![]() |
Samoobrona na czele! - najnowszy sondaż
Witam!
Taki o to news znalazłem: http://info.onet.pl/894544,11,item.html Może być w Polsce nie wesoło... Pozdrawiam. |
Hej dlaczegi nie wesoło
ludzie wam samoobrona kojaży się tylko z wieśniakami bo Lepper ich bronił co wolicie SLD ktore teraz się rozpada po zrobieniu niezłego bałaganu w szkole!! lEPPER WG mnie jest jedynym politykiem któremu zależy nan naszym kraju !! |
tak, to bedzie kraj jabolem i burakiem plynacy ;)
slyszalem dzis, ze OBOP uzywa programu w ktorym jest blad (podobno w innych krajach tez) . w wyniku tego jest jakies przeklamanie. to tylko plotka;) |
a wyobrazice sobie taka sytuacje:
idzie sobie na wybory czlowieczek, idzie i idzie i nie wie na kogo glosowac. no to bach! i do glowki wpada mu poysl ze zaglsuje na Leppera, bo bedzie smisznie potem jak opowie znajomym, a przeciez Lepper nie wygra, bo kto na niego bedzie glosowal. idzie, oddaje glos na L. i uchachany wraca do domu. a tu jednak okazuje sie ze takich "idacych "czlowiekow",niewiedzacych na kogo glosowac" bylo sporo. no i Lepper wygrywa :) |
Cytat:
to ja idę pić... |
Fakt,
Lepper jest granetem od pluga oderwany, ale juz wole jego, niz ktoregos z rodu Giertychow. |
ile kosztuje i jak długo czeka się na paszport?
|
mialem wlasnie wizje
Lepper, na czele swojej liczne rodziny wchodzi do palacu prezydenckiego... wszyscy w gumowcach i kufajkach, z widlami na ramieniu. :fiu: :help: |
ta testy obopu to prawde mowiac mozna sobie .......
1 oni maja iles tam ludzi z jakichs klas spolecznych i sie ich pytaja co i jak. 2 mnie sie nikt nigdy o to nie pytal to raczej nie wiedza na co bede glosowal. 3 nawalonych zuli z pegeerow :D tez raczej nie pytaja przeklamanie z tego co pamietam moze siegac 10%. ogolnie to oni to tak licza zeby dobrze nie policzyc, tak samo nie wiem jak mozna powiedziec ze 10 milionow ludzi ogladalo wczoraj teleexpres. |
3x p.i.e.r.d.o.l.y gdzie sie nie spojzy LEPPER media podchwycily temat jakby za jednego wielkiego The Sun robily :blee: :D :D :D
|
Gazeta Wyborcza, jkl /2004-03-31 06:40:00
tak sie sklada ze widzialem dzisiaj te wyniki i bylo napisane ze to sa stare wyniki sprzed zapowiedzi dymisji millera i powstaniem partii borowskiego. Sa juz wiec przestarzale, bo najnowsze uwzgledniajace Sdlp wskazuja na PO > Samoobrona. |
Ja nie mam nic do Leppera, on nie jest glupim czlowiekiem, moze tylko troche niewyksztalconym, ale odnosze wrazenie ze w tym wszystkim juz tylko jemu zalezy na naszej pieknej slowianskiej ojczyznie!
|
Ilość załączników: 1
A mnie to nie grzeje i nie ziębi. Tylko do mojego portfela ma się nie dotykać. Co ONI tam wymyślą to Ty SZARY mozesz tylko przyjąc. Poklniesz troche i na tym koniec.
Bo tu NIKT Argentyny nie zrobi.........chodz może Ja mam to w :wsciekly: A na wybory się przygotowałem, ponieważ Lepper jest dla mnie tylko dobrym żartem. |
Ja mam te wybory gdzies... zresztą mozemy sie pocieszyc myślą ze gorzej(mam nadzieje) juz byc nei moze
|
Panowie i panowie! a oto przyszla rodzina prezydencka :) taraaaaaa
|
Jak to!! będzie lepiej wieżcie mi !! bo ja od wczoraj myślę pozytywnie :D
|
Cytat:
|
Na tym zdjęciu brakuje tylko napisu"BALCEROWICZ MSI ODEJSĆ!!":D
|
To Ty jestes nie na bierzaco... ostatnio zmienil zdanie na "Balcerowicz absolutnie musi zostac"
;) |
|
Komentarz chyba zbedny :)
|
Jednym slowem: PRZERĄBANE
|
Cytat:
|
Obawiam sie jednak ze moze, teraz jest takze przerabane, ale boje sie, mam przeczucie, ze jezeli Lepper obejmie fotel premiera w Polsce to moze byc wrecz beznadziejnie. Ja w kazdym badz razie nie zaglosuje na Samoobrone ;)
Chociaz z drugiej strony moze i masz racje, moze wiele sie nie zmieni, bo i tak jestesmy w bagnie, a mozemy wpasc jedynie w glebsze. |
Lepper
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:19. |