![]() |
a ja mam dola bo umnie jest zaledwie 10kb/s(przed reinstalka mialem 20kb/s ale coś sie popsulo) poza tym nie moge zkonfigurować totoczenia sieciowego....aha jak powinienem sie logowac bo nie wyskakuj mi okinko do logowania do sieci podczas uruchominia windowsa a i nie mam hasla?
|
eeee, Patrixs czepiasz się szczegółów ;) :D
|
Cytat:
Średnio dysk ma prędkość zapisu około 25MBytów/s... więc trochę dłużej nież sekundę ;) Pozdrawiam |
Ehh, co ja bym dal za taki tranfer ;).
Ale pozostaje mi tylko pomarzyc. |
Cytat:
|
Cytat:
Cóż z tego jak wszystko poblokowane (Kazza, muł itp) :'( :'( :'( :'( i wewnętrzny IP :sciana: |
Cytat:
:jezyk: ^_^ |
Cytat:
|
Jeżeli jest to w LANie to nic dziwnego.
|
Ilość załączników: 1
Wprawdzie to nie moj screen ale... to jest internet !! i jest on w Polsce :) ja chcem go mieccccccccc
|
Cytat:
|
pytanie to nie komu sie przyda, tylko ile to bedzie kosztowalo i kogo z nas bedzie na to stac ?
przydac to sie moze kazdemu... |
Cytat:
a. miejsca brakuje b. miejsca brakuje c. powoli brakuje tez pomyslow na to CO sciagac ;) |
o kurczę ja bym się podnieciał 1mb na sekundę a tu co!
|
Mi by się przydało chociaż te 10mb rzeczywistego ściagania a nie "tylko" 125 KB/s
|
Faktycznie - fajny transferek. Z takim to bym szybciej ściągnął niż pomyślał co mam ściągnąć. ^_^
|
Rekord w predkości transmisji danych
http://iik.onet.pl/905335,1,2877,newsy.html
Ciekawe komu przyda sie aż tak szybka prędkość ... bo w sumie to wychodzi, że film (powidzmy że 700 MB) ściągnie się w ... sekundę ??? :o ... dla mnie mógłby się sciągać nawet godzinę ... bo naormalnie to film mam w 24 h |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:29. |