![]() |
Cytat:
robimy zakłady kto będzie na pierwszym miejscu po wakacjach ? |
|
Cytat:
hehehe mozesz sie przylaczyc to proste - potrzeba mozliwie duzo linkow do strony Giertycha o inastepujacej konstrukcji: Kod:
<a href="http://www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/092.htm">Kretyn</a> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Teraz mamy wyścig/pościg za zajmującym A.L zaszczytne 1-sze miejsce :haha:
|
nie no, nie bede sie chwalil, raz ze jestem w zwiazku z dziewczyna, dwa ze jestem skromny ;)
<roftl> |
Cytat:
|
"Andrzej Lepper achieved 36 orgasms in a 24 hour period!"
eee... slaby koles jest.... starosc nie radosc ^_^ |
Cytat:
|
|
Nie no - jak masz znajomych na ETI to masz super znajomosci. Stary zebys wiedzial jak Ci zazdroszcze. Z ETI PG wychodzi informatyczna elita na skale europejska (tylko niektorzy nie umieja docenic prawdziwych specjalistow). Ja chcialem miec zawsze jakiegos dobrego znajomego informatyka (o znajomym z ETI PG to nawet nie marzylem), chocby nawet takiego z prywatnych studiow, ale po naszej zawodowce to raczej perspektyw nie ma ... malo kto tutaj zdaje nawet mature. Ej a napewno znasz informatykow stamtad ?? Pewnie sciamniasz, bo majac takie takie znajomosci to bys tutaj juz nie zagladal tylko rozdawal autografy.
Oto co znalazlem w opracowaniu PKW. Samoobrona lista nr 3 miejsce 5 Warszawa KRÓLAK Zygmunt Bolesław Zlozyl nastepujace oswiadczenie: bylem swiadomym i tajnym wspolpracownikiem organow bezpieczenstwa panstwa w rozumieniu art ... No rzeczywiscie - ludzie bez skazy ... http://www.pkw.gov.pl/redir.jsp?plac...Stats&id=10050 |
Bartolomeo: coz z tego czleku ze rozmawiales na ten temat z inforamtykami z ETI z PG?
powiedz, co z tego... niejeden na tym forum studiowal informatyke, niejeden gadal z innymi inforamtykami, niejeden pracowal w hurtowni komputerowej ;) i co sie okazalo? ze te wszytkie rozmowy i praca nie we wszystkich dziedzinach pomoc niesie. tak wiec, jezeli wchodzisz na forum nazywajac nas, forumowiczow "glupimi Jasiami" to wiedz to ze lamiesz regulamin. moze nazwij najpierw siebie, potem dopiero wyzywaj innych. pomysl zanim cos napiszesz. na koniec chcialem zacytowac tylko "prosto w oczy" ze tak powiem: Cytat:
|
Cytat:
Rozmawiałem z informatykami z ETI z PG, mam tam znajomych - Google z kasy rezygnuje dla takiego geniusza jak Ty - ha, ha, ha... Ale poważnie. OK, ratuj honor głupich Jasiów nie tylko na tym forum którzy tak łatwo dali sie podejsć temu, komu tak bardzo (jak bardzo?) zależy na niedopuszczeniu Andrzejka L do żłobu... Przy żlobie już nie ma miejsca na outsiderów... Własnie - pytanie kto wyłożył kasę... Z grubsza wiadomo czyje interesa zagrożone. Choć ciekawostka, za zjeździe Samoobrony w Nowym Dwozre posłanka Hojarska dostała olbrzymi kosz kwiatów - no zgadnij od kogo? - Ale nie - dam znać od kogo - bo to nie tajemnica - jak odpowiesz mi na ten post. No cóż - smutne ale prawdziwe... Czekamy na IV RP. |
No dobra teraz niech ktos zrobi akcje kretyn z giertychem i bedzie wyscig o pierwsze miejsce w googlu - to beda emocjonujace ingrzyska :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Mozesz mi wierzyc ze nie wydalem ani jednego grosza na ta akcje. :) |
Bartolomeo:
dobra, nie wiem o co ci wogoel chodzi w tych postach, piszesz dziwnie, nie wiem czy ironicznie czy nie. a tak wogole to jest opcja edytuj i jak chcesz dodac kolejne "ha, ha, ha", to klikasz w edytuj i dopisujesz... |
Cytat:
EDIT Zobaczcie jeszcze na to http://info.onet.pl/1,15,11,6353945,...9,0,forum.html bardzo podobaja mi sie te wyniki, tylko zabral bym jeszcze PiSowi i podzielil po rowno miedzy PO UPR i UW, no i moze jeszcze troszeczke dla SDPL dla rownowagi ... |
to poczytajcie sobie, co piszą naforum gry online.
z tego co się zorientowałem, jest tam admin, któremy banuje za co mu się podoba i kiedy mu się podoba... :P a w ogóle poziom żenujący. tak więc panie i panowie, nie jest tak żle. |
Cytat:
http://info.onet.pl/933635,11,item.html Na szczescie młodzież mamy mądrzejszą troszeczke, niż Jasie na tym forum ha, ha... |
Ha, ha, ha...
|
Obywatel M taki demokratyczny ze 2 razy skasował mi wątek na forumach GW, ale zdażyłem zasejwować na dowód. HA, ha... Daj wypowiwedź z tym linkiem na GW to zobaczysz jak szybko skasują , ha, ha...
|
Cytat:
w odpowiedzi na twojego posta zacytuje cie: Cytat:
|
h, ha, ha... Masz przypuszczalnie racje. Organu rzezane mają w Polsce najwiekszą kase... Ostatnio wyceniono Agore na ponad 1 mld USD. Ale spoko. Należy MU sie... Tyle cierpiuał za mrocznych zcasów komuny. Teraz chce jeszcze TV. No i do kompletu WSiP, czyli chciałby małe polaczki sterylizować z tego, co "z mlekiem matki wyssały..." Ha, ha...
Czytaj GW - ha, ha.... |
Cytat:
|
Tyle małych Jasiów na tym forum... Mój Boże... Banalna sztuczka, ale kosztowna... Ha, ha...
Jak kto nie wie to niech weźmie do ręki pierwszy, lepszy numer miesięcznika komputerowego CHIP. W numerze kwietniowym CHIPa, na str 135 u góry jest opis sposobów zwiększenia popularności strony ***8211; banalne ***8211; wykupienie płatnych odsyłaczy w wyszukiwarce. Bardzo, bardzo kosztowna sztuczka ***8211; trzeba wyłożyć kasę.... Szczególnie dużą w przypadku Google ***8211; to gigant światowy nr 1.Kto wyłożył kasę? Ten kto ma. Kto ma na to kasę? I ile kasy wyłożył ***8211; oto jest pytanie.. Ha, ha, ha... Sztuczka jest b. kosztowna, chodzić będzie tylko do wyborów, po wyborach już nie, bo cel osiągnięty ***8211; zadołować Leppera... Szkoda kasy. Chyba ze Lepper weźmie dużo głosów do UE. Wtedy trzeba wykupić we wszystkich, ale tylko w Polsce używanych wyszukiwarkach taki ***8222;abonament***8221; \na zgnojenie Leppera do wyborów parlamentarnych, ha, ha...A jakimż to interesom zagraża Lepper, że ***8222;ktoś***8221; kasę niemałą wykłada, co? To następne pytanie. Sprzedana III RP. Czekamy na IV RP... A kretynów dużo, bardzo blisko... Ha, ha... PS ***8211; kto wyłożył kasę? Obywatel M... http://www.niniwa2.cad.pl/obywatel_m.htm |
Oficjalny screen z najnowszego Shreka :D:D:D.
|
miód ale u mnie jest na 1 miejscu. Bajer
|
Polowanie na Andrju Leppera tutaj
:rotfl: :rotfl: :P |
jakie to wszystko tepe, ale narod tez mamy tepy, skoro tych tepoli wybral. teraz trzeba ich bedzie wszystkich wytepic...
|
- a czemu panstwo maja tyle dzieci?
- yyyy, a wieczorami to próndu nie bylo, ciemno bylo, bo co bylo robic ?? ;) ---------------------- przeczytalem ten wywiad... :D chyba mi umarlo kilka szrych komorek... w koncu nie wiem, czy ona te krawary kupila, czy sprzadala :) az sie zmeczylem tym czytaniem ;) |
***8226; Co pani lubi robić w wolnej chwili?
W ogródku, bo mom duży ogródek, kwiaty. I w domu takie przy gospodarstwie tam dużo, jest w domu trochę pracy. ***8226; A macie państwo gospodarstwo? Nie mamy gospodarstwa. Rodzice tam mieli gospodarstwo, to myśmy tam pomagali, ale teraz już nie. Teraz to ino koty, psy, takie małe rzeczy są. To już ja tak domowe jestem. I zajmuję się, chodziłam do takich zespołów ***8222;Wesołe Kumoszki***8221; tam chodziłam co tydzień śpiewać. Wyjeżdżalimy na różne zaproszenie, różnych niepełnosprawnych, do przedszkolów, różnych takich po tych wioskach jeździliśmy i śpiewali co nas zaprosili. Też robilimy wieńce na Boże Narodzenie, takie różne. O! Trzeba bylo juz lepiej zostac w tych 'wesolych kumoszkach' i zajmowac sie ogrodkiem ... |
Cytat:
"***8226; Kiedy pierwsza interpelacja? Aaa, no to jeszcze, jeszcze, aż ja się tutaj w tych wszystkich, jak to powiedzieć, yyy, po, poporzyjmuje to to wszystko - te Gliwice, Rybnik, to tak powoli aż to wszystko wyjdzie. Bo to za tydzień to nie idzie połapać wszystkiego. Trza do tego wszystko powoli. ***8226; Ale kiedy interpelacja w Sejmie? A to, to jest jeszcze jak marszałek Lepper będzie mi proponował coś tam, co może coś tam wyjdzie z tego. Ale nie tak szybko, myślę. Są tam inni co tak dłużej, co tam dwa lata, a nawet jeszcze żadnej apelacji nie było. ***8226; Interpelacji. No, no." |
|
Andrju wśród swoich http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,2082880.html
|
Cytat:
Ale Renate to moge ci odstapic po kolezensku :D edit Cytat:
|
Cytat:
dobra dobra, nie popisuj sie, ze znasz takie slowa! ha! moze chcesz mi udowodnic, ze jednak kolezanka B. powinna do Ciebie na korki uczeszczac? wszytko(wszytkie) chcialbys dla siebie! nie ma tak! :D :D :D |
masz jednak oblesne, geriatryczno-nekrofilskie fantazje :)
|
Cytat:
nie nie! ja chcialem tak po przyjacielsku! a jako zaplata starczylby mi jej zapach, jej widok na przeciw mnie, jej dotyk cieplych raczek... oj, chyba sie zapedzilem :D |
Cytat:
|
a ja koleznake Begger lubie, nawet jak z matury dostala dwoje, a mowilem jej zeby przyszla do mnie na korki, to stwierdzila, ze ona polski lub jak kon owies wiec nie bedzie miala problemu.
|
No i next news na temat Pani posłanki Beger ;) :D
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5264968 ;) ...::Update::... Starczy już tych info o Samoobronie i posłance Renacie;) |
Cytat:
|
u mnie pierwsza juz nie wiedzialem czy chodzi o kretyn.org czy o leppera :)
|
Cytat:
|
A ja jestem ciekaw czy gdyby jedna z tych pań pisała maturkę w Opolu to
czy byłyby zmuszone pisać ją powtórnie?? Chociaż w tym przypadku nic by to nie zmieniło skoro "miały" zdać ;) |
Cytat:
|
No... ja jakos tez nie.
"nie moglam sie skupic na zadnym temacie, bo dziennikarze stali pod oknami" - gdyby chodzila do szkoly 4 lata, dzien w dzien, matura nie byla ustawiona, a od tego zalezalo by byc albo nie byc... dopiero zobaczyla by co to stres itd. |
A wyobrażacie sobie sytuację, że któraś ztych pań nie zdałaby matury??
Bo ja jakoś nie mogę sobie tego wyobraźić... :nie: |
Edwardo
:D nie slyszales, ze znalezli kolesia co grozil kwasowi smiercia? a Ty bezkarnie udajesz leppera. jak cie ABW znajdzie to bedziesz mial przechlapane ;) :D |
wiecie, ocena nigdy nie jest adekwatna do tego co sie umie.
;) |
a potem takie głąby nami rządzą... bosze, ja chcę już wyjechać...
|
Boze, dostac 2 w szkole prywatnej bedac poslem ... To w norlmalnej szkole jako normalny maturzysta dostala by -1 chyba (trzebaby bylo wprowadzic taka ocene :) ).
Chyba tylko w tym kraju ludzie bedacy takimi tepakami dostaja 10x wiecej niz osoby wyksztalcone ktore im ich prace sprawdzaly ... |
to prawie tak jak ja :) tylko polski zdalem na 3... Beger pewnie za malo lektor przeczytala... :D
A z geografi pewnie pisala o rolnictwie - tak jak ja :P |
Cytat:
Cytat:
Nieoficialnie wiadomo, że pani Beger zdała Polski na mierny (2) a geografię na dobry (4) :spoko: ;) :piwo: :D |
Cytat:
|
|
hmmm .... jak to się stało, że ja o tej olompiadzie nic nie wiedziałem ??? ((
|
W kuluarach mówią, że Pan Pol robi to swoje winko na podstawie starej receptury jakiegoś indianina Winetou czy jakoś tak...!
Cytat:
Otórz wystartowałem w zawodach (takiej sejmowej olimpiadzie), które polegały na piciu oraz piciu a szczególny nacisk był położony na technikę picia!!! Otóż z nieoficjalnych żródeł dowiedziałem się że zwyciężyła oczywiście Samoobrona przed LPR!! :piwo: :jupi: |
Cytat:
no! niedosc ze lpeije i szybciej to jeszcze taniej! a to sie liczy, zeby i zabawa byla i pelna kieszen! |
Pol to cienki bolek nawet podpisow niepotrafi dobrze zfalszowac :D :D
|
A jak wino Pana Pola ??
... i tak nasze lepiej i szybciej wymiata ;) :spoko: |
Oj, koledzy, ale sie dzialo!
zanim doszedlem do domu to juz dzionek zapowiadal sie piekny... a do lozka trafilem dopiero cos przed 6. no a jest 12 juz! spac sie chce czlowiekowi, a tu jeszcze ixy musze popstawiac na dokumentach! oj, ciezkie jest zycie polityka, ciezkie. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Toz te wino pana Pola jest jeszcze gorsze, wszyscy sie zastanawiaja czego on tam dodaje ze ma takiego kopa:):niepow:. Uwazaj na siebie!!! (i daj znac jak bylo) ;) :piwo: Nie zaciagajcie tylko na zla droge pana Leppera, bo ja naprawde nie wiem co by sie dzialo bez niego w Sejmie. Pewnie by zapanowal chaos jakbysmy mieli naszego kochanego pana Przewodniczacego jako pijaka, a tak Lepper trzyma wszystkich "krotko" :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Zobaczcie jak wyglądam po tym waszym bimbrze :)
|
dobre
|
Cytat:
eh... z tego co kojarze to spales na kancie stolu, przynajmniej z mojej pozycji to tak wygladalo, wlasnie! co ty? joge studiowales czy co? ja jeszcze jedna imprezka i tez miekne. tymczasem spadam na degustacje nowego wina Marka P., zapowiada sie ciekawie. Pozdrawiam! |
Cytat:
On ma model ML-DOJ 512i ... od wczesniejeszej wersji różni się tym, że ma wyswietlacz LCD :wow: |
Cytat:
drobna uwaga, a zarazem spostrzezenie. prosze nie pomylic sie i dojarki sobie nie zalozyc...bo potem cieko bedzie, z tego co slyszalem od sasiadow, macie dojarke ML-DOJ 512 z automatycznym stopem po 5 litrach mleka... |
Cytat:
|
Panie Przewodniczący chciałbym żeby Pan łaskawie rozpatrzył następujący
wniosek. Wnoszę o to ażeby Pani Renata B. na spotakania partyjne zakładała okulary z ciemnymi szkłami, ponieważ przez te jej ****iki w oczach ja i moi koledzy partyjni musimy przychodzić na te spotkania partyjne na gazie! Wtedy to już wzrok jest słabszy i ****iki na nas nie działają co umożliwia nam w miarę (bo na gazie) normalną pracę. :cool: |
Cytat:
Cytat:
Co było po tym jak spiewaliśmy "Rezerwę" :ysz: - spałem na stole czy pod ... czy ewentualnie coś innego robiłem :spie: :podbite: :blee: :ysz: Cytat:
... bo niewiem jak Edwardo ale ja już wymiękam ;) :D |
Cytat:
o zesz w dupe jeza! to byles Ty? no to to ten bimberek niezle mnie zgial wtedy... a ja mysllem ze pilem z Myleckim (ten co mial byc w ciazy z koza Szczepanskiego) Pozdrawiam, wasz Edeczek |
Cytat:
Mam jedno do dodania. Abyśmy sie nie cofali wstecz (tylko do przodu) to potżeba durzo zborza tam pod to Brukselo rozsypać i one tam w tej Brukseli się zreflektujo i przyjma naszo konstytucje a nie to ichnio, no. |
Cytat:
No a tak na boku to wy przecifko tej uni teraz jakieś marsze czy coś rubcie, bo to tam jest niedobre, no. Morze jakie zboże byśta wysypaly albo coś, nie. |
|
drwina
Wiecie co... Wy to tylko do najaśniejszego po pieniedze.
Ja ze swojej strony chciałem juz życzyć Wsio naj naj naszemu docelowemu Prezydentowi ....oj oj zagalopaowałem się Już na miesiąc.......13 czerwca mamy imprezke, tylko Renata B. bedzie?. Łuubudubu niech na żyje przewodniczący naszego klubu, niech żyje nam .....już 50 lat P.s...gdyby jakieś stanowiska wolne były to mogie je zając naprzykład, nie. :ysz: co ja wygaduje |
Przeznaje sie :zawstydz:ale ona tak pieknie gra na skrzypcach... i ten zloto-blond warkocz:serdusz:
|
... o ciekawe żeczy opowiadasz Panie sekretarzu ;)
A kto następnego ranka leciał do niej do domu z bukietem kwiatów i winem marki wino ^_^ |
ech ten wasz bimber... mowilem ze za duzo siarki do niego dajecie ;)
|
Ty zamknoles sie z nia od srodka, nie pamietasz?? Mowiles, ze ma takie "****iki" w oczach, ze sobie nie odpuscisz;)
|
... o ile pamiętam to Ty Paweł, to było po zebraniu tydzień temu, wynośliśmy Cie z sekretarzem bo byłeś troche nieczający ... i w tedy uparłeś się żeby ją zamknąć ...
|
przyznac sie kto zamknal w oborze z koniami Renate B. ??? ;) :P :D :D :D
|
No, narzaie to tylko nagana bedzie, ale jak mi sie to pofturzy to bendzie z wami kiepsko, no. No to uwazaicie oba wy, no. :boks:
|
Panie sekretażu Spock, pan to lepszy to nie jest - a kto pił u Edzia Listonosza razem z Ferdkiem za sklepem szato'de jabola rocznik bierzący za pieniądze z programu SAPART ???
... a bimberek to zawoziłem ostatnio moją "sześcdziesiątką" w klatce co by ludzie nic nie podejżewali ;) |
Panie przewodniczacy, ja bym mu dal Samobronowego bana.. bierze diety, a skladek (czytaj bimbru) nie oddaje!
|
O q**a, bo ostatnio nie mogłem byc bo po drodze spotkałem Edzia (tego z górki) i poszlismy chlać (za unijne srodki) do Zdzisia (tego co mieszka za przystankiem) ... no i po drodze zawnelismy jeszcze do Zenka ... poszedł z nami
|
Cytat:
|
Napweno sie dogadamy Panie Sekretażu. :peace:
|
Yoooo panie przewodniczący Lepper !!
Skarbnik Mac z tej stony - to kiedy jest to najbliższe zebranie partii ?? |
Cytat:
;) |
Pan sekretarz Spock mnie wyprzedził :zeby:
|
Jeszce raz dienkuje za poparcie.
A tutaj muj wywiad zdobył informacje na temat mojej poluarności w Iraku. http://www.ryano.net/iraq/img/3/389662.jpg |
;)
|
gratuluje Panie Przewodniczacy tej szlachetnej i potrzebnej inicjatywy
jak tylko wypale wodka jakies 8/9 mojego musku to przylacze sie do Pana Partii Heil Lepper, i bedzie lepp(i)er! |
Cytat:
Powiem panu jedno. To co w śfiecie polityki jest niedurzo to dla was bidakuf jest niewobrarzalnie durzo. || A teraz na serio. Wpiszcie w swój podpis link "Kretyn". Zobaczycie że jego strona będzie na pierwszym miejscu już niedługo. |
bardzo interesujace !
jednak polak potrafi |
niezle u mnie jest na trzeciej pozyci
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:12. |