![]() |
Aborcja
|
Hmm... Bardzo przykre... :( Przykra jest rzeczywistość... :(
|
No to żeś mi spied**ił wieczór.
Maciej - co ty kurde szukasz taniej sensacji. To się nadaje na Roten. com, a nie na forum o nagrywaniu. Nigdy nie byłem przeciwny aborcji, ale nie takiej wykonywanej na tak dużych dzieciach. Jedynym usprawiedliwieniem takiej sytuacji są względy medyczne, a nie fakt iż laska poszła z kolesiem na całość - za to bym mordował i laskę i kolesia. PS. Od dzisiaj jestem przeciwnikiem aborcji wykonywanej z innej przyczyny niż względy medyczne. |
Bez komentarza..
Ba osobiscie uwazam ze to jest indywidualna decyzja kazdej kobiety, ale sama nie zdecydowalabym sie na to nigdy.. Szok, po prostu szok..:( Pozdrawiam |
Uważajcie, bo jak na ten temat wejdzie moderator, to go zamknie, bo uzna że wątek jest chu**wy, ponieważ żadnego z nich nie dotyczy.
Update... Przepraszam powinienem napisać: Pan Wielki Zły Adnim, którego wszyscy mają się bać. |
Cytat:
|
Cytat:
Moim zdaniem to przestroga !. Mam synka ma 2.5 roku i wiem ile szczęścia daje mi ten brzdać ...ale co ja będe Ci pisał. Chciałbym zauważyć że ten dział nazywa się OFFTopic. Jeśli moderator uzna temat za "nieprzyzwoity" to niech go skasuje i nie będzie więcej tematu ...przejdziemu ku temu obojętnie ...wkońcu nas to już nie dotyczy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
aborcje w pierwszych 72h [tabletki] tez zanim zaczniemy rozpaczac jak to zle i fee ludzie postepuja pomyslmy "dzieki czemu" dochodzi do wpadek ??? :blee: --edit-- jeszcze sprawa gdy ciaza zagraza zyciu kobiety ale to osobne kalosze |
To nie jest temat na to forum. Nawet "off topic" nie upoważnia nikogo do takiego tematu. To jest wybitnie temat "pod kościół".
Macieju, przesadziłeś! S*******iłeś wielu ludziom wieczór. 8) |
tania sensacja
a widzieliscie jak wyglada porod? nie taki z telewizji, ale prawdziwy, od strony lekarza? albo jakas operacja? tez by wam zbrzydlo - i co? zakazalibyscie porodow? BZDURA! idote (autora tej strony), ktory opublikowal takie zdjecia powinni karac - lepiej moze jak 14letnia panienka urodzi dziecko, ktore bedzie wychowywac sie na ulicyalbo umze z glodu bo patologiczni rodzice beda zbyt nachlani zeby je nakarmic! aborcja jest sprawa rodzicow danego dziecka i nie powinno sie w to wpier....ac nikogo z zewnatrz, jak chce sie komus pomoc to proponuje rozmowe z BEZSTRONNYM psychologiem, a nie z przedstawicielem LPRu |
Możnaby pokazać ubój zwierząt` rzeźnych i - nikt by już potem nie ruszył kiełbasy?
A jeśli te zdjęcia pochodza z poronień samoistnych? Martwe płody usuwa się również przez rozkawałkowanie płodu. Ale doceniam wrażliwość i intencje Macieja. |
juz wszedl - zamykam
|
To jest forum o nagrywaniu plyty i napedach optycznych. W dziale off topic mozna gadac o wielu *******ach ale sa pewne granice
Dzisiaj przesadziliscie bo to juz 3 taka dyskusja i jak nie mieszalem sie w sprawy forum to tym zarazem zrobilem wyjatek i zamknalem dyskusje. |
A ja sie dopisze, ludzie chyba nie chcecie abym byl nie mily? Nie przeginajcie paly, bo juz jest nadwyrezona. Natepne takie rzeczy poleca do kosza, uzytkownicy rowniez.
Nie pozdrawiam ThanatoS |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:28. |