![]() |
Ilość załączników: 1
Klient - Dzień dobry, ubezpieczalnia?
Ubezpieczalnia - Tak, w czym możemy pomóc? K - Rozbiłem samochód uderzając w zwierzę, czy moje AC to pokrywa? U - Pokrywa. A co to za zwierzę? K- Ryba. Załącznik 121182 |
nikt nie ma nowych dowcipów? to może ja:
Chłopiec wchodzi do fryzjera, a ten szepcze do klienta: - To jest najgłupsze dziecko na świecie. Proszę popatrzeć, pokażę panu. Fryzjer bierze w jedną rękę dolara, a w drugą dwie dwudziestopięciocentówki. Woła chłopca i pyta: - Które wybierasz? Chłopiec bierze dwudziestopięciocentówki i wychodzi. - I co, nie mówiłem? - triumfuje fryzjer - Ten dzieciak nigdy się nie nauczy! Jakiś czas później klient wychodzi i widzi chłopca wracającego z lodziarni. - Hej, mały! Mogę zadać ci pytanie? Czemu wziąłeś dwudziestopięciocentówki zamiast dolara? Chłopiec polizał loda i odpowiedział: - Ponieważ w dniu, kiedy wezmę dolara, gra się skończy! |
Straśnie szybko zeżarło obrazek z fejcbuka. :D
|
|
Przychodzi mała dziewczynka do sklepu zoologicznego.
- Poplose tego pięknego klólicka z wystawy. - Tego czarnego? A może wolisz ślicznego białego albo brązowego? - Plose pana, mojego pytona pieldoli jakiego klólicek jest kololu... :D:D:D |
Wraca facet późnym wieczorem do domu nawalony jak stodoła. Wchodzi cicho do sypialni, widzi nogi wystające z pod kołdry, klęka, całuje, wsuwa łeb pod kołdrę, całuje coraz wyżej, w końcu robi to co Ty wiesz, a ja rozumiem. Jak skończył pędzlować, wyłazi z łóżka i idzie do kuchni, bo poczuł głód. Wchodzi i widzi w kuchni siedząca żonę. - Co ty tu robisz!?
|
Dobrze że siedzi :)
|
Cytat:
Pozdro grudniofi szczelce |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Tata Muminek wyja*al w kominek, mama Migotka zgwalcila kotka, Mala Mi wyje*ala w drzwi, a Wloczykij za lasem wywija *****em.
Pszczółki to robią, ptaszki to robią, żuczki to robią, ale ty nie..., bo nigdy nie będziesz latać |
nieeee oni mają wage w kibel w budowana i ci na spłuczce wywla nazwe np: 2kg Duza kupa 2zł:p
|
Robisz,idziesz do Pani - ważysz -...jak Cie nie stać na dużą,kawałek,np. zjadasz :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cennik toaletowy na dworcu PKP:
Duża Kupa- 2.00zł Mała Kupa- 1.50zł Sikanie- 1.00 zł |
Bez nowego tematu :)
Ilość załączników: 1
Jak nauczyć anglika klnąć po polsku:
First lesson: Tea who you yeah Bunny - Ti hu ju je bany Second lesson: Scotch me tea who you Third lesson: Odd Pear Doll She Fourth lesson: Dee May She Next: Tea Story Who You And next: Yes Tess Q Tess A tu dla tych, co nie uśmiechją się zabardzo. |
Cytat:
|
Cytat:
Ten dowcip odpowiednio opowiedziany jest GENIALNY !! Słyszalem go spory czas temu, ... i wtedy tarzałem sie ze smiechu !! |
Międzynarodowy kongres feministek.
Na podium wchodzi jedna z delegatek i rzuca hasło: - Siostry, dość wyzysku. Nie będziemy im prać i gotować. Uchwałę przyjęto jednogłośnie. Na kolejnym spotkaniu wojowniczych pań, delegatki dzielą się swymi spostrzeżeniami. Zaczyna Angielka: - Wróciłam do domu i mówię: John, od dzisiaj nie piorę i nie g otuję. Pierwszego dnia - nic nie widzę, drugiego dnia - nic nie widzę, trzeciego dnia widzę - gotuje jajko. Sala zatrzęsła się od oklasków. Na mównicę wchodzi Francuzka: - Wróciłam do domu i mówię: Pierre, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia - nic nie widzę, drugiego dnia - nic nie widzę, trzec iego dnia widzę - pierze majtki. Owacje na stojąco. Na podium wchodzi Rosjanka: - Wróciłam do domu i mówię: Iwan, od dzisiaj nie piorę i nie go tuję. Pierwszego dnia - nic nie widzę, drugiego dnia - nic nie widzę, trzeciego dnia nadal nic nie widzę. Czwartego dnia - zaczynam widzieć na prawe oko..... |
Cytat:
|
Cytat:
To przecierz wisi w kazdym sraczu na WySPie!!!!! :idea: |
Kobita budzi sie rano po Sylwestrze, patrzy w lustro i szturcha w bok
wymeczonego impreza meza: - Wiesz kochanie... jaka ja juz jestem stara! Twarz mam cala pomarszczona, biust obwisly, oczy sine i podkrazone, faldy na brzuchu, grube nogi i tluste ramiona... Kochanie! Prosze cie, powiedz mi cos milego, zebym sie lepiej poczula w nowym roku... - Eee... no... wzrok masz jak najbardziej w porzadku! |
To ostatnie jest naprawde rozwalające:D:D:D:D:D:D:D:D
|
:D
Teraz cos z innej beczki;) Wyciąg z przepisów regulujących korzystanie z uczelnianych urządzeń sanitarnych:
Przewodniczący dr W.C. Piker :D :D I to by było na tyle (Eto wsio). |
No nie... :D To ostatnie jest po prostu świetne! :D
|
No i jeszcze końcowa ankieta do pytań:
1. Posiadany sprzęt:
|
Bardzo trudne pytania, wymagające nielada wiedzy, która jast dotsępna tylko dla nielicznych - wiedza suber hiber-wiper-.... tajemna :D
Ale dla tych którzy odpowiedzą bezbłędnie jest jeszcze kolejna częśc ;): Cytat:
---------------------------- 1. Poprawne stwierdzenie:
|
Jak na audiotele te pytania są wyjątkowo trudne. Niewiele osób bedzie znało odpowiedzi ;) Pozatym wcięło gdzieś nr 5.
|
Hmmm... a pod jaki numer można zgłaszać odpowiedzi?? Bo niektóre wiem ;) :D
|
Humor
Małe Audiotele...........
1. Co to jest komputer:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:47. |