![]() |
Cytat:
Rok temu ponad dałem 800zł...............bierz te HP dobra cena i s± dobre Pozdro |
3 tyg temu kupilem HP 6127 <duze tusze - te "stare"; dupleks i karta sieciowa w STANDARDZIE> za... 414pln!!! <brutto>
Nastepnego dnia od razu pojechalem po druga :) <Nówki, ze sklepu, z pelna gwarancja> Printserwer na USB kosztowalby mnie jakies 450-500pln, a tak mam super drukare od razu wpieta pod siec :) |
HP 5150 - drukuje pieknie , mozesz tez ustawic zeby drukowala bez marginesow, ale w tym celu trzeba ja oszukac i wybrac rodzaj papieru foto, (albo wlozyc naprawde foto :mruga: ) co do cen tuszy i dostepnosci podrobek to nie wiem jeszcze bo na razie nie zuzylem jeszcze tuszy ktore byly w komplecie (kolor i czarny)
|
sorry, ale warto ... w MediaM sa na raty po dziewiedziesiat z hakiem
pozdr |
A ja szukam drukarki w cenie 400zł, a to dwa razy tyle.
|
Cytat:
http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=837 kupilem na gieldzie komputerowej w wawie za 905,- roczna gwarancja http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9477 pozdr |
Blokady miały Epsony.
AleX69 a czy tego Canon'a i865 można tez napełniać? Jaka jest jej cena? |
Cytat:
Tzn. nie bzdura jesli chodzi o to, ze w tuszach jest zel, bo faktycznie konsystencja jest duzo gestsza niz bylo to kiedys (dlatego tez pojemniki moga byc mniejsze - chociaz nie ludzmy sie - i tak starczaja na duzo mniej wydrukow niz kiedys) i dzieki temu bardziej wydajna, ale nie ma najmniejszych problemow z napelnianiem. Zreszta ten zel to nie jest nic nowego, w swoim HP 5550 (rewelacyjny sprzet :) ) tez go mam, a ostatni kartridz napelnialem jakies 12 razy. Niestety wlasnie odmowil posluszenstwa i drukuje na... bialo ;) Fajnie to wyglada, ale niestety czas zalozyc nastepny. Dobrze, ze mam jeden zapasowy. W kazdym razie drukarki HP spokojnie mozna napelniac. Nie maja jakis tam blokad zwiazanych z glowica, jak chyba niektore Epsony czy Canony. Koszt druku jest wiec bardzi niski, a jakosc rewelacyjna. |
ja kupilem Canon'a i865
ze wzgledu na: - bardzo dobre kolory z aparatu cyfrowego - najtansze oryginalne tusze - mozliwosc wydruku na T-Shirt'y - nadruk na plyty CD/DVD prosto z drukarki (specjalny podajnik) jakosc dla mnie bomba drukarka ma osobna glowice i 5 tuszy (po 24,- oryginal!!!) wybieralem miedzy HP i Epson'em ... Canon wygral 8) tu masz test tej drukarki http://www.photo-i.co.uk/Reviews/int...865/page_1.htm pozdr |
Cytat:
|
To w końcu jak jest żel czy atrament? Mozna napelnić? A taka głowica w tym HP to ile napełnień wytrzyma?
A czy 5150 drukuje z marginesami czy bez? |
Cytat:
Sprawdziles???? Ja kupuje zestawy do nabijania i nie ma z wydrukiem zadnych problemow!!!! ^_^ |
Cytat:
dobrze, że mam hp 845c... |
Żel? To nie ma na to sposobu?
A czy ta 5150 drukuje z marginesami czy bez? |
Tylko jest jeden problem. Wszystkie nowe modele HP maj± w kardridżach żel nie atrament. Tak wię nici z napełniania ;(
|
HP 5150 to bardzo dobry wybor. Drukuje naprawde pieknie, a do tego bardzo szybko. Ostatnio skladalem koledze komputer i troche sie nie bawilem, wiec dokladnie przetestowalem. Mysle, ze nie bedziesz (a konkretnie osoba, ktorej to polecasz) zalowac.
Jesli o koszty, to przy uzywaniu napielniaczy sa one praktycznie zadne, wiec ten element mozna spokojnie pominac. Ogolnie drukarka jak najbardziej godna polecenia, dodatkowo jest teraz w naprawde dobrej cenie. |
moze 5850 ? jest cool bo ma 802.11b wireless network
|
ja zakupiłem HP 5150 miesi±c temu, drukuje pięknie, jestem zadowolony, ale t±ńszy w eksploatacji będzie napewno Epson.
zakładałem taki topic jakis miesi±c temu .. wiec poszukaj a znajdziesz, było dużo odpowiedzi |
HP 5150 lub inny shit - (o)doradĽcie
Heja,
mam za zadanie wybrać (nie dla siebie) jak±¶ stosunkowo niedrog± drukarke, tak do około 400zł. Ma on ładnie drukować w czerni i kolorze. Oczywi¶cie ma być tania w eksploatacji i musi dać się napełniac innym tuszem. Co s±dzicie o HP 5150, która ma nazwe wzięta rodem z telefonów Nokii? Macie jaki¶ pomysły na inna drukare? Ja osobi¶cie używam Lexmarka i bardzo sobie j± cenie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:20. |