![]() |
Czy macie kogos w szkole/pracy/uczelni/domu który nosi śmieszne przezwiska?
Jak w temacie:) no wiec oto moi:
Japońszka Bojowa Szkarpeta Dziarski Henk Szwetru(Czuksi) Na razie tyle jak sie cos nowego pojawi ti dopisze. |
ja mam:
hawana (od nazwiska :P) i haker To na razie wszystko.. pozdro ;) |
A u mnie w klasie tak się ludzie zwią:)
Hebo Owiecka A mnie nazywają: Krauzo lub Krauzer (też od nazwiska:P) |
znalem kolesia na ktorego wolali Dupa, ale to chyba nie od nazwiska...
|
Cytat:
ojej... też go znam ;) |
Jam mam ksywe adams od nazwiska,
a u mnie w klasie sa np. takie: gapa - od nazwiska, koras, castor, plastek, hubercik, mylczar - od nazwiska, korek - od nazwiska, Joker, Giovane, kucaj, zarzyk - od nazwiska, To narazie tyle. Pozdro ;) |
hmmm
mnie wołali Cudak, Człaper, ale i tak wiekszość woła Chudy (od nazwiska) w klasie mam: Banan, Pietrucha - jedna osoba, Dziadzio Rzepcio (w skrócie Rzepcia) - koles nie mył sie na wycieczce szkolnej Rumun - od włosów i ogólnie zachowania Czajnik Chrupek - koles zjadł ŁAŃCUCH z choinki bo myslał ze to chrupki, a to był styropian Raker Herflik - koles utykał fajnie jak miał noge w gipsie Babidi, Oczko a z dziewczyn: Koniuch Zbysiu no i to chyba wszystko :) |
u mnie (z tych fajnych ksywek) jest:
przybysz, marszałek, niedzwiedz, głuptak/głupol :) |
Ja jeszcze mam:
Chromek - bo mowil na biologii ze mu brak jednego chromosoma, czajnik, albo kodak, albo chodak (od nazwiska), spinacz, wąski - od nazwiska, |
A na mnie:
Pecet, Haker, Exec (od pliku wykonawczego *.exe :)) a w klasie mam: Piechu, Zyzol, Kabanos, Pieniądz, Michi, Roman (ma na imię w rzeczywistosci Daniel, ale jest Roman :)) Marian (to samo co wyzej tylko Łukasz w rzeczywistosci), Poldek (od nazwiska kumpel ma :) to wszystko |
Na mnie mówią Maciuś albo Sławomir :).
A z kumpli: Mleko (jego matka w mleczarni pracuje, a gość ma ciemną karnację skóry, więc jeszcze Bambus i Czarnuch) Mazi Dupa (lub Dupson, Pupeks i Stefan - ale nie od imienia) Jaśku Pępniuk Rumun (lub Cygi Cygi) Krystian (nie od imienia, nie wiem czego tak na niego mówią) Guta (lub Andrzej - też nie od imienia) Czuku Hasik Z dziewczyn: Koń Struś Kuropatwa Wieśniara Bożenka Fłaki Gruba Zuzia (nie od imienia) Turcha Squad Petryn Czyli ZOO. |
Hej u mnie
Paja ;] pajec ;] pajuś ;] pajczy takie tam różne a z kumpli! Guzik (nazwisko) klucha, klusetk (tyż) Janek, jaś (nie od imienia) Puciek Maryl Gumiś Sokół (nazwisko) Piardek (nie wiem od czego) Remi (cyc) Kurek Lewar, pudzian, dominator ;] Pakalas (a to taki ***** byl) Jeszcze tego jest CDN |
A co nie bede gorszy ;)
na mnie Bobi, bobek, bobuś itp. itd. (wzięło się z bajki od jednego bohatera) z kumpli na godne uwagi zasługują: Zi-Zu (kiedyś miał łysinke jak Zinedun) Bucefał (od konia Aleksandra Wielkiego - domyślcie się jak koleś wygląda :) ) Bąki (jak raz puścił pierda.........) Olo (od imienia) Pastwa, Blumek (od nazwiska) |
oto jedne z niewielu znanych mi ksywek (osób):
Soyer Wałek Koper Gandzia Jopek Hajasz Braszka Bizon Paciu Brzoza Kupsik Serek Piciu Tomala Tafel Pelikan Zyzol Kaszana Syka Kliczek Ramol i wiele, wiele innych ...nie chce mi się ;) |
Fleja (na poczatku byl Rambo, ale fleja bardziej do niego pasuje)
Zwieracz (cos palna o tym na biologii i tak mu juz zostalo, biedaczysko) Fifol (a taki jeden z osiedla, slabo go znam) reszta to nic rewelacyjnego ;) |
z tych bardziej ambitnych:
baton lambadziara chorpyna dupa - dziewczyna; nie ze wzgladu na urode |
heh, mnie wolali zelian - od nazwiska potem Edek - nie od imienia ;)
a w bylej klasie: siurek - bynajmniej nie od naziska :) pejczu metal jemiou stepien - nie od nazwiska a raczej od zesputych oczu jinks - od bajki z kotem a teraz na roku: tj (tidzej) pscola kenny |
Ilość załączników: 1
Ja mam coś z innej beczki ale też dobre :] (nietypowe nazwiska :D)
|
no to teraz moje:
krzak piszczałka dupa bobek zębol kurczak dżejkob (fonetycznie) sut grzyb (ew. maślak) ucho krzywus koza :D |
Cytat:
Cytat:
|
wiec miałem dziewczynę z polonistyki na uj jest tam profesor nazywający się FIUT a mówią na niego PTASZEK
|
co do nazwisk.
uczyla mnie raz Psikuta oraz Kozanna sasiad nazywa sie A. Fiut kolega - Kuternoga |
Oto moja galeria gwiazd :spoko:
mój dawny kimpel aka "Plop" inny KUMPEL o ksywie "Laska" no i pewna (nie lubiana) dziewczyna o przezwisku "Szatan" |
|
nie no .. jakie nazwiska :)
pociołbym się jakbym sie nazywał : Męczywór Chu***a albo Mahujski buhahah polecam lekture :) jest tego sporo !! |
Cytat:
|
nazwiska
|
|
Heh a to u mnie u taty w pracy to cała familia jest
Mama tatuś ciotka dziadzia (inaczej pan japa) prezes hipcio piwko aborygen ****za (to na szefa) pan (to na szefa też (innego) np pan kazał...) ziupa ziupa bis (brat ziupy) heh jest teraz więcej ale po :piwo: to mi wszystko z głowy ucieka |
Cytat:
a nazwiska odjazdowe :D :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
Ja podstawowce, w klasie mialem kolesia o nazwisku Wesz :). |
mam w klasie gosciowe o nazwisku "Żurek" wszyscy na nia mowia "Barszcz bialy" ;)
|
Goscie to był nie ten post ale taki juz załozyęłm o "Geniuszach" i dzisaij do goscia powiedziałę m zę napisł gacek przez "u":p a on do mnie:
"Przenumeruj sobie!" Jak ja z kolegami zaczelismy mu moowic że sie to inaczej nazywa to powiedizął ze jesteśmy prostaki i chyba sie poryczał wienc mamy nowa ksywke: NUMERANT:P |
-nazwisko ?
-pomidor... |
na mnie mówią tylko i wyłącznie Kizio i czasami po imieniu (przy nauczycielkach :) )
a w klasie mam: Wykusz Siwusek Marycha Rozpuszczalanik, Robcio (ta sama osoba) Amfa Myszor, mysz pysz, myszorek (od nazwiska) Jajcek (od imienia i wyglądu jego głowy) Kuśek (od nazwiska) Piter Byla Kołaczyk (od nazwiska) Pyskacz Afrykański (ksywa mowi sama za siebie) Fifi, fiflak, fi (jedna osoba) Pawilon, borówek (jedna osoba) Palengijos (od nazwiska) Misiek Psyduck (psajdak) (kij wie czemu tak) Konopia a koledzy z innych klas: Nitram, nitro, chomil, hamtaro (jedna osoba) Dzidek (hmm...) Adi Kituś Zgred, mechanical (jedna osoba) Chohlik (od nazwiska) Gumiś |
-puk puk !!!
-kto tam ? -pomidor... |
Cytat:
Na uczelnie zajecia w francuskiego prowadzi Pani "Nędza" ;) A Bobka rowniez mialem w szkole (liceum). Chyba dosc popularne przezwisko :) |
umnie tez jest i Bobek i Gumiś :)
|
Moj syn ma ksywke HALUCYN!!!
|
No u mnie po szkole chodzi elvis jakiś na jednego wolają fiucie (??? a dlaczego nie wiem ???)
Słyszałem tyż Miękka parówa ciągacz |
Miękka parówa jest rozwalajaca:D
|
W klasie moich kumpli jest gościu o imieniu i nazwisku:
grzesiułencki |
znamy takie jak siwa b p***281;dzel baba luj ***347;niegowa
pit-bull latan rutek wicu byk bu***322;a je***380;yk suka ziutka gej mucha skuter kolorowa koszykarz uzywana matka stefek pyrka stanik krecik palina (spalina akoma w-c czekolada zeta oko toczka leon felek gruba ryba peja biustonosz foka babol popek big-cyc rudy rokita mietas ferdek plewa czarny z***261;b jajo rura smrodek krasnal lina gandzia pacia gucio zyzol ana siekiera fiona trafiona cik cik pantofel cyklop figo po***322;a osada mietek luta :Dmymlok piniu guzik barbie pasek kura |
chcia***322;bym pozna***263; barbie, na kr***243;tko.
oczywi***347;cie tylko wtedy, gdy ma ponad 16 lat i w celu rozmowy || |
Cytat:
|
Cytat:
|
no to u mnie takie okazy si***281; kr***281;c***261; :P
filozof bebzon saddam susyciel longer kamper bo kampi***322; na CS'ie :] oshit mentos bo krad***322; mentosy w sklepie osiedlowym :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:04. |