Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pomysł przerobienia... się (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pomysl-przerobienia-sie-32812/)

woitas 20.03.2004 20:56

Pomysł przerobienia... się

Ilość załączników: 1
ostatnio nudzi mi się dobitnie i palma bije mi do łepy :P
tak sobie pomyślałem, przydałoby się trochę odmiany.
myślę, że po drobnej interwencji pana ze skalpelem prezentowałbym się tak:

kraluk 20.03.2004 21:02

Bardzo interesujący topic:D:D Jak zrobie sobie fotkę to też ją umieszcze:)

Patrixs 20.03.2004 21:03

Jak dla mnie to dość perwersyjne :D

Loczek 20.03.2004 23:30

Woitas - miodzio. Kolejna dziewczyna na forum. I to jaka !!!

mr_spock 21.03.2004 01:09

z kad jestes (bedziesz) kochanie ??

;)

barraqda 21.03.2004 01:39

wojtas masz jakies zboczenia ze lubic jak ci cos wsadzaja ;) ja razcej bym nie chcial byc kobieta. A co do przerobienia to chce troche brzuszka stracic i dopakowac klatke ;) no i zeby wlosy sie glowy trzymaly.

zorg 21.03.2004 02:38

rozne sa zboczenia

no ale jak sie komus nudzi :spoko:

mr_spock 21.03.2004 02:49

widzialem na HBO taki zabieg. Gwarantuje, ze odechcialo by ci sie... :)
Z tego co pamietam, to rozcinaja penisa na 4 czesci i wpychaja do srodka.

Podobno tak wszystko jest dokladnie wykonane, ze ginekolog na pierwszy rzut oka sie nie kapnie :)

woitas 21.03.2004 09:02

:blee:

Pawel_k 21.03.2004 09:46

http://www.pclab.pl/modules/XForum/i.../wymiotuje.gif http://www.pclab.pl/modules/XForum/i.../wymiotuje.gif http://www.pclab.pl/modules/XForum/i.../wymiotuje.gif

CIAPEK 21.03.2004 10:16

proponuje znależć sobie inne zajęcie, ale jeśli masz ostatnio problem ze swoją osobowością? Od tego są odpowiedni lekarze, to się leczy.
:P ;)
mądry temat :) bardzo

barraqda 21.03.2004 11:37

Cytat:

Napisany przez mr_spock
widzialem na HBO taki zabieg. Gwarantuje, ze odechcialo by ci sie... :)
Z tego co pamietam, to rozcinaja penisa na 4 czesci i wpychaja do srodka.

Podobno tak wszystko jest dokladnie wykonane, ze ginekolog na pierwszy rzut oka sie nie kapnie :)

Ja tez cos takiego ogladalem to jest ponoc taki chirurg ze tak zrobil facia ze sobie normalnie za ginekologa wyszedl a ten sie nie skapnal.

mr_spock 21.03.2004 11:46

@woitas - mam nadzieje, ze dostarczylismy Ci wystarczajasych argumentow, zeby to jeszcze raz przemyslec ;)

jesli koniecznie szykasz wrazen, to polecam filatelistyke :)

memorando 21.03.2004 13:12

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
proponuje znależć sobie inne zajęcie, ale jeśli masz ostatnio problem ze swoją osobowością? Od tego są odpowiedni lekarze, to się leczy.
:P ;)
mądry temat :) bardzo

Ciapek ja też czasem bym zrobił sobie taką operację:P niemusiałbym nic robić siedziałbym sobie i tylko żłopał piwo :Pa po 2 latach żlopania piwa stwierdziłbym że w mojej skórze zawsze najlepiej:Pniemart się ciapek nieon jeden ma problemy z osobowością na dzień dzisiejszy na kuli ziemskiej 99 % ludności ma jakieś problemy z osobowością u jednych się objawiają dobitnie np..:P a u innych dysktrenie zamaskowane są:P

memorando 21.03.2004 13:14

Cytat:

Napisany przez woitas
ostatnio nudzi mi się dobitnie i palma bije mi do łepy :P
tak sobie pomyślałem, przydałoby się trochę odmiany.
myślę, że po drobnej interwencji pana ze skalpelem prezentowałbym się tak:

Jestem tolerancyjny chłopie niemartw się chcesz się przerobić to rób to to twoje życie i ciało więc nikomu nic do tego sam sobie jesteś sterem żeglarzem okrętem....pozdrawiam

woitas 21.03.2004 14:48

he he he.
nie pisałem, że chcę to zrobić, tylko napisałem, że po operacji tak bym wyglądał :D

andrzejj9 21.03.2004 15:12

Cytat:

Napisany przez barraqda
Ja tez cos takiego ogladalem to jest ponoc taki chirurg ze tak zrobil facia ze sobie normalnie za ginekologa wyszedl a ten sie nie skapnal.

Tak, tylko, ze sama operacja to jedno, a kilkumiesieczne, czy nawet kilkuletnie przygotowywania do niej - branie hormonow i konkretnych lekow w ogromnych dawkach, to drugie. Ogolnie paskudna sprawa :blee:

Edwardo 21.03.2004 18:08

Fuj! a jakby Ci potem wlosy zaczely rosnac na piersiach? heh, albo zarostu bys sie nie pozbyl... ale jazda bylaby :D

silna baba bylaby z Ciebie !

Ormianin 22.03.2004 08:25

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tak, tylko, ze sama operacja to jedno, a kilkumiesieczne, czy nawet kilkuletnie przygotowywania do niej - branie hormonow i konkretnych lekow w ogromnych dawkach, to drugie. Ogolnie paskudna sprawa :blee:

Tak jak Andrzej pisze... sprawa jest paskudna, po przerobce bylbys jedynie transseksualista, z ang. shemale, trany, ladyboy...
chyba ze urodziles sie osoba androgeniczna... obojniakiem, wtedy przy odpowiedniej operacji hormony odmienilyby Twoje zycie :)

Ja mialem kumpla na studiach, ktory dokonal takiej metamorfozy, za b. duze pieniadze,... czul sie kobieta i zawsze to manifestowal... pierwotnie nikt go nierozumial... jednak dokonal tego, 2 letnia terapia hormonalna, byla dla niego pewnie pieklem, zmiany nastrojow... potem wyjachal na kilka lat, po jakims czasie spotkalem ta osobe (facetem juz nie byl w tego slowa znaczeniu)... jesli chodzi o wyglad to absolutnie nie raczej nie przypominal kobiety, ale i mezczyzny tez nie... trudno powiedziec co to wyszlo, jednak zdecydowanie byl szczesliwszy... i jesli to byl jego sens zycia, to ja zycze wszytskiego dobrego i wam duzo tolerancji dla takich osob

pozdrawiam

Ormianin 22.03.2004 08:30

Cytat:

Napisany przez woitas
he he he.
nie pisałem, że chcę to zrobić, tylko napisałem, że po operacji tak bym wyglądał :D

nie wygladalbys tak... te zdjecia przedstawiaja transseksualistow brazylijskich... albo z ameryki lacinskiej... tamtejsza uroda, oraz oliwkowa cera doskonale adoptuja sie do hormonalnej metamorfozy... jednak to tak naprawde wybrana grupa osob wygladajacych mniej wiecej jak kobiety... w necie jest duzo fotek z takimi osobami, trzecia plec jest wyraznie w modzie, szczegolnie jesli chodzi o zmiane modelu zycia

barraqda 22.03.2004 13:02

o ****a ja przepraszam to to cos z foty to sa facecji ;/

Ormianin 22.03.2004 15:02

Cytat:

Napisany przez barraqda
o ****a ja przepraszam to to cos z foty to sa facecji ;/

Kiedys prawdopodobnie byli to faceci... albo mieli byc, dokonali przerobki i sa teraz transseksualistami, czyli tak pomiedzy facetem a kobieta... trudno powiedziec kim te ososby dokladnie sa :)

barraqda 22.03.2004 16:44

no ta ale na poczatku to sobie myslalem ze to jest calkiem wpozo laska. ;/ fuj teraz trzeba sie strzec na kazdym kroku

memorando 23.03.2004 00:41

Wiecie co? Ja tak sobie patrzę na babeczki:) i może się sam przerobię na babeczkę?:) przynajmniej nieumrę na zawał patrząc w lustro i zastanawiając się kiedy zgolić zarost z mordy:)

Edwardo 23.03.2004 08:56

czizus krajst!
czemu nie mowiliscie ze to sa faceci na tej fotce!!!
kurde belek... a ja patrzylem sie na nogi... i stwierdzilem ze calkiem niezle, ale nie ta twarz co trzeba....
ale zescie zabuzyli moj swiatopoglad... teraz ja juz sie boje kobiet...

woitas 23.03.2004 09:42

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez Ormianin
nie wygladalbys tak... te zdjecia przedstawiaja transseksualistow brazylijskich... albo z ameryki lacinskiej... tamtejsza uroda, oraz oliwkowa cera doskonale adoptuja sie do hormonalnej metamorfozy... jednak to tak naprawde wybrana grupa osob wygladajacych mniej wiecej jak kobiety... w necie jest duzo fotek z takimi osobami, trzecia plec jest wyraznie w modzie, szczegolnie jesli chodzi o zmiane modelu zycia

he he he pogieło cię?
to zdjęcie z jakiejś strony, gdzie laski umieszczają swoje fotki.
żywcem (nawet z opisem) wklejone.
mam takich fotek więcej. niektóre to... ufff

Ormianin 23.03.2004 11:24

Cytat:

Napisany przez woitas
he he he pogieło cię?
to zdjęcie z jakiejś strony, gdzie laski umieszczają swoje fotki.
żywcem (nawet z opisem) wklejone.
mam takich fotek więcej. niektóre to... ufff

Ja sobie nie zycze takich uwag, sam zasugerowales ze chcesz sie stac efemeryda!
Napisales ze chcialbys sie przerobic na kobiete, nie ja to sobie wymyslilem... umiesciles zdjecie jakis osob, ktore o dziwo wygladaja bardzo akurat mesko, przynajmniej z urody...
w itnernecie jest bardzo duzo zdjec transseksualistow, szczegolnie zachodnie strony, wiesz ze oni wygladaja rownie podobnie, czasem bardzo kobieco, a czasem zuplenie nietypowo, z urody niektorych zupelnie nie mozna rozroznic czy to kobieta czy tez facet,
skoro to taka wiarygodna strona, podaj linka

woitas 23.03.2004 15:52

nie chcialem cię obrazić, sorki, że to tak zabrzmiało.
napisałem dokładnie: "myślę, że po drobnej interwencji pana ze skalpelem prezentowałbym się tak" a nie, że chcę to zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!
czytajcie dokładnie to, co piszę.
fakt, czasami mam może trochę na pierwszy rzut oka zakręcony tok wypowiedzi, ale chwila skupienia i wszystko staje się jasne.

mr_spock 23.03.2004 16:00

Cytat:

Napisany przez woitas
"myślę, że po drobnej interwencji pana ze skalpelem prezentowałbym się tak" a nie, że chcę to zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!

Szkoda, myslalem ze opowiesz nam ze szczegulami jak to jest.
Moze inni tez by sie skusili
:jem:

Ormianin 24.03.2004 09:11

Cytat:

Napisany przez woitas
nie chcialem cię obrazić, sorki, że to tak zabrzmiało.
napisałem dokładnie: "myślę, że po drobnej interwencji pana ze skalpelem prezentowałbym się tak" a nie, że chcę to zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!
fakt, czasami mam może trochę na pierwszy rzut oka zakręcony tok wypowiedzi, ale chwila skupienia i wszystko staje się jasne.

Spoko, ja sie nie urazam :)

A co do pana ze skalpelem, to jego interwencja nie wystarczylaby, a nawet moglaby byc zupelnie nie potrzebna, czasem wystarczy tylko terapia hormonami

nimal 24.03.2004 09:22

woitas, Ty sobie jaja robisz, a dla niektorych osob to tragedia zyciowa... swoja droga jakbys zmienil sie w ta panienke z avatarka to zadzwon :zeby: tylko jak Zona gdzies wyjdzie :zeby:

CIAPEK 24.03.2004 09:43

ja już nie wytrzymałem ^_^ ^_^ ^_^

Piwo dla tych Panów :piwo: ^_^

woitas 24.03.2004 11:21

Cytat:

Napisany przez nimal
woitas, Ty sobie jaja robisz, a dla niektorych osob to tragedia zyciowa... swoja droga jakbys zmienil sie w ta panienke z avatarka to zadzwon :zeby: tylko jak Zona gdzies wyjdzie :zeby:

:spoko:

Sedesinka 25.03.2004 08:26

Cytat:

Napisany przez woitas
:spoko:

A może wojtas jest ciotką? Skoro lubi na babeczki sie upodobniać?

Pierwszy 25.03.2004 14:34

może niedługo u nas zawita tego typu reality show a wtedy...
'Daj sie pokroić dla MTV'
Czego ci durni amerykanie nie wymyślą... masakra :ysz:

woitas 25.03.2004 17:18

Cytat:

Napisany przez Sedesinka
A może wojtas jest ciotką? Skoro lubi na babeczki sie upodobniać?

tak jak i ty i 99% czytelników tego forum.
zamiast pisać bzdety, pomyśl. to naprawdę nie boli.

Loczek 25.03.2004 18:06

A ja myśle że Woitasowi wcale niechodziło aaż tak dobitnie o to że chce się przerobić na babeczkę. Sedesinka pomyśl - warto. Dawno już nie było czegos takiego na forum !!! żeby ktoś kogoś tak nazwał. I robi się bagno !!! Woitas walcz jestem za tobą !!!

woitas 25.03.2004 18:15

jeśli ona nie umie czytać, mówi się trudno...
więcej już na tym topicu nie będę się wypowiadał.
co miałem do powiedzenia, powiedziałem.

mam w zanadrzu jeszcze kilka dziwnych tematów.
ale to wkrótce... :D

mr_spock 25.03.2004 20:33

Cytat:

Napisany przez woitas
tak jak i ty i 99% czytelników tego forum.
zamiast pisać bzdety, pomyśl. to naprawdę nie boli.

Z innej beczki

czemu w mailu informujacym o nowym poscie, mam wpisane "(...)jak i ty i 98% czytelników(...)
przeciez ten post nie byl edytowany ??? :)
czyzby ktos spowrotem powrucil do swojej pulci i podskoczyly estetystyki?

woitas 25.03.2004 20:38

to wina forum.
edytowalem odpowiedz. trzeba to zglosic wladzy.
ok. koncze dyskusje na ten temat.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:49.