Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co sie stalo z Thanatos'em?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-sie-stalo-thanatosem-34554/)

CobraVerde 10.05.2004 11:53

Cytat:

Napisany przez para
Dokładnie komentarz dotyczył Gamejacka 4 (testu w Komputer Świat).
Jeden z forumowiczów (jak się domyslam autor tego testu) zaczął straszyć Thanatosa sądem, bo nie spodobała mu się jego opinia, ja zostałem nazwany jedynie burakiem czy coś w tym stylu.

nie jestem autorem tego testu ale uraziły mnie niektóre sugestie i pomówienia dotyczące mojej redakcji, więc poprosiłem Thanatosa o większą rozwagę - on zarzuty powtórzył, więc obiecałem mu, że nie puszczę tego płazem bo taka wypowiedź człowieka teamu CDRInfo.pl to przegięcie. i nie było to raczej straszenie sądem... a ciebie nie nazwałem burakiem ;) jak nie pamiętasz mojej filipinki pod m.in. twoim adresem to sobie przypomnij, bo nadal tam jest w komentarzach...

memorando 10.05.2004 11:06

Cytat:

Napisany przez Ormianin
upsss! sie porobilo... czasy jakies takie nadeszly ze ludzie sobie do gardel skacza!

No właśnie Thanatos nic niezrobił i go styrał dziwny jest ten świat:)

Ormianin 10.05.2004 11:02

Cytat:

Napisany przez para
Jeden z forumowiczów (jak się domyslam autor tego testu) zaczął straszyć Thanatosa sądem, bo nie spodobała mu się jego opinia,
ja zostałem nazwany jedynie burakiem czy coś w tym stylu.
Thanatos się później wycofał z tej wypowiedzi i przeprosił. Ale już go nie ma niestety. Szkoda.

upsss! sie porobilo... czasy jakies takie nadeszly ze ludzie sobie do gardel skacza!

para 10.05.2004 07:53

Cytat:

Napisany przez eloise
można wiedzieć o jaką wypowiedź chodzi?

Jeden z forumowiczów (jak się domyslam autor tego testu) zaczął straszyć Thanatosa sądem, bo nie spodobała mu się jego opinia,
ja zostałem nazwany jedynie burakiem czy coś w tym stylu.
Thanatos się później wycofał z tej wypowiedzi i przeprosił. Ale już go nie ma niestety. Szkoda.

Bartez 09.05.2004 19:41

Cytat:

Napisany przez eloise

Komentarz dotyczacy newsa na stronie glownej. Komentarza juz nie ma, sytuacja zostala wyjasniona i wszystko jest w porzadku.

Thanatos troche nieodpowiednio postapil odbierajac sobie prawa i nikogo o tym nie informujac z pozostalych uzytkownikow. To tez juz zostalo wyjasnione i mam nadzieje, ze drugi raz taka sytuacja sie nie powtorzy.

Wyszlo na to, ze kolejny Admin odszedl, bo pewnie mial jakies zatargi z "gora", co jest oczywiscie calkowita nieprawda. No i jak widac psuje to atmosfere i "gora" jest nieslusznie oskarzana...

To tyle oficjalnych wyjasnien, pozdrawiam.

eloise 09.05.2004 18:59

Cytat:

Napisany przez BD
Thanatos sam zdjal sobie uprawnienia na forum po tym jak w zwiazku z jego wypowiedzia przyszla oficjalna skarga z jednej z gazet. Sam nie rozumiem takiej decyzji bo wystarczylo tylko wyjasnic sprawe a nie blokowac sie na forum

Pawel_k 08.05.2004 21:34

im dalej w las tym wiecej drzew....

KarolluZ 08.05.2004 21:28

Nie było mnie tu troszkę czasu i już jakieś afery...hmmm....

.::piotrek::. 08.05.2004 21:22

Oj dziwne, dziwne rzeczy sie dzieja na tym swiecie.

BD 08.05.2004 21:01

Thanatos sam zdjal sobie uprawnienia na forum po tym jak w zwiazku z jego wypowiedzia przyszla oficjalna skarga z jednej z gazet. Sam nie rozumiem takiej decyzji bo wystarczylo tylko wyjasnic sprawe a nie blokowac sie na forum

mr_spock 07.05.2004 18:19

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Sprawa dotycząca memorando jest wyjasniona >>>TU<<<

uuuuu, ostro bylo :blee:

MacGyver 07.05.2004 18:12

Sprawa dotycząca memorando jest wyjasniona >>>TU<<<

mr_spock 07.05.2004 17:34

memorando od dawna mial problem ze spora iloscia negatywow... zalozyl nawet kiedys topic o tym... ale to, ze zniknely jego posty?? :blee:

Smartek 07.05.2004 17:25

Moze memorando znowu ma "dola", ze tak powiem... i uzala sie nad swoja osoba - i robi tak, zebysmy go zaczeli szukac? :D
pozdro ;)

MacGyver 07.05.2004 17:00

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=34558

Edwardo 07.05.2004 16:55

There is no memerando, there is no thing
world is olnly that what you want to see.

Pick up the phone!

Akcja poszukiwawcza memerando? moze zgloscic do ktokolwiek widzial, ktokolwiek slyszal

woitas 07.05.2004 16:27

Ilość załączników: 1
ciekawe...
sorki, ale obrazki robiłem na szybko.

woitas 07.05.2004 16:26

ciszej, bo i my znikniemy... :P

na górnym widnieje jak byk, że ostatni post spłodził pan m.
po wejściu do tematu, okazuje się, że coś nie tak... :P

czero 07.05.2004 16:05

Wlasnie dzwoni u mnie telefon ;).
Wychodze, na razie.....

MacGyver 07.05.2004 16:03

Kurde, za cholere nie można znalezc postów by memorando ... tak jakby wyparowały, ale licznik w Jego profilu pokazuje 1,667 ??? ... posty są ale jednak ich nie ma ... ???
Patrixs, daj znac Link'owi, że wychodzimy z Matrixa....;) :spoko:

memorando 07.05.2004 16:02

Cytat:

Napisany przez czero
Widac sa robione jakies zmiany na forum.
Np. teraz u kazdego po najechaniu na reputacje widac zakres punktow.
Ale czemu nie widac postow memorando, i czemu ma ujemna reputacje???:ysz:
Dziwne rzeczy sie dzieja :niepow:.

Odpowiem dostalem bana , za posta który powinien z, ostać w/g jednego z modów usunięty , ale niezabanowany powinienem być jako user. niepodaję nazwy moda , bo niechcę mu robić smrodu, pozatym wracając do thanatosa, on był w grupie która dala mi bana , ja widzę tą sytuację jako po prostu stronniczość , w ocenianiu mojej osoby , bo dając posta z pytaniem o kobiety niemialem na myśli obrażania, ich ale po prostu mialem na myśli pytanie , dlaczego są złośliwe io egoistyczne , dostalem bana bo po prostu za dwuznaczny tekst mogący być obrażaniem kobiet ale też nie obrażaniem, dla mnie thanatos był stronniczy , i za ostro pojechal dając mi bana , nawet jeden z modów mi przyznal rację , że powinien post być wywalony i zapodane ostrzeżenie mi na maila . a nie ban bez litości na 2 dni oceniam, tą sytuację jako po prostu bezsensowne jechanie na mnie przez thanatosa , a mówiąc o stronniczości mam solidne podstawy bo dwie osoby są z thanatosem powiązane w tym jego ....i jak dostanę bana za swoja opinię o thanatosie i jego stronniczości to będziesz śmieszne bo podstawy mam mocne do takiego stwierzedzenia...i naprawdę niechcę podawać nazwisk i wskazywać po nikach dlaczego mam myśli o stronniczości thanatosa....

Patrixs 07.05.2004 15:59

Nie wiem jak Wy, ale ja jak tylko znajde odpowiedni telefon to wychodzę ;)

MacGyver 07.05.2004 15:58

Jakieś anomalie w systemie (Matrix) .... ;) ???
... coraz głebiej się zastanawiam co się dzieje ???

Patrixs 07.05.2004 15:56

Może za dużo wiedział i Matrix'sowi agenci go wyeliminowali... ???

czero 07.05.2004 15:51

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Zauważyłem też, że memorando ma ujemną reputację a wydaje mi się, że była dodatnia ???

Widac sa robione jakies zmiany na forum.
Np. teraz u kazdego po najechaniu na reputacje widac zakres punktow.
Ale czemu nie widac postow memorando, i czemu ma ujemna reputacje???:ysz:
Dziwne rzeczy sie dzieja :niepow:.

DreamCrusher 07.05.2004 15:51

Cos dziwnego sie tu dzieje...
Cytat:

Szatan złą wolę z rozumem na szkodę łączy człowieka mocą swej natury

MacGyver 07.05.2004 15:46

Zauważyłem też, że memorando ma ujemną reputację a wydaje mi się, że była dodatnia ???

memorando 07.05.2004 15:45

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
swienta inkwizycja szaleje??? :blee:

Po prostu może Maciej porządki robi z hamletami takimi jak posty memorando bez przecinków:D

Pawel_k 07.05.2004 15:40

swienta inkwizycja szaleje??? :blee:

czero 07.05.2004 15:38

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Hej, nie widze postów memorando :/

A myslalem ze to u mnie cos sie psuje. Ja mam to samo.
???
Cytat:

Napisany przez MacGyver
Ale za co ??

Wlasnie mam nadzieje ze ktos to wytlumaczy ;).

MacGyver 07.05.2004 15:38

i ja też :(
Coś się dziwnego dzieje ???

Patrixs 07.05.2004 15:35

Hej, nie widze postów memorando :/

memorando 07.05.2004 15:19

Cytat:

Napisany przez czero
Dodatkowo zauwazylem przgladajac jakas dyskusje cos takiego: :wow::niepow:.
Moglby ktos jakos wyjasnic o co chodzi?

To chyba moja wina posądziłem Thanatosa o stronniczość przy modowaniu forum sytuacji nieprzedstawię tutaj ale sądzę że to moja wina bo bana dostalem na 2 dni czasowego a powinienem dostać tylko ostrą reprymendę i zacząłem się awabturować u macieja i innych wielkich na tym forum pewnie chodzi o to i moje posądzenie thanatosa o stronniczość przy dawaniu Bana

MacGyver 07.05.2004 15:18

czero, myslimy o tym samym ??
Ale za co ??

czero 07.05.2004 15:14

Dodatkowo zauwazylem przgladajac jakas dyskusje cos takiego: :wow::niepow:.
Moglby ktos jakos wyjasnic o co chodzi?

MacGyver 07.05.2004 15:14

15 minut temu zauważyłem to samo pod linkiem:
http://forum.cdrinfo.pl/showgroups.php
???

...::Update::...
czero, zobacz sobie profil ThanatoS'a
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=39
Widnieje tam napsi Banned ???
Czyżby dostał banana ;) ???

czero 07.05.2004 15:11

Co sie stalo z Thanatos'em??

No wlasnie, przegladam sobie forum i zauwazylem ze nie ma go w rubryce moderatorow. Zostal tylko Ciapek i Yankee. Co sie stalo???
Czyzby nastepny mod odszedl z serwisu?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:20.