![]() |
Galeria Użytkowników (II edycja)
Ilość załączników: 1
Hejka, wszyscy chyba wiedzą o co chodzi. :)
|
Czy tego już aby kiedyś nie było? ;) Z drugiej strony nazwa topicu wskazuje na to, że na pewno ten temat już kiedyś był :P
Co do tej fotki - to widać podobieństwo między avatarkiem a fotosem ;) |
Pat: jak ty zmezniales :) w porownaniu z tamtym zdjeciem :P
moze ja tez jutro wstawie, ale musze najpierw foto zrobic, a dzis jakos mi sie nie chce... |
Cytat:
A ja kurcze jutro na 16:15 jestem do fryzjera umowiony. Az sie kurcze boje ;) |
Cytat:
Nie, nie, nie, nie zapuszczaj wąsów ani brody Tylko noś, noś, noś długie włosy jak my... |
|
ja dam zdjecie....ale z czwarte klasy podstawowki....(teraz jestem w I gimznajum)
|
tylko sie nie smiać
|
jak ktoś już kiedyś napisał ...kinder niespodzianka :)
a tutaj moja fotka ...z młodych lat (jakieś 5 lat temu) http://republika.pl/adven/images/esin.jpg teraz bardziej "normalnie" wyglądam :jezyk: .............................:) |
Ustke widze? :)
|
Cytat:
chce zmienic galerie, ta gdzie teraz pokazuje gnioty powoli sie rozpada. jak jest z ocenami, adykwatne do dziela czy raczej nie jest to kontrolowane? dzieki z gory |
Cytat:
|
To ja pozdrawiam i proszę się nieśmiać :zawstydz:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tego bym chcial uniknac - nie, ze moje zdjecia sa jakies wybitne rzecz jasna! :) Chodzi mi o servis, gdzie zebrac bedzie mozna jakies techniczne rady, konstruktywna krytyke itd. |
Cytat:
Co jest? Ledwie posta wyslalem, a tu juz odpowiedz? ;) A co do plfoto - wiesz co? Daj szanse temu serwisowi, bo nie chcialbym Cie do niego zniechecac. Mozesz tam oczywiscie otrzymac rowniez powazne rady, ale mozesz sie rowniez spodziewac, ze jakas "znana" osobistosc spojrzy na Twoje zdjeci i ta kontruktywna opinia bedzie wyraz: Gniot. Kiedy z taka osoba rozpoczalem dyskusje i szybko ja zakonczylem, bo byla po prostu bezcelowa. Ale na pewno sa i inne osoby, pytanie tylko, czy uda Ci sie na nie trafi, zanim wczesniej nie trafi Cie szlag i nie pojdzie stamtad w cholere. Ja calkiem tego serwisu nie skreslilem, ale poki co nie zamieszczam zdjec. Kiedys kilka przeslalem - mozesz sobie zobaczyc w galerii, nika mam chyba takiego samego, jak tu. Update - sam z ciekawosci znalazlem :) : http://www.plfoto.com/uzytkownik.php...name=andrzejj9 |
ja swoje fotki zamieszczam na www.onephoto.net (nick xraycat), przelecialem po tym servisie (plfoto) i stwierdzam, ze na moim bardziej jada z ludzmi :)
co do mojego portretu:P troche jestem wygnieciony - zakrapiane wakacje pod namiotem robia swoje :) wlosow tez juz nie mam |
zorg
to zorg
|
Cytat:
a ja myslalem, ze to tylko Gary Oldman ;) |
Witam!
Nie przestraszcie sie! To tylko ja! Przepraszam za umieszczanie drastycznych zdjęć ... Zdjęcie z 12-04-04 16:56 |
Musze wstawic swoje zdjecie, nie jest to zbyt piekne no ale moze jutro wstawie.
|
Zorg w porównaniu z poprzednim zdjęciem nic a nic się nie zmieniłeś ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do Ciebie Andrzej - to mógłbyś tu wstawić jakąś fotkę po przeprowadzeniu planowanej metamorfozy - chociaż o ile się nie mylę to powinno już po niej być :) |
Cytat:
|
hehe....Fordon ,widze że tutaj mała ekipka z Bydzi :)
|
no Andrzej czekam na fote!
ja swojej nie wstawaim narazie, brak odpowiedniego oswietlenia :D |
Cytat:
A czy swoja umieszcze to jeszcze nie wiem ;p Po pierwsze nie mam cyfrowki, zeby zrobic, po drugie to jeszcze nie jest to, co chcialem uzyskac. Powiedzmy, ze z wizyty u fryzjera nie do konca jestem zadowolony i musze sam "wyczuc" te nowe wlosy. Dzisiaj bylem trzeci raz na solarium i moze w koncu naucze sie sam zakladac te cholerne soczewki. Wtedy poszukam cyfrowki ;) |
Cytat:
Czekaj, dopiero teraz doszlo do mnie, co napisales :) A ja tu kurcze staram sie jakos powaznie wytlumaczyc... ;) |
Cytat:
dobra dobra, cyfrowki tez juz nie mam, bede mial za jakies 12 dni :) chyba ze pojde do sasiada...hyhy no to czekamy :) a o braku swiatla mowilem jak najbardziej powaznie, lamap blyskowa w cyfrowce mnie nie zadowala, profesjonalnej nie mam... a slnca brak bylo, a jak bylo, to nie zupelnie wylecialo mi z glowy ze mam fote zrobic... a telefonem robic juz na pewno nie mam zamiaru... |
Cytat:
na plfoto to oceniaja glownie gole dupy, cycki i zdjecia kolegow. |
www.cobytuwypic.prv.pl - sorry ze adres nie zdjecie ale trzeba sie reklamowac a ja jestem na prawie kazdym zdjeciu - pierwsza miniatura to ja :) taki maly site staram sie krecic z kolegami
nie odpowiadam za tresci na stronie moze wystepowac alkohol <lol> |
ja
|
yeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!
ta ladniejsza <- to bratanica :zeby: http://www.artgraph.com.pl/alex/me/foto_04.jpg pozdr |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:35. |