![]() |
Diuna na DVD - tylko gdzie?
Zwracam się z prośbą o pomoc. Widziałem w TV rekalmę jakiejś gazety (znając życie była to jakaś gazeta przeznaczona dla płci pięknej) w której mieli umieścić na DVD film Davida Lynch'a "Diuna" (albo Dune jak kto woli). Problem polega tylko na tym, że nie pamiętam w jakiej gazecie miał być ten film - chyba, że przyśniło mi się kurde, że dadzą Diunę w jakiejś gazecie.
Jeśli ktoś z Was coś wie na ten temat to proszę bardzo o pomoc i szybką odpowiedź :) |
diuna byla dolaczona do numeru 10/2003 PCWorldKomputer - mam w domciu :)
niestety nie wiem o dolaczeniu jej teraz, ale jak zobacze (a starm sie kukac co daja) to dam znac ;) |
Jesli chodzi Ci o Diune Lyncha, to rzeczywiscie pojawila sie ona w jakiejs gazecie (lub gazetach). Wiem na 100% ze byla wersja 2CD VCD w ktoryms z pism komputerowych, DVD sobie nie przypominam.
Jesli to bylo dosc dawno, to mozeliwe ze widziales raklame pisma ..... (nie pamietam teraz tytulu; kino swiat, dvd swiat - cos takiego) ale nigdy sie w tej gazecie nie ukazala - mimo, ze wydawnictwo przez kila mies. przyjmowalo zamowienia. Jesli zalezy Ci na tym filmie to radze kupic normalnie. Nie jest drogi, ja kupilem swoj w Media za ok 32zl. Tymbardziej warto, ze wyszla nowa wersja (wydana przez BestFilm), poprawiona. |
mr_spock - Diuna Lyncha (tyt org DUNE) w wersji DVD wydanej przez bestfilm (dzwiek 5.1 zarowno DD jak i DTS, polskie napisy) byla dalaczona do numeru 10/2003 PCWK, jak pisalem powyzej ;) na pewno, dowod rzeczowy mam na polce :D
|
Cytat:
|
Dokladnie tak jak mowi nimal, ja tez mam ta plytke w domu, kopia jest bardzo dobra.
|
dla zainteresowanych jakie filmy sa dołączane do gazet
http://dvd-gazeta.stopklatka.pl/ |
No to ja już kurde nie wiem sam - wydawało mi się, że w tej reklamie była mowa o dwóch filmach do wyboru - w tym jednym z nich była Diuna... No ale może jednak mi się to przyśniło :P Co do tych archiwalnych numerów PCWK to jaka jest cena tego pakietu? Bo być może bardziej mimo wszystko opłaca się kupić po prostu wydany normalnie film...
|
Hehe - a jednak mi się nie przyśniło :D Na wskazanej przez Atavus'a stronie jest informacja, że Diuna wyjdzie w Vivie :D Przynajmniej mam nadzieję, że wyjdzie :P
|
Cytat:
|
To jest wydane przez Hagi film, z tego co wiem to byly z ta wersja problemy - bledy w menu i napisach (brak w jednym mijescu i przesuniecie w innym) ukazalo sie w niewielkim nakladzie i szybko zniknelo... nie wiem, moze KS wykupil niesprzedane resztki ???
Jedyna fajna rzeczy w tej wersji to 2wersje tlumaczenia, w nowej juz nie ma, podobno ze wzgledu na prawa autorskie. |
stary nudny film
|
ej nie dalej jak 2 dni temu widziałem ten film razem z gazetą (nie pamiętam jaki tytuł) w małym saloniku prasowym na dworcu PKP w małym miasteczku
|
ekhem Diuna bedzie w Claudi albo przyjaciólce moja mama to kupuje i było tam napisane ze bedzie Diuna i jeszcze jakis fylm do wyboru.
|
No to jak byś mógł to sprawdź w której z tych gazet będzie, oki?
|
Diuna na 100% bedzie w claudii to jest sprawdzone
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:56. |