![]() |
Kulawa łapa Heyah
|
"tylko proste i uczciwe zasady" skad ja to znam [TPSATPSATPSATPSATPSATPSATPSATPSA] :D :D :D
|
Moim komentarzem do tego artykułu będzie tytuł gadżetu oferowanego w ramach rekompensaty "Gnój" (bez obrazy dla autora)!!! :telefon:
|
o tym, ze sa takie opoznienia w Heyah slychac juz od dawna. ale nawet ten artykul nie wyjasnia do konca przyczyny tego odchylu. niedobrze sie robi, jak sobie pomysle, jak sugestywna moze byc reklama - jakos naiwnie uwierzylem w te "uczciwe zasady".
teraz jednak widze, ze dobrze zrobilem, heyah na mnie jeszcze bedzie musialo poczekac, moze sie nie doczeka... zreszta, nie chodzi o tylko mnie, taki numer z "wielka uczciwoscia" z pewnoscia zniecheci wielu potencjalnych klientow a tak na marginesie to koles wytrwale drazyl temat, i, szczegolnie za koncowe akapity artykulu, GRATULACJE! |
rzeczywiście nieciekawe postępowanie Heyah. :/
Jak dobrze mieć Plusa na abonix ;) |
Cytat:
|
hehe memorando :)
Twardo trzeba a jak :zeby: |
Cytat:
|
Ale mi afera. Zawsze wiedziałem, że wszelkie esklepy to syf...
|
Cytat:
|
no to zycze powodzenia w sadzie, za 2-3 lata napisz nam jaki byl wynik :D
|
Cytat:
|
juz sie obraza, przeciez wiadomo jak u nas z sadownictwem ;)
|
heh mialem cos takiego z tepsa jak mi neostrade zakladali tia dzwonilem ze nie dziala a mowili ze dziala i oni mowili ze maja racje paranoja
|
Cytat:
|
6 miesięcy po znajomości... :P super... :)
|
Cytat:
pozdrawiam i powodzenia w sądzie |
Zamawiałem w e-sklepie starter Heyah i bez ponagleń dostałem go do domu po tygodniu. Miałem szczęście?
Memorando, czym cię era ubodła? Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zamówiłem w e-sklepie trzy startówki i dostałem przesyłkę po 12 dniach, nie jest tak źle, więc czemu miałbym narzekać?? Jeżeli ktoś musi czekać ponad miesiąc no to rzeczywiście ma problem, ale nie oceniajmy Heyah tylko po szybkości realizowania zamówień!! Liczy się jakość usług telekomunikacyjnych, a tutaj jest bardzo dobrze.
|
Cytat:
|
Cytat:
A:\ polecenie przelewu B:\ jesteś w niej 3 lata.... |
no dobra, i ja ciebie podenerwuje memo ;)
jestem w Erze, siora jest w Erze, kumple sa w Erze (wszyscy abonament) i jakos nikt nie plakal i nie placze ze jest wlasnie w Erze :) :peace: |
Cytat:
Siostra zamówiła przed śwętami w czwartek Heyah i w piatek po świętach miała, czyli licząc dni robocze 5 dni w tą i spowrotem to się nazwya szybkość :) Pozdr:) |
Cytat:
|
Cytat:
Era ma dobre uslugi, szczegolnie ze ma wiekszy zasieg u nas na warmii i mazurach niz takie sieci jak plus czy idea. W wielu miejscach tylko Era ma zasieg inne to juz porazka. |
spox, ale ceny w uslug gprs w erze to porazka, tu idea rules, chociaz chyba temat nie w ta strone podaza..
|
Cytat:
p.s to lekka dygresja co do zasięgu ery... |
"Wszędzie ta czerwona łapa. Gdzie nie spojrzę, w kioskach, w TV, w necie - wszędzie! Aż się boję otworzyć lodówkę" :rotfl: :rotfl: :D:D:D :rotfl: :rotfl:
|
Cytat:
Do dnia publikacji artykułu nie otrzymałem odpowiedzi od Rzeczniczki Prasowej Heyah, więc więcej o przyczynach i skutkach w drugiej części artykułu. Wtedy też podam, co na temat Regulaminu Heyah w odpowiedzi na mój e-mail napisał Rzecznik Konsumentów. Pozdrawiam. |
więc czekamy.
|
I jest odpowiedź Pani Rzecznik Tutaj
|
Cytat:
Sieci już dawno się wyrównały jeśli chodzi o zasięg. A na peryferiach to w każdym miejscu ktoś może nie mieć zasięgu w Erze, ktoś w Plusie, a ktoś w Idei bo nadajnik jest dalej. Kiedyś możnabyło więcej dyskutować na temat zasięgu gdzie rozbieżności były na prawde duże. Od kiedy pamiętam zawsze najlepszy zasięg miał PLUS. (Inni oczywiście mogą pamiętać co innego ;) ) |
Cytat:
|
Moi znajomi już od parunastu dni przeklinają na Heyaha. Ostatnio jakoś z 1zł czy 4zł na koncie nie mogli nigdzie zadzwonić i wysłac smsa bo ich "kwota na koncie jest za mała".
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:24. |