Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kretyn... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kretyn-34578/)

michal_zb 03.07.2004 18:28

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
No i Lepper i Giertych idą łeb w łeb :D

http://www.google.pl/search?q=kretyn...=pl&lr=lang_pl

ooo... RG prześcignął MR, ale do AL'a mu jeszcze dużo brakuje.. :D
robimy zakłady kto będzie na pierwszym miejscu po wakacjach ?

_Neoo_ 03.07.2004 17:37

No i Lepper i Giertych idą łeb w łeb :D

http://www.google.pl/search?q=kretyn...=pl&lr=lang_pl

BD 25.06.2004 12:47

Cytat:

Napisany przez pawelblu
No dobra teraz niech ktos zrobi akcje kretyn z giertychem i bedzie wyscig o pierwsze miejsce w googlu - to beda emocjonujace ingrzyska :)

hehehe mozesz sie przylaczyc to proste - potrzeba mozliwie duzo linkow do strony Giertycha o inastepujacej konstrukcji:

Kod:

<a href="http://www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/092.htm">Kretyn</a>

Pierwszy 25.06.2004 12:32

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Fajnie - czekamy na rozwoj wydarzen... Mysle ze duza czesc LPRu tez ma duze sznase w tym biegu.

taa... lista kandydatów jest długa

pawelblu 25.06.2004 12:15

Cytat:

Napisany przez Pierwszy
Teraz mamy wyścig/pościg za zajmującym A.L zaszczytne 1-sze miejsce :haha:

Fajnie - czekamy na rozwoj wydarzen... Mysle ze duza czesc LPRu tez ma duze sznase w tym biegu.

Pierwszy 25.06.2004 11:52

Ilość załączników: 1
Teraz mamy wyścig/pościg za zajmującym A.L zaszczytne 1-sze miejsce :haha:

Edwardo 20.06.2004 12:18

nie no, nie bede sie chwalil, raz ze jestem w zwiazku z dziewczyna, dwa ze jestem skromny ;)

<roftl>

MacGyver 20.06.2004 12:14

Cytat:

Napisany przez Edwardo
"Andrzej Lepper achieved 36 orgasms in a 24 hour period!"

eee... slaby koles jest.... starosc nie radosc ^_^

hehe ...a co Edwardo, lepszym wynikiem się nam pochwaliszz ;) :haha: (joke ;) )

Edwardo 20.06.2004 12:03

"Andrzej Lepper achieved 36 orgasms in a 24 hour period!"

eee... slaby koles jest.... starosc nie radosc ^_^

MacGyver 20.06.2004 11:38

Cytat:

Andrzej Lepper Shatters Masturbation World Record!
:haha: :haha: :spoko:

Patrixs 20.06.2004 10:03

:haha:

http://andrzej.lepper.swellserver.co...orldrecord.php

pawelblu 11.06.2004 16:02

Nie no - jak masz znajomych na ETI to masz super znajomosci. Stary zebys wiedzial jak Ci zazdroszcze. Z ETI PG wychodzi informatyczna elita na skale europejska (tylko niektorzy nie umieja docenic prawdziwych specjalistow). Ja chcialem miec zawsze jakiegos dobrego znajomego informatyka (o znajomym z ETI PG to nawet nie marzylem), chocby nawet takiego z prywatnych studiow, ale po naszej zawodowce to raczej perspektyw nie ma ... malo kto tutaj zdaje nawet mature. Ej a napewno znasz informatykow stamtad ?? Pewnie sciamniasz, bo majac takie takie znajomosci to bys tutaj juz nie zagladal tylko rozdawal autografy.

Oto co znalazlem w opracowaniu PKW.

Samoobrona lista nr 3 miejsce 5 Warszawa

KRÓLAK Zygmunt Bolesław
Zlozyl nastepujace oswiadczenie: bylem swiadomym i tajnym wspolpracownikiem organow bezpieczenstwa panstwa w rozumieniu art ...

No rzeczywiscie - ludzie bez skazy ...

http://www.pkw.gov.pl/redir.jsp?plac...Stats&id=10050

Edwardo 11.06.2004 15:24

Bartolomeo: coz z tego czleku ze rozmawiales na ten temat z inforamtykami z ETI z PG?
powiedz, co z tego...
niejeden na tym forum studiowal informatyke, niejeden gadal z innymi inforamtykami, niejeden pracowal w hurtowni komputerowej ;) i co sie okazalo?
ze te wszytkie rozmowy i praca nie we wszystkich dziedzinach pomoc niesie.
tak wiec, jezeli wchodzisz na forum nazywajac nas, forumowiczow "glupimi Jasiami"
to wiedz to ze lamiesz regulamin. moze nazwij najpierw siebie, potem dopiero wyzywaj innych.
pomysl zanim cos napiszesz.

na koniec chcialem zacytowac tylko "prosto w oczy" ze tak powiem:

Cytat:

Napisany przez Bartolomeo
Ha, ha, ha... ha, ha, ha...
ha, ha, ha...

Bartolomeo 11.06.2004 15:12

Cytat:

Napisany przez lepper
Duzo ludzi sie zastanawialo jak to zostalo zrobione i w tym celu otworzylem forum na temat pozycjonowania. http://forum.optymalizacja.com na ktore zapraszam.
Mozesz mi wierzyc ze nie wydalem ani jednego grosza na ta akcje. :)

Ha, ha, ha... Zajadów dostanę ze śmiechu... A ja wymyśliłem Linuxa , ha, ha, ha...
Rozmawiałem z informatykami z ETI z PG, mam tam znajomych - Google z kasy rezygnuje dla takiego geniusza jak Ty - ha, ha, ha...
Ale poważnie.
OK, ratuj honor głupich Jasiów nie tylko na tym forum którzy tak łatwo dali sie podejsć temu, komu tak bardzo (jak bardzo?) zależy na niedopuszczeniu Andrzejka L do żłobu... Przy żlobie już nie ma miejsca na outsiderów... Własnie - pytanie kto wyłożył kasę... Z grubsza wiadomo czyje interesa zagrożone. Choć ciekawostka, za zjeździe Samoobrony w Nowym Dwozre posłanka Hojarska dostała olbrzymi kosz kwiatów - no zgadnij od kogo? - Ale nie - dam znać od kogo - bo to nie tajemnica - jak odpowiesz mi na ten post.
No cóż - smutne ale prawdziwe... Czekamy na IV RP.

pawelblu 11.06.2004 13:44

No dobra teraz niech ktos zrobi akcje kretyn z giertychem i bedzie wyscig o pierwsze miejsce w googlu - to beda emocjonujace ingrzyska :)

Pierwszy 11.06.2004 13:30

Cytat:

Zajrzyj tu:
http://info.onet.pl/933635,11,item.html
Na szczescie młodzież mamy mądrzejszą troszeczke, niż Jasie na tym forum ha, ha...

Taa... najmądzrejsza jest onetowa hołota - nie rozśmieszaj mnie

lepper 11.06.2004 12:53

Cytat:

Tyle małych Jasiów na tym forum... Mój Boże... Banalna sztuczka, ale kosztowna... Ha, ha...
Jak kto nie wie to niech weźmie do ręki pierwszy, lepszy numer miesięcznika komputerowego CHIP. W numerze kwietniowym CHIPa, na str 135 u góry jest opis sposobów zwiększenia popularności strony ***8211; banalne ***8211; wykupienie płatnych odsyłaczy w wyszukiwarce. Bardzo, bardzo kosztowna sztuczka ***8211; trzeba wyłożyć kasę.... Szczególnie dużą w przypadku Google ***8211; to gigant światowy nr 1.Kto wyłożył kasę? Ten kto ma. Kto ma na to kasę? I ile kasy wyłożył ***8211; oto jest pytanie.. Ha, ha, ha...
Sztuczka jest b. kosztowna, chodzić będzie tylko do wyborów, po wyborach już nie, bo cel osiągnięty ***8211; zadołować Leppera... Szkoda kasy. Chyba ze Lepper weźmie dużo głosów do UE. Wtedy trzeba wykupić we wszystkich, ale tylko w Polsce używanych wyszukiwarkach taki ***8222;abonament***8221; \na zgnojenie Leppera do wyborów parlamentarnych, ha, ha...A jakimż to interesom zagraża Lepper, że ***8222;ktoś***8221; kasę niemałą wykłada, co? To następne pytanie. Sprzedana III RP. Czekamy na IV RP...
A kretynów dużo, bardzo blisko... Ha, ha...
PS ***8211; kto wyłożył kasę? Obywatel M... http://www.niniwa2.cad.pl/obywatel_m.htm

Duzo ludzi sie zastanawialo jak to zostalo zrobione i w tym celu otworzylem forum na temat pozycjonowania. http://forum.optymalizacja.com na ktore zapraszam.
Mozesz mi wierzyc ze nie wydalem ani jednego grosza na ta akcje. :)

Edwardo 11.06.2004 09:32

Bartolomeo:
dobra, nie wiem o co ci wogoel chodzi w tych postach, piszesz dziwnie, nie wiem czy ironicznie czy nie.

a tak wogole to jest opcja edytuj i jak chcesz dodac kolejne "ha, ha, ha", to klikasz w edytuj i dopisujesz...

pawelblu 11.06.2004 09:20

Cytat:

Zajrzyj tu:
Na szczescie młodzież mamy mądrzejszą troszeczke, niż Jasie na tym forum ha, ha...

Chciales powiedziec - na szczescie jeszcze wawa trzyma poziom || || ||

EDIT

Zobaczcie jeszcze na to http://info.onet.pl/1,15,11,6353945,...9,0,forum.html

bardzo podobaja mi sie te wyniki, tylko zabral bym jeszcze PiSowi i podzielil po rowno miedzy PO UPR i UW, no i moze jeszcze troszeczke dla SDPL dla rownowagi ...

woitas 11.06.2004 08:54

to poczytajcie sobie, co piszą naforum gry online.
z tego co się zorientowałem, jest tam admin, któremy banuje za co mu się podoba i kiedy mu się podoba... :P
a w ogóle poziom żenujący.

tak więc panie i panowie, nie jest tak żle.

Bartolomeo 11.06.2004 01:37

Cytat:

Napisany przez Edwardo
w odpowiedzi na twojego posta zacytuje cie:

Zajrzyj tu:

Bartolomeo 11.06.2004 00:07

Ha, ha, ha...

Bartolomeo 11.06.2004 00:05

Obywatel M taki demokratyczny ze 2 razy skasował mi wątek na forumach GW, ale zdażyłem zasejwować na dowód. HA, ha... Daj wypowiwedź z tym linkiem na GW to zobaczysz jak szybko skasują , ha, ha...

Edwardo 11.06.2004 00:03

Cytat:

Tyle małych Jasiów na tym forum... Mój Boże... Banalna sztuczka, ale kosztowna... Ha, ha...
Jak kto nie wie to niech weźmie do ręki pierwszy, lepszy numer miesięcznika komputerowego CHIP. W numerze kwietniowym CHIPa, na str 135 u góry jest opis sposobów zwiększenia popularności strony ***8211; banalne ***8211; wykupienie płatnych odsyłaczy w wyszukiwarce. Bardzo, bardzo kosztowna sztuczka ***8211; trzeba wyłożyć kasę.... Szczególnie dużą w przypadku Google ***8211; to gigant światowy nr 1.Kto wyłożył kasę? Ten kto ma. Kto ma na to kasę? I ile kasy wyłożył ***8211; oto jest pytanie.. Ha, ha, ha...
Sztuczka jest b. kosztowna, chodzić będzie tylko do wyborów, po wyborach już nie, bo cel osiągnięty ***8211; zadołować Leppera... Szkoda kasy. Chyba ze Lepper weźmie dużo głosów do UE. Wtedy trzeba wykupić we wszystkich, ale tylko w Polsce używanych wyszukiwarkach taki ***8222;abonament***8221; \na zgnojenie Leppera do wyborów parlamentarnych, ha, ha...A jakimż to interesom zagraża Lepper, że ***8222;ktoś***8221; kasę niemałą wykłada, co? To następne pytanie. Sprzedana III RP. Czekamy na IV RP...
PS ***8211; kto wyłożył kasę? Obywatel M... http://www.niniwa2.cad.pl/obywatel_m.htm

w odpowiedzi na twojego posta zacytuje cie:
Cytat:

Ha, ha...
Ha, ha, ha...
Ha, ha...

Bartolomeo 11.06.2004 00:02

h, ha, ha... Masz przypuszczalnie racje. Organu rzezane mają w Polsce najwiekszą kase... Ostatnio wyceniono Agore na ponad 1 mld USD. Ale spoko. Należy MU sie... Tyle cierpiuał za mrocznych zcasów komuny. Teraz chce jeszcze TV. No i do kompletu WSiP, czyli chciałby małe polaczki sterylizować z tego, co "z mlekiem matki wyssały..." Ha, ha...
Czytaj GW - ha, ha....

pawelblu 10.06.2004 23:48

Cytat:

Masz absolutną rację !! To perfidny spisek na wielkiego polskiego wodza przeprowadzony przez najwyzsze organy UE za pomoca Michnika (takie przychodzi Prodi do Michnika). Pewnie nawet Rywin byl w to zamieszany i troche tego tez zasponsorowal. Powazna sprawa - powinien sie tym zajac detektyw w sutannie.

Bartolomeo 10.06.2004 23:33

*Vojtas* 26.05.2004 16:48

Oficjalny screen z najnowszego Shreka :D:D:D.

Mily_ 26.05.2004 16:35

miód ale u mnie jest na 1 miejscu. Bajer

smolik 26.05.2004 15:55

Polowanie na Andrju Leppera tutaj
:rotfl: :rotfl: :P

pykson 21.05.2004 00:12

jakie to wszystko tepe, ale narod tez mamy tepy, skoro tych tepoli wybral. teraz trzeba ich bedzie wszystkich wytepic...

mr_spock 20.05.2004 23:59

- a czemu panstwo maja tyle dzieci?

- yyyy, a wieczorami to próndu nie bylo, ciemno bylo, bo co bylo robic ??
;)

----------------------

przeczytalem ten wywiad... :D
chyba mi umarlo kilka szrych komorek... w koncu nie wiem, czy ona te krawary kupila, czy sprzadala :)
az sie zmeczylem tym czytaniem ;)

pawelblu 20.05.2004 23:51

***8226; Co pani lubi robić w wolnej chwili?

W ogródku, bo mom duży ogródek, kwiaty. I w domu takie przy gospodarstwie tam dużo, jest w domu trochę pracy.

***8226; A macie państwo gospodarstwo?

Nie mamy gospodarstwa. Rodzice tam mieli gospodarstwo, to myśmy tam pomagali, ale teraz już nie. Teraz to ino koty, psy, takie małe rzeczy są. To już ja tak domowe jestem. I zajmuję się, chodziłam do takich zespołów ***8222;Wesołe Kumoszki***8221; tam chodziłam co tydzień śpiewać. Wyjeżdżalimy na różne zaproszenie, różnych niepełnosprawnych, do przedszkolów, różnych takich po tych wioskach jeździliśmy i śpiewali co nas zaprosili. Też robilimy wieńce na Boże Narodzenie, takie różne. O!

Trzeba bylo juz lepiej zostac w tych 'wesolych kumoszkach' i zajmowac sie ogrodkiem ...

czero 20.05.2004 19:25

Cytat:

Napisany przez smolik
I jeszcze cos znalazłem :) tutaj :)

LOL :rotfl:

"***8226; Kiedy pierwsza interpelacja?

Aaa, no to jeszcze, jeszcze, aż ja się tutaj w tych wszystkich, jak to powiedzieć, yyy, po, poporzyjmuje to to wszystko - te Gliwice, Rybnik, to tak powoli aż to wszystko wyjdzie. Bo to za tydzień to nie idzie połapać wszystkiego. Trza do tego wszystko powoli.

***8226; Ale kiedy interpelacja w Sejmie?

A to, to jest jeszcze jak marszałek Lepper będzie mi proponował coś tam, co może coś tam wyjdzie z tego. Ale nie tak szybko, myślę. Są tam inni co tak dłużej, co tam dwa lata, a nawet jeszcze żadnej apelacji nie było.

***8226; Interpelacji.

No, no."

smolik 20.05.2004 19:20

I jeszcze cos znalazłem :) tutaj :)
i jeszcze to

smolik 20.05.2004 12:37

Andrju wśród swoich http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,2082880.html

mr_spock 20.05.2004 00:27

Cytat:

Napisany przez Edwardo
ha! moze chcesz mi udowodnic, ze jednak kolezanka B. powinna do Ciebie na korki uczeszczac? wszytko(wszytkie) chcialbys dla siebie! nie ma tak!
:D :D :D

Nie wszystkie chcialbym dla siebie, tylko wszystkic chcialy by do mnie :)

Ale Renate to moge ci odstapic po kolezensku :D

edit

Cytat:

Napisany przez Edwardo
dobra dobra, nie popisuj sie, ze znasz takie slowa!

Aaaa widzisz... takich slow w komiksach nie ma :)

Edwardo 20.05.2004 00:04

Cytat:

Napisany przez mr_spock
masz jednak oblesne, geriatryczno-nekrofilskie fantazje :)

dobra dobra, nie popisuj sie, ze znasz takie slowa!
ha! moze chcesz mi udowodnic, ze jednak kolezanka B. powinna do Ciebie na korki uczeszczac? wszytko(wszytkie) chcialbys dla siebie! nie ma tak!
:D :D :D

mr_spock 19.05.2004 23:56

masz jednak oblesne, geriatryczno-nekrofilskie fantazje :)

Edwardo 19.05.2004 23:53

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Pewnie chciales za duzo za lekcja, a ona ze skromnej poselskiej pesji nie splacila by cie

nie nie!
ja chcialem tak po przyjacielsku!
a jako zaplata starczylby mi jej zapach, jej widok na przeciw mnie, jej dotyk cieplych raczek...
oj, chyba sie zapedzilem
:D

mr_spock 19.05.2004 23:48

Cytat:

Napisany przez Edwardo
a ja koleznake Begger lubie, nawet jak z matury dostala dwoje, a mowilem jej zeby przyszla do mnie na korki, to stwierdzila, ze ona polski lub jak kon owies wiec nie bedzie miala problemu.

Pewnie chciales za duzo za lekcja, a ona ze skromnej poselskiej pesji nie splacila by cie

Edwardo 19.05.2004 23:41

a ja koleznake Begger lubie, nawet jak z matury dostala dwoje, a mowilem jej zeby przyszla do mnie na korki, to stwierdzila, ze ona polski lub jak kon owies wiec nie bedzie miala problemu.

MacGyver 19.05.2004 21:31

No i next news na temat Pani posłanki Beger ;) :D
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5264968
;)

...::Update::...
Starczy już tych info o Samoobronie i posłance Renacie;)

czero 19.05.2004 18:40

Cytat:

Napisany przez przemo_one
u mnie pierwsza juz nie wiedzialem czy chodzi o kretyn.org czy o leppera :)

No rzeczywiscie, strona posla Leppera awansowala juz na 1. pozycje :).

przemo_one 19.05.2004 17:34

u mnie pierwsza juz nie wiedzialem czy chodzi o kretyn.org czy o leppera :)

mr_spock 19.05.2004 11:48

Cytat:

Napisany przez smolik
A ja jestem ciekaw czy gdyby jedna z tych pań pisała maturkę w Opolu to
czy byłyby zmuszone pisać ją powtórnie?? Chociaż w tym przypadku nic by
to nie zmieniło skoro "miały" zdać ;)

Zadajesz dobre pytania i sam na nie trafnie odpowiadasz :)

smolik 19.05.2004 10:56

A ja jestem ciekaw czy gdyby jedna z tych pań pisała maturkę w Opolu to
czy byłyby zmuszone pisać ją powtórnie?? Chociaż w tym przypadku nic by
to nie zmieniło skoro "miały" zdać ;)

andrzejj9 18.05.2004 23:23

Cytat:

Napisany przez Edwardo
wiecie, ocena nigdy nie jest adekwatna do tego co sie umie.
;)

no, tym razem (zwlaszcza przy tej dwoji) moze jednak jest ;)

mr_spock 18.05.2004 22:33

No... ja jakos tez nie.
"nie moglam sie skupic na zadnym temacie, bo dziennikarze stali pod oknami" - gdyby chodzila do szkoly 4 lata, dzien w dzien, matura nie byla ustawiona, a od tego zalezalo by byc albo nie byc... dopiero zobaczyla by co to stres itd.

smolik 18.05.2004 21:59

A wyobrażacie sobie sytuację, że któraś ztych pań nie zdałaby matury??
Bo ja jakoś nie mogę sobie tego wyobraźić... :nie:

pykson 18.05.2004 21:58

Edwardo

nie slyszales, ze znalezli kolesia co grozil kwasowi smiercia?

a Ty bezkarnie udajesz leppera. jak cie ABW znajdzie to bedziesz mial przechlapane ;)

Edwardo 18.05.2004 20:32

wiecie, ocena nigdy nie jest adekwatna do tego co sie umie.
;)

woitas 18.05.2004 19:32

a potem takie głąby nami rządzą... bosze, ja chcę już wyjechać...

pawelblu 18.05.2004 16:19

Boze, dostac 2 w szkole prywatnej bedac poslem ... To w norlmalnej szkole jako normalny maturzysta dostala by -1 chyba (trzebaby bylo wprowadzic taka ocene :) ).

Chyba tylko w tym kraju ludzie bedacy takimi tepakami dostaja 10x wiecej niz osoby wyksztalcone ktore im ich prace sprawdzaly ...

mr_spock 18.05.2004 14:26

to prawie tak jak ja :) tylko polski zdalem na 3... Beger pewnie za malo lektor przeczytala... :D
A z geografi pewnie pisala o rolnictwie - tak jak ja :P

MacGyver 18.05.2004 14:18

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Panie Przewodniczacy, prosze pozdrowic od calego forum pania posel Renate. Wiemy, ze w tym roku zdaje mature.

Są wyniki ;)
Cytat:

Napisany przez www.onet.pl
Obie posłanki Samoobrony - Danuta Hojarska i Renata Beger - które w Szczecinie przystąpiły do egzaminu dojrzałości, zdały pisemną część matury.
Jak poinformowała we wtorek PAP Hojarska, z egzaminu z języka polskiego otrzymała ona ocenę dostateczną. Z drugiego przedmiotu - geografii - dostała ocenę bardzo dobrą. Renata Beger natomiast nie zna jeszcze swoich ocen. W rozmowie z PAP powiedziała, że będzie dzwoniła do szkoły dopiero po południu.
Jeszcze w tym tygodniu obie maturzystki przystąpią do egzaminów ustnych z tych samych przedmiotów.
Obie posłanki pisały matury w placówkach prywatnych. 46-letnia Renata Beger, która ukończyła liceum ekonomiczne, zdaje egzamin maturalny w szczecińskim Centrum Edukacyjnym, natomiast 44-letnia Danuta Hojarska, absolwentka technikum rolniczego, zdaje maturę w tamtejszym Zespole Szkół nr 5.

:piwo: :piwo:
Nieoficialnie wiadomo, że pani Beger zdała Polski na mierny (2) a geografię na dobry (4)
:spoko: ;) :piwo:

czero 12.05.2004 17:54

Cytat:

Napisany przez smolik
a na dokładkę polecam to :) :)

Niezle, przypomniales mi to z powodu czego sie tarzalem ze smiechu :D:D:D

smolik 12.05.2004 17:07

Jest odzew tutaj
a na dokładkę polecam to :) :)

MacGyver 09.05.2004 13:04

hmmm .... jak to się stało, że ja o tej olompiadzie nic nie wiedziałem ??? ((

smolik 09.05.2004 12:25

W kuluarach mówią, że Pan Pol robi to swoje winko na podstawie starej receptury jakiegoś indianina Winetou czy jakoś tak...!

Cytat:

O żesz, na tym zdjeciu to wygladasz jakbys conajmniej tydzien z rzedu pil ;)
Żeby tylko, ale to wszystko na polecenie Pana Przewodniczącego.
Otórz wystartowałem w zawodach (takiej sejmowej olimpiadzie), które polegały na piciu oraz piciu a szczególny nacisk był położony na technikę picia!!!

Otóż z nieoficjalnych żródeł dowiedziałem się że zwyciężyła oczywiście
Samoobrona przed LPR!!
:piwo: :jupi:

Edwardo 09.05.2004 12:17

Cytat:

Napisany przez MacGyver
A jak wino Pana Pola ??
... i tak nasze lepiej i szybciej wymiata ;) :spoko:

no! niedosc ze lpeije i szybciej to jeszcze taniej!
a to sie liczy, zeby i zabawa byla i pelna kieszen!

Pawel_k 09.05.2004 12:00

Pol to cienki bolek nawet podpisow niepotrafi dobrze zfalszowac :D :D

MacGyver 09.05.2004 11:55

A jak wino Pana Pola ??
... i tak nasze lepiej i szybciej wymiata ;) :spoko:

Edwardo 09.05.2004 11:52

Oj, koledzy, ale sie dzialo!
zanim doszedlem do domu to juz dzionek zapowiadal sie piekny...
a do lozka trafilem dopiero cos przed 6.
no a jest 12 juz! spac sie chce czlowiekowi, a tu jeszcze ixy musze popstawiac na dokumentach! oj, ciezkie jest zycie polityka, ciezkie.

czero 08.05.2004 23:52

Cytat:

Napisany przez smolik
Zobaczcie jak wyglądam po tym waszym bimbrze :)

O żesz, na tym zdjeciu to wygladasz jakbys conajmniej tydzien z rzedu pil ;)
Cytat:

Napisany przez MacGyver
Jakbym pamiętał to bym powiedział ;) ale chyba film mi się wtedy urwał ;):spie::podbite:

No jezeli piles te winko swojej roboty to sie nie dziwie. Te twoje winko znane jest ze szybciutko zwala z nog, ale ty sie uparles i powiedziales ze sam wypijesz tego litra i teraz sam widzisz co sie stalo ;) :)

Cytat:

Napisany przez Edwardo
tymczasem spadam na degustacje nowego wina Marka P., zapowiada sie ciekawie.

Ehh, MacGyver przesadzil i teraz ty??, co to sie porobilo ;).
Toz te wino pana Pola jest jeszcze gorsze, wszyscy sie zastanawiaja czego on tam dodaje ze ma takiego kopa:):niepow:. Uwazaj na siebie!!! (i daj znac jak bylo) ;) :piwo:

Nie zaciagajcie tylko na zla droge pana Leppera, bo ja naprawde nie wiem co by sie dzialo bez niego w Sejmie. Pewnie by zapanowal chaos jakbysmy mieli naszego kochanego pana Przewodniczacego jako pijaka, a tak Lepper trzyma wszystkich "krotko" :D

MacGyver 08.05.2004 23:15

Cytat:

Napisany przez Edwardo
wlasnie! co ty? joge studiowales czy co?

Jakbym pamiętał to bym powiedział ;) ale chyba film mi się wtedy urwał ;) :spie: :podbite:
Cytat:

Napisany przez Edwardo

I jak ?? ;) :piwo: :spie:
Cytat:

Napisany przez smolik
Zobaczcie jak wyglądam po tym waszym bimbrze

yyyyy.... jeżeli chodzi o ten obrazek z avatara no to stary przechulałeś z tym bimbrem ... mówiłem nie pić na wyścigi z Zenkiem ... ale co?? "Smolik'a nie stać" ... no i masz co masz.

smolik 08.05.2004 21:37

Zobaczcie jak wyglądam po tym waszym bimbrze :)

.::piotrek::. 08.05.2004 21:30

dobre

Edwardo 08.05.2004 20:37

Cytat:

Napisany przez MacGyver
... a qq :fiu: :piwo:

a jak ... to był bimber a'la MacGyver ... nawet niezle się trzymałeś ;) ... mam pytanko:
Co było po tym jak spiewaliśmy "Rezerwę" :ysz: - spałem na stole czy pod ... czy ewentualnie coś innego robiłem :spie: :podbite: :blee: :ysz:

... noooo .... tester naszego bibru a'la MacGyver i Edwardo ;) :piwo:
... bo niewiem jak Edwardo ale ja już wymiękam ;) :D

eh... z tego co kojarze to spales na kancie stolu, przynajmniej z mojej pozycji to tak wygladalo, wlasnie! co ty? joge studiowales czy co?
ja jeszcze jedna imprezka i tez miekne.

Pozdrawiam!

MacGyver 08.05.2004 20:35

Cytat:

Napisany przez Edwardo
macie dojarke ML-DOJ 512

Edwardo pomyliłeś się ;) :nie:
On ma model ML-DOJ 512i ... od wczesniejeszej wersji różni się tym, że ma wyswietlacz LCD :wow:

Edwardo 08.05.2004 20:31

Cytat:

Napisany przez lepper
Sprawa bendzie rozpatżona, ino teraz musze swoje krowy wydojić. A jak skończe to jej to powiem rzeby se czarne okulary załorzyła, aby te jej oczy nie, tego nie psuły glowów ludzkich, no.

drobna uwaga, a zarazem spostrzezenie.
prosze nie pomylic sie i dojarki sobie nie zalozyc...bo potem cieko bedzie, z tego co slyszalem od sasiadow, macie dojarke ML-DOJ 512 z automatycznym stopem po 5 litrach mleka...

lepper 08.05.2004 20:20

Cytat:

Napisany przez smolik
Panie Przewodniczący chciałbym żeby Pan łaskawie rozpatrzył następujący
wniosek. Wnoszę o to ażeby Pani Renata B. na spotakania partyjne zakładała
okulary z ciemnymi szkłami, ponieważ przez te jej ****iki w oczach ja i moi
koledzy partyjni musimy przychodzić na te spotkania partyjne na gazie!
Wtedy to już wzrok jest słabszy i ****iki na nas nie działają co umożliwia
nam w miarę (bo na gazie) normalną pracę. :cool:

Sprawa bendzie rozpatżona, ino teraz musze swoje krowy wydojić. A jak skończe to jej to powiem rzeby se czarne okulary załorzyła, aby te jej oczy nie, tego nie psuły glowów ludzkich, no.

smolik 08.05.2004 20:17

Panie Przewodniczący chciałbym żeby Pan łaskawie rozpatrzył następujący
wniosek. Wnoszę o to ażeby Pani Renata B. na spotakania partyjne zakładała
okulary z ciemnymi szkłami, ponieważ przez te jej ****iki w oczach ja i moi
koledzy partyjni musimy przychodzić na te spotkania partyjne na gazie!
Wtedy to już wzrok jest słabszy i ****iki na nas nie działają co umożliwia
nam w miarę (bo na gazie) normalną pracę. :cool:

MacGyver 08.05.2004 19:32

Cytat:

Napisany przez Edwardo
o zesz w dupe jeza! to byles Ty?

... a qq :fiu: :piwo:
Cytat:

Napisany przez Edwardo
no to to ten bimberek niezle mnie zgial wtedy...

a jak ... to był bimber a'la MacGyver ... nawet niezle się trzymałeś ;) ... mam pytanko:
Co było po tym jak spiewaliśmy "Rezerwę" :ysz: - spałem na stole czy pod ... czy ewentualnie coś innego robiłem :spie: :podbite: :blee: :ysz:
Cytat:

Napisany przez miles
...gdyby jakieś stanowiska wolne były to mogie je zając naprzykład, nie.

... noooo .... tester naszego bibru a'la MacGyver i Edwardo ;) :piwo:
... bo niewiem jak Edwardo ale ja już wymiękam ;) :D

Edwardo 08.05.2004 18:47

Cytat:

Napisany przez MacGyver
O q**a, bo ostatnio nie mogłem byc bo po drodze spotkałem Edzia (tego z górki) i poszlismy chlać (za unijne srodki) do Zdzisia (tego co mieszka za przystankiem) ... no i po drodze zawnelismy jeszcze do Zenka ... poszedł z nami

o zesz w dupe jeza! to byles Ty? no to to ten bimberek niezle mnie zgial wtedy... a ja mysllem ze pilem z Myleckim (ten co mial byc w ciazy z koza Szczepanskiego)

Pozdrawiam,
wasz Edeczek

lepper 08.05.2004 18:24

Cytat:

Napisany przez woitas
panie przwodniczący a. lepper.

jestem pod głębokim wrażeniem pana przmówienia na posiedzeniu parlamentu europejskiego w strasburgu (link).
to, co pan tam powiedział, sprawiło, że odżyły moje nadzieje na wolną i niepodległą polskę, uniezależnioną od tego zacofanego motłochu z brukseli.

Tak to jest prawda,rze moje przemuwienie było godne podziwó. Sam jestem zahfycony jak to czytam, tak mondże rzem muwił.
Mam jedno do dodania. Abyśmy sie nie cofali wstecz (tylko do przodu) to potżeba durzo zborza tam pod to Brukselo rozsypać i one tam w tej Brukseli się zreflektujo i przyjma naszo konstytucje a nie to ichnio, no.

lepper 08.05.2004 18:14

Cytat:

Napisany przez miles
Wiecie co... Wy to tylko do najaśniejszego po pieniedze.

Ja ze swojej strony chciałem juz życzyć Wsio naj naj naszemu docelowemu Prezydentowi ....oj oj zagalopaowałem się
Już na miesiąc.......13 czerwca mamy imprezke, tylko Renata B. bedzie?.
Łuubudubu niech na żyje przewodniczący naszego klubu, niech żyje nam .....już 50 lat

P.s...gdyby jakieś stanowiska wolne były to mogie je zając naprzykład, nie.

:ysz: co ja wygaduje

Bardzo mi sie podobuje wasza pomysłowść, niestety nie wiem czy sie kfalifikujecie na jakoś pozycje u nas. Chciałem zaznaczyć rze wymagane jest wykształcenie. Conajmnie podstawowe pełne. Ale po tej wypowiedzi od was nawet jak jest niepełne tam 6 klas czy coś, to terz sie dogadamy, nie.

No a tak na boku to wy przecifko tej uni teraz jakieś marsze czy coś rubcie, bo to tam jest niedobre, no. Morze jakie zboże byśta wysypaly albo coś, nie.

woitas 08.05.2004 18:13

panie przwodniczący a. lepper.

jestem pod głębokim wrażeniem pana przmówienia na posiedzeniu parlamentu europejskiego w strasburgu (link).
to, co pan tam powiedział, sprawiło, że odżyły moje nadzieje na wolną i niepodległą polskę, uniezależnioną od tego zacofanego motłochu z brukseli.

miles 08.05.2004 18:08

drwina

Wiecie co... Wy to tylko do najaśniejszego po pieniedze.

Ja ze swojej strony chciałem juz życzyć Wsio naj naj naszemu docelowemu Prezydentowi ....oj oj zagalopaowałem się
Już na miesiąc.......13 czerwca mamy imprezke, tylko Renata B. bedzie?.
Łuubudubu niech na żyje przewodniczący naszego klubu, niech żyje nam .....już 50 lat

P.s...gdyby jakieś stanowiska wolne były to mogie je zając naprzykład, nie.

:ysz: co ja wygaduje

mr_spock 08.05.2004 17:17

Przeznaje sie :zawstydz:ale ona tak pieknie gra na skrzypcach... i ten zloto-blond warkocz:serdusz:

MacGyver 08.05.2004 16:56

... o ciekawe żeczy opowiadasz Panie sekretarzu ;)
A kto następnego ranka leciał do niej do domu z bukietem kwiatów i winem marki wino ^_^

Pawel_k 08.05.2004 16:56

ech ten wasz bimber... mowilem ze za duzo siarki do niego dajecie ;)

mr_spock 08.05.2004 16:42

Ty zamknoles sie z nia od srodka, nie pamietasz?? Mowiles, ze ma takie "****iki" w oczach, ze sobie nie odpuscisz;)

MacGyver 08.05.2004 16:31

... o ile pamiętam to Ty Paweł, to było po zebraniu tydzień temu, wynośliśmy Cie z sekretarzem bo byłeś troche nieczający ... i w tedy uparłeś się żeby ją zamknąć ...

Pawel_k 08.05.2004 16:27

przyznac sie kto zamknal w oborze z koniami Renate B. ??? ;) :P :D :D :D

lepper 08.05.2004 16:14

No, narzaie to tylko nagana bedzie, ale jak mi sie to pofturzy to bendzie z wami kiepsko, no. No to uwazaicie oba wy, no. :boks:

MacGyver 08.05.2004 16:09

Panie sekretażu Spock, pan to lepszy to nie jest - a kto pił u Edzia Listonosza razem z Ferdkiem za sklepem szato'de jabola rocznik bierzący za pieniądze z programu SAPART ???

... a bimberek to zawoziłem ostatnio moją "sześcdziesiątką" w klatce co by ludzie nic nie podejżewali ;)

mr_spock 08.05.2004 16:05

Panie przewodniczacy, ja bym mu dal Samobronowego bana.. bierze diety, a skladek (czytaj bimbru) nie oddaje!

MacGyver 08.05.2004 16:01

O q**a, bo ostatnio nie mogłem byc bo po drodze spotkałem Edzia (tego z górki) i poszlismy chlać (za unijne srodki) do Zdzisia (tego co mieszka za przystankiem) ... no i po drodze zawnelismy jeszcze do Zenka ... poszedł z nami

lepper 08.05.2004 15:57

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Yoooo panie przewodniczący Lepper !!
Skarbnik Mac z tej stony - to kiedy jest to najbliższe zebranie partii ??

Jak ty mogłeś zpomnieć ty bucu jeden. Jest jak zawsze po kolacji u mnie w ziemiance. :klotnia:

lepper 08.05.2004 15:56

Napweno sie dogadamy Panie Sekretażu. :peace:

MacGyver 08.05.2004 15:56

Yoooo panie przewodniczący Lepper !!
Skarbnik Mac z tej stony - to kiedy jest to najbliższe zebranie partii ??

mr_spock 08.05.2004 15:46

Cytat:

Napisany przez lepper
Pan sekretarz Spock mnie wyprzedził :zeby:

Panie Andrzejku, prosze sie nie martwic... na najbilzszym zjezdzie parti jakos sie dogadamy - :piwo:

;)

lepper 08.05.2004 15:39

Pan sekretarz Spock mnie wyprzedził :zeby:

lepper 08.05.2004 15:38

Jeszce raz dienkuje za poparcie.
A tutaj muj wywiad zdobył informacje na temat mojej poluarności w Iraku.

http://www.ryano.net/iraq/img/3/389662.jpg

mr_spock 08.05.2004 15:35

;)

nimal 08.05.2004 15:27

gratuluje Panie Przewodniczacy tej szlachetnej i potrzebnej inicjatywy
jak tylko wypale wodka jakies 8/9 mojego musku to przylacze sie do Pana Partii
Heil Lepper, i bedzie lepp(i)er!

lepper 08.05.2004 15:03

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Panie Przewodniczacy, prosze pozdrowic od calego forum pania posel Renate.
Wiemy, ze w tym roku zdaje mature. Czy wie pan przewodniczacy ile w kopercie dla komisji przygotowala??

To jest tajna i poufna informacja, kturej nie moge podać tótaj na póblicznym foróm mojich zwolennikuf.

Powiem panu jedno. To co w śfiecie polityki jest niedurzo to dla was bidakuf jest niewobrarzalnie durzo. ||

A teraz na serio. Wpiszcie w swój podpis link "Kretyn".
Zobaczycie że jego strona będzie na pierwszym miejscu już niedługo.

zorg 08.05.2004 14:57

bardzo interesujace !

jednak polak potrafi

Turboni 08.05.2004 14:42

niezle u mnie jest na trzeciej pozyci

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:12.