![]() |
Mamy Cie w wykonaniu qmpli z pewnego forum...
"Mamy Cie by L8EK & TaxMan
oto zapis naszej (mojej i taxmana) wersji "Mamy Cię" (ktora notabene powstala z dobry miesiac temu czyli wczesniej niz wersja TVNu cala akcja polega na wkreceniu naszego znajomego w to ze rozmawia na czacie z tzw chetna dziewczyna wszystko zaczelo sie od tego ze ten nasz znajomy pochwalil sie ze wraz z Neo dostal kamerke internetowa i zeby bylo zabawnie uzywa jej rozmawiajac na czacie... Zdjęcie ofiary na zdjeciu widac jaki byl zadowolony ze cos wyrwal i to dwie na raz!bo ja podszylem sie pod mloda22 a taxman pod agnieszka_wawa i zaczelismy go rownoczesnie nagabywac na wspomnianym czacie...pamietajac zeby zagadawyac go tez na gg zeby sie nie kapnal ze to my zapis czatu w rozmowie wszystkie ulice, miejscowosci (np Sekocin ze studniowki) wymyslalem na poczekaniu jedyny sensowny text to podanie ulicy zeby byla w miare prawdopodobna (i blisko ode mniea co do zdjecia to wyslalismy zdjecie znajomej (ze studniowki zreszta) ale tez nie tak od razu - nasze maile znal wiec wyslalismy od mojej znajomej (wielkie thanxy dla Eqvim) najlepsze bylo to ze podczas rozmow z tymi pannami na czacie (czyli z nami chwalil sie na na gg ze wlasnie wyrywa dwie laski i to dzieki kamerce (Quote:) taxman (12:23) i jak sie kamerka sprawuje ? laski leca ? piwowar (12:25) no czlowieniu juz dwie panny wyrwalem rzadne przygod po dosyc krotkiej (jak widac na screenie) rozmowie udalo mi sie go nakrecic na przyjazd do mlodej22 w tym miejscu musimy sie przyznac ze meczyly nas wyrzuty sumienia...ale w koncu stwierdzilismy ze trzeba napietnowac ludzka glupote i naiwnosc (jak widac jestesmy na czasie - akcja "dziecko w sieci") po tych wahaniach (krotkich zreszta - kamera w lape i na ustwione miejsce!czekalismy na niego z 20min (na mrozie) ale oplacalo sie!oto efekt: filmik z ustawki (po sciagnieciu nalezy zamienic koncowke .jpg na .mpg!) MAMY CIĘ!!! PS. link z fimikiem dziala takze dzieki bardzo duzej pomocy Sebby64 !" ---- Kolesie niezle zrobili go :D hehe... najlepszy jest filmik ;) |
mnie ten link nie dziala...
a wiesz ze ta osoba moze oskarzyc cie o publikowanie jego wypowiedzi bez zgody? no chyba ze sie zgodzila... |
he he pomysł dobry :D
Fajne taki amatorskie kręcenie (jeśli tak można to nazwać) programów :) MACIE go powodzenia smartek spławiajcie więcej takich gości :) ale najlepsze jest kręcenia jackassa na żywo (amatorskie) ;) |
Hmm, mi rowniez nie dziala ten link tylko pojawia sie 403 blad :P
|
popraw link
|
1. to jest forum warezowe a to chyba zastrzezone jest :)
2. to strasznie nedzne forum jest :) |
Witam!
podobnie jak mnie :( a kurcze chcialem zobaczyc ten filmik.... |
mi tez nie dziala :(
Ja zawsze nieufnie traktuje wszystki dziewczyny ktore pisza do mnie na GG... Zawsze podejzewam kumpli ktorzy siedza blok dalej na piwku, a mnie nie zaprosili wlasnie po to zeby sobie jaja porobic :D Smartek - teraz dales cos takiego, zebym nie mogl spierdzielic zabawy :) |
co do jackasow na zywo...
cos w tym stylu... powiem tylko ze jedna akcja skonczyla sie barkiem w gipsie na okragly miesiac :( http://www.fotkiedka.republika.pl/exlow.rar jak sie spodoba moge wrzucic druga czesc :D |
hej ja też mogę wrzucić swoje jackassy (rzucanie na krzaczory) ale to później
a po ty są poważne kontuzje :) |
Szkoda ze filmik nie dziala, ciekawe jak zareagowal ten typek :).
Akcja fajna, ale chyba nie z perspektywy osoby wrobionej ;). |
Cytat:
jedyna "extremalna" rzecz to te kilka metrow na tylnim kole zakonczone piekna gleba :) |
|
Witam!
szczerze... lipa te filmiki :( |
Cytat:
czizus, czego wymagasz od amatorow? heh, nazwa calkiem ironiczna... coz, moze zarzucisz jakis swoj filmik? :P |
Cytat:
dziekuje za uznanie :D |
hehe, no szkoda, ze filmik nie dziala - ale to nie moj wiec nie mam mozliwosci poprawienia linka... a filmik jest super... :]
moze dzisiaj wrzuce to na swoj serwerek pozdro ;) |
hahhaa film super a najlepsze w filmiku jest ten koleś w czarnej koszulce :) czy on jeszcze żyje ???:)
|
http://starzaki.eu.org/~smartek/ustawka.mpg - jest! mam filmik :]
pozdro ;) |
niezle, niezle "nuczy sie internetu uzywac" ^_^ ^_^ ^_^
|
własnie zasysam "Mamy Cie" w wykonaniu Smartka & Co. ;)
20 MB to u mnie z 20-30 min, ale wychodze zaraz z pieskiem i myśle po spacerku filmik będzie :) No zobaczymy..... Wogóle, brawa za udaną akcje :), koleś już się chyba nigdy nie umówi hehe przez czta naturalnie. A co do Jackassów amatorskich to chętnie bym zobaczył jakąś dobrą amatorke ;) pzdr |
Chłopak miał nadzieje na bara bara - a tu kumple mu numer wycieli :) :)
A tak a propo to dobry pomysł, spróbuje kolesia namówić na takie spotkanie, tylko napisze mu że lubię wódeczkę niech flaszkę przyniesie :) :) Smartek napisz czy chociaż wypiliście te winko :) :) |
hehehehehee nieźle im to wyszło ;) fajny filmik :D:D
|
Swietna akcja :). Typek sie smial, ale mimo to musial byc niezle wkurzony, mial nadzieje, ze cos tutaj wyjdzie, a zamiast panienki spotkal 3 swoich kumpli :). Nastepnym raze napewno sie zastanowi, zanim sie umowi przez neta :).
|
hehe... co za chamstwo :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:58. |