![]() |
film Rundown
jak wam sie podobal ? czy mozliwy nastepca terminatora ??? :cool:
|
nie słyszałem nic nt tego filmu
|
jesli chodzi o bajer ogólny to film calkiem fajny. kamien dobrze sobie radzi w filmach akcji hehe. z Rundown to bardziej lepsza komedia niz sensacja, dlatego tez dobrze im to wyszlo, film calkiem na luzie.
trafilo sie im tez pare fajnych akcji gdzie oczywiscie kamyk wszystkich bije na pysl, i mysle ze jesli nie ma nic innego w zapasie to warto by ten film obejrzec. |
Fil jest cool
a pytalem sie bio nawet sam mistrz (gubernator) tam uzyczyl swej twarzy :wow:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hmm ten film to jakis staroc ;/ ale nie ogladalem, musialem przegapic.
update AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa The Rundown (Welcome To The Jungle) to zmienia postac zeczy widzialem reklamy ale filmu jeszcze nie. |
Pierwszy raz o takim filmie słyszę, proszę jaśniej:)
|
Cytat:
|
dobrze powiedziane ormianin, wtedy wlasnie ten film jest super.
arni w filmie jest chyba cale dwie sekundy, ale czacha opadla jak przeszedl w filmie mowiac "baw sie dobrze" film nie jest nowoscia, lecz na DVD wszedl dopiero w ten wtorek, wiec ma ile...6 miechow ?? |
Tez pierwsze slysze o tym filmie, ale z tego co czytam to moze byc fajny, trzeba sie za nim rozejzec ;).
|
shuman co do tego dvd to chyba mowisz o polsce :>
6 miechow to duzo bardzo duzo. Dla mnie nowy film to taki ktory pojawil sie w tym tygodniu i to najlepiej w zagranicznych kinach. |
a czy ten gościu po lewej na pierwszym zdjeciu ...to nie ten sam co grał w KRÓL SCORPION ?
|
Ta to jest ten z Krola Skorpiona Rock ;) Kurcze szkoda ze tak malo wychodzi fajnych filmow przygodowych ala MUMIA lub KROL SKORPION :((( Moze ktos poda jakies przygodowe tytuly z ostatniego roku ???
|
Ten film wyszedł w USA we wrześniu, a więc racja że ponad 6 miesięcy temu. W PL wyszedł jakiś czas temu pod dennym tytułem "Witajcie w dżungli"........Nie wiem jak ten tytuł ma się do "Rundown" ale......
Główny aktor to gwiazda wrestlingu - The Rock. Film bardzo mi się podobał - szybka akcja, ciekawe momenty, elementy humoru. Dlatego też polecam ten filmik :) |
Cytat:
mnie jednak chodzilo o to ze jest nowym pod wzgedem wersji DVD. Wiekszosci czasu trudno jest znalesc wersje DVD na necie przed lub zaraz po premierze (oczywiscie wszedzie sa wyjatki) ale jak sie pokaza oficjalnie na DVD to zaraz tego pelno wszedzie. |
nawet jesli to z tego co pamietam ripek jest z 09,03,2004 czyli i tak ponad 2 tyg czyli stary ;)
(ale ja straszny jestem co nie =] ) chyba nowe to ;) The Blue Butterfly (2004) The Mother (2003) Welcome.To.Mooseport The.Roman.Springs.Of.Mrs.Stone |
...czytalem tez ze w momencie gdzie Arnold przechodzi obok Rocka i mowie "have fun" to przekazuje mu paleczke aktorska...
czyli paleczke do filmow akcji, od Terminatora do przyszlej gwiazdy. Rock niby mowil w wywiadzie ze to nieprawda, ale Arnold w innym wywiadzie potwierdzil ta teorie... |
straszne.
teraz kino zalewane jest przez: raperow wrestlerow plastikowe lale coraz mniej aktorow a wiecej motlochu sie pcha do telewizji ps. jak wroce ze szkoly czyli wsumie szybko to obejze tego rundowna. (wkoncu piatek) :D |
2004-03-26 Good Boy (2003) *DVDRiP* *WS* 50x15 MB VITE 9.2
2004-03-24 The Blue Butterfly (2004) *LIMITED* *DVDRiP* 49x15 MB HLS 9.0 2004-03-24 Ring 2: Spiral (1998) *DVDRiP* To sa nowosci barraqda :P pozdro ;) |
wczoraj zacząłem oglądać ten film. pół godziny później spałem...
nie, żę film jest nudny, tylko jakoś tak mnie ścieło. |
Cytat:
tylko chodzilo mi o Theatre Day, Theatre release. filmy ktore pojawily sie w tym tygodniu w kinach. a 24.03.2004 :) to juz nie nowosc pozatym mylisz nowosc wyjscia film z nowoscia ripu tak jak napisales ring2 :D to taki srednio nowy. Teraz strasznie duzo odswiezanych kotletow ripuja z 96-99 roku albo i starsze. a teraz Good.Boy.DVDRip.XViD-ViTE << DivX Release..: 25/03/2004 ( u ciebie jakos inna date widze :) Drop.Zone.1994.PL.DVDRip.XviD-TML Release date: 26/03/2004 Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20. |