Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Za które posty reputacja ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/za-ktore-posty-reputacja-32880/)

Patrixs 22.03.2004 14:19

Za które posty reputacja ?

Witam,

Czy można jakoś dowiedzieć się za które posty dostało się reputacje ?? :)

THX

mr_spock 22.03.2004 14:28

pewnie za krytyke ex-moda ;)

Patrixs 22.03.2004 14:30

he he, ale na poważnie pytam :)

Y@nkee_PL 22.03.2004 17:49

wejdz w Ustawienia i masz pod prenumerowanymi dyskusjami

Patrixs 22.03.2004 18:22

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
wejdz w Ustawienia i masz pod prenumerowanymi dyskusjami

Dzięki, nigdy tak nisko nie zjeżdzam oknem dlatego nie mogłem znaleść ;).
Czy to są reputacje ostatnio dodane, czy są tam wymienione wszystkie które się kiedykolwiek dostało ??

Pozdro
THX

Patrix 22.03.2004 18:40

no i co jest z tymi kolorowymi kwadracikami przy karzdej wystawionej "reputacji" ;)
Czemu są srebrne, zielone....

MacGyver 22.03.2004 19:45

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Czy to są reputacje ostatnio dodane, czy są tam wymienione wszystkie które się kiedykolwiek dostało ??

Z tego co zauważyłem to jest tam tylko ostatnich pięć ale przydała by się wieksza historia i dodsatkowa kolumna z informacją od kogo dostało się reptację;)
PS. Widzę, że szalejesz z reputacjami ;) ;)

mr_spock 23.03.2004 20:50

Wlasnie, o co biega w tych kolorach kwardacikow??
czy srebrne to sa negatywne?? jesli tak to kiepsko, mam ich troche :P

barraqda 24.03.2004 00:56

a ja chcialem powiedziec ze postow to ja bynajmniej nie nabijam a brzydko mowie bo tak mnie osiedle wychowalo. Jak ma ktos z tym problem to zapraszam na pm.

"przeklina... jest nowy, nie wyczol klimatu "

fajnie tylko jak juz mnie oceniasz to skozystaj ze slownika ort.

"wyczuć"

mr_spock 24.03.2004 01:10

Cytat:

Napisany przez barraqda
a ja chcialem powiedziec ze postow to ja bynajmniej nie nabijam a brzydko mowie bo tak mnie osiedle wychowalo. Jak ma ktos z tym problem to zapraszam na pm.

ksiega skarg i zarzalen to chyba nie tu.

apropos przeklinania - hmm. rzeczywiscie, wobec takiego argumentu wszyscy jestesmy bezsilni; szczerze wspolczuje :glaszcze:

z czym "problemy" - z osiedlem?? nie, ja nie mam :)

mr_spock 24.03.2004 01:13

Cytat:

Napisany przez barraqda

"przeklina... jest nowy, nie wyczol klimatu "

fajnie tylko jak juz mnie oceniasz to skozystaj ze slownika ort.

"wyczuć"

nom, rzeczywiscie :zawstydz: to jest zasadnicza roznica

przepraszam, ze zapytam - to juz ostateczna sersja tego posta, czy beda przebudowy jeszcze?? nie wiem czy moge isc spac, czy jeszcze jakies "zarzuty" bede musial odpierac :D

barraqda 24.03.2004 01:16

hehe wiedzialem ze mnie zrozumiesz :)

ja bardzo lubie jak sie analfabeta przyczepia do wypowiedzi drugiej osoby. :>

pozatym czy mi sie wydaje czy brzydkie swoja sa cenzurowene :) wiec zupelnie nie wiem o co chodzi temu smiesznemu osobnikowi.

tak to ostateczna wersja

mr_spock 24.03.2004 01:31

Zdaje mi sie, ze to co ty tutaj uprawiasz jest smieszne - zwroc uwage, ze ja zadnego epitetu pod twoim adresam ne napisalem... a ja nagle staje sie "smiesznym osobnikiem" :)

puszczaja nerwy?? zle nawyki przejmujesz od "osiedla"...
przyczepianie sie o literowki i ortografie swiadczy o braku argumentow...

Aha - nie zycze sobie, zebys publikowal w calosci lub kawalkach moje opinie. nie po to sa dostepny tylko dla ciebie zebys je wyciagal na forum...
- nie zeby mi to przeszkadzalo, ale jesli juz mamy sie o cos przyczepiac...

barraqda 24.03.2004 01:39

hmmmm wiec "smiesznym osobnikiem" nazwalem osobe ktora dala mi ten wspanialy komentarz w reputacji. (smieszne jest to ze nie czoje klimatu i dlatego jestem zly)

jesli to ty zrobiles to ten post bym skierowany do ciebie. jak bys nie wiedzial w reputacji nie podaje nickow wiec to jest takie "napisze mu cos a on sie nie dowie kto to"

a ja sobie nie zycze zeby anonimowo mnie oceniano, napisalem jak masz jakis problem to napisz a nie sie ukrywasz.

ide spac bo rano ide na silownie =]

mr_spock 24.03.2004 01:47

Wybacz, ale to nie ty jestes tu modem czy adminym i nie ty ustalasz zasady tej zabawy... Opinie zostaly zrobione tak, ze wystawia sie je anonimowo... i koniec.

O tym, ze reputacja nie podaje nickow wiem doskonale, ale tez nie zamierzam sie ukrywac... najlepszy dowod - napisalem, ze masz mnie nie cytowac.

Dostal minusa i robi awanture... :D

CIAPEK 24.03.2004 02:01

barraqda radze uspokoić swoje uliczne wodze.
Wyciąganie wiadomości priv na forum nie jest dobrym ruchem, przeklinanie tak samo nie jest tu pochwalane, a nie każde słowa jak widać są cenzurowane co sam zmieniłem w twoim głównym poście "jude sux". To że wychowała Ciebie ulica nie musisz tego pokazywać na forum. Też wychowałem się na blokowisku, mam różnych kolegów, no ale bądźmy ludźmi.

Twoje (Wasze) kilka postów wyżej nadają się także na priv albo na GG i załatwiajcie te sprawy raczej TAM.

Tak jak napisał mr_spock - nie ty tutaj ustalasz zasady, biorąc udział w dyskusjach na forum godzisz się na pewne zasady, których należy przestrzegać a tym bardziej nie są miłe jakieś pyskówki oraz wytykanie w niemiłym stylu czyjegoś zachowania.
pzdr

Zauważyłem także, że bawi Cie zabawa w kotka i myszke. Chodzi o zmiane opisu "powód edycji" w poście "jude sux", zmieniłeś to co ja podałem za powód, czekam z niecierpliwością na więcej "rotfl'ów"...

barraqda 24.03.2004 07:40

bez komentarza.

co do koncowki koncowki ;/
(to moze byl twoj powod edycji mojego postu bo moj zapewne byl inny.)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:25.