Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Zliczanie postów - OFFTOPIC (https://forum.cdrinfo.pl/f10/zliczanie-postow-offtopic-32456/)

VIZZARD 17.02.2005 00:13

Cytat:

Napisany przez MacGyver
...oczywiscie...naturalnie koloru czerwonego :)

A co tam ...

Byle perski był :D

:mruga:

MacGyver 16.02.2005 23:16

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Honorowy oczywiście, ze wszelkimi honorami itp... ;)

...oczywiscie...naturalnie koloru czerwonego :)

andrzejj9 16.02.2005 23:13

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Tia...zaraz będziemy mieli dywanik...u admina ;p

Honorowy oczywiście, ze wszelkimi honorami itp... ;)

MacGyver 16.02.2005 23:10

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
A potem trzeci ... :D

Tia...zaraz będziemy mieli dywanik...u admina ;p

VIZZARD 16.02.2005 22:52

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Najwyżej będzie drugi zielony dywanik :)

A potem trzeci ... :D

MacGyver 16.02.2005 22:49

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Troszkę miejsca jeszcze na nie jest ;)

Najwyżej będzie drugi zielony dywanik :)

andrzejj9 16.02.2005 22:44

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Z tego co się orientuje to >2000 zostaje juz jeden i ten sam opis... a kropeczki...któż to wie (tego nawet najstarsi indianie nie wiedzą) :)

Troszkę miejsca jeszcze na nie jest ;)

MacGyver 16.02.2005 22:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
He he, dzięki i tak ;) :spoko:

@ Mac

Opisy zgadza się - zmienił się przy 1000, zmieni prawdopodobnie przy 1500, a potem pewnie dopiero przy 2000. A potem..... któż to wie :)

Z tego co się orientuje to >2000 zostaje juz jeden i ten sam opis... a kropeczki...któż to wie (tego nawet najstarsi indianie nie wiedzą) :)

andrzejj9 16.02.2005 22:25

Cytat:

Napisany przez czero
Dostaniesz za 5 pkt, a nastepna dopiero przy chyba 2000 ;)
Zagwarantowalbym ci teraz ta kolejna (11) krope, ale niestety nie moge ci aktualenie dac ;)

He he, dzięki i tak ;) :spoko:

@ Mac

Opisy zgadza się - zmienił się przy 1000, zmieni prawdopodobnie przy 1500, a potem pewnie dopiero przy 2000. A potem..... któż to wie :)

czero 16.02.2005 22:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Serio? Ja mam teraz 1495 to dopiero przy 1800 dostanę? Eeee, nieeee...... ;)

Dostaniesz za 5 pkt, a nastepna dopiero przy chyba 2000 ;)
Zagwarantowalbym ci teraz ta kolejna (11) krope, ale niestety nie moge ci aktualenie dac ;)

MacGyver 16.02.2005 22:21

Qrde, może i masz racie :P
Chyba pomieszałem kropki z opisami :ysz:
;)

VIZZARD 16.02.2005 22:17

Czyli ja znowu niedouczony ....

:\

andrzejj9 16.02.2005 22:16

Cytat:

Napisany przez MacGyver
...a nawet o 500 :P

Serio? Ja mam teraz 1495 to dopiero przy 1800 dostanę? Eeee, nieeee...... ;)

MacGyver 16.02.2005 22:13

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tak właściwie to od pewnego momentu już co 200, ale nie bądźmy drobiazgowi ;)

...a nawet o 500 :P

andrzejj9 16.02.2005 22:09

Cytat:

Napisany przez MacGyver
etam ;p :P
Napisałem tylko, że co tysiąc postów :) a faktycznie jest co 100 - czyli tak ja w cytowanej wypowiedzi...

Tak właściwie to od pewnego momentu już co 200, ale nie bądźmy drobiazgowi ;)

MacGyver 16.02.2005 22:07

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Aż taki samokrytycyzm? Wystarczyło wyedytować ;)

etam ;p :P
Napisałem tylko, że co tysiąc postów :) a faktycznie jest co 100 - czyli tak ja w cytowanej wypowiedzi...

andrzejj9 16.02.2005 22:03

Aż taki samokrytycyzm? Wystarczyło wyedytować ;)

MacGyver 16.02.2005 22:00

Usunąłem bo sie pomyliłem z tymi zerami :ysz: :P

andrzejj9 16.02.2005 21:57

O czym Wy tu...?

-----
EDIT

A gdzie post MacGyvera ???

VIZZARD 16.02.2005 21:49

Ilość załączników: 2
Cytat:

Napisany przez MacGyver
Kropki dostajesz co 100 punktów (licząc od "zera")...

Ja chcę kropkę! :cisza:

http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=17256&stc=1

http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=17257&stc=1

:buu:

mgit 27.10.2004 21:05

A mi tam obojentne czy posty będą zliczane czy też nie :) Ważna jest jakość a nie ilość :)

VIZZARD 14.10.2004 14:26

Cytat:

Napisany przez Air
Nie, dwie kropy dostaniesz jak będziesz miał 200, a teraz to jedynie zmieni się ranga (opis uzytkownika)

Cytat:

Napisany przez MacGyver

I wszystko jasne! :taktak:

MacGyver 14.10.2004 14:20

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Bo o ile kojarzę

To za 50-149pkt powinny być dwie zielone kropy, no nie? :mruga:

Air 14.10.2004 14:14

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Bo o ile kojarzę

Nie, dwie kropy dostaniesz jak będziesz miał 200, a teraz to jedynie zmieni się ranga (opis uzytkownika)

VIZZARD 14.10.2004 14:08

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Działają a czego maja nie działac ???

Bo o ile kojarzę

MacGyver 14.10.2004 13:52

Działają a czego maja nie działac ???

VIZZARD 14.10.2004 13:14

Czyli co?
Koniec końców: zielone kropki działają w chwili obecnej, czy nie? :idea:

ThanatoS 30.03.2004 12:36

hmm, dodatnia reputacje moga miec z 0 iloscia postow osoby ktore zarejestrowaly sie od dnia aktywowania tej funkcji.
Ilosc dawanej reputacji, jest uzalezniona od sily repuitacji (ktora jest wspolczynnikiem - ilosc postow i poziom reputacji, administratorzy maja inna skale)

Co do innych postulatow, cos sie wymysli, na razie osobiscie nie mam na to czasu, ale moze inni sie tym zajma.

nimal 30.03.2004 12:12

mam kilka postulatow:
- wyjasnienie szarych kropek - co to ma byc i czemu nie zmienia sie ilosc punktow przy nich, jesli to bug to naliczenie zaleglych punktow urzyszkodnikom ktorzy ich nie dostali
- dodanie pola "OD KOGO" przy reputacji
- ewentualnie wprowadzenie wymogu wypelnienia uzasadnienia przy przyznawaniu punktow
- wyjasnienie w jaki sposob urzyszkodnicy z ZEROWA iloscia postow moga miec dodatnia reputacje ???
- opisanie reputacji: jakie sa stopnie,za ile, ile warte sa glosy roznych ludzi itp kwestie merytoryczne

dzieki dla Zbiega, ze wogule podjal temat, brakuje jednak ustosunkowania sie pozostalych czlonkow ekipy, a watpliwosci juz kilka dni temu zostaly postawione

/edit:
moze tez przywrocenie rang, jesli z tego pomyslu sie wycofaliscie to usuncie chociaz opic rang stworzony przez Montera,bo nijak sie ma do rzeczywistosci

MaciejT 29.03.2004 20:56

osobiscie powiem ze nie wiem co to za szara kropa

paja 29.03.2004 18:48

Niech ktoś napisze wszyscy się głowią a tu co :(
A może modzi też nie wiedzą o co biega :)

czero 29.03.2004 15:17

Cytat:

Napisany przez nimal
...ponizej mam 3 szare kropki, z komentarzy przy jednej z nich i przy jakis tam wczesniejszych wnosze ze byly to pochwaly (dodatnie reputacje) a przy przyznawaniu tych kropek NIE ZMIENILA MI SIE REPUTACJA!...

No wlasnie, u mnie jest tak samo :ysz:. Dlatego takze sie zastanawiam, co to jest za szara kropka, z tego wychodzi ze to 'neutral', ale z drugiej strony czegos takiego nie da sie wystawic, jest tylko 'pochwala', albo 'dezaprobata' ???

nimal 29.03.2004 11:10

ktos z adminow dal mi reputacje (dzieki, nie wiem komu bo sie nie podpisal)
co nie zmienia faktu ze ponizej mam 3 szare kropki, z komentarzy przy jednej z nich i przy jakis tam wczesniejszych wnosze ze byly to pochwaly (dodatnie reputacje) a przy przyznawaniu tych kropek NIE ZMIENILA MI SIE REPUTACJA!

eidt:
na 15 reputacji ktore widze 8 kropek jest szarych
odokolo 6,7 ostatnich reputacji sledze zmiany punkotow - przy trzech ostatnich szarych kropkach liczna reputacji na pewno nie zmienila sie, a przy zielonych tak (w gore ofkorz) - wnosze wiec ze przy szarych kropkach nie doatawalem reputacji :ysz:

grzeniu 29.03.2004 11:05

Co oznacza kolor tych kropek to nie mam pojecia, a ta rubryka 'przyznane przez' owszem przydala by sie chociaz mozna napisac od kogo w rubryce komentarz - przynajmniej u siebie tak mam ze polowa ludzi sie podpisala no i ja tez jak komus dodaje to podpisuje sie.

Tak nawiasem to ktos z fundatorow tej rozrywki moglby cos napisac, chocby co z tymi kolorami kropek i z ich iloscia (ta wyswietlana przy ilosci postow), albo jak ustalone sa stopnie reputacji tzn np od ilu ktos zaczyna byc slawny, ile jest tych stopni itd.

nimal 29.03.2004 09:42

wg moich obserwaci, jak dostaje wpisna liscie reputacji (tej w ustawieniach) a obo jest srebrna (szara) kropka, to licznik reputacji mi sie nie zmienia ??? mam polowe takich szrych kropek - albo system nie naliczyl reputacji, albo cos jest pokopane (tylu ludzi nie moglo sie np rozmyslic! nie sa to tez ujemne bo licznik nie rusza sie w zadna strone! stoi w miejscu
tez bym wnioskowal o dodanie rybryki "przyznane przez"

czero 27.03.2004 16:36

Ilość załączników: 1
A ja mam jeszcze pytanie dotyczace tych reputacji, bo jednak nie do konca je czaje ;). Mianowicie domyslam sie, ze pozytywna reputacja ma kolor zielony. Ale jest jeszcze kolor srebrny, co oznacza ten kolor???, bo z tego co pamietam to negatyw byl czerwony (przynajmniej taki kolor reputacji mial przez chwile yahol).
Na moje ten srebrny pasauje pod neutral, ale nie mozna dac takiej reputacji. W tym okienku jest tylko "Pochwalam" albo "Dezaprobata" (jak na obrazku).
Jaka wartosc ma kazda reputacja???
I na kaniec, czemu u zwyklego usera nie ma tabelki "napisane przez"???

Ormianin 25.03.2004 11:02

Osobiscie jakos mnie to nie bawilo, te reputacje przypominaja mi wyklejone orderami ciala zasluzonych komunistow z czasow Brezniewa

Ale od wczoraj zaczalem przyznawac reputacje, BGN, Pedros i inni powinni miec multum punktow! A tymczasem? nie rozumie tego mechanizmu....

MacGyver 20.03.2004 23:19

Cytat:

Napisany przez czero
U mnie tak samo nie ma takiej kolumny jest "data", a pozniej "comment".
Czemu?

Jestem za tym żeby u zwykłych juzerów też była kolumna "Napisany przez" - chodzi o tabelkę w ustawieniach - "Wartość ostatnio otrzymanej Reputacji"

andrzejj9 19.03.2004 18:55

Widze, ze codziennie znajdziecie jakis powod, zeby sie klocic. Smutne to.... Zwlaszcza, ze nie ma zadnych powodow, dla ktorych nie mozna by po prostu podyskutowac, zachowujac wzajemny szacunek.

Dopiero przed chwila przeczytalem caly ten watek, wczesniej nawet o nim nie wiedzialem, bo rzadko zagladam do tego dzialu forum. Coz, widac od czasu do czasu warto to robic.

Moja wypowiedz na ten temat nie bedzie juz raczej miala wiekszego znaczenia, ale ze jestem na tym forum juz od dluzszego czasu, to pozwole sobie rowniez zabrac glos w dyskusji.

Po pierwsze liczniki - tu zdecydowanie jestem za tym, zeby wszystko zostalo tak, jak jest obecnie. Naprawde nie widze powod, dla ktorych warto byloby cokolwiek zmieniac. Pamietam wprowadzenie na sile drugiego licznika. Powiem szczerze, ze ani mi sie to nie podobalo, ani tez nie dzialalo zgodnie z zamierzeniem. Zreszta, jak ktos slusznie zauwazyl, OffTopic wcale nie musi byc gorsza czescia forum. Poruszane sa tam rowniez wazne tematy, nie rzadko duzo ciekawsze od tych na CDR i dziwne byloby traktowac odpowiedzi tam sie pojawiajace, jako mniej znaczace od innych. Taki pomysl uwazam zdecydowanie za chybiony.
Rowniez ukrywanie na sile licznika nie ma jak dla mnie specjalnego sensu. Bo i co wlasciwie by to dalo, jaki bylby tego cel? Zostawmy wiec juz w spokoju ten temat i przynajmniej przez jakis czas do niego nie wracajmy, bo to naprawde nie ma sensu. Problemy zwiazane z tym zagadnieniem pojawiaja sie w zasadzie tylko, kiedy ktos sobie o nim przypomina i chce wprowadzic jakies zmiany. A te naprawde nie sa potrzebne.

Pozostale tematy to te jakies dodatkowe wyroznienia i opinie. Nie lubie krytykowac, ale pomysl specjalnie mi sie nie podoba. Znowu jest to jakies dodatkowe wyroznianie niektorych uzytkownikow i wprowadzanie pewnych podzialow. Nowi uzytkownicy, ktorych ewentualnej wygodzie mialoby to sluzyc i tak nie beda wiedzieli, o co chodzi, a starzy tego nie potrzebuja, bo i tak wiedza, kto jest kto i na pomoc z jakiego zagadnienia moga w przypadku danej osoby liczyc.

Ale tak w sumie to jest mi to obojetne. Uwazacie, ze bylyby to zmiany na lepsze, to je wprowadzajcie. Moze rzeczywiscie okaza sie przydatne. Patrzac jednak na kilkanascie ostatnich wypowiedzi w tym watku, mam powazne watpliwosci, czy tak by sie stalo.

Majonez 19.03.2004 18:30

Cytat:

Napisany przez bgn
Masz jednak naturę przekupki( tzw.ostnie słowo) - albo nie bardzo rozumiesz co czytasz, albo ja jestem zbyt mało komunikatywny

hahhaha ja jestem przekupką - ciekawe ile jeszcze EOT'ów wstawisz

Cytat:

Napisany przez bgn
odegranie się - korzystając z uprawnien uważam za bee - szcególnie wtedy, gdy szanse są nierówne

wiesz wystarczy że zbierzesz towarzystwo wzajemnej adoracji (około 20 osób i w szybkim tempie wykonasz swój plan)

Co do moich emocji to Ty pierwszy poruszyłeś ten temat więc chyba Cię jednak obchodzą. A skoro nie obchodzi Cię mój nastrój to po co komentujesz to? Aha już wiem. Ciągle o tym zapominam ja jestem adminem i mnie nie wolno pisać o moim nastroju, za to Twój jest niezwykle ważny.

Cytat:

Napisany przez bgn
chyba ci przysłowiowa woda sodowa troche do głowy uderzyła

o to się nie martw - do głowy nic mi nie uderza - no chyba poza szampanem na Sylwestra

Cytat:

Napisany przez bgn
EOT

czekam na to z utęsknieniem
z mojej strony EOT

bgn 19.03.2004 14:03

[QUOTE=Majonez]
Masz jednak naturę przekupki( tzw.ostnie słowo) - albo nie bardzo rozumiesz co czytasz, albo ja jestem zbyt mało komunikatywny
////////////////////////////////////////
I dlaczego mnie to nie dziwi. Jak zwykle bronisz z uporem maniaka pewnych zasad, które z gruntu są dobre jednak stosujesz je wyłącznie w odniesieniu do osób sprawujących jakąś "władzę" (chociaż uważam akurat to słowo za wybitnie nie pasujące do sytuacji). Czyli powtórka z rozrywki. Zwykły użytkownik -> cacy - admin zrobi to samo -> bee.
odegranie się - korzystając z uprawnien uważam za bee - szcególnie wtedy,
gdy szanse są nierówne

////////////////////////////////////////////////
Co do moich emocji to i tak nie zrozumiałbyś tego czym się kieruję.
Twoje emocje zupełnie mnie nie interesują i motywy również
/////////////////////////////////////////////////////////
A proszę bardzo wstawiaj mi minusów ile chcesz.
napisałem - jeśli mi się zechce, a nie wiem czy mi się będzie chciało
////////////////////////////////////////////////////////
Ty bgn masz jednak szczęście - akurat dzisiaj mam tak podły nastrój i nie ma to nic związanego z tym Forum, że nie zepsułeś mi go ani trochę.
pozwól, ze swoje "szczęsie sam ocenię - ale zadrażełem z wrażenia, co to by było, gdyby tak nie było.Czytasz czasami co piszesz? Twoj nastrój jest mi obojętny jak ciepła Cola, chyba ci przysłowiowa woda sodowa troche do głowy uderzyła jeśli tak pomyślałes, że tez ci coś chciałem zepsuć
//////////////////////////////////////////////
Mimo wszystko życzę miłego dnia (i mniej stresu na wykładach)
dziękuję bardzo, takie życzenia są zawsze miłe. Na wykłady chodzę z reguły przygotowany - to i stresować się nie muszę
:idea: EOT

Majonez 19.03.2004 13:35

Cytat:

Napisany przez yahol
Slow szkoda.
Mam wrazenie, ze tekst pisal nieoceniony, jedyny w swoim rodzaju StR.
A to juz zle. Wiecej tragicznie.
Nie zamierzam dalej dyskutowac, jezeli nie widzisz ironii i zartu w moich postach.
Zal ze stales sie taki sam ja StR.
Ciebie zal.

No to masz błędne wrażenie. Nie wiem czy Sid nawet czytał to.
Tragiczne to jest Twoje zachowanie.
Pokaż mi gdzie ten Twój żart bo jakoś nie mogę się doszukać.
Już napisałem, że nie zmieniam się jak co niektórzy. I jak najbardziej jestem sobą.
heh Ciekawa tak w ogóle jest Twoja odpowiedź ale zakończmy już tą farsę, bo nie uczestnicze w dyskusjach z kimś kto odwraca kota ogonem.

Cytat:

Napisany przez bgn
no i co z tego. Ze dostałeś minus i posiadasz tzw.'wladzę" to mogleś wyklikać to co wyklikałeś. Czas dojrzeć - po tym co zrobileś- nie bardzo to widać.
Wiedza to jedno - a umiejetnośc zachowanie - to zupełnie co innego.
Twoj ostatni post jest napewno emocjonalny - naweyt emocje nie usprawiedliwiją tego co tam napisaleś i przede wszystkim jak napisles.
I nie jest prawda - ze na kazdego nowego moda wszyscy naskakuja. Na ciebie poczatkowo nikt nie naskawiwal dopóki nie zademonstrowaleś cech "dzierzymordy" ( brzydkie słowo - ale kontekst właściwy). Sid od początku tak się prezentował i od początku zamiast być mediatorem dyskusji,
był w pewnym sensie prowokatorem waśni.
Jest to napewno moja ostatnia wypowiedź w tym wątku - bawiłem się dobrze, ale skutecznie mi dobry nastrój zepsułeś.
I przy pierwszej okazji - jeśli system pozwoli ( i jeśli mi się zechce) postawię ci minus -za złośliwe naduzycie uprawnień - będzie podpisany

I dlaczego mnie to nie dziwi. Jak zwykle bronisz z uporem maniaka pewnych zasad, które z gruntu są dobre jednak stosujesz je wyłącznie w odniesieniu do osób sprawujących jakąś "władzę" (chociaż uważam akurat to słowo za wybitnie nie pasujące do sytuacji). Czyli powtórka z rozrywki. Zwykły użytkownik -> cacy - admin zrobi to samo -> bee. Chyba coś tu jest nie tak.
Co do moich emocji to i tak nie zrozumiałbyś tego czym się kieruję. A proszę bardzo wstawiaj mi minusów ile chcesz. Jeżeli chcesz hurtem więcej mi dać to nie trudź się daj mi znać a sam sobie je wklepie.
Ty bgn masz jednak szczęście - akurat dzisiaj mam tak podły nastrój i nie ma to nic związanego z tym Forum, że nie zepsułeś mi go ani trochę. Mówiąc językiem ścisłym - Twój wpływ na mój nastrój jest zaniedbywalnie mały.
Mimo wszystko życzę miłego dnia (i mniej stresu na wykładach)

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Ale emocji ja tu widze, chyba reputacje wylaczymy i bedzie ok. Ja rowniez dostalem minusiki, ba sam sobie wpisze minusa bo mi to "wisi". I teraz za to slowo ktos jeszcze sie oburzy, ale jak to zwykle bywa tzw. Troll. Do zobaczenia.

Thantos zostaw te reputacje przynajmniej na razie. Niech ich ewentualne wyłączenie nie wynika z ostatnich kilku postów.

Pozdrowienia

ThanatoS 19.03.2004 10:27

Ale emocji ja tu widze, chyba reputacje wylaczymy i bedzie ok. Ja rowniez dostalem minusiki, ba sam sobie wpisze minusa bo mi to "wisi". I teraz za to slowo ktos jeszcze sie oburzy, ale jak to zwykle bywa tzw. Troll.

Do zobaczenia.

bgn 19.03.2004 08:44

Cytat:

Napisany przez Majonez
wiedzialem ze tak bedzie

zerknijcie zatem na to (ja pozostawiam to bez komentarza sami ocencie kto co i jak a skoro piszecie ze ujemne sa fee to...)

no i co z tego. Ze dostałeś minus i posiadasz tzw.'wladzę" to mogleś wyklikać
to co wyklikałeś. Czas dojrzeć - po tym co zrobileś- nie bardzo to widać.
Wiedza to jedno - a umiejetnośc zachowanie - to zupełnie co innego.
Twoj ostatni post jest napewno emocjonalny - naweyt emocje nie usprawiedliwiją tego co tam napisaleś i przede wszystkim jak napisles.
I nie jest prawda - ze na kazdego nowego moda wszyscy naskakuja. Na ciebie poczatkowo nikt nie naskawiwal dopóki nie zademonstrowaleś cech "dzierzymordy" ( brzydkie słowo - ale kontekst właściwy). Sid od początku tak się prezentował i od początku zamiast być mediatorem dyskusji,
był w pewnym sensie prowokatorem waśni.
Są nowi MODOWIE - chyba z tydzień i jakoś nie zaobserwowałem, żeby ktoś był szczególnie złośliwy wobec nich. A dlaczego? Bo zachowują się FAIR wobec nas.
Jest to napewno moja ostatnia wypowiedź w tym wątku - bawiłem się dobrze, ale skutecznie mi dobry nastrój zepsułeś.
I przy pierwszej okazji - jeśli system pozwoli ( i jeśli mi się zechce) postawię ci minus -za złośliwe naduzycie uprawnień - będzie podpisany

yahol 19.03.2004 08:40

Slow szkoda.
Mam wrazenie, ze tekst pisal nieoceniony, jedyny w swoim rodzaju StR.
A to juz zle. Wiecej tragicznie.
Nie zamierzam dalej dyskutowac, jezeli nie widzisz ironii i zartu w moich postach.
Zal ze stales sie taki sam ja StR.
Ciebie zal.

Majonez 19.03.2004 02:10

Cytat:

Napisany przez yahol
Oj, Majonez, Majonez!

Na codzień per Majonez zwracają się do mnie tylko ci którzy coś dla mnie znaczą. Korzystaj póki możesz z przywilejów Internetu.

Cytat:

Napisany przez yahol
Nabyles zlych nawykow.

Mylisz się - ja się już taki urodziłem, i nie zmieniam się jak chorągiewka na wietrze w przeciwieństwie do niektórych.

Cytat:

Napisany przez yahol
To tak jest, kto z kim przestaje takim sie staje.

Nie wiem z kim Ty przestajesz. Ja przebywam wśród ludzi inteligentnych i wykształconych - niestety w internecie mamy niewielki wpływ na to jakich ludzi spotykamy.

Cytat:

Napisany przez yahol
Moze zrozumiesz, moze nie.

Nie.

Cytat:

Napisany przez yahol
Wisi mi dokladnie i le mi dales reputacji.

z dokładnością do 3 cyfr po przecinku -10000.

Cytat:

Napisany przez yahol
To swiadczy tylko o tobie.

Nie. To co napisałeś w komentarzu świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. Czekałem na wypowiedzi innych osób. Wiedziałem, że będą Cię bronić właściwie dla zasady. Szkoda, że wiele osób zapomniało jaki jestem i wychodzą z założenia, że jeżeli ktoś jest adminem lub modem to jest zły. Ten los spotkał prawie wszystkich, którzy parali się moderowaniem tego forum. Mnie na szczęście większość przykrych rzeczy ominęła. Może dlatego, że byłem pierwszym moderatorem tego Forum. Wystarczy wspomnieć Sida, nieocenioną osobę, która pomogła wielu a jego wiedza jest wielokrotnie większa niż wielu innych razem wziętych (wliczając to także mnie do czego przyznaję się bez żadnego wstydu). Niestety szybko zapomniano jego zasługi "walcząc" z nim w imię jakiś zasad, wymyślonych zasad. No ale czego się spodziewać, w końcu jesteśmy Polakami i jak nie ma wojny to się nawzajem wykańczamy.
Kończąc moją wypowiedź.

Jesteś skończonym typkiem, któremu się wydaje, że jest niewiadomo jak ważny. Mniemanie o sobie masz tak wielkie, że ledwo się mieścisz w swojej skórze. Poza tym masz pecha, okazało się iż admini widzą od kogo dostali minusy. Ale to nic, bo prawidziwym Twoim nieszczęściem jest to, że zacząłeś z nieodpowiednią osobą - ze mną. I uwierz mi nawet gdybym nie był adminem wolałbyś mnie nie znać. Do tej pory tylko kilka osób zirytowało mnie tak jak Ty. A jeżeli ktoś doprowadził mnie do tego może być pewien, że nie zapomnę mu tego (taki już urok osobisty mojego znaku zodiaku). Pilnuj się więc bo nie znasz dnia i godziny kiedy z najwyższą przyjemnością odwdzięcze Ci się i do z nawiązką. Choćby była to ostatnia rzecz jaką zrobię na tym Forum. Zdaję sobie sprawę, że reszta użytkowników zje mnie wtedy żywcem. Trudno widocznie taki los spotyka prędzej czy później każdego, który podejmuje się czegokolwiek tutaj.

Cytat:

Napisany przez yahol
Pozdrowienia.

A ja szczerze nie pozdrawiam.

A do pozostałych użytkowników. Nie mam zamiaru wykorzystywać moich tzw. przywilejów. Chciałem coniektórym tylko uzmysłowić, że nie zawsze ci, których tak bronicie zaciekle mają rację. Warto zadać sobie minimalną ilość trudu i spróbować dowiedzieć się dlaczego? za co? Boicie się zapytać tutaj to napiszcie na PM albo maila. Ale nie brońcie wszystkich zawsze. Bo może się okazać, że nie macie racji. A osoba, która tak zaciekle bronicie jest w rzeczywistości chamem.

Cześć osób chyba to zauważyła. A przynajmniej mam taką nadzieję.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich innych Forumowiczów.

PS. Panu Yaholowi zaraz przywrócę stan "dorobku" pozytwnych opini.
Więc nie musicie na siłę przywracać mu "dobrego" wizerunku.

CIAPEK 19.03.2004 01:08

Cytat:

Napisany przez czero
Czemu?

to chyba przywilej tylko adminów, ja informuje, że tak nie mam.

btw, niech niektórzy wyloozują. amen

yahol 19.03.2004 00:48

Cytat:

Napisany przez Majonez
wiedzialem ze tak bedzie

zerknijcie zatem na to (ja pozostawiam to bez komentarza sami ocencie kto co i jak a skoro piszecie ze ujemne sa fee to...)

Oj, Majonez, Majonez!
Nabyles zlych nawykow.
To tak jest, kto z kim przestaje takim sie staje.
Moze zrozumiesz, moze nie.
Wisi mi dokladnie i le mi dales reputacji.
To swiadczy tylko o tobie.
Pozdrowienia.

czero 18.03.2004 23:58

Cytat:

Napisany przez MacGyver
hmmm... dlaczego u mnie nie ma kolumny "Napisany przez"????

Czemu?

czero 18.03.2004 23:53

Cytat:

Napisany przez MacGyver
No to sorry czero bo ja dorzucam garsć włosów łysego i skarpeta z prawej nogi mojej teściowej;) :D Co Ty na to?? ;) :D

Kurde, coraz mniej funduszy na przebicie, niedlugo bede musial brac z zaskorniakow, ale czego sie nie robi dla reputacji. Hmm, zobaczmy, dorzucam do twojego jeszcze uzywana gume do zucia, noge od taboretu z kuchni i 2 kilo tynku ze sciany ;):D

Cytat:

Napisany przez yahol
MacGyver & Czero:
-oczekuje na przeylke z 1 kg cukru od kazdego.
Ziemniaki w ilosci 8kg - przechowajcie do okresu jesienego. (mam ciepla piwnice)

Poczta Polska nie chce mi wyslac cukru, ani ziemniakow, bo boja sie ze jestem jakims terrorysta. Jutro sprobuje wyslac kurierem ;).

Cytat:

Napisany przez MacGyver
..::Update at 2134 ZULU::..
Cholera, kartofle mi się kończą ;( Chyba zaraz czero przejmie biznes;)

Ja jeszcze z kilogram kartofli mam, ale to musze dla siebie zostawic. Na razie staram sie wyslac obiecane kartofle + cukier yahol'owi, ale cos poczta zamula, moze kurierem da rade??? ;).

MacGyver 18.03.2004 22:14

Cytat:

Napisany przez pawelblu

Wyslij PRIORYTETEM.

...i tak Poczta Polska marudzi mi przy wysyłaniu kartofli zwykłą przesyłką...wiec nie chcę nawet ich prosić o priorytet :D

..::Update at 2134 ZULU::..
Cholera, kartofle mi się kończą ;( Chyba zaraz czero przejmie biznes;)

MacGyver 18.03.2004 22:11

Cytat:

Napisany przez Majonez
wiedzialem ze tak bedzie

hmmm... dlaczego u mnie nie ma kolumny "Napisany przez"????

paja 18.03.2004 22:06

Cytat:

Napisany przez Majonez
wiedzialem ze tak bedzie

Aha teraz już rozumiem szczególnie ten comment szczerze dobijający :) sory jeśli chodzi o mnie ;) myślałem że to bez powodu nayahola poszło tylo negatywów :|

>>>>>>>>>
a propo ja np nie mam takiego czegoś "napisane przez" i nie wiem kto mi dał komentarz

pawelblu 18.03.2004 21:53

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Inforuje wszytskich, że w nabliższym czasie przesyłki z cukrem i kartoflami będą docierały z opuznieniem (ok. 10 dni) - bo kochana Poczta Polska nie nadąża z tymi kartoflami;) :D
Jeszcze raz przepraszam Was za powstałe kłopoty;) - mam nadzieje, że nie stracilem zaufania u tych do których kartofle jeszcze nie dotarły?? ;) :D
...

Wyslij PRIORYTETEM.

Majonez 18.03.2004 21:36

wiedzialem ze tak bedzie

MacGyver 18.03.2004 21:22

Cytat:

Napisany przez cana
to ile reputacji mozna dać w ciągu doby? 2?

Pięc. Jedną tej samej osobie (?????)
Cytat:

Napisany przez cana
...czy jest jakiś licznikczek przy minusowaniu? :)

Spojż na yahol-a;) liczniczek
a repuyacji samemu sobie nie da się dodać.

paja 18.03.2004 21:21

@cana nie nie da sobie dodać reputacij pokazuje się ile masz punktów i jaka jest opinia postu np. lekko pozytywny

Czy jest różnica punktów dodanych jak ktoś ma pozytywa z opisem dodatkowym ???

Panowie co wy z yaholem zrobiliście ???
$edit
hejo a propo yahola ja staję po jego obronie nie wiem czy od zwykłych userów dostał tyle negatywów jeśli to sprawa modów to klapa bo robi się coś takiego jak ubustwianie ich yahol nie robił tego i looknijcie na jego licznik hmmm każdy ma swoje zdanie i jeśli jest przeciwstawne do zdania modów to niech nie wykorzystują oni swojej ''boskiej'' mocy do "zaatakowania" yahola!
jeszcze raz mówie kazdy ma swoje zdanie (co pewnie już wiecie i wiedzieliście :)) np. ja teraz powiedziałem swoje i mam nadzieję że nie dostanę za to masy negatywow !

pozdro
paja ;)

cana 18.03.2004 21:17

to ile reputacji mozna dać w ciągu doby? 2? i znów bgn się nie załapał :( ale pedros i yahol się załapali :)
BTW to z minusem u yahola to IMO "ciut" nieładnie

pozdro
ps testował ktoś czy można sobie samemu bić na minus i czy jest jakiś
licznikczek przy minusowaniu? :)

MacGyver 18.03.2004 21:15

Inforuje wszytskich, że w nabliższym czasie przesyłki z cukrem i kartoflami będą docierały z opuznieniem (ok. 10 dni) - bo kochana Poczta Polska nie nadąża z tymi kartoflami;) :D
Jeszcze raz przepraszam Was za powstałe kłopoty;) - mam nadzieje, że nie stracilem zaufania u tych do których kartofle jeszcze nie dotarły?? ;) :D

..:Update:..
@bgn - kartofle w drodze (już wysłane) ;) Ale nie odpowiadam za ich stan przy odbiorze, więc reklamacji nie będzie;)

MacGyver 18.03.2004 21:11

Cytat:

Napisany przez czero
Ehh, niech strace, do tych 4 kilo i opakowania cukru dorzucam 21 jajek prosto od kury i na pol zuzyty ketchup za kazda reputacje :D. Ale to moja ostateczna cena, inaczej pojde z torbami ;):D.

No to sorry czero bo ja dorzucam garsć włosów łysego i skarpeta z prawej nogi mojej teściowej;) :D Co Ty na to?? ;) :D

bgn 18.03.2004 20:43

Cytat:

Napisany przez Pedros
O ile rozumiem zabawy z "plusami" u coniektórych, o tyle zabawy z "minusami" są FE. Zdecydowanie FE. :P :P :P :P :P

fakt - brzydka zabawa w stosunku do Yahola. Miodziowe raczej nie - pozostaja admini Jawni ( 1 sztuka jak czytam) i reszta towarzystwa gmerajaca w forum.
Przestało to mi sie podobac - bo tajniaków nie lubię :smutny:

Pedros 18.03.2004 20:36

Cytat:

Napisany przez yahol
Cana & Pedros - zablokowali mnie! Nie moge nic wam dodac, ni reputacji ni orderu.

Spoko. Nie tylko Ciebie. :chytry: Ja już też nie mogę nic dać tym co dałem.
I widzę, że tanio nie będzie. Tu zaraz 1 reputacja będzie chodzić po worku kartofli, worku cukru i kracie browaru. :D

ps. Chyba któryś admin or masakrator bawił się Twoimi reputacjami. No bo inaczej jak mógłbyś dostać 500 szybkich?
O ile rozumiem zabawy z "plusami" u coniektórych, o tyle zabawy z "minusami" są FE. Zdecydowanie FE. :P :P :P :P :P

CIAPEK 18.03.2004 20:13

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
ale was te kropki kreca :)

właśnie 8)

A opis Yahola przy kropkach mnie powalił :D
Wogóle jak wyglądają te bobki królicze hehe.

pawelblu 18.03.2004 20:05

no i widzisz - yahol jest tu z lekka niepopularny ...

yahol 18.03.2004 18:19

Cana & Pedros - zablokowali mnie! Nie moge nic wam dodac, ni reputacji ni orderu.

MacGyver & Czero:
-oczekuje na przeylke z 1 kg cukru od kazdego.
Ziemniaki w ilosci 8kg - przechowajcie do okresu jesienego. (mam ciepla piwnice)

Majonezowi probowalem ujac reputacji - zobaczymy.

Napisalem wyraznie: Majonezowi nie mnie.

czero 18.03.2004 16:45

Cytat:

Napisany przez MacGyver
....podbijam cene.....4 kilo + opakowanie cukru;) :D

Ehh, niech strace, do tych 4 kilo i opakowania cukru dorzucam 21 jajek prosto od kury i na pol zuzyty ketchup za kazda reputacje :D. Ale to moja ostateczna cena, inaczej pojde z torbami ;):D.

MacGyver 18.03.2004 13:32

Cytat:

Napisany przez czero
Sam tego chciales.... daje 2 kilo za reputacje ;):D

....podbijam cene.....4 kilo + opakowanie cukru;) :D

barraqda 18.03.2004 09:22

dziekuje

paja 18.03.2004 08:56

Cytat:

Napisany przez barraqda
a mozna wiedziec gdzie pisze kto dal -+ i za co ??

W ustawieniach (pod prenumeratami) tylko nie pisze od kogo chyba dostaleś.

barraqda 18.03.2004 01:04

a mozna wiedziec gdzie pisze kto dal -+ i za co ??

czero 18.03.2004 00:18

Cytat:

Napisany przez MacGyver
...przypominam.....kilo kartofli;) :D :D

Sam tego chciales.... daje 2 kilo za reputacje ;):D

MacGyver 17.03.2004 23:33

...przypominam.....kilo kartofli;) :D :D

pawelblu 17.03.2004 22:44

Hehehe - reputacje sa z nami tak krotko a juz tyle zainteresowania wsrod uzykownikow wywolaly :) - oplacalo sie wiec dac im szanse :)

cana 17.03.2004 22:34

@bgn. qrde system mi nie pozwolił Ci dodać jeszcze kropka jednego :(

MacGyver 17.03.2004 21:19

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL

hehe...Jak szaleć to szaleć;) :D
Daje kilo ziemniaków za reputację;) Za 5 reputacji dziennie od tej samej osoby jedno kilo ziemniaków gratis. Pokrywam koszty przesylki;) (Poczta Polska) :D

Y@nkee_PL 17.03.2004 20:33

Pedros 17.03.2004 01:38

Cytat:

Napisany przez bgn
PS. Pedrosie - konto to mi ADMINKA ( ach te kobiety ) odblokowała, ale maszyna jej się walnęła - i na jedno wychodzi - nie mam już dostępu do niczego z wyjątkiem okna na swiat. Firma niebogata - to pare dni jej zajmie póki jakiś serwis się zjawi - trzymaj zatem liste .
...

Nio, ale mimo że "niedługo staniemy się sławni", to i tak jesteśmy detalistami. :)
Zauważyłem tu już hurtowników :D
Komu by tu jeszcze...?

MaciejT 17.03.2004 00:11

Cytat:

Napisany przez bgn
PS primo albo secundo bo nie wiem jak liczyc.
Zbiegu - a za ile punktów ( lub klikow)jest jeden zielony kwadracik.
Pytam nie bez ....kozery . licząc ilość przy obecnym Modzie adminie i starym Modzie -adminie - i le zatem kliknięc trzeba bylo zrobic, ilu maluczkich x20 uszczęliwic zeby tak wspaniały rezultat uzyskac

A wiesz, sam sie tym zainteresowalem, i poki co... nie mam pojecia. Nie potrafie tego znalezc. Nie wiem tez jak Mod, ale Admin moze klikac komu chce do woli :) (wartosc punktowa klikniecia admina jest wieksza niz zwyklego usera)
Cytat:

Napisany przez bgn
widać tylko komentarze - i nico więcej

Z tym tez nie umiem w tej chwili nic zrobic. Lepsze cos niz nic.

bgn 16.03.2004 20:13

Cytat:

Napisany przez Zbieg12
Zawsze mozna liczbe "20" zwiekszyc ;)

no wiesz co.. nieładnie. A serio - to właściwie musze kliknąc każdego nowego,
Bo dwudziestki - to w żadnym rozdaniu nie ma na dzień dobry. Zreszta tego żaden rozsądny rachunek nie wytrzymuje

PS. Pedrosie - konto to mi ADMINKA ( ach te kobiety ) odblokowała, ale maszyna jej się walnęła - i na jedno wychodzi - nie mam już dostępu do niczego z wyjątkiem okna na swiat. Firma niebogata - to pare dni jej zajmie póki jakiś serwis się zjawi - trzymaj zatem liste .

PS primo albo secundo bo nie wiem jak liczyc.
Zbiegu - a za ile punktów ( lub klikow)jest jeden zielony kwadracik.
Pytam nie bez ....kozery . licząc ilość przy obecnym Modzie adminie i starym Modzie -adminie - i le zatem kliknięc trzeba bylo zrobic, ilu maluczkich x20 uszczęliwic zeby tak wspaniały rezultat uzyskac
Mozna zobaczyc od kogo dostalo sie Reputacje, trzeba wejsc do panelu kontrolnego (swojego) i nacisnac w lewym gornym rogu na Ustawienia. Reputacje powinny wyswietlic sie pod Prenumeratami
widać tylko komentarze - i nico więcej

MaciejT 16.03.2004 15:36

Cytat:

Napisany przez Pedros
No tak, to było do przewidzenia
Pewnie nie można zobaczyć od kogo się reputację dostało? Zaznaczam, że nie interesują mnie reputacje ujemne tak w dawaniu jak i podglądaniu. A w ogóle to te reputacje coraz bardziej mi się podobają.

Mozna zobaczyc od kogo dostalo sie Reputacje, trzeba wejsc do panelu kontrolnego (swojego) i nacisnac w lewym gornym rogu na Ustawienia. Reputacje powinny wyswietlic sie pod Prenumeratami :)

Cytat:

Napisany przez Pedros
Z ostatniej chwili - osoby, które zgłoszą się do bgn proszone są o kontakt ze mną. Cel ten sam. Warunki te same. ;) Mail inny ;)

Zawsze mozna liczbe "20" zwiekszyc ;)

Pedros 16.03.2004 14:41

Cytat:

Napisany przez Zbieg12
a to zabezpieczenie anty Reputacjo-Friendowe ;)

No tak, to było do przewidzenia
Pewnie nie można zobaczyć od kogo się reputację dostało? Zaznaczam, że nie interesują mnie reputacje ujemne tak w dawaniu jak i podglądaniu. A w ogóle to te reputacje coraz bardziej mi się podobają.

Z ostatniej chwili - osoby, które zgłoszą się do bgn proszone są o kontakt ze mną. Cel ten sam. Warunki te same. ;) Mail inny ;)

bgn 16.03.2004 09:31

PILNE!
Pilnie poszukuję 20 ochotników ( płeć, preferencje seksualne i polityczne obojętne) ryzykujących przyjęcie ode mnie tzw."reputacji". Jest mi to niezbędnie potrzebne do kolejnych nominacji moich kolegów, którzy piszą coraz mądrzejsze posty i których mądrość chciałbym podkreślić , aby przynajmniej w części doścignęli "stachanowca" Sida w ilości zielonych kropek. Nie mogę ich również zganić przez ujemną reputacje z tego samego względu. Zgłoszenia przyjmuję na podany niżej adres - od czasu do czasu moja ADMINka ( tak, tak panowie) odblokowuje mi na trochę konto.
PS. Dla bojaźliwych - wirtualny kontakt z bgn-em nie jest zaraźliwy

MaciejT 16.03.2004 00:09

Cytat:

Napisany przez bgn
a tak serio - to jak to dziala. Te 24 godziny to licza sie od ostatniego klikniecia,
czy tez wg zegara normalnego? Moze by pare slow komentarza dodac gdzies z gory - bo wstaje o 5.30 - lece do komputera z przygotowana lista - a tu pudlo- tj.24 godziny znowu. ( jesli tak - to musze wstawic w kartke dodatkowa rubryke z czasem ostniego klikniecia).
I prosze o ciut szerszy komentarz do obrazka podanego przez Pedrosa - co to znaczy - czy dotyczy to tego samego posta ,czy innego posta.
Pytanie jest zasadne- bo jak zapewne zauwazyles - moi koledzy(przyjaciele) sa tacy, ze kazdy ich post zasluguje na szacunek ( dobra rada dla mlodych - obracajcie sie we wlasciwym towarzystwie).
Bede wdzieczny za wyjasnienia

W okresie 24 godzinnym mozna wykonac maksymalnie 5 klikniec dajacych reputacje (opisane jest tak: "each 24 hour period" ). Co 100 punktów reputacji, lub co 1000 napisanych postow automat dodaje jeden punkt "gratis" :)
Aby dac reputacje danemu userowi po raz kolejny, trzeba oddac minimum 20 klikniec dajacych reputacje INNYM userom - to wlasnie przedstawia komunikat na obrazku Pedrosa.

Czy tak to dziala osobiscie nie sprawdzalem, jednak tak jest ustawione wiec powinno wlasnie tak funkcjonowac.

PS. Komunikat jak u Pedrosa jest już przetłumaczony :)

Cytat:

Napisany przez barraqda
Tak to sobie czytam i troche to smieszne a zarazem zalosne bo pan " Zbieg12" pisze ze ludzie sobie posty nabijaja w offtopic a ja w tym temacie widze jak ludzie pisza post pod postem(swoim) co 2-3 minuty i szanowny pan zbieg tez.
Wiec jak dlamnie to sie moze ograniczmy do szerzenia EDYTUJ SWOJ POST POD POSTEM (a nie nabijasz : ) i SZUKAJ a nie nabijasz topici i to jeszcze bezsensownymi 1000 razy omawianymi pytaniami wiec nie ma sie co klocic ze dzial zly jak reszta jest gorsza.

W takim razie przepraszam bardzo, majac jednoczesnie nadzieje, ze Pan "barraqda" wybaczy. Jak Pan barraqda slusznie zauwazyl, napisalem post pod postem (wlasnym), jednak jak wszyscy moga stwierdzic, odbylo sie to w poznych godzinach nocnych, w ktorych moglem skupic sie bardziej na tresci przekazu zamiast jego formy wizualno-estetycznej, tudziez posto-nabijajacej. Na dodatek moge powiedziec, ze na ilosci postow mi nie zalezy, a gdyby nagle sie tak stalo, bez problemu bylbym w stanie ustawic sobie ilosc postow na 100 000.
Pod pojeciem "nabijanie postow" rozumiem bardziej odpowiedzi typu: "ja tez", "ja tez nie", "nie wiem", "nie uzywaj tego bo jest blee", "mam awersje do tego, wiec nie uzywam, ale gdybym uzywal to powiedzialbym ci ze jest blee", tak wiec istnieje taka ewentualnosc, iz zalozenia naszych koncepcji postrzegania nabijania postow jako faktu istniejacego, moga sie miejscami rozmijac.

PS. Opcji edycji wlasnych postow uzywam, przypuszczalnie czesciej niz niektore inne osoby.

barraqda 15.03.2004 11:19

Tak to sobie czytam i troche to smieszne a zarazem zalosne bo pan " Zbieg12" pisze ze ludzie sobie posty nabijaja w offtopic a ja w tym temacie widze jak ludzie pisza post pod postem(swoim) co 2-3 minuty i szanowny pan zbieg tez.
Wiec jak dlamnie to sie moze ograniczmy do szerzenia EDYTUJ SWOJ POST POD POSTEM (a nie nabijasz ::) ) i SZUKAJ a nie nabijasz topici i to jeszcze bezsensownymi 1000 razy omawianymi pytaniami wiec nie ma sie co klocic ze dzial zly jak reszta jest gorsza.

ps. chcialem dodac ze zalaczniki o dziwo tez da sie edytowac jak sie zapomnialo dodac/chce sie zmienic.

bgn 15.03.2004 09:28

Cytat:

Napisany przez Zbieg12
dobrze kombinujesz :)

a tak serio - to jak to dziala. Te 24 godziny to licza sie od ostatniego klikniecia,
czy tez wg zegara normalnego? Moze by pare slow komentarza dodac gdzies z gory - bo wstaje o 5.30 - lece do komputera z przygotowana lista - a tu pudlo- tj.24 godziny znowu. ( jesli tak - to musze wstawic w kartke dodatkowa rubryke z czasem ostniego klikniecia).
I prosze o ciut szerszy komentarz do obrazka podanego przez Pedrosa - co to znaczy - czy dotyczy to tego samego posta ,czy innego posta.
Pytanie jest zasadne- bo jak zapewne zauwazyles - moi koledzy(przyjaciele) sa tacy, ze kazdy ich post zasluguje na szacunek ( dobra rada dla mlodych - obracajcie sie we wlasciwym towarzystwie).
Bede wdzieczny za wyjasnienia

MaciejT 15.03.2004 03:22

Cytat:

Napisany przez bgn
a ja wyliczylem ile to daje -jeden klik 4 chyba punkty, bo rano mialem 20 czegos - a teraz mam 24 czegos

dobrze kombinujesz :)

MaciejT 15.03.2004 03:19

Cytat:

Napisany przez Pedros
A to znów co?

a to zabezpieczenie anty Reputacjo-Friendowe ;)

MacGyver 14.03.2004 18:05

A tu jest topik na temat Orderów ;)

cana 14.03.2004 17:56

a tak zapytam ;) , da się sobie samemu ujemne zapodać? próbował ktoś? / rozsądnie mysląc to pewnikiem samodopalanie sobie reputacji in plus jest zablokowane ale czy to samo uczyniono z negatywikami? 8)

pozdro
ps ta zabawa w reputacje coś wolno chodzi / pewnie celowo zostało to tak zrobione :) /

MacGyver 14.03.2004 14:44

No niepowiem ale spodobały mi się te reputacje...zaraz się za nie biorę;)

MacGyver 14.03.2004 14:28

Cytat:

Napisany przez yahol
Ales marudny!:)
Jak ......... kobita w ciazy:D
Nie dam ci reputacji, nie licz na mnie:)
Maruda :)

:klotnia: ;)
Tak sobie tylko napisałem;)
:piwo:

bgn 14.03.2004 14:17

Cytat:

Napisany przez Pedros
. bgn-owi poprawiłem reputację :)

a ja wyliczylem ile to daje -jeden klik 4 chyba punkty, bo rano mialem 20 czegos - a teraz mam 24 czegos - niech ktos mi da w druga strone to bedzie wiadomo ile sie odejmuje.
Pedrosie teraz musze zrobic druga kartke ile komu i za co - no to juz zupelnie nie bede mial czasu na czytanie postow

bgn 14.03.2004 14:13

[QUOTE=Majonez]@
@bgn po raz drugi - nie tak latwo mnie zniechecic powinienes o tym pamietac ale jak widac zapomniales - szkoda
i ty Brutusie ...potrzymuję cie jak mogę .. fakt nie bezinteresownie ( ale przestawiłem sie na wolnorynkowe warunki) - bo mi sie ta tarcza z napisem CDR GURU Malkontent w pinkkolrze
marzy ( szczególnie to GURU mnie bierze) ( za np.26 pochwał), a i Brzuszek mógłby sie załapać nie liczac innych kolegów z rocznika 2001

Majonez 14.03.2004 13:49

@bgn o Justynke to ty sie nie martw - tak wspaniala osoba nie musi nawet nic mowic a orderek jakis dostanie za sam fakt bycia na forum - z tym ze sadze iz nawet brylanty to za malo

@nol - zwroc uwage ze ankieta jest o LICZNIKACH a nie o reputacjach czy orderach

@bgn po raz drugi - nie tak latwo mnie zniechecic powinienes o tym pamietac ale jak widac zapomniales - szkoda

@Pedros - nie powrocil - bylem tu zawsze :D i wszedzie - a moderatorzy byli potrzebni bo to juz nie dla mnie - zreszta mysle ze z korzyscia dla wielu osob :P

Nol 14.03.2004 13:39

Cytat:

Napisany przez Pedros
A to znów co?

Pedros-mam to samo. To chyba jakieś zabezpieczenie przeciwko matactwom :zeby:

epol 14.03.2004 13:37

Wg mnie jak były kiedyś dwa liczniki to bylo git, ale tak też jest dobrze.
Jedno jest pewne licznik zostać musi.
Ja osobiście kiedyś udzielałem sie częściej w działe CD-R niż w innych. Teraz też tam zaglądam ale jakoś wole pzeglądac dział OFF-Topic.

Pedros 14.03.2004 13:34

A to znów co?

Pedros 14.03.2004 13:24

Cytat:

Napisany przez bgn
Ide robić kartke na - bo pogubilem sie w "reputacjach" dokładnie

Dlatego właśnie najpierw sobie zapisałem - wyszło co prawda parę stron papieru podaniowego, ale do wakacji może zdążę
Yahol - też zacząłem od końca listy :)
szkoda tylko, że bas będzie na końcu
i... brzuszki
zaraz zaraz - wykorzystam metodę wstępująco-zstępującą ...
i w ten sposób... bgn-owi poprawiłem reputację :)

bgn 14.03.2004 13:12

[QUOTE=yahol]Achchch.... :buu: jak mi smutno sie zrobilo :buu:
Krzywdza nas na tym forum. Reputacji nie daja :buu:
Mundurkow nie chca :buu:
Smutkiem wieje i zimny, wrecz lodowaty, wiatr historii wieje przez ten topic :blee:
:( masz rację - jeszcze mi konto się zablokowało - fakt, ze niekoniecznie było moje nie przeszkadzał mi do tej pory na korzystanie z niego, a dzisiaj null.
Ale może od przyszłego tygodnia wszystko wróci do normy.
Ide robić kartke na - bo pogubilem sie w "reputacjach" dokładnie

Pedros 14.03.2004 13:02

Cytat:

Napisany przez Majonez
ok

widze ze macie niezly ubaw :) ale to wlasciwie dobrze bo troche sie rozruszaliscie
...
mnie o ordery
....
dobra wracajac do tematu
w ogole mam cos dalej z tymi "orderami" kombinowac czy to zbedna rzecz czy wrecz glupia - bo mam na prawde mase innych rzeczy do zrobienia a robienie czegos tylko dla siebie czy po to zeby za pol roku wywalic jakos mi sie nie usmiecha

chyba oddziele ten watek od tych reputacji ehh

Stało się to co się miało stać...
Majonez powrócił :)
I po co były wybory moderatorów? ;)

co do orderów - zawsze znajdzie się jakiś sposób, żeby wyróżnić "wyróżniające się" osoby - ten może być jednym z nich
pamiętaj tylko, że pewnie znajdą się głosy takie
"a dlaczego ja nie dostałem?" ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36.