![]() |
Postrzelony Wrocławianin za komórke w Nowym Yorku.
Ilość załączników: 1
Wlasnie czytam 'New York Post' gdzie na całą pierwszą strone trafił Marcin Muchalski, 26 letni student z Wrocławia, który zostal dwukrotnie postrzelony w Nowym Yorku przez to ze niechciał oddać podczas napadu swojej komórki, Nokia 3390.
Nasz bohater zaczął sie kłucić z napastnikiem mysląc że pistolet to tylko zabawka i w zamian za telefon oferował swój stary rower. Mówi że pierwszego strzału w noge nawet nie poczół dopiero po drugim strzale w ramie zaczął uciekać. Napastnika złapano lekko później prowadzącego skradziony rower. Wszystko to działo sie około 7 rano. Obronił jednak swój telefon. A czy i Wy aż tak kochacie swoje telefony ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To na pweno była ustawiona sytuacja...
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Coś w stylu: Bo zupa była za słona ;) A w tym przypadku: Bo nie chciałem oddać swojej nokii ;) |
@macio.men
Tez mnie wkurza Polska (przez duze P napisalem ;)) 1. prad wylaczaja w najlepszym momencie pisania waznej pracy 2. panstwowa televizja - lepiej zeby jej nie bylo, bo kazdy by od razu wiedzial, ze nic ciekawego nie ma telewizji panstwowej 3. tylko w naszym pieknym kraju moze istniec w XXI wieku (oficjalnie!) monopolista telekomuna 4. o rzadzie sie nie ma co wypowiadac, o nierobie kwasowatym wiadomo co mozna napisac 5. zlodziejstwo jest powszechna profesja 6. police w Polsce - pewno, ze by go nie znalezli, chyba zeby sie pod komisariatem strzelali, ale to tez nie jest pewne 7. Polska ma tez dobre strony, ale chcialbym sie urodzic gdzie indziej. i nie mow, ze moge zamieszkac gdzie indziej, bo na zachodzie Polakow nie uwielbiaja, a na wschodzie to moze i gorzej niz u nas jest ehh, narzekac na Polske trzeba, moze wladza zrozumie, ze tu naprawde jest zle i sie cos poprawi w tym pieknym zadupiu Europy Polak pozdrawia Polakow z Polski |
Cytat:
Takie zachowania traktowałbym 3 miesięczną obserwacją psychiatryczną. W końcu nienormalne jest strzelać do czlowieka za to że niechce oddać telefonu. Niestety świat spada na psy. dzisiaj rano jak uslyszalem o zabiciu wlocha przez islamskich fundamentalistów zadalem sobie pytanie jakie są granice tolerancji. W końcu w wypadku takich właśnie ludzi słowo tolerancja dla ich zachowań traci sens.Po prostu chyba najlepszą ,metodą będzie zastosowanie praw z przeszlości i zaostrzenie prawa wtedy tylko może się coś poprawi na świecie |
Cytat:
Mi chodziło o zwrócenie JEMU uwagi, z opisanych wyżej powodów. Robiłem to już drugi raz przy okazji... pozdrawiam |
Polacy tylko potrAfią pier***ić że jest źle a dupy w troki niewezmą aby było lepiej tylko narzekają
|
hej
nie przecze, ze jestem malkontentem, to co napisales memorando to chyba polska cecha narodowa, ale osobiscie sie staram zeby to co robie bylo zrobione dobrze i szlag mnie trafia jak widze ze ten kraj mialby potencjal ale jestesmy jeszcze umoczeni w poprzednim systemie, myslimy ze dobrobyt sam do nas przyjdzie, czekamy az ktos zrobi cos za nas. jestem jeszcze mlody, moze sie to zmieni jeszcze za mojego zycia i Niemcy do Polski beda przyjezdzac do roboty ;) P.S. forum na cdrinfo trzyma poziom intelektualny, kurde, zobaczcie jakiekolwiek inne polskie strony (onety, wp, o2 i inne) to macie obraz przeciez Polaka. Wiem , ze wiekszosc to jeszcze dzieciaki, a jezyk taki, ze ciezko cokolwiek zrozumiec z tego potoku przeklenstw, wiec jak to wszystko dorosnie to Boze miej w opiece ten kraj... Tepota nie zbuduje potegi narodu, chociaz samoobrona ostatnio przoduje, rece opadaja... W Gliwicach pod uczelnia mialem podobny przypadek z komorka, tzn. broni nie bylo, ale nokia 3310 i koles, ktoremu, za to, ze jej oddac nie chcial, potargali garnitur, rozpiepszyli buty, skopali, pewno poczul sie jak w "nowymjorku". Koniec tego zrzedzenia. pozdr |
Cytat:
|
hej, hej ............
ej co wam sie dzieje, odbija wam czy co........???!!!??? ;) .........Kazdy ma PRAWO do wyrazenia swojego zdania, i to robi, tym bardziej jesli ma racje.....JESTEM POLAKIEM i mowie ze polska to BARDZO GŁUPI KRAJ, nie sentymenty i patriotyzm TYLKO LUDZIE.....Jak bedziecie podchodzic do tego tak, ze wypad na zachod, to wiecznie bedzie zle, i tacy z was kolejni patrioci, wszyscy wiedza ze jest zle, i co tu sie oszukiwac.....moze byc LEPIEJ, ALE moze i BYC gorzej......a wiec......takie bez sensowne gadanie, o co wam wogle chodzi.......USA to tesz troszke dziwny kraj.......nie ma co sie skrajnie podniecac.......Ale tak, glosujmy na czerwonych i innych zlodzieji, nie zmieniajmy swej polskiej mentalnosci[1. byc o wszystko zawistnym], I NAJLEPIEJ WYJEZDZAJMY na zachod...to bedzie piekniej....... Wrrrrrrr.... :blee: |
Polska jest wporządku tylko ludzie są do dupy :ysz:
|
Cytat:
Złapali ich? |
Bo to polska nie elegancja francja... Jakby to Sokół powiedział
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio da sie zaobserwowac ciekawe zjawisko. Ogolnie malo kto romawia ale jak przychodzi do krytyki i marudzenia to sie robi tloczno i gwarno ;). |
A ja się w Polsce czuję świetnie i dobrze mi się żyje.Aż głupio jak człowiek nie narzeka.Często wyjeżdżam z Polski i zawsze sie cieszę jak wracam.A jak wracam z Niemiec,Austrii,czy innej Germanii, to nawet opłata za kibel na lotnisku mnie cieszy :)
Malkontentów odsyłam do dowolnego kraju afrykańskiego :) |
Cytat:
|
Cytat:
Rewelacyjne wyznanie! Zapamiętam :piwo: |
A ja kocham Polskę za kobiety, na całym świecie nie ma piekniejszych.
A jaka Polska bedzie w przyszłości to zależy tylko od nas. W końcu to MY jesteśmy przyszłościa tego kraju, wiec zamiast narzekać trzeba zacząc pracować nad samym sobą i dopiero wtedy będzie lepiej. A ci narzekają niech zapiszą sie do samoobrony bo oni to potrafią najlepiej :wsciekly: Pozdro 47 PATRIOTA :peace: |
Cytat:
Dlaczego was dwóch?? Jestem jedną osobą czasem klnę bo w tym prymitywistycznym mieście Szczecinie sam się upodabniam do prymitów. Znacie brzuszki to przysłowie?? Jak trafisz między wrony musisz krakać jak one:) |
@BD
upsa w niemczech czy wogole na zachodzie kupowac nie musialbym (chyba ze pisalbym/tworzylbym cos naprawde skrajnie waznego), bywam dosc czesto na tzw. zachodzie i PRZENIGDY nie wylaczono mi pradu, krewni i znajomi z niemiec tez nie rozumieja, jak mozna wylaczac prad na pare godzin w quasieuropejskim kraju skandynawia zatrudnia polskie pielegniarki bo sa iles tam razy tansze (ich praca) niz tak samo kwalifikowane szwedki czy norwezki nie chodzi o marudzenie moje ale NARODU, nie moge sie kryc za innymi, skoro oni nie marudza to ja tez nie powinienem, jezeli wszyscy bedziemy sciemniali ze jest OK to tzw. rzad pomysli ze pewno jest ok i bedzie kradl jeszcze wiecej. I nie pisz, ze gdzie indziej jest gorzej, bo my mamy lepiej. Na tej zasadzie narzekac moglby tylko najbiedniejszy, bo ten co zarabia od niego wiecej o 1 zl / miesiac zawsze jest bogatszy od tego najbiedniejszego, wiec ma sie lepiej, nie? wedlug Twojej logiki po co mialby narzekac? u nas jest zle, a to ze sa jakies kraje, gdzie jest gorzej to jeszcze nie znaczy, ze ja powinienem byc zadowolony. @brzuszki Nie zlapali ich, widzialo to kilkadziesiat osob, nikt nie pomogl chlopakowi, nawet jak go na ziemi kopali, znieczulica ogolna chyba panuje, 200 m od komendy policji to bylo. Nie widzialem tego osobiscie, ale widzialem pokrwawionego goscia (kolega z roku), ktory nie zdazyl przez to na egzam, nie wiem jak bym sie zachowal jak bym to widzial, ale wiem ze mnie to wk.......! @mqy Nie podniecam sie hameryka, tez mnie czesto smieszy. Nie glosowalem nigdy na czerwonych, teraz tez tego nie zrobie, na leppera tez nie zaglosuje, a co do zawisci masz racje, my, Polacy jestesmy zawistni. @47 Kobiety w Polsce najpiekniejsze (srednia arytmetyczna i jakakolwiek inna) w Europie! Co do pracy nad soba, duzo to nie pomoze, kiedy inne gnoje na gorze partolic beda kazda szanse, jaka daje Polakom tzw. los. Moze za jakies 3 czy 4 pokolenia wyginie w Polakach pietno smierdzacych lat socjalizmu. P.S. nie jestem jakims ultraprawicowcem, bo tak mozna odczytac niektore fragmenty tego postu, ani tez germanofilem badz euroentuzjasta, chce zeby TU bylo po prostu lepiej pzdr pykson |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |