![]() |
Lepper: walczyc czy akceptowac?
Sorki wiem ze nie jest to forum na taki temat, ale? Jak sadzicie A. Lepper to zjawisko tymczasowe a jezeli tak to kiedy zniknie. Czy moze nalezy walczyc z czym takim? Pytanie tylko jak?
|
Zaraz to wyleci z tego forum bo to totalny OffTopic :zeby:
ale skoro pytałeś jak walczyć to odpowiadam: - widłami :spoko: - a zresztą kto zbożem walczy od zboża zginie :niepow: |
Taki temat moze byc na forum, ale napewno nie w tym dziale.
Coprawda dzialy coraz bardziej sie przenikaja, ale starajmy zachowac tutaj jakis porzadek. |
tak jak wspomniales dzialy sie mieszaja. A temat Lepperomani jest chyba na czasie w kazdym forum :boks:
|
co do tematu... Broń Panie Boże żeby ten człowiek nie doszedł do władzy.
|
ok. ale jak sprawic zeby tak sie nie stalo. I jak nagle powstal z popiolow aby sie w niego obrucil:)
Totalny wstyd. |
Trzeba mu zrobić konkurencje, musimy się zgadać i zacząć blokować autostrady ;) a z tamtąd prosto na stołek w sejmie ;)
|
Amerykanie maja wariackich kaznodzieji, francuzi maja lepena, w niemczech jest jakas tam erika, w rosi maja tych zyrynowskich :P
no a my mamy leppera, to taka banka mydlana, wystarczy ze cos sie baknelo a juz w 3 na 3 tygodniki ktore czytam mr. WIESmack na okladce :blee: wbrew obawa polacy nie sa az tak glupi lepper nieprzejmie wladzy bo pojde glosowac, na adrewa L. moge conajwyzej oodac mocz :P |
no jest trudno,ale wyślijmy mu prezerwatwy - coby się nie rozmnażał :P
|
yy ale to przestaje być śmieszne, było smiesznie jak miał 5% poparcia i nic do gadania, można było sie posmiąć ze przynajmniej nudno przy mównicy nie jest, a teraz 21% druga siła w Polsce.. z aspiracją na pierwszą.. ehhh
|
Niech media przestaną wciąż o nim nawijać i myślę że popularność mu spadnie
wyobraźcie sobie panią minister z ****ikami w oczach :zeby: |
taa i oficjalny komunikat ze premier A. Lepper spotkal sie z Kofanem Ananem sekretarzem generalnym ONZ :D :D :D
|
Cytat:
|
A dla mnie to wszystko co dzieję się wokól Leppera, wydaję się coraz mniej śmieszne, bo wydaję się być coraz bardzięj możliwe. :smutny:
|
LePPer jest tak samo zachlanny jak MiLLer i jego mafia, przeciez maja cos wspolnego :D
dla Polski jakos wiekszych nadziei nie widze, moze PO, cholera wie, ale napewno bym teraz na nich stawial cokolwiek sie wydazy to naprawy bede wymagac wielu... oj wielu lat, na cuda nie ma co liczyc Zastal Polske murowana, a zostawil...[wasze pomysly] ehhh :( |
na dobrą sprawę to jedynym ratunkiem dla tego kraju jest zebranie całej "elyty" politycznej w jakimś duzym szczelnie zamykanym pomieszczeniu i wrzuceniu tam natępujących rzeczy:
1. 100 granatów F1 bez zawleczek oczywiście, 2. 4x objętośc pomieszczenia gazowego chloru (żeby bardziej bolało), 3. na koniec wszystko zalać stężonym kwasem siarkowym. wtedy jest szansa, że żaden z tych s******li nie przeżyje i się polepszy bo nie będzie już grabieżców |
Igloo - durnie sa niezniszczalni, to terminatory chyba jakies bo czlowiek z natury ma wstyd i sam by odszedl jakby takiego zmrodu narobil jak nasze rzady kolejne... wiec na ich smierci zbawienna dla polski bym nie liczyl :(
|
Hitlera wyśmiewano,obśmiewano - nikt go nie traktował poważnie - do czasu
-patrz słynna scena z "Kabaretu" Boba Fossa z pytaniem M.Yorka do Maxa von Sydowa: -Dalej uważasz ze to śmieszne wygłupy? - gdy cała bawarska knajpa śpiewała "O Fatherland" Taka jest cena demokracji,co to nasze pijane ojce o nią wojowali wynosząc z fabryki co kto produkował. |
jestem z miasta, to widać, słychać i czuć... jak prawie wszyscy, którzy wypowiedzieli się w tym topicu.
mam propozycję. udajcie się do najbliższej wioski i zasięgnijcie opinii tych ludzi na temat pana leppera. zobaczycie, że bardzo prawdopodobne jest, że jego partia wygra wybory. nie sądzę, żeby przewodniczący jedynej słusznej partii miał za cel zostać premierem na dłuższą metę (bo to samobójstwo polityczne). wydaje mi się, że ma aspirację siegnąć dalej... do brukseli. |
Cytat:
|
niestety kampania wyborcza w tym kraju to tylko granie pod publiczkę i wieszanie psów na przeciwnikach. przed wyborami to złote góry wydają się wielkości łebka od szpilki przy obietnicach polityków różnego autoramentu, a po wyborach to tyłko świnie wsadzają ryje do koryta i wszystko mają gdzieś
|
Cytat:
Wcale nie sympaztyzuje z Samoobrona, ale z tego co widze nie za dobrze sluchacie A. Leppera. Zlozyl on publicza obietnice w kilku mediach ze na stanowiskach ministerialnych w rzadzie samoobrony nie bedzie dzialaczy partyjnych z tzw gory (czyli Beger nie bedzie ministrem fin.) tylko beda (maja byc) to polityczne doly z conajmniej wyzszym wyksztalceniem, bedace ekspertami w swoich dziedzinach. Wynika z tego jednoznacznie (co sam przewodiczacy przyznal), ze nie bedzie wsrod ewentualnych przyszlych ministrow obecnych poslow Samoobrony. Oczywiscie to NIC nie znaczy bo chyba wszyscy pamietaja sytuacje kiedy premierem byl (uwazam bardzo inteligentny czlowiek) J. Buzek tylko nie mial on swojej polityki, a byl jedynie narzedziem krzaklewskiego (ktory IMO powinien stanac przed jakims sadem za to do czego doprowadzil sztandarowa polska organizacje/zwiazek Solidarnosc). Podobne narzedzia moze sobie dobrac A. Lepper. Moze i dobrze ze PO (z ktorym 'sympatyzuje'), zdobedzie wladze, ale czy oni rzeczywsicie beda w stanie (albo czy wogole beda chcieli) zrobic to co ludzie od nich oczekuja ?? Z kazda nastepna wypowiedza buca rokity w to watpie. |
odpwiadajac na pytanie zawarte w temacie..... ZWALCZAC!!! jak taki ktos moze rzadzic Polska? co ten czlowiek soba reprezentuje? on ma program? on mowi tylko to co jego "klasa"(przepraszam za to stwierdzenie, jesli kogos urazilo.... nie jestem za podzialem spoleczenstwa na klasy,ale to slowo jakos mi tu pasuje) chce slyszec.
i slusznie go M.Wiśniewski w swoim programie(wg mnie spotkanie 2 *****i...) porownal do Hitlera. w niemzcech w jego czasach byla troche podobna sytuacja, tez dzialo sie tam bardzo zle i taka osoba jak hitler, potrafiaca pzremawiac do LUDU zyskala sobie aprobate tegoz LUDU. jesli by lepper doszedl do wladzy.......... ja dziekuje...... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co do spotkania Wisniewskiego z Lepperem to sadze ze oprucz numeru z Biblia (bo to byl poziom totalnego *****izmu) Andrzej L. wygral to spotkanie moze brakiem kultury, w sumie bylo tylko slychac jego wypowiedzi i jak zawsze nie odpowiadal na pytania tylko sypal jak z rekawa o biedzie, o rolnikach, itp. POPULIZM!!!. Z drugiej jednak strony czy wejscie do UE jest dobrym krokiem? Czy my bo juz nie mowie o "narodzie" damy rade. W macro np: cukier kosztowal 2,80 i wszystko przed nami. Lzej nie bedzie :(
|
Cytat:
psul go swoja glupota. Miller jest madrzejszy, tylko co z tego jesli jego madrosc jest skierowana na to jak tu kogo oszukac. W porownaniu z Buzkiem robi to skutecznie. Dlaczego w Polsce na wysokim stanowisku musi byc albo idiota albo zlodziej, a nie moze byc nikt normalny? |
Cytat:
nadchodzi era andzeja leppera |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:06. |