![]() |
Mogło Ci się namieszać. Więc najlepszym wyjściem jest wyczyszczenie folderu z bramkami i skopiowanie nowych. Znajdziesz je na forum K.
|
A nie wystarczy skopiować na nie ?
Bo ja mam tylko pliczek do bramki orange. |
A skasowałeś stare przed wgraniem nowych?
|
Przetem ,to chociaż inne bramki sms mi chodziły a teraz żadna :(
|
Cytat:
|
@M@tti a co ja w poprzednim poście zrobiłem?
|
Nie ,jest tak trudno,ale nie wiem jak szukać:(
A tu jest taki topic więc pytam ,wiesz moze jak odpowiedzieć na moje pytanie?(na błąd). :\ |
@M@tti tak trudno użyć google?
|
OK,z tamtym problemem sobie poradziłem ale teraz mam problem z wysłanie sms na bramke orange z konnekt'a wywala mi taki błąd jaki jest na tym obrazku a inne bramki chodza ok .a chce wysłac sms na numer zaczynający sie numerem "5".
http://xthost.info/Matttti5/Blad-orange.JPG I jescze jedno co to jest token ? |
@Patrix http://faq.konnekt.info/opis.php
|
hehe przesiadłem się ka KONNEKTa wreszcie
tylko jedno mnie wnerwia: Pole "Opis kontaktu na liście" -opcja: "zawijanie wierszy" w zakładce interfejs/lista kontaktów (używam tylko wtyczki GG) wie ktoś jak to włączyć ? |
Mam problem z konnektem ,bo wywala mi taki błąd jak chce wysyłac sms do kogoś z konnekta.:(
Jak poradzić na niego ?http://xthost.info/Matttti5/Blad.JPG |
@kodzu Ja tez moge w takie rzeczy wchodzic bo uzywam Firefox'a ;) Chyba tylko uzyszkodnikom IE trzeba odradzic klikania.
Strona zostala zablokowana. Ale cos mi sie wydaje ze ktos zrobil glupi zart. Chcial zablokowac komus stronke i rozpuscil taka wiadomosc na gygy. P.S Cytat:
|
Cytat:
Ostatnio po formacie nie chciało mi sie zbytnio instalować więc jade bez ;) |
Piszę tutaj, bo nie chcę zakładać nowego tematu. Znajomy podesłał mi dzisiaj maila takiej treści:
Cytat:
pozdr. |
dzieki ;)
ja szukalem w liscie kontaktow.... pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
Zaznaczylem na obrazku gdzie mozna ta opcje znalezc;)
|
nie mam czegos takiego.... nawet jak ustawie sobie poziom na PRO
pozdro |
Tam się ustawia lista i synchornizacje ;) z konnektem lub z serwerem
|
Powiedzcie mi jak sobie poradzic z takim czysm:
Jakis nieznajomek podlacza sie do mnie na konnekcie z tlena... np gosciu@tlen.pl ... no i za kazdym razem jak odpalam sobie tlena w konnekcie to za kazdym razem, nawet jak wczesniej usune kontakt to i tak mi sie pojawia po polaczeniu z serwerem... zaczelo mnie to troche wkurzac bo niedlugo zrobi mi sie wieksza lista jakis typow z telna niz znajomych z gg... dodam jeszcze tylko ze zaznaczenie ipcji zeby usunelo kontakt po ponownym uruchomieniau nic nie daje... kontaktow przed polaczeniem sie nie bedzie.. a jak sie podlacze do sieci TLEN to pojawiaja sie na nowo :klnie: pozdro ;) |
Dobra przyznam się że nie przeglądałem tych wszystkich stron w tym wątku :P ale sytuacja jest taka że bede robił formata, i co by tu przegrać tak żeby po formacie wszystko było tak samo?? konnekta uzywam jako klienta gg.
Wystarczy skopiować C:\Documents and Settings\mafia\Dane aplikacji\stamina\konnekt\mafia oraz pliki z Program Files, czy moze konnekt jeszcze sobie gdzies zapisuje jakies dane?? |
News strasznie stary...A tak pozatym to jest kolejny powod zeby zmienic GG na cus innego, np. Konnekt, Miranda, Tlen, AQQ, itd.
Pozdr;) |
coś dla entuzjastów Gadu-Gadu: http://dobreprogramy.com/index.php?d...1857#komentarz
|
pisalem na tym strone wczesniej :)
pozdro ;) |
Niedopatrzenie ze strony hao, w sumie trzebaby o tym mu napisać...
|
Cytat:
A swoja dorga to, dlaczego ten folder sie sam nie tworzy? |
Cytat:
|
Mam problem z Konnektem. Po formaci i instalce najnowszej wersji nie moge wysylac sms na idee z darmowej bramki i mboxa :(
|
Cytat:
ad2. tez ze wzgledu na znajomych mam gg bo tak to juz dawno bylby tylko jabber pozdrawiam ;) |
heheheh gg jak zawsze kaput wiec znowusz AQQ gora :D
|
Ale teraz padlo wszystko :(
@Berion czasami sie zdaza ze widomosci dochodza do na s od innych osob. Wczoraj jak zakladalem konto na gg nowe do celow edukacyjnych :) hehe to zaraz po zarejestrowaniu otrzymalem wiadomosc od jakiegos numerka...Dziwne ze cos tam jest odblokowane. Gdyby nie to ze wszyscy moi znajomi urzywaja GG znaczy tego protokolu to juz bym z niego dawno zrezygnowa!!!! |
Czas się przsiąść :)
Ale tonie koniec buraków na GG: Wczoraj czy przedwczoraj dostałem jakąś niedorzeczną wiadomość od "konferencji" (ponad 20 numerów). Trochę mnie poniosło i nabluzgałem "im". Następnie zostałem zalany falą wiadomości od... ... tych wszystkich osób. Najlepsze jest to, że żaden z nich nie wysyłał do mnie tej wiadomości :D Miał ktoś podobny przypadek...? |
U mnie to samo :|
|
dobra to znowu ja ale juz nie wytrzymam za moment
znowu padl ten szmelc (( nie pomaga nawet zmiana servera w konnekcie :bicz: |
wow te same czasy hehe dzieki jeszcze raz ;)
Pozdro!!! |
Cytat:
juz mam :cool: styl to niestety nie arkcrystal (ten jest dalaczany do instaliki) ale "gPack" takze jak ktos jest zainteresowany to prv ;) pozdrawiam |
@kassztan417 Schemat ikon to chyba ArkCrystal. A jak nie to sa napewno na centralce kUpdate.
EDIT schemat to gPack. Na 100% |
Cytat:
|
szukam itych ikonek juz dluzszy czas i jak moglby mi ktos pomoc (podac linka lub przynajmniej nazwe) to bylbym wdzieczny
pozdrawiam |
AQQ już całkiem zdominowało mojego kompa :P Nawet w pracy wywaliłem już GG i siedzę na AQQ z obsługą GG :D
|
mi tam AQQ poszlo ;0
GG jakos chodzi Tlen takze a AQQ - brak kontaktow, jak ktos ma to nie wali :mruga: |
kurcze a juz myslalem ze wszystko pojdzie jak po masle a tu kolejna niespodzianka
kazdy kto uzywal plugina wie ze trzeba wybrac playerka, ktorego wtyczka ma obslugiwac i w najnowszej wersji jest kreator - tworzy odpowiedni plik do katalogu playerka problem wyglada tak kombinuje juz ladne pare godzin i NIC obojetnie co wybiore, player, katalog, niewazne zawsze ten sam efekt a moze ktos ma ten plik...... HELP EDIT: dobra, gra i bucy:) nie pomoglo tylko skopiowanie pliku dll z zalacznika do katalogu plugins z konnekta musialem wsadzic do aktualizacji adres centralki , wtedy konnekt sam pobral kPilota2 zainstalowal no i w koncu moglem bezstresowo skonczyc ten kreator dla foobara Pozdrawiam ;) |
wielkie dzieki :uklon:
pozdrawiam |
Cytat:
|
czy moglby ktos zapodac wtyczke kPilot v0.2.5.0
szukam juz z godzine i wszedzie odsylaja na http://www.kplugins.net/plugins.kpilot.xml a tam nie mozna tego sciagnac bo centralka w przebudowie a tam jest tylko dostepna ta wersja mamv0.2.0.0 ale jakos to mi z moim foobarem nie chce wsolpracowac jak nalezy taka oto prosba do was Dzieki i pozdrawiam btw. Cytat:
bylo kilka dni spoko i znow mnie zaczyna to draznic ostro |
Postawiłem sobie wczoraj AQQ (Andrew mnie przekonał ;) ) i na razie testuję :) Zobaczymy jak testy wypadną :D
|
Cytat:
|
to chyba AQQ nie jets takie fajne :D
@Ciapek... na innych forach tez jest opcja szukaj, na forum konnekta tez ;) |
Cytat:
|
witam!
mam takie pytanie - czy mozecie zalozyc konto na gg? bo moj znajomy ma ciagle podczas rejestracji ze nie mozna nawiazac polaczenia z serwerem [win xp], ja tez probowalem [2003] i jest to samo. wie ktos o co chodzi? |
a mi AQQ wywala blad z biblioteka wmvcore.dll
cosik w rodzaju "niepoprawny obraz" |
Cytat:
Bo u mnie jak aqq siedział, to go baaardzo muliło :\ |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe gdzie uzyskałeś pomoc super :jupi: |
Jave mam to co ty, tylko ze sys mam xp sp2 ... a moze jakas wtyke oprocz tej do smsow trza miec?
pozdro ;) PROBLEM SMSOW ROZWIAZANY: W kataloglu glownym KONNEKTA trzeba utworzyc folder o nazwie "TEMP" jezeli go tam jeszcze nie ma. Umozliwi to zapisywanie tymczasowo tokena aby mogl byc on wyswietlany poprawnie... u mnie dziala :) pozdro2 ;) |
Cytat:
Widze, że nie ja mam tylko taki problem w sumie pozostaje mi się tylko cieszyć bo to bardziej masowy problem. Musze się zarejestrować na forum Konnekta... To co pewnie im zapodam to screen i dane: -Win 2003 -Java 5 sun to chyba wszycho, a jak jest u Ciebie? Błąd do zdefiniowania jest bardzo prosty - konnekt nie potrafi po prostu otworzyć okienka aby wpisać to piekielne hasło z obrazka. Warto zaznaczyć, że przy ostatniej paczce programu tego problemu nie było. pzdr |
Hm... nie prtzeczytalem calego tematu... ale czy wie ktos co trze zrobic zeby wyslac smsa na idee przez normalna bramke (nie mBox) bo za kazdym razem jak probuje to mi wyskakuje blad ze nie mozna bylo utworzyc tokena... i o co chodzi?
pozdro ;) |
tiaaaaa tylko jakos kTransfer nie dziala do tego tlena bo napisany jest dla GG i kLAN :(
|
Czas używać tleny ale przez konekta :D
|
To nie wina Konnekt'a tylko tego badziewia GG. Miałem taksamo ostatnio i na jednym i drugim...
|
cos mi sie notorycznie konnekt rozlacza z siecia GG , dzieje sie tak na wersji 0.6.21.121
na wczesniejszych jakos tego nie bylo - albo to konnekt albo rzeczywiscie cos sie z GG popier.... ;/ ??? |
A ja dopiero od niedawna korzystam z Konnekt'a. Myślałem wcześniej nad Miranda'ą, ta jednak jest jak dla mnie za skomplikowana.
Konnekt ma już defaut'owo wtyczki do GG, Tlena i Jabber'a (przynajmniej v6.21.121). Jak na moje potrzeby starczy :) Estetycznie wygląda i ma szyfrowanie rozmów z GG. Także jestem zadowolony... |
Heh :) kiedy ja pisałem tamtą odpowiedź to nie było jeszcze wyczki do tlena :)
|
Obsługuje Tlena !!!
Cytat:
Jest w tyczka "dwutlenek" do obsługi sieci Tlen |
a ja sie pare godzin temu przesiadlem na AQQ i stwierdzam ze jest wypasione ma wtyczki do GG, Tlena, Konekta, ICQ, bramke sms i jeszcze troche fajnych bajerow :)
|
Co tam takiego jest dobrego ???
Bo ja też mam na myśli ten "Konekt " ,ale nie wiem czym jest lepszy od "gg" czy nawet "tlenu ". ;p |
Cytat:
Może coś zwiazane z javą? :// nie wiem help |
Cytat:
|
mam tą najnowszą paczke Konnekta w sumie jest zajefajna, ale co z smsami do Idei? :(((
help anybody |
Cytat:
wystarczy dodać i zapominasz. |
Cytat:
@ @ndy: Hmm... na to wystarcza porządny o****** raz, a porządnie ;] |
Jezeli ktos z was uzywa stylow do ftyki knotify, i glebie kolorow systemu ma ustawiona na < 32 bity to nie bedzie mogl uzywac wiekszosci skorek.
Ale jest wyjscie wystarczy edytowac plik *.ini danego stylu i... Cytat:
|
@woitas wiem uzywalem przez jakis czas Akuku cosik 1.5 tygodnia. Potem byl Tlen ( jakos mi nie podpasil nie wiem czemu ) a teraz jest Konnekt. I z tych wszystkich najlepiej mi sie na nim pracuje. Chodzi u mnie lepiej niz aqq. I wogole jakos przejrzysty jest, choc na samym poczatku trudno sie bylo polapac. Ale kazdy lubi co innego wiec...
Jezeli ktos umie i ma czas to moze by napisal filtr antylancuszkowy. Pozdro |
w aqq jest wtyczka responder, która usuwa te bzdety, oraz opcja bota, który wyświetla zdefiniowane przez nas info osobie spoza listy.
|
Cytat:
|
@Lwiczek to mam wlaczone ale czasam ktos ze znajomych przysyla takie *******y. A mnie wtedy szlag trafia :(
|
Filtr antylancuszkowy nie istnieje [byl w planach]. Co najwyzej mozna zablokowac otrzymywanie wiadomosci od osob z pozalisty z autoryzacja na haslo... ;]
|
@bakupl a moglbys poszukac. Bym byl bardzo wdzieczny ;)
|
Cytat:
|
Czy istnieje filtr antylancuszkowy do Konekta..??
|
Cytat:
jak sie sypie to sie sypie ;) ale za to jak działa to działa ... (Gadam jak polityk :cool: ) |
Moze to glupio zabrzmi ale ta dyskusja spowodowala ze zainstalowalem FireFoxa, Thunderbirda oraz plugin nConvers++ do mirandy :)
|
juz sobie poradzilem. Wtgladalo to jak by Konnekt przy probie pobieraniu aktualizacji nie wykrywal polaczenia online czy cus takiego.
|
Mam pytanie :)
Czy tylko umnie te style do konekta nie działają :( :) |
A wie ktos moze dlaczego u mnie wyskakuje to okienko?? Probowalem juz wszystkiego i nici!! ;(
|
Umnie konnekt zabiera też z pamięci 10 MB :fiu:
|
Cytat:
pozdro ;) --edit-- u mnie 10MB zzera konnekt z emotkami itd. :) |
uzywalem mirandy przez dlugi okres czasu i kofiguracja konnekta to pikus tylko jest male "ale"
miranda brala mi normalnie ~2MB z zainstalowanymi wtyczkami, emotikonami, dzwiekami itp. max 5MB przy otwartym oknie konnekt natomiast norma ~11MB a w porywach 15MB takze "troche" wiecej jak ta sytuacja wyglada u was?? |
Kurde nawet jak goz odinstalowalem i zainstalowalem ponownie to nadal wyskakuje ten komunikat!!
|
zainstalowałem wszystko fajnie tylko czemu konnekt nie uznaje stylów ściągniętych ze strony konekta :( ciągle ma ten sam wygląd :)
PS. a w nowej werjsi konnekt jest nawet fajny :) chyba pożegnam się z tlenem :) |
@mgit Zainstaluj sobie 0.6.19.111 i potem przez plugin kUpdate zaktualizuj sobie do wersji 0.6.20.119
|
Kilka pytań odnośnie konnekta :)
Mam kilka pytań odnośnie konnekta :)
Skąd ściągnać wersję instalcyjna konnekta 0.6.20.119 ? na stronie konnekta jest dostępna tylko stara wersja 0.6.19.111 :( Skąd ściągnąć styl do konnekta żeby wyglądał podobnie ja menu start w stylu XP srebrny :) |
hmm... U mnie komunikat jest troche inny. I nic nie pomaga zmiana centralek, probowalem na samym poczatku i nic.
|
Cytat:
no problemo ;) :piwo: |
Cytat:
Dzieki :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
Kod:
# Poniżej znajduje się główna centralka projektu. |
Cytat:
a w opcjach "dodatkowe centralki" masz tak ??? Kod PHP:
|
Cytat:
Z podanych tutaj komunikatow zapewne wyprobuje freeGG w nieokreslonej narazie przyszlosci bo zapowiada sie nawet nawet ... |
Przy aktualizacji wywala komunikat jak na zrzucie, ale dalej spawdza czy cos jest.
SMS chodza normalnie |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:34. |