![]() |
Cytat:
|
Cytat:
No właśnie Thanatos nic niezrobił i go styrał dziwny jest ten świat:) |
Cytat:
|
Cytat:
Jeden z forumowiczów (jak się domyslam autor tego testu) zaczął straszyć Thanatosa sądem, bo nie spodobała mu się jego opinia, ja zostałem nazwany jedynie burakiem czy coś w tym stylu. Thanatos się później wycofał z tej wypowiedzi i przeprosił. Ale już go nie ma niestety. Szkoda. |
Cytat:
Thanatos troche nieodpowiednio postapil odbierajac sobie prawa i nikogo o tym nie informujac z pozostalych uzytkownikow. To tez juz zostalo wyjasnione i mam nadzieje, ze drugi raz taka sytuacja sie nie powtorzy. Wyszlo na to, ze kolejny Admin odszedl, bo pewnie mial jakies zatargi z "gora", co jest oczywiscie calkowita nieprawda. No i jak widac psuje to atmosfere i "gora" jest nieslusznie oskarzana... To tyle oficjalnych wyjasnien, pozdrawiam. |
Cytat:
|
im dalej w las tym wiecej drzew....
|
Nie było mnie tu troszkę czasu i już jakieś afery...hmmm....
|
Oj dziwne, dziwne rzeczy sie dzieja na tym swiecie.
|
Thanatos sam zdjal sobie uprawnienia na forum po tym jak w zwiazku z jego wypowiedzia przyszla oficjalna skarga z jednej z gazet. Sam nie rozumiem takiej decyzji bo wystarczylo tylko wyjasnic sprawe a nie blokowac sie na forum
|
Cytat:
uuuuu, ostro bylo :blee: |
Sprawa dotycząca memorando jest wyjasniona >>>TU<<<
|
memorando od dawna mial problem ze spora iloscia negatywow... zalozyl nawet kiedys topic o tym... ale to, ze zniknely jego posty?? :blee:
|
Moze memorando znowu ma "dola", ze tak powiem... i uzala sie nad swoja osoba - i robi tak, zebysmy go zaczeli szukac? :D
pozdro ;) |
|
There is no memerando, there is no thing
world is olnly that what you want to see. Pick up the phone! Akcja poszukiwawcza memerando? moze zgloscic do ktokolwiek widzial, ktokolwiek slyszal |
Ilość załączników: 1
ciekawe...
sorki, ale obrazki robiłem na szybko. |
ciszej, bo i my znikniemy... :P
na górnym widnieje jak byk, że ostatni post spłodził pan m. po wejściu do tematu, okazuje się, że coś nie tak... :P |
Wlasnie dzwoni u mnie telefon ;).
Wychodze, na razie..... |
Kurde, za cholere nie można znalezc postów by memorando ... tak jakby wyparowały, ale licznik w Jego profilu pokazuje 1,667 ??? ... posty są ale jednak ich nie ma ... ???
Patrixs, daj znac Link'owi, że wychodzimy z Matrixa....;) :spoko: |
Cytat:
|
Nie wiem jak Wy, ale ja jak tylko znajde odpowiedni telefon to wychodzę ;)
|
Jakieś anomalie w systemie (Matrix) .... ;) ???
... coraz głebiej się zastanawiam co się dzieje ??? |
Może za dużo wiedział i Matrix'sowi agenci go wyeliminowali... ???
|
Cytat:
Np. teraz u kazdego po najechaniu na reputacje widac zakres punktow. Ale czemu nie widac postow memorando, i czemu ma ujemna reputacje???:ysz: Dziwne rzeczy sie dzieja :niepow:. |
Cos dziwnego sie tu dzieje...
Cytat:
|
Zauważyłem też, że memorando ma ujemną reputację a wydaje mi się, że była dodatnia ???
|
Cytat:
Po prostu może Maciej porządki robi z hamletami takimi jak posty memorando bez przecinków:D |
swienta inkwizycja szaleje??? :blee:
|
Cytat:
??? Cytat:
|
i ja też :(
Coś się dziwnego dzieje ??? |
Hej, nie widze postów memorando :/
|
Cytat:
To chyba moja wina posądziłem Thanatosa o stronniczość przy modowaniu forum sytuacji nieprzedstawię tutaj ale sądzę że to moja wina bo bana dostalem na 2 dni czasowego a powinienem dostać tylko ostrą reprymendę i zacząłem się awabturować u macieja i innych wielkich na tym forum pewnie chodzi o to i moje posądzenie thanatosa o stronniczość przy dawaniu Bana |
czero, myslimy o tym samym ??
Ale za co ?? |
Dodatkowo zauwazylem przgladajac jakas dyskusje cos takiego: :wow::niepow:.
Moglby ktos jakos wyjasnic o co chodzi? |
15 minut temu zauważyłem to samo pod linkiem:
http://forum.cdrinfo.pl/showgroups.php ??? ...::Update::... czero, zobacz sobie profil ThanatoS'a http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=39 Widnieje tam napsi Banned ??? Czyżby dostał banana ;) ??? |
Co sie stalo z Thanatos'em??
No wlasnie, przegladam sobie forum i zauwazylem ze nie ma go w rubryce moderatorow. Zostal tylko Ciapek i Yankee. Co sie stalo???
Czyzby nastepny mod odszedl z serwisu? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:20. |