![]() |
Wybory nowego moderatora
Pora wybrac moderatora. Uwazamy, ze kazdy uzytkownik forum ma prawo zabrac glos w zwiazku z tym proponujemy nastepujace rozwiazanie.
1. Glosujemy - ankieta 2. Wpisujemy swoje glosy w dyskusji Na wybor kandydata skladaja sie wyniki ankiety oraz opinie uzytkownikow forum wpisane do tego watku. Wybory trwaja do 5 marca do 23.59. Pozniej oglosimy oficjalne wyniki wraz z uzasadnieniem. |
Hehe, ja pierwszy :) Mój głos padłna Nimala, ponieważ gość jest często na forum i zna się na rzeczy.
|
Ilość załączników: 1
A ja głosuję na CIAPKA ponieważ jest on na forum wystarczająco długo by znać nowych i starych użytkowników np. na tym forum przebywają czasami starzy ale ok 200postowi hardcorowi wyjadacze a 'nowi'[kandydaci] nie bardzo ich kojarzą! Ciapek nie jest dzieciakiem ani staruchem (sorry all) umie się zachować poważnie i luzacko to jest najważniejsze!! Mam nadzieję że dobrze wybrałem!
więcej moich (dópnych) przemyśleń napiszę później bo teraz idę LULU! a ThanatoS pilnuj by nie było żadnych przekrętów!!! *liczba postów nie zawsze odzwierciedla 'nowość' ;) |
niestety nie znajduję w tym gronie osoby odpowiedniej na moderatora
|
Ciapek... Od poczatku trzymam jego kandydature to chyba nie liczycie ze sie wylamie?
|
To na kogo oddałem swój głos jest chronione prawem.
Później proponuje ankiete, "Kogo pora zmienić ze starego grona moderatorów na kogoś nowego", bo ten co jest kiepsko kojarzy fakty i chyba nie umie czytać. :spoko: |
Cytat:
|
Po pierwsze Thanatos zostaje !!
Po drugie zajmuje sie administrowaniem forum. Po trzecie Przemas - prosze zglosic kandydata. Lista powstala na podstawie poprzedniego watku i wszyscy ktorych tam zgloszono pojawili sie w tej ankiecie. Interesuje nas rzeczowa dyskusja a nie krytyka dla zasady jak to jest praktykowane przez niektore osoby na tym forum. Po to jest ankieta i wybory, zebyscie sami sobie mogli wybrac moderatora. To bedzie wasza decyzja z wszystkimi tego plusami i minusami. A ci co nie glosowali beda sami sobie winni. Poniewaz w tej chwili maja sami mozliwosc aby wprowadzic zmiany na forum a nie jedynie krytykowac. |
Cytat:
Bzdura, nie wszyscy... |
Maila z kandytatura od nikogo nie dostalem, taka jest formalna droga do uczestnictwa w wyborach. Wysylales cos? Nie, wiec siedz i nie wrzeszcz? Jak chcesz to zmodyfikujemy ankiete i zrobimy na nowo jezeli bedzie taka potrzeba
|
BD pisze, ze akieta powstała na podstawie poprzedniego wątku, a nie maili przysyłanych do Bóg wie kogo.
|
Nie Bog, tylko do miska albo do mnie, tak powstala z poprzedniego watku i coz cos sie strasznego stalo ze ciebie nie ma. Zreszta w tym miejscu ma byc glosowanie a nie typowa dulszczyzna.
|
Cytat:
Nie ma tekiej potrzeby, przecież "wszyscy" co zostali zgłoszeni w poprzednim wątku są też tutaj, wieć wszystko jest z waszej strony spoko. Śmiechu warte... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam!
Witam!
Jako kandytat chciałbym coś napisać ;) Po 1. widze, że zrobiła się niejasna sprawa co do sposobu wytypowania kandydatów. Ja nigdzie się nie zgłaszałem zresztą nie miałem takiego zamiaru, a że lista miała powstać to wiem. Thanatos wywnioskował ją z tematu "żegnam" i lepiej w sumie zrobić nie mógł, bo jasno nie było powiedziane czy wysylac jakies maile czy bedzie ktos z kims rozmawiac. Lista kandydatów jest doborowa, szczególnie cenie dwie bliskie mi na forum i nie tylko osoby jak Nimal i Y@nkee, pomyłka troche (przepraszam, ale bede lekko okrutny) jest mr spock - no nie znam Cie prawie koleś i nie wiem czy nie za szybko się pchasz na moda, ale szanuje... Z góry mówie, nie mam zamiaru i nie pcham się na to stanowisko. Jestem na tej liście i jestem już w sumie kandytatem przez grono osób które chciałoby mnie zobaczyć na tym stanowisku i sami zaproponowali to co się właśnie dzieje. Z forum jestem związany ponad rok od lutego. To nie wiele, ale z racji tej, że jest to moje "dziewicze" forum, a także forum które bardzo mnie wciągnęło jasno mogę powiedzieć, że stałem się aktywnym użytkownikiem. Jedni powiedzą "nastukał" drudzy napisał ponad 2000 postów przez rok co samo wskazuje na dużą aktywność bo prześcignął można tak powiedzieć osoby które siedzą tu po 2 ponad 3 lata. Nie nie patrze na ilość postów, szczerze powiem podczas pisania trego tekstu nie wiem ile mam ich dokłądnie teraz, wiem że ponad 2000 ;) Zawsze spędzałem tu dużo czasu i już w sumie od roku pierwszą rzeczą którą zrobie po włączeniu komputera było wejście na forum. W aktywnym uczestniczeniu nie przeszkodziła mi nawet praca 8 miesięczna która zajmowała mi dużo czasu ponad 9 godzin dziennie w roznych porach przez dwa dni pod rząd jeden dzien przerwy i znowu dwa dni i tak w kółko, ale pozwoliła mi ona kupić nagrywarkę i znależć się w Waszym gronie :) Sam moge powiedzieć o sobie - że znam to forum. Co ważne dla Was - wiedza na temat forum, obyczajów, tematów i innych rzeczy z pewnością przerasta moją wiedze techniczną na temat komputerów, ale ciągle ją dokształcam i samo forum wiele mnie nauczyło tak aby pomoć w pewnym sensie pewnej liczbie osób które miały tu swoje problemy. Są lepsi spece, których teraz pozdrawiam, a którzy pomagali mi nieraz ;) Moderowanie - jeśli chcecie moda jak pisal uzytkownik Sprezyn: cichego, niewidocznego to...na pewno nie ja. Moderator dla mnie z pewnością musi być osobą, która zna dane mu forum, zna użytkowników i życie którym toczy się forum. Zawsze brałem udział czynnie w dyskusjach i mam zamiar dalej to robić, oczywiście w troche inny sposób niż dotychczas mająć że tak powiem w oczach filtr moderatora. Nie mam żadnego programu wyborczego czy planów zmian, ale chcę głównie aby forum stało się ciekawsze i nie odstraszało starych wyjadaczy tematami słynnego "brązu" czy "masturbacji" - nie chciałbym żeby takie tematy także się pojawiały bo rzeczywiście to duże odbicie od tematyki forum i jak ktoś powiedział serwisy typu bravo.pl czekają. Można się "odbić" ale nie aż tak, z tego względu, że na forum jest dużo "nieletnich" i ich można powiedzieć kręcą takie tematy możnaby było się skupić na czymś innym, na prawde a nie na brązach. Taki rytm odstraszył starych wyjadaczy którzy nie uczestniczą już tak czynnie w dyskusjach. Ja tego nie zmienie na pewno! Bo forum i zawsze tak uważałem tworzy cała społeczność userów, ale jeśli będzie można postaram się nadać temu ton. Napisał ktoś kogo cenie bardzo (może on sam wie że o niego chodzi ;) ) to forum jest lekko nietypowe bo ono pilnuje się samo i nie potrzebuje tak bardzo czynnego moderowania. Tak w sumie jest i wiele osób to wie. Jeśli tym pilnującym może być także Ciapek myśle, że to nie jest żadna mieszanka "wybuchowa", z góry także mówie, że nie będę tym "wielkim, złym" ale może bardziej "ludzkim" moderatorem, który będzie się starał swoje ruchy wykonywać "jasno" dla każdego a zarazem nikomu nie wchodząc znacznie w droge, ale wiadomo są pewne "granice" które będą pzrestrzegane. Jednym słowem - nadać ton, moderować tak aby wszystko szło w dobrą stronę. Ciapka już znacie, jeśli odpowiadał by on także Wam jako moderator - to wiadomo zagłosujcie. Ja postaram się spełniać swoją funkcję tak jak należy. Może nie będę tak przebojowy i barwny jak Sid The Rat, ale na pewno będzie to ten "dobry" mod :) Pozdrawiam i dziękuję za dotychczasowe głosy! I chciałbym żeby niektórzy zapamiętali te słowa: TO NIE JA CHCIAŁEM I CHCE BYĆ MODEM TYLKO LUDZIE KTÓRZY CHCIELI BY MNIE ZOBACZYĆ NA TYM STANOWISKU DO TEGO DOPROWADZILI, ja forum cdrinfo zawsze miałem w sercu, a jeśli mogę coś dla niego zrobić, a ludzie stoją za mną, nie sprzeciwie się, a tylko pójdę do przodu! :3msie: |
kampania wyborcza rozpoczeta....
|
Cytat:
UPDATE: moj glos oddaje na Brzuszki a glos mojej Emilki oddaje na Siebie, ona na pewno by na mnie zaglosowala... :peace: |
@BD:
zauważ że nie wypowidziałem się w wątku pożegnalnym sida. poniekąd nie mając dobrej kandydatury. do żadnej z osób nie jestem przekonany. jest jeden wyjątek - thanatos, który to stanowisko opuszcza. moje widzi mi się apropos moderowania było/jest zgodn z tym co robił thanatos. miał w pewnych kwestiach podobne zdanie. i to mi właśnie odpowiadało, że jest gość który to robi coś po mojej myśli na forum. nie przypominam sobie, abym kogoś postrzegał podobnie. więc nikogo nie zaproponowałem |
Cytat:
Lepiej mieć to w dupie i nie pisać nic?! Wiesz to nawet po to żeby być fair wobec tych którzy mogli na mnie zagłosować. Tak to już nie wygląda na to, że WCALE nie staram się o to stanowisko, ale jednak trzeba było wg. mnie coś napsiać. |
Cytat:
Lista ja przygotowalem na podstawie tego co bylo w poprzednim watku i tego co przyszlo mailami do nas. |
Cytat:
Aha o ile mi wiadomo to Tahnatos zostaje i bedzie robil swoje. |
Dopisalem Paje i Patrixa. O kims jeszcze zapomnielismy?
|
Bartek, nie iwdze mojego kandydata na liscie ???
A tak nna marginesie, dasjmy se z tym spokoj bo tu zazdrosc przemawia przez co poniektore posty. To jest Offtopic - precz z modami :P :P :P |
BD dla Ciebie wszystko jest czarne albo białe ??
nie widzę dobrej opcji w głosowaniu - nie głosuję, przy okazji informując o tym innych, że nie mam na kogo oddać głos. mam teraz cicho siedzieć, a narzekać gdy osoba nieodpowiednia będzie moderatorem ?? |
Cytat:
Pozdrawiam! |
Powiem tylko tyle, moim zdaniem zadna z tych osob nie powina byc modem - w ogole ich nie powinno byc w tym dziale, niby po co. Zobaczycie to nas porozni !!! Ja prze modowanie bardzo "znielubilem" Sida tak samo bedzie z reeszta, zxaczniecie zadzierac nosa i pokazywac na co was stac...
PS. Sida - szanuje za wiedze ichcec pomocy - ale charakterek ma taki za jaki powinna byc gala przy nalblizszym spotkaniu na ulicy :D :D :peace: :D :D |
Powiem krotko zanim nastapi moj kres - chcieliscie glosowania i macie, a teraz narzekacie ze w ogole jest i jest nie potrzebne. Zachowujecie sie jak kobieta w ciazy, nic wam nie odpowiada. Na was moderator nic nie pomoze wam potrzeba faceta z rozga albo palka zeby was lac.
To tyle, do widzenia |
Cytat:
gdyby mnie te wybory i to forum nie interesowało już dawno bym wykasował tą stronę z hotlisty. już 4 rok mnie interesuje. i nie mam zamiar przejść obok rekrutacji nowego moda. |
no ja proponuje siebie oczywiscie a tak na serio Nimal masz moj glos
|
Ciapek przez ostanie pare miesięcy stał się dla mnie kimś więcej niż tylko kumplem z sieci - kolegą - to też za mało powiedziane.
Wierzę, że będzie lepszym modem niż mi się udało być. Powodzenia, każdemu który dostanie te robote - bo nie są to tylko zaszczyty. A, Wam faktycznie bardzo trudno dogodzić :) |
Głos oddałem na Ciapka.
Czesto bywa na forum, pisze do rzeczy i jest rozsądny. Myślę że będzie dobrym moderatorem. A co do bycia 'niewidocznym moderatorem' to się nie zgadzam. Ze wsztkich moderatorów na tym forum najbardzej 'kontaktowym' byl Sid. Czesto wypowiadal sie w postach, mozna było się z nim zgadzac lub nie ale potrafil czlowiekowi doradzic. Czy to cos zlego? W kazdym razie zycze Ciapkowi wygraniej :spoko: |
ja tylko mam uwage jedna dlaczego tu wszyscy pisza posta pod postem w przeciagu 3 minut ?? ;/
ja zaglosuje na patrixa bo ... bo tak wyszlo :) |
Ja chcę się wypisać z listy!!
1) Nie nadaję się !!! 2) Nigdy ja ani nik inny nie zglaszam mojej kandydatury na moda!! 3)Wolę byś starym hardcoreowcem mniej lub bardziej aktywnym USEREM Nadal trzymam kciuki za Ciapka i za Y@nkee_PL to są stazi wyjadacze i nowy moderator musi mieć conajmnie 1 rok przebywania na forum!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dla mnie zarowno Ciapek jak i Y@nkee_PL zasluguja na miano moda... ale nie ja tu decyduje... moj glos poszedl na Ciapka ;) JoŁ
|
glos oddalem na Ciapka, znam go dobrze, spedza tu sporo czasu, zna ludzi bo krotko to raczej tu nie siedzi, a przede wszystkim jest dojrzaly i nie groza nam szczeniackie wybryki, wie czego chce, z niczym sie nie kryje, wali konkretami, wiem ze jest w stanie robic to co bedzie w zalozeniach
a do modowania wiedza techniczna nie jest potrzebna, a swoje przeciez i tak juz wie co do mojej kandydatury, ciesze sie ze na mnie co niektorzy stawiaja, jesli zostanie mi cos zaproponowane to zastanowie ze nad tym, czasu i tak tu sporo spedzam, a czy bede tu jako mod czy zwykly user to nie robi mi to roznicy, na to stanowisko nie bede pchac sie na sile |
Ostatnio mniej zaglądam, czasu mało. Głosowałem na "Ciapka", kilka razy podobała mi się jego "pomocna dłoń" w udzielaniu odpowiedzi. Sensowny i konkretny człowiek.
:piwo: |
Ja serdecznie i najuprzejmiej jak moge, przepraszam, ze sie wtracam:
-ale czy w tym glosowaniu, nie jest niezbedna, jednoznacznie wyrazona chec zostania modem? Bo zglaszanie kandydatur to jest jakgdyby od konca, OK - zglaszamy - ale kandydat powinien potwierdzic chec kandydowania. No bo moze nie chce? Ps: osmielam sie miec taka uwage jako pradawny user tego forum. |
swój głos oddałem na Smartka ponieważ najczesciej z wlasnie nim rozmawiam przez gg, rozwiazujemy czasem wspólnie problemy ;)
Powodzenia Smartkowi |
dziekuje wszystkim za tak pochlebne opinie na moj temat! Dziękując za głosy dziękuję osobom które pomyślały, że Ciapek może być właśnie moderatorem.
Nie spodziewalem sie i miło się to czyta. Może będę pzresadny, że warto żyć dla takich chwil, ale warto słuchać jak ludzie piszą o Tobie w takich superlatywach.:) Y@nkee to wogóle mnie powalił :piwo: i życze mu tak jak życzą ludzie mi również tej posady ;) Koleś też jest konkretny i zna się na rzeczy. Od dłuższego czasu podoba mi się jego podejście do wielu spraw i jego wypowiedzi, wiele razy pomagał mi także na priv ad. mojego kompa i nie tylko :) Czas pokaże i pamiętajmy, że ankieta to nie wszystko o tym co będzie muszą jeszcze zadecydować pewne osoby. Pozdrawiam! |
No cóż zagłosowałem na Ciapka - szczere kondolencję i wszystkiego dobrego.
|
Głos padł na Ciapka ;) :spoko:
|
Brak kolejności alfabetycznej jest powaznym bledem i ... naduzyciem. Nic nie mam do osob bedacych na czolowych miejscach ale...mam zle skojarzenia z przeszlosci!
|
RiT2 - chlopie czy ty nie masz innych problemow. Czy przy tak malej liscie kolejnoc alfabetyczna ma znaczenie. Gdzie widzisz naduzycie - zastanow sie zanim cos napiszesz.
|
Cytat:
A tak a propos czemu mozemy zawdzieczac wzmozona aktywnosc na forum B. D.???? |
Cytat:
|
z wytypowanych ośmiu kandytatów na supermoderatora nadaje się pięciu ...i jak bym mógł zagłosował bym na nich wszystkich ...;) ale nie mogę więc głosuje tylko na jednego :)
|
taka mala uwaga z mojej stronu. Na liscie mialy sie znalezc osoby ktore zostaly wytypowane przez jedna, lub kilka osob, a zaowazylem (moze sie przewidzialem) ze ktos sie dopominal o dopisanie na liste mimo ze nikt go nei typowal. Jak to w koncu jest z tym??
Rzeczywiscie, trudno nam dogodzic ;) |
1.głos na NIMALa - konkret+doza zdrowego rozsądku+odrobina humoru=NIMAL
2.antygłos na CIAPKa, wystarczy przeczytać wypowiedź ze strony nr2 tego tematu - jak mówiłem offtopic to offtopic 3.szkoda odejścia SIDa pozdro, Marcin |
Cytat:
no jestem pod wrazeniem - ,,,ale nie bede na ciebie glosowal ale na na twoich "konkurentow tez nie - bo jest mi to obojetne |
Cytat:
BGN, czyzbys dolaczyl do grona cynikow?:) Ps: stare czasy nie wroca:( Nastepuje zmiana pokoleniowa. Ja tez nie glosuje. |
A ja glosuje na Nimala.
Wdaje mi sie ze skoro jest mozliwosc glosowania to jednak lepiej z niej skorzystac niz potem narzekac prometeusz |
A po co tu mod, przecież te forum tak na prawdę nie potrzebuje go
Starzy wyjadacze i tak działają jak moderatorzy :peace: |
niektórzy to się powinni na prawde zastanowić co piszą, bardzo ciężko Wam dogodzić, "mam dosyć patrzenia jak zazdrość nas zżera" - tak co po niektórych widać jak to im jest źle, że będzie nowy mod i że to nie oni mają szanse.
@bgn - dzięki za zauważenie, że tak powiem :) @yahol - a czy nie warto spróbować, pokazać, że stare czasy mogą powrócić? Z takim podejściem jakie prezentujesz na pewno nie wrócą. Cytat:
pozdrawiam, dzięki za dotychczasowe głosy. |
Drogi Ciapku!
(wybacz, ze tak familiarnie) To se ne wrati - jak mowia nasi sasiedzi. Zmienaja sie czasy, zmieniaja sie ludzie, zmienia sie forum. Nie chcialem byc poprzednio modem, nie chce byc teraz i najpewniej nigdy taka mysl nie powstanie mi w glowie. Zycze Ci powodzenia w tej syzyfowej pracy. uwazam jednak, ze pewne normy powinny byc zachowane, a to jednoznaczne wyrazenie checi do kandydowania, pomysl na prowadzenie i takie tam drobiazgi. Wiedza nie jest elementem koniecznym. (serio). Jedno wiem, bedzie Ci trudno, bo jaki by Sid nie byl, byl osobistoscia i nadawal ton forum. (ja akurat nie pochwalam takiego zachowania i tego typu charakter jest dla mnie .... no nie do przyjecia). Zwrociles pewnie uwage, ze ten stary trzon forum, to jadro, zniknelo. A pomyslales czemu? Dobra - koncze, bo mi sie panewki luzuja, a poczucie humoru na tej planszy nie jest dobrze widziane. No wlasnie - a moze by tak troche oparow absurdu? |
Yankee jest spokojny i opanowany ciapek zaś łatwo go zirytować i udowodnię To jak zostanie modem:)
|
Cytat:
bgn zawsze postrzegałem Cię jako kontestatora i zwolennika wolnej myśli. nie rezygnuj z tego jak i z głosowania na moda - tylko mocno przemyśl swój głos! pozdrawiam Cię serdecznie |
Cytat:
pozdrawiam, Marcin |
No i zaglosowalem....
Yankee masz moj glos! :spoko: |
Remix bo............jest szczery i pomocny! I to są chyba dwie najważniejsze cechy jakie powinien posiadać moderator.
|
No cóż widzę że kolejna debata kto ma zostać moderatorem.... Tym razem chyba najbardziej otwarta na ludzi "z forum" (nie Bartek? :) ) jak patrzę na niektóre propozycje to mam troche mieszane uczucia Ten kto ma najwięcej głosów ten wygrywa? .. .. .. troche inne metody selekcji niż za dawnych czasów
|
ilość osób, które oddały głos nie powala na kolana
ilu jest członków forum? 48 to marny wynik... |
Cytat:
"ja nie chcę i nie chciałem, to Oni chcieli więc będę" coś jakby "nie chcę ale muszę" aha, ja napewno zapamiętam te słowa |
Cytat:
wiesz bardziej chce niz nie, ale jakby nie ludzie ktorzy zglaszali sie do mnie z takim pomyslem ze moze Ciapek na pewno bym sie nie zglaszal sam na moderatora. To dla mnie jasne i o to mi chodzilo. Nie chce ale musze? Nie nie robie nic wbrew swojej woli. @tomgoo ankieta to nie wszystko. pzdr |
CIAPEK zrobi to dla ojczyzny. Dla Boga, honoru i ojczyzny... :spoko: Jest to poświęcenie które jest w stanie ponieść ;)
|
Ciapek! Ciapek!!
bo jest zaangażowany i uczciwy - i jajarz przy okazji :) ps Kowalik! dzięki za uzananie :) pss ankieta jest troche konkursem popularności - luzu więcej. Pozdrufka boża krufka |
Zagłosowałem. Ciapek masz mój głos.
Pozdrawiam |
Oddałem swój głos na Ciapka.
powodzenia :) |
A ja kliknąłem na Nimala, gdyż z autopsji wiem, że jest łebski facio (wystarczy tego forum nie ograniczać tylko do OFFtopiku aby się o tym przekonać).
Pozdrawiam. |
LOL
wyjechalem w deegacje pare godzin po zalozeniu tego watku, zreszta ciagle jestem w Wawie, zagladam d netu... BIG THX dla osob ktore za mna glosowaly :) dziekuje za wytypowanie mnie, co wiarze sie z doza zaufania, jaka dazycie Swoich kadydatow rozczaowuje mnie niskie zainteresowanie glosowaniem - odbicie lustrzane politycznych wyborow - zero zainteresowania losem forum (w koncu nowy mod w mniejszym lub wiekszym stopniu zmieni oblicze ego forum) nie wiem czy bylby dobrym modem, na pewno poswiecam forum duzo czasu, ale jak to bedzie wygladac za dwa miechy ??? naprawde szkoda ze Sidu odszedl, szoda ze Wyjadacze zadziej sie udzielaja.... pisale w watku pozegnalnym Sida o wietrze zmian... qrcze silny ten wiatr pozdro wszyscy glosujcie - na osobe, na ktora chcecie, ale zeby wybor byl przemyslany i plynacy z rozsadku |
Cytat:
nie rezygnuję z tego - tak jak i wchodzenia na forum - broń Boże. Nie będę głosował, bo w końcu jest mi obojętne, kto będzie modem, nie dlatego abym was koledzy kandydaci olewał- ale taka po prostu. Cechą pożądaną byłoby poczucie humoru i transparentnośc moda. Historycznie rzecz biorąc - każdemu modowi na tym forum mniej lub bardziej "odbijało" i to niekoniecznie z tytułu wody sodowej, ale z chęci przekształcenia NAS na swoj 'obraz i podobieństwo", co mnie zawsze wkurzało i pewnie i teraz tak będzie. Bardzo ceniłem sobie trzeciego moda z ostaniej dwojki, który był krótko i odszedł. A co do dyskusji bardziej merytorycznych - jak stanieja nagrywarki DVD i stana sie bardziej dostepne - to i problemybeda.Teraz kazdy jako tako czytajacy leszcz spokojnie moze wypalic plytke w miare poprawnie, bez zerwania strumienia danych - to i nie ma nad czym dyskutowac. I w tym pogodnym ,przyjacielskim nastroju pozdrawiam Was wszystkich wybieranym i wybierających :uscisk: |
A ja mysle, ze BGN nie glosuje bo dzieki temu pozniej bedzie mogl krytykowac ;).
Natomiast jak by oddal glos na kogos to potem trudno powiedziec coz pomylilem sie ale moj kandydat jest zly :D |
Cytat:
Jest mi doskonale obojetne kto bedzie modem, a sadze, ze moj wybor aby nie brac udzialu w glosowaniu, wynika m. in. z tego, ze nie widze nikogo kto by mi pasowal. I to jest wlasnie moj wybor. Przetrwalem na tym forum i modowanie bez Sida i modowanie Sida, mysle ze bede je odwiedzal i teraz. Problem nie lezy w wyborach moda, ale w wyborze drogi jaka to forum bedzie szlo. Bo chwilowo jest to forum o niczym, moglo by skladac sie wylacznie z tematow przyklejonych, a jedyna sluszna odpowiedzia jest "szukaj" - bo to juz bylo. To forum zdobylo sobie wysoka pozycje w sieci, nie dlatego ze byl jakis mod czy admin, (osobowosci tez przyciagaja, ale bez przesady) ale ze wzgledu na zawartosc. Jak beda marni userzy - to i wybitny mod nic tu nie pomoze. I jeszcze raz zapytam, tym razem wprost: -BD zastanowiles sie dlaczego dawni, znakomici userzy odeszli, albo wypowiadaja sie w tematach o .....no co najmniej dziwnych? Co takiego sie stalo, ze zabraklo luzu, polemiki, ze odpowiedzi sa suche, szukaj, bylo, ...... Cos sie stalo, ale co? |
Cytat:
Starsi specem spoczeli na alurach i znaja teraz jedna odpowiedz - SZUKAJ bo to bylo 1000 razy. Szkoda bo taka postawa zabija ducha forum. Zwroc uwage na dzial DVD gdzie panuje calkiem inna atmosfera. Widac tam chec pomocy, ludzie zyja tematem i nikt z nich nie dyskutuje o *******ach np na offtopicu. |
Cytat:
|
Monter - niestety nie jestes a ja sie zgadzam z Thanatosem. Ludzia nie da sie dogodzic. Jak sam wybiore moda to bedzie zle bo sie nie zapytalem o zdanie forumowiczow. Jak pojawily sie wybory jest zle ...
|
Też dlatego uznaję, że dla dobra wszystkich NIE MAMY JUŻ O CZYM ROZMAWIAĆ... Przynajmniej poziom słów i ich dobór mnie nie odpowiada.
[EOT] |
@BD, toć offtopic jest do pierdólek ;) i tematów okołokompowych
BTW z kazania wielebnego cany do korytian / do korekty tak ma byc! ;) / powiadam Wam iż offtopic jak korzen mocny wieczorną porą świadczy o kodycyji serwisu :) pozdro |
Cytat:
Fakt plyta CD moze byc wyzwaniem, ale troche z umiarem. Ktos mowi ze ma problem a ten sam temat napisany przez kogos innego jest 10 pozycji nizej. :blee: Ciekawe za jakie slowko mnie zlapiesz... PS #1 Nie najezdzam na Ciebie... PS #2 chyba zaczne mniej na offtopic zagladac, na dobre mi to wyjdzie... |
Zaglosowalam wiadomo na kogo i wiadomo dlaczego :D :D :D
Pozdrawiam |
Cytat:
Bartusiu - a ty znowu Jak Lenin ze spiskową teoria dziejów. W sumie najlepiej mi się kłóciło z tobą , potem z moim kapralem w wojsku, no i może z Majonezem dopóki nie puściło mu poczucie humoru. Moje kłótnie z Sidem miały dwa wymiary - ten widoczny i ten mailowy. Z userami a wlasciwie jednym mialem raz starcie - gdzie zreszta go publicznie przerosilem. Ciapkowi raz napisalem ,zeby nie pisal co ktos tam mowi - tylko pisal o ty co sam robi. A wybieranie moda - coz sa portale gdzie mozna wybierac panienki ( bardzo mi sie podobaja portale rosyjskie), szansa jest chyba wieksza w prawidlowym, zgodnym z oczekiwaniami wyborze - bo tam sa opisane umiejetnosci. Wybierz sobie kogo tam chcesz - ale nie dorabiaj teorii ( klarownie zreszta wylozyl to Yahol) No i pozdrawiam cie jak zwykle serdecznie |
Cytat:
a wyobraz sobie, ze ma DUZO wspolnego poczynajac od teog, ze to dwa dzialy tego samego forum i ja widze 2 rozne swiaty Cytat:
Przypomnij sobie co robiles sam kilka lat temu. |
ja w tej liscie znalazlem duzo wspanialych osob a glownie Remix, Ciapek, Nimal i Yankee, na ktorego zaglosowalem. Kazdego z tych ludzi szanuje i bardzo lubie. Zawsze byli i sa nadal pomocni. Wybor padl na Jankesa zupelnie przypadkowo z tych ludzi :) naprawde...
pozdrawiam Was Panowie...Niech nowy mod bedzie :cool: |
Cytat:
pozdro |
Cytat:
pozdro, Marcin |
Cytat:
pokaz no to prosze bo nie wierze ze nie snie :) milo ze mnie jeszcze pamietasz i milo bylo z Toba polemizowac pozdrawiam serdecznie |
Moderator powinien być: bezbarwny, przeźroczysty i nieprzemądrzały.
Sid zdecydowanie przesadzał: znał się na wszystkim, przytłaczał wszystkich. Głosuję na Remixa, nr 2 to Nimal. Wydają się być dobrymi kandydatami na moderatorów a przynajmniej mają na to zadatki. 8) |
@Majonez, qrna Ty zapomniany?
BTW mam już rozpisek :) /no nadal niekompletny ale na najlepszej drodze do aktualnosci / zaiteresowany? pozdrófka |
Cytat:
|
Hmm ... a ja nie zaglossuje na nikogo. Ciapek zipie wybacz, poprstu nie widze cie wroli moda ale jako zwylego dawnego usera. Nie powinienas spoczywac na laurach i pamietaj, ze jezeli zostaniesz modem jestem z Toba, i nie zatracaj sie w tym co robisz, i pozostan tym kim byles z dodatkowoa funkcja w przegladarce typu "skasuj" ... pamietaj masz moje poparcie, ale nie bede glosowal. Jak juz mowilem w poprzednim watku proponuje kandydature JASUTA I SEBY, ale na zadnego nie zaglosuje.
pozdrawiam PS co sie z ty mforum dzieje ??!! ludzie??!! chyba czas na mnie, czas nie miec czasu na forum bo wszystko tu sie wali [wiecej mojej wypowiedzi w "zegnajcie"... ale przemysle pozdro |
glosuje na uzytkownika o nazwie: Monter
|
Cytat:
Rzeczywiście jest ono n/c. |
Sonda zostala zakonczona czas na podsumowania.
|
and the winer is ....
|
???????????????????
|
The winner is ...
No wlasnie wypracowujemy stanowisko i oglosimy zwyciezce. Prawa moderatora zostana nadane ok 10.00 - 12.00. |
Thanatos bedziesz nas tak trzymal w niepewnosci do 10 ?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:43. |