![]() |
Nagrywa nawet ale chyba coś z odtwarzaniem !! Litek 411S
Witam ,,, po licznych perypetiach mam znowu liteona 411 S i teraz problem jest innego typu...
Po nagraniu płytek , typu Verbatim basf i sprawdzeniu ich na Litku 411 NERO SPEED DISC pokazuje bardzo poszarpaną linię, o ile wiem to nie powinna taka być, a szczególnie że tą samą płyte włoże do sprawdzenia na LG DVD i tam linia nie jest poszarpana. Problem: Litek tak jakby nie mógł czytać swoich własncyh płyt ... O co może chodzić ? pozdrówka |
Cytat:
Płyty Emtec nie są zbyt dobrej jakości :( |
na każdym litku jest to samo to taki ich urok przetestuj w innym napędzie i będzie ok
|
@pecaczek
O ile dobrze pamiętam to ty tą aferę z sądem robiłeś i że byłeś oszukany. I po co się kłuciłeś i nie brałeś tego nowego modelu. Wracając do tematu: każdy sprzęt czyta inaczej, spróbuj w innym cd romie i nie wierz zbytnio testom cd speed bo są one bardzo rózne i prawie każdy wygląda inaczej mierząc tą samą płytę. Potestuj kprobe. |
buahahahahhaaaaaaaaaaaaaa
hahahhahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa Masz co chciałeś dziadu, trzeba było brac 451!!! HA buHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :spoko: |
spokój ma być!
... bo inaczej WRÓCĘ :chytry: |
:spoko:
|
:zeby: :zeby: :o
|
Kurde, tytus, nie robmy wiochy z kazdego postu tylko dlatego, ze komentuje cos pencaczek. szanujmy to forum, bo wszystkim nam chyba jednak zalezy na tym, zeby bylo to zrodlo informacji a nie jedynie pokaz swoich antypatii do innych.
@pencaczek rzuc tu jakis wykres z kprobe, moze przesadzasz z tym "poszarpaniem", popatrzymy. poszarpany to chyba troszke moze byc, zalezy tylko jakie ma wartosci maksymalne generalnie, jak sadze kowanski slusznie zauwazyl, - emtec to nie to samo co slynny niegdys verb |
No niestety nagrywarka nie chodzi ,,, już drugi model, na przykład po nagraniu DVDRW verbatima nie można wogólle uruchomić testu pisze ERROR unrecovered disc coś tam, drugi litek fabrycznie zwalony :) ciekawe ile jeszcze sobie modeli zobaczę :) no nie ma sensu wstawiać wykresów, bo wykresy są niektóre tylko trochę a niektóre poszarpane bardzo poważnie niektóre całkiem przerwane, nagrywałem na emtec verbatim, akoss, tdk, i na szitach, ale na takich najtańszych najlepsze testy wychodzą :) WYkresom może i nie ufać ,,, ale to sie sprawdza żę jak jest płyta z wykresem do niczego to się pojawia długi czas odczytu filmy zarywają mi i takie tam więć coś jest ewidentnie nie tak... ojj znowu dym....
pozdrawiam |
:zeby: :zeby: : ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
:spoko: |
Cytat:
|
Tytus osiołku chyba nie zdajesz sobei sprawy jako sprzedawca z powagi sytuacji = drugi napęd fabrycznie zwalony!!!!
|
Cytat:
drugi napęd i to samo? nie wydaje mi się ,ja mam dwie nagrywarki tej firmy i obie pracują bez najmniejszego problemu. |
Cytat:
Szczerze mowiac to sam sie uparles na ten model ... Mysle ze nie bylo warto... |
No zgadza sie , 851 jest lepszym modelem znajomy to ma i sobie chwali, że ładnie nagrywa zresztą porównywałem wykresy w DVD NERO SPEED i z 851 były idealne , żadnych poszarpanych, więc nie zgodzę się ze stwierdzeniem żę to taki urok Litonów !!!
Przy okazji Szef sklepu PTR próbował naciągnąć mnie na zapłacenie za testowanie sprzętu, ponieważ nie wierzyli żę sprzęt jest niesprawny , testowali go na sklepie, musieli nagrać płytkę za 3.90 zł i odziwo te najlepiej wychodzą. Potem jak testowałem przy panach z PTR dvdrw verbatima to wogóle był ERROR. Ewidentnie coś jest nie tak, zresztą z każdej płyty jaką testowałem mam zapis testu. Więc nic nie jest wyssane z palca. Kierownik próbował naciągnąć mnie na zapłącenie za testowanie sprzętu, dobrze że obok stał drugi Pan sprzedawca, (który jakoś dla mnie jest poważniejszą osobą) i przekazał Kierownikowi że nic nie muszę płacić bo sprzęt faktycznie jest niesprawny. Trochę mnei ten incydent zdenerwował... DRUGI ZWALONY FABRYCZNIE MODEL... trzeba zacząć działać!!! pozdrawiam ... i wszystkich którzy w poprzednich postach nie byli za mną pozdrawiam jeszcze bardziej |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05. |