Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Aborcja (https://forum.cdrinfo.pl/f5/aborcja-30698/)

Maciej 30.01.2004 20:24

Aborcja

http://www.seva.sotiko.pl/harek/texts/aborcja2.html

...popieracie?

kraluk 30.01.2004 20:27

Hmm... Bardzo przykre... :( Przykra jest rzeczywistość... :(

paput2000 30.01.2004 21:31

No to żeś mi spied**ił wieczór.
Maciej - co ty kurde szukasz taniej sensacji.
To się nadaje na Roten. com, a nie na forum o nagrywaniu.

Nigdy nie byłem przeciwny aborcji, ale nie takiej wykonywanej na tak dużych dzieciach. Jedynym usprawiedliwieniem takiej sytuacji są względy medyczne, a nie fakt iż laska poszła z kolesiem na całość - za to bym mordował i laskę i kolesia.

PS. Od dzisiaj jestem przeciwnikiem aborcji wykonywanej z innej przyczyny niż względy medyczne.

Niebiessska 30.01.2004 21:32

Bez komentarza..
Ba osobiscie uwazam ze to jest indywidualna decyzja kazdej kobiety, ale sama nie zdecydowalabym sie na to nigdy..
Szok, po prostu szok..:(

Pozdrawiam

Patrixs 30.01.2004 21:35

Uważajcie, bo jak na ten temat wejdzie moderator, to go zamknie, bo uzna że wątek jest chu**wy, ponieważ żadnego z nich nie dotyczy.

Update...
Przepraszam powinienem napisać: Pan Wielki Zły Adnim, którego wszyscy mają się bać.

paput2000 30.01.2004 21:39

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Uważajcie, bo jak na ten temat wejdzie moderator, to go zamknie, bo uzna że wątek jest chu**wy, ponieważ żadnego z nich nie dotyczy.

W takim topicu to człowiek musi coś napisać jeżeli topic już powstał - jestem poprostu zszokowany - to jest ludobójstwo.

Maciej 30.01.2004 21:40

Cytat:

Napisany przez paput2000
No to żeś mi spied**ił wieczór.
Maciej - co ty kurde szukasz taniej sensacji.
To się nadaje na Roten. com, a nie na forum o nagrywaniu.

Nazywasz to tanią sensacją? ... :blee:
Moim zdaniem to przestroga !.
Mam synka ma 2.5 roku i wiem ile szczęścia daje mi ten brzdać ...ale co ja będe Ci pisał.
Chciałbym zauważyć że ten dział nazywa się OFFTopic.

Jeśli moderator uzna temat za "nieprzyzwoity" to niech go skasuje i nie będzie więcej tematu ...przejdziemu ku temu obojętnie ...wkońcu nas to już nie dotyczy.

paput2000 30.01.2004 21:43

Cytat:

Napisany przez Maciej
Nazywasz to tanią sensacją? ... :blee:
Moim zdaniem to przestroga !. Mam synka ma 2.5 roku i wiem ile szczęścia daje mi ten brzdać ...ale co ja będe Ci pisał.
Chciałbym zauważyć że ten dział nazywa się OFFTopic.

Jestem tylko w szoku.

Maciej 30.01.2004 21:46

Cytat:

Napisany przez paput2000
Jestem tylko w szoku.

Ja napewno większym niż Ty ,,,wierz mi.

Pawel_k 30.01.2004 22:04

Cytat:

Napisany przez Maciej

antykoncepcje napewno
aborcje w pierwszych 72h [tabletki] tez

zanim zaczniemy rozpaczac jak to zle i fee ludzie postepuja pomyslmy "dzieki czemu" dochodzi do wpadek ??? :blee:

--edit--
jeszcze sprawa gdy ciaza zagraza zyciu kobiety ale to osobne kalosze

esem 30.01.2004 22:07

To nie jest temat na to forum. Nawet "off topic" nie upoważnia nikogo do takiego tematu. To jest wybitnie temat "pod kościół".
Macieju, przesadziłeś! S*******iłeś wielu ludziom wieczór. 8)

nimal 30.01.2004 22:07

tania sensacja
a widzieliscie jak wyglada porod? nie taki z telewizji, ale prawdziwy, od strony lekarza? albo jakas operacja? tez by wam zbrzydlo - i co? zakazalibyscie porodow?
BZDURA! idote (autora tej strony), ktory opublikowal takie zdjecia powinni karac - lepiej moze jak 14letnia panienka urodzi dziecko, ktore bedzie wychowywac sie na ulicyalbo umze z glodu bo patologiczni rodzice beda zbyt nachlani zeby je nakarmic!
aborcja jest sprawa rodzicow danego dziecka i nie powinno sie w to wpier....ac nikogo z zewnatrz, jak chce sie komus pomoc to proponuje rozmowe z BEZSTRONNYM psychologiem, a nie z przedstawicielem LPRu

brzuszki 30.01.2004 22:48

Możnaby pokazać ubój zwierząt` rzeźnych i - nikt by już potem nie ruszył kiełbasy?
A jeśli te zdjęcia pochodza z poronień samoistnych?
Martwe płody usuwa się również przez rozkawałkowanie płodu.
Ale doceniam wrażliwość i intencje Macieja.

BD 30.01.2004 22:48

juz wszedl - zamykam

BD 30.01.2004 22:51

To jest forum o nagrywaniu plyty i napedach optycznych. W dziale off topic mozna gadac o wielu *******ach ale sa pewne granice

Dzisiaj przesadziliscie bo to juz 3 taka dyskusja i jak nie mieszalem sie w sprawy forum to tym zarazem zrobilem wyjatek i zamknalem dyskusje.

ThanatoS 30.01.2004 22:52

A ja sie dopisze, ludzie chyba nie chcecie abym byl nie mily? Nie przeginajcie paly, bo juz jest nadwyrezona. Natepne takie rzeczy poleca do kosza, uzytkownicy rowniez.

Nie pozdrawiam
ThanatoS

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:28.