![]() |
Cytat:
|
Cytat:
To co się chwaliłeś: powtórka z rozrywki? 8) |
Cytat:
|
Cytat:
To co z tymi screenami? 8) |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast na win2ksp4 dokładnie "zabagnionym" zadziałało. 8) |
Witam!
od remixa to sie prosze odczepic :P |
Cytat:
esem jaką znasz strzelaninkę 3d aby niewymagala sprawnych lapek bo teraz mam problemy z qaake3 jak grać i celować:) i stalo niechwal dnia przed zachodem slonca jest pierwszy problem z sterami:( niemogę grać w nosferatu:( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie musisz, sprawdziłem sam. Pobróbujemy, zobaczymy. 8) |
Cytat:
|
Cytat:
Dokładnie: najlepiej to widać na Clony XXL. Zarówno VIA jak i nVidia mają jedno wspólne: sterowniki IDE SW są do dupy. 8) |
Cytat:
|
na szczescie nie uzywam :D
fireburner mi dziala, nero dzial. nie jeste wymagajacy :) plytek nie ripuje, bo nie mam. :) |
Nero i Alco, to bedzie dzialac bez problemu, moze dlatego ze maja wlasne ASPI :)
no chyba ze zmusisz te progsy do uzywania systemowych, wtedy nie wroze nic dobrego 8) :D jak juz pisalem, jesli uzywasz programow, ktore bezposrednio korzystaja z ASPI to spodziewaj sie cyrkow ;) |
hmmm na nero nagralem juz od woczraj pare plytek cd, 3 dvdr i ze 4 razy dvdrw.
caly czas jade na 4.12. nie widze bledow, wszytko dziala jak nalezy. mam litka 401@811, kprobe nie mam, zamiaru miec nie mam :) |
Edwardo, wlacz KProbe 8)
tylko pamietaj, ze ostrzegalem :D ogolnie to sprawdzaj progsy do nagrywania, do ripowania plyt audio, ogolnie to co korzysta z ASPI... ;) |
Cytat:
lojejku.... ciezko sie doczytac po tobie :P pisz moze wyrazniej... wciazn nie wiem co moze byc nie tak z 4.12 z 3.13 tez nie mailem zadnych problemow. mobo: abit nf7 v2.0 PS czujecie roznice miedzy starymi a nForce_audio_4.31_winxp2k? bo mi sie wydaje ze lepiej wszytko gra... |
Cytat:
|
ja tam mam iDE SW to nowe i jakos nie widze problemow...
narazie... moze potem... ale narazie wszytko dziala lux. |
Cytat:
esem zgrzewka wódki dla Ciebie:) |
Jest taki temat na www.tweak.pl (forum): zaprenumeruj - będziesz na bieżąco. 8)
|
Cytat:
|
ja tam sciagnolem juz nowy nforce ide, stera do grafy 56.72, stery do dziwekowej karty 4.31 no i te cale system utility 1.08.5 jak bede w stanie to jeszcze dzis to przetestuje moze wtedy ut2004 bedzie mniej szarpal ;)
|
Edwardo, to zainstaluj te SW IDE 4.12, wlacz KProbe i powodzenia w ratowaniu systemu ;)
przestrzegam przed SW IDE, to co ze zwiekszaja wydajnosc, ale to kosztem wspolpracy ze sterownikami ASPI, ktorej tak naprawde chyba nie ma (patrz 1 zdanie), nie wiem o czym mysla programisci :blee: a remixy to to samo co oficjalne paczki od nvidii, z ta roznica ze remixy skladaja sie z innych, nowszych (czasem starszych jesli starsza wersja w ogolnej opinii jest lepsza/stabilniejsza od nowszej) sterownikow, a to z przeciekow, albo powyciaganych z paczek ktore wypuszczaja producenci plyt :) ale zamotalem :D |
najnowsze IDE SW sa z numerkiem 4.12 dlaczego ich lepiej nie instalowac?
pisza ze to pomaga... najnowsze oficjalna dla nforce jest nForce_3.13_WinXP2K_WHQL_ acha, jeszcze, co daja te remixy? |
A jaki najnowszy ?
|
Cytat:
www.google.pl za***ista strona znalazlem na niej wszystkie remixy. |
Każdy ma swoje zdanie. Ale ja chce link :), a nie dumania :D
|
to sobie poczytaj i szukaj ktora my wyzsze wersje, takich remixow jest w cholere
ja niebral bym zadnej, szkoda czasu i nerwow, oficjalna i juz, 3.13 badz 2.45 - nie musze tlumaczyc chyba, ze instalowac bez SW IDE takie moje zdanie |
Tak tylko ja znajduje różne paczki, ale nie wiem która jest najnowsza ;)
Więc proszę o pomoc wyboru :D |
to wpisz tak sobie w google LOL :rotfl:
ale ja takich paczek osobiscie nie polecam, to co robilo mi sie przez to z systemem to wole zapomniec :( |
A czyta ktoś temat ? Chyba nie ^_^
Nvidia nFoce by REMIX :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
chyba nie - lol
|
a znasz taka strone jak www.nvidia.com
|
Link do Nfoce by Remix
Ma ktoś linka do sterów dla nFoce dla Windows XP/2000 (Najnowsze :chytry: )
Pozdro Piterniel |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:28. |