![]() |
kolejny teleturniej w TVN
Czy widzial ktos "Najslabsze ogniwo" (chybe taki tytul) na TVN?? ???
Ja wlasnie ogladam i przysluchuje sie tej prowadzacej... Ona swoja bezczelnoscia bije wszystko co do tej pory w TV widzialem... Jak mozna wpuszczas sepleniace babsko z metalowa szczeka do telewizji??!! ??? co o tym myslicie? ??? z gory przepraszam wszyskich ktorzy nasza aparat lub maja wade wymowy i poczuli sie urarzeni :) |
Jesteśmy tego samego zdania ;) Odpowiedzi na czas a ona czyta jakby nikomu sie nie śpieszyło i do tego ten jej okropny akcent. Widocznie jakaś znajoma prezesa chciała sobie dorobic :D:D
|
Moim zdaniem jestescie zalosni <-- to nie jej jedyny tekst... ;/. Smiac mi sie jak ja widze w TV.. eh, szkoda gadac
pozdro ;) |
Cytat:
co za babsko wredne (zeby nie napsiac gorzej) najpierw taka wredna, a na koniec parzy w kamere i z usmiechem na twarzy mowi "gralismy w najslabsze ogniwo :) " albo taka jej natura, albo placa kupe kasy za cos takiego |
No cóz ta jej "beszczelność" jak to określacie jest nadana przez producentów programu. Najsłabsze ogniwo jest tylko polską wersją zagranicznego show . Jeśli jej beszczelność was wkurza to raczej nie radzę oglądać zachodniego programu. Tam ludzie obrzucają się błotem a jeden uczestnik nawet o wyeliminowaniu go przez innych sciągnął spodnie i wypiął tyłek do kamery....
|
Ta babka wspaniale ilustruje tytuł programu NAJSŁABSZE OGNIWO
|
oj, prosze nie nporuszajcie tematow, glupich telewizji na forum :mruga: ...............bo nie moge tego........bfuuuuuuuuuuuuuuuuuu
............albo innaczej CO ZA ***** Z KOMPLEKSAMI TO OGLADA......... ;) |
"***** Z KOMPLEKSAMI" ... rozwin temat, robi sie ciekawie
|
Raz ogladalem, do dzisiaj snia mi sie koszmary i budze sie z krzykiem ;)
|
Kurcze, to jeszcze jest ktos, kto nie tego nie widzial? :) O tej kobiecie juz chyba wszystkie gazety pisaly. I wiekszosc to wlasnie ja nazwala najslabszym ogniwem ;)
Ja szczerze mowiac nie obejrzalem calego nawet jednego odcinka, ale kobiete widzialem i tez zastanawiam sie, czyja jest znajoma? ;) |
Cytat:
;) |
Cytat:
pozdro ;) |
Oglądam 'najsłabsze ogniwo' kiedy tylko moge ze względu na prowadzącą, a raczej tego co powie ciekawego tym razem - potrafi podnieść ciśnienie ^_^
ps. IMO lepsze 'najsłabsze ogniwo' niż jakieś shitowe 'śpiewające fortepiany' :blee: |
Cytat:
:D ;) |
Cytat:
.....Nie wiem moze to dla kogos dowartosciowanie ogladac program dla ludzi "wykształconych", mysla ze wtedy staja sie madrzy, ze zaczynaja posiadac taki zasób, ze nawiet szkola i ksiazka im nie potrzebna, nie przecze, moze sie tam czasem trafic jakis madry czlowiek, i w innych teleturniejech, do ktorych nic niemam np. Miliard w Rozumie, 1 z 10, czy chocby Wielka Gra, w pierwszym bogowie, a w ostatnim malo placa,[:jezyk:] a co najwiazniejsze spokojne programy a nie SHOW...pffffffuuuuu...... ......Ale tak szczerze to jak widze TV ta denerwujaca morde Hajzera[Szczegolnie jak przybija piatke, jak to sie wogle pisze], czy modnisia Urbanskiego........opoooooooo naprawde brak mi slow......takie pozory......Hubercik z takim blyszczacym oczkiem mowi do kobity(rozpacz, panika przeprasza meza: "Booozzzeee jajjjjaaaaa tegooooo niiiiieeee zrobbbbieiiiieee, aaaaaaa"[hihi, bo zupa byla za slona]) "coooo sie dzieje"[takim cieplutkim glosikem]...........no rozrywa mnie.................a ludzie to chca ogladac, bar bande *****i.......Ja tego nie rozumiem - po15 min z barem u mnie psycha zryta.... :rotfl: ......Duzo by tu pisac ale ja nie lubie byc oszukiwany, teraz dochodze do tego[moze i troszeke zle] ze wszystko co w tv jest zle, boje sie wszystkiego co wyswietlaja, ja np. unikalem tych pierwszych reklam Heyah, bo nie wiedzalem co to jest....no a moze to jakies dzialanie na pod swiataomosc... ^_^ [kto wie....] ......trudno mi znalesc sensowne rzeczy w TV, ale sa takie np. dobry horror/thriller[ale nie odmozdzony] i mecz :spoko: .......Temat studnia, ja nie mam szacunku do ludzi[choc nie znam takowych] ktorzy lataja do np. Chwila Prawdy[mimo ze ten program cos w sobie ma] i tam "pokazuja" swa "nature" w filmie z calego tygodnia.....DLA MNIE POKZYWANIE sie W TELETURNIEJACH[glupich], jest SPRZEdaWaniem SIE[Na poziomie Kur.y - z mocnym slowem lepiej], osobiscie wolał bym byc prostytutka - przynajmniej wiedzal bym ze daje komus szczescie... |
A propo pani prowadzącej która o ile dobrze pamiętam nazywa sie Szczuka czy jakoś tam. Otóż ta pani nie tak dawno prowadziła program kulturalny w TVP (chyba już nie prowadzi) "Pegaz" i co wy na to???
|
i Kazimiera w dodatku
Pegaz - najstarszy kulturalny protram w TV polskiej to mnie zdziwiles... |
Ta pani to jest Kazimiera Szczuka. To przewodniczaca polskiego zwiazku feministek. Niezaleznie co o niej myslicie jest to bardzo wuksztalcona i oczytana osoba, choc charakter ma powiedzmy specyficzny. Poza tym jest juz dobrze znana w srodowisku dziennikarskim. Ona jest ogolnie bezposrednia i cyniczna, ale ten program wymaga szczegolnej oschlosci i troche chamstwa, co ona potrafi, ale z programow w ktorych ja widzialem to wlasnie tak zachowuje sie tylko w najslabszym ogniwie. Wiec to co widac na ekranie to nie tylko pani kazimiera, a pani kazimiera + intencje autora programu (do ktorego IMO pasuje, choc nie uwazam zeby byl on interesujacy).
|
no to rozwiales mi obraz prostaczki oderwanej granatem od pluga ;)
|
Cytat:
|
Moze i jest jakos na swoj sposob inteligentna, ale nie zmienia to faktu, ze nie powinno sie brac takich osob (z wada wymowy) na stanowisko prowadzacego teleturniej. Tymbardziej, ze program ten jest na czas a jej ani troche sie nie spieszy :ysz:.
Swoja droga, dziwie sie tym uczestnikom, ze jak ona im czasem perfidnie jedzie po bani to zaden z nich nie odpowie jej, ze np. nie zrozumial pytania, bo pani niewyraznie mowi ;). Zreszta kiedys autentycznie tak bylo, ogladajac program ta cala prowadzaca powiedziala jakies nie polskie nazwisko, ktorego nie zrozumialem. Dopiero po odpowiedzi uczestnika skojarzylem o kogo chodzi. |
pewnie jej odpowiadaja, bo nie wierze, ze ludzie maja taka cierpliwosc, ale wiesz... "to sie wytnie"
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:33. |