![]() |
Cytat:
Dalbym dwa worki, ale jakos do polityki mi nie predko ;). Jezeli chodzi o mojego kandydata, to podobnie jak ty jestem za Tomkiem ;). Niestety na dzien dzisiejszy nie kandyduje. |
To i ja zgłaszam kandydaturę ;) i każdy kto na mnie zagłosuje ma worek kartofli :D i skarpety moejej teściowej ... i jak znam życie to pewnie zaraz wpadnie tu czero i da 2 worki :D
A tak na serio to byłbym za Lisem jakby kandydował |
a ja zgłaszam swoją kandydaturę. :D
każdy kto zagłosuje na mnie dostanie wedle woli zestaw oparty na AMD 64 51FX lub P4 extreme hehe |
Cytat:
|
lis ok, ale czemu nie rokita?
nie piszcie tylko, ze dlatego ze jest z PO pozdr |
Jezeli kandydowalby Tomasz Lis to wlasnie na niego bym zaglosowal ;). Korwin Mikke tez dobry kandydat.
|
jeden pastewny, a drugi cukrowy? :)
|
pawelblu
pare razy słyszałem o jego programie wyborczym, jest niezły :spoko: ........kontrkandydat http://www.wisla-futbol.int.pl/beger/foto/burak.jpg ....chyba sobie nie poradzisz :jezyk: |
Sid na prezydenta :spoko: ;)
|
Nikt nie poprze Szymona :( ??
|
Korwin Mikke fajny, ale utopista... niestety
edit. Zawsze mozna na pana : "bede kandydowal dotad, az w kraju bedzie zle" Walese :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja proponuje panią RENATĘ BEGER.
Uzasadnienie: z takimi ****ikami w oczach wszystko nam załatwi... :rotfl: :jupi: :spoko: |
Cytat:
dokładnie :spoko: |
janusz korwin mikke
|
Michal Wisniewski i wszystko jasne :D
|
Emanuel Olisadebe, a na poważnie nie wiem może Tusk.
|
Szkoda, że Tomek Lis nie będzie kandydował bo miałby mój głos :spoko:
|
Prezydenci
No wiec Jolka powiedziala ze kandydowac nie bedzie, Lis podobnie - zostaly wiec nam sondazowe doly (czyli osmioprocentowy lepper i reszta jeszcze niezej).
Moze wiec poszukamy jakiegos dobrego kadydata zeby odswierzyc nieco ta liste - nie bojmy sie tego slowa - pajacow. Ja proponuje najbardziej bystrego dziennikarza ostatniego dziesieciolecia czyli: SZYMONA MAJEWSKIEGO wpisujcie swoje kandydatury ponizej z krotkim uzasadnieniem. PS. Mowie calkiem serio - gdyby dzisiaj Majewski powiedzial ze kandyduje - mialby moj glos. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |