![]() |
Jak to obejrzeć?
Pożyczyłem film. Jest na płytce opisanej jako DVD 4,7GB, mój CD-ROM to TEAC w540e. Oczywiście tej płytki nie widzi.
Jak zrobić aby to mógł zobaczyć? jest jakś szansa? To napewno "lamerskie pytanie" - ale ktoś może definitywnie mi odpowie. 8) |
Robawiles mnie tym postem masz ponad 2200 postow na swoim koncie a zadajesz zupelnie lamrskie pytanie ^_^ Odpowiedz jest jedna oczywsita NIEda sie odtworzyc plyty DVD w napedzie CD.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki za szybkie i sprawne odpowiedzi.
Rozumiem, że jednak muszę sobie kupić stosowny napęd. Co plecicie? Zastanawiam się nad jakimś combo, mój TEAC kończy lada chwilę 2 lata będzie po gwarancji a przypadki "padaczek" w540e są na tym forum szeroko opisywane. Z moich oberwacji wynika, że napędy optyczne wytrzymują ok. 2 lata (+ - rok w zależności od szczęścia) - stąd moja myśl o combo. 8) |
Moim zdaniem zamiast combo doloz do nagrywarki DVD to bedzie zdecydowanie lepszy zakup. Sam posaidam liteona 451s@851s i jestem z niego bardzo zadowolony.
|
je Ci tez doradze ni kupuj zadnego kombosa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam 3 kolesi co maja kombo nie cały rok i im sie to juz sypie kup se samo DVD lub DVDRW i wyjdziesz na tym 100x lepiej
|
To jakie DVD na dzisiaj plecacie? 8)
|
Polecam Ci te DVD moim zdaniem najlepsze DVD na rynku :)
|
|
Cytat:
Cytat:
esem kup sobie jakis naped dvd i po krzyku ;) |
Cytat:
Oczywiście DVD-ROM jest bardzo dobrym rozwiązaniem ale jak mi za chwilę padnie spawarka to będę miał kolejny zakup. A za dwa lata wszystko od początku trzeba będzie kupować. 8) |
kombo dziala świetnie przez półroku :D:D to sie przychylam
|
heh a ja mam to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8484 i tez poki co nie narzekam :]
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Co do combo to ja bym sie w to nie pchał. Kojarzy mi sie to z integracją szeżej rozumianą - ale tylko kojarzy. Hey |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:07. |