Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co myśli o Tobie załoga Allegro.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-mysli-o-tobie-zaloga-allegro-pl-34272/)

Ziele 02.05.2004 00:48

prawda... dosyc dużo już o tym było.

pawelblu 02.05.2004 00:16

Nie wiem czy wam to juz pisalem wczesniej ale przeczytajcie to uwaznie:

http://www.aukcje24.pl/Contents/pl/PR/qxl/Default.htm

Jezeli to prawda to grupa ktora przejela allegro jest wyjatkowo bezczelna.

mr_spock 29.04.2004 13:15

Ja nigdy nie oceniam po jednym zdarzeniu firmy... mnie HP przez pol roku w wala zrobilo... mialem ich 4 rozna aparaty cyfrowe - zawsze byla ta sama wada, zawsze wymieniali na nowy... teraz po takim czasie wywalczylem zwrot kasy, jak ich ocenic?? Sa ok - bo oddali kase? czy swinie, bo mi shit wpychali??

Ziele 29.04.2004 13:10

Bardzo dobrze. Bo juz mnie wk*****ją te ich złodziejskie ceny. Prawie 3zł za wystawienie i do tego prowizja... No ale co zrobić jak na inne strony aukcyjne wchodzi ułamek tego co na allergo?

memorando 29.04.2004 12:57

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ja generalnie jestem eurosceptykiem, ale poziom swiadczonych uslug i cena napewno sie zmienia na lepsze...
Ja bym nie rozpaczal tak bardzo, gdyby to rodzima firma mnei robila w wala... ;) tak naprawde tepsa nalezy w wiekszej czesci do france-telecom (nie wiem jak to sie pisze dokladnie), a to panstowa francuska firma. Czyli kto nas kantuje...? francuzi :D

w wała robi pkp pzu warta era i muszę powiedzieć że jadną firmę chwalę sobie....a nazywa się nokia dałem do serwisu telefon spadł mi i przyznalem się niepowiedzieli nic o mojej winie tylko powiedzieli jutro proszę odebrać jeżeli pan potrzebuje damy telefon zastępczy to tylko świadczy o wyższej kulturze po polskiej firmie się bym niesp[odziewal dobrego traktowania

pawelblu 29.04.2004 12:33

Moge wam powiedziec nieoficjalnie ze pewna grupa studentow z pewnej uczelni :) ma w planach (niestety raczej dalszych) zrobienie allegro bardzo agresywnej konkurencji.

mr_spock 29.04.2004 10:05

ja generalnie jestem eurosceptykiem, ale poziom swiadczonych uslug i cena napewno sie zmienia na lepsze...
Ja bym nie rozpaczal tak bardzo, gdyby to rodzima firma mnei robila w wala... ;) tak naprawde tepsa nalezy w wiekszej czesci do france-telecom (nie wiem jak to sie pisze dokladnie), a to panstowa francuska firma. Czyli kto nas kantuje...? francuzi :D

memorando 29.04.2004 09:31

Cytat:

Napisany przez mr_spock
niezle... ale tak to juz jest, ktos wyplynie na dobrym pomysle i mysli, ze jest panem swiata.
Np. zalozyciele mojej sieci, kiedys chodzili w obdartych jeansach i wygniecionych koszulach, sprawy sieci zalatwiali przy bulce w McDon... A teraz ludzi na ulicy nie poznaja, a jesli zrobia ci łaske i zamienia kilka slow przez tel, to chamstow i szyderswo gwarantowane.
Ale wszystko ma swoj koniec...
Np taka TEPSA, za chwile bedzie nas na kolanach prosci zebysmy przyjeli ich marne promocje, pojawi sie WIELKA konkurencja i od razu zrobia sie mili i do dupy bez wazyline zaczna sie wciskac.

TP.SA to więcej niż wazeliniarze...Pół roku wysyłali groźby o zapłacenie faktur...wysłałem im że zapłaciłem wszystkie w terminie i żądam na piśmie papiery z czym niby zalegam...Po miesiącu wysłali mi faktury korygujące za cały okres roku a w nim cytuję:
nadpłata za okres od 1 stycznia 2003 do 1 grudnia 2004
niedoplata 23 grosze 14 kwietnia 2004
a groźili sądem za okres od 1 stycznia 2003 do 25 maja 2003:) burdel na kółkach ten ich system informatyczny, Jak zagroziłem sądem za straty moralne to mnie przepraszali że jako dobry klient echhhh dobrym klientem w polsce się jest wtedy jak się da kasę a potem mają w dupie walę ten polski sytem i tyle bo jest *****ny złodziejski i podobny do Rosji...

złodzieje palanci i burdel to moje zdanie o TP.SA oraz Erze

mr_spock 29.04.2004 08:53

niezle... ale tak to juz jest, ktos wyplynie na dobrym pomysle i mysli, ze jest panem swiata.
Np. zalozyciele mojej sieci, kiedys chodzili w obdartych jeansach i wygniecionych koszulach, sprawy sieci zalatwiali przy bulce w McDon... A teraz ludzi na ulicy nie poznaja, a jesli zrobia ci łaske i zamienia kilka slow przez tel, to chamstow i szyderswo gwarantowane.
Ale wszystko ma swoj koniec...
Np taka TEPSA, za chwile bedzie nas na kolanach prosci zebysmy przyjeli ich marne promocje, pojawi sie WIELKA konkurencja i od razu zrobia sie mili i do dupy bez wazyline zaczna sie wciskac.

Pawel_k 29.04.2004 08:00

Allegro to ludza rzecz miec klijenta w d.....

memorando 29.04.2004 07:00

allegro mnie denerwuje za pewne wady....jakie niepowiem bo niemogę ale mają obsługę do dupy

shuma02 29.04.2004 00:20

ja mialem podobna sytuacje ale nie z alegro,

kupilem kieszen na twardziela tak bym mogl sobie go zamieniac z innym kompem, ale po miesiacu padl w niej maly wiatraczek. wiec napisalem do firmy i w liscie ktorym dostalem sprowrotem grzecznie pisalo ze wyslano mi juz nowy wiatrak. ALE, ich e-mail to byl oczywiscie tylko "reply" z moim orginalnym mailem. osoba ktora otrzymala moj e-mail przeslala go komus dalej i dopisala "Send that asshole a new fan" czyli cos jak "wyslij temu dupkowi nowy wiatrak" ale oczywiscie znacznie gorzej to brzmi po angielsku.

nawet sie o to nie bilem, po co, dostalem nowy wiatrak co i tak puzniej padl, i calosc wyrzucilem. jaka firma taki produkt... a ja ich i tak mam gleboko w ...

Patrixs 28.04.2004 22:45

Jak zadał pytanie to przekazując maila dopisali: "Ja bym mu kazała się douczyć (pieniacz z kafe)", a ciekawe jaki komentarz dopisał ktoś kto przekazywał do tak zwanej osoby "kompetentnej" kolejne maile od Bartka. Napewno napisali coś bardziej głupiego z tą różnicą ze teraz uważają co wysyłają.

Pozdrawiam

Ghost_mode 28.04.2004 20:54

Cytat:

Napisany przez woitas
normalka, już przywykłem do dziwnych rzeczy w tym kraju :P

w tym kraju nic już nie jest dziwne ... ;)

przemo_one 28.04.2004 20:49

e normalka ale glupota hehehe przeciez wiadomo ze microsoft.pl to jest handel jakimis tam kwiatami czy czyms tam przynajmniej kiedys tak bylo a usuneli nie wiem czemu moze ze microsoft??

CIAPEK 28.04.2004 20:41

btw widziałem w TV chyba prezesa Allegro - niezły cwaniak :)

A to Polska właśnie...

Bartek! Jesteśmy z Tobą! :)

woitas 28.04.2004 18:27

normalka, już przywykłem do dziwnych rzeczy w tym kraju :P

smolik 28.04.2004 17:06

Co myśli o Tobie załoga Allegro.pl

Zachęcam do przeczytania tego artykułu i mam nadzieję że w innych serwisach (szczególnie tutaj) jest inaczej.
Pozdrowienia!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:30.