :spoko: |
Cytat:
Cytat:
|
Hej Marik!
Ja do palenia uzywam Marlboro, aTy? :) Z profili lkoholera polecam tekilę,złot± - choć Zetoxa bedzie Cię namawiał na Kilkenny. |
dajcie sobie siana z tym browcem Zetoxy :)
ONLY Jameson&kaktusówka&Metaxa rulezzzzz ( pare redbulli do metaxy się też przydaje bo lepiej kręci :)/ pozdrófka |
Cytat:
Od maja w trójgwiazdkowej metaxie będziemy myć nogi :) |
Witaj,
Pamiętaj że palenie szkodzi zdrowiu ! Czasem jak czegos nie można wypalic to podnosi się puls i ci¶nienie krwi. |
a jak juz masz palic to pal razem z roxio !!!
a jak |
Witam na forum
|
Dzięki za przywitke.
Wierszyków recytował nie będę :niepow:, jak tutaj niektórzy sugerowali a do muzyki mam za drewniane uszy :-o:,... chyba że po paru głębszych :piwo: Pozdrawiam wszystkich! |
Cytat:
|
Cytat:
Witaj na forum w zasadzie o wszystkim a to jest najważniejsze żeby się nie ograniczać tylko do nagrywarek :) |
Cytat:
Odno¶nie starych forumowiczów, no i oczywi¶cie tych młodszych :), to nie narzucajcie z uporem maniaka swojego zdania zdania odno¶nie programów do wypalania... [wow, co za rym]. Pozwólcie, że Marik sam zdecyduje czego będzie używał :). Ale to oczywi¶cie mówie z przymróżeniem oka.... |
co do wypalania niech uzywa co chce, a do przegl±danai www musi używac opery!
bo jak nie to:http://www.joemonster.org/phorum/images/smiles/bicz.gif :zeby: |
E tam, mozilly obowiazkowo hehe, lub wszystkiego innego poza IE.
|
Cytat:
a tak poza tym to witaj marik |
Wiatam wszyskich... Pozdrawiam starych i nowych forumowiczów... Panów z LiteOn, panów z Ahead, panów z SlySoft, panów z AlcoholSoftwere, panów z serwisy CDRinfo, i innych nie wimienionych prócz kumpli Bill'a, terrorystów, złodziei i innych... z okazji póxnej pory i miłego minionego dnia - napijmy się jak rodacy wódeczki i postujmy... i nie banujcie mnie ale używam IE - z lenistwa - wszystko działa więc nie zmieniam... :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:43. |