![]() |
Jak tam maturka??
Dwie godzinki temu skonczylem pisac mate. Zadanka banalne.
A jak u Was drodzy maturzysci :) ?? Gdzie planujecie studiowac. Pozdr |
... ja napisałem 22 lata temu, z tego co pamiętam dobrze poszła :) 8)
|
a ja dzisiaj nie pisalem 8). Zostaly mi tylko ustne ;).
|
A ja pisałem z historii temat "Wydazenia polityczne w Polsce i na świecie w latach 1956-1989 i ich wpływ na codzienne życie obywateli PRL". Na ściagach wszystkie potrzebne daty, reszta w głowie i jest git :)
|
Ja pislem gegre. tematy - rolnictwo w PL, ropa naftowa, UE i euroregiony
Wpadlem troche w panike... wszyscy siagali, a ja polalem sprawe nic sobie nie przygotowalem, a w necie tez nic niebylo :( Zobaczymy... w pon mam wyniki... z natury jestem czarnowidzem... nei zdziwil bym sie gdyby byl remis 1:1 ;) |
Ja musze swoj odpis odebrac z Politecha. Skonczylo sie tak ze mam zdana mature ale jestem bez papierka !! :)
|
Mi zostalo jeszcze ok. 5 lat wiec za pare lat opsze jak mi poszlo.
|
ja jesli nawet zdam, to nie wiem czy dostane papierek... wisze troche rzeczy w szkole - rok skladek nieoplacony, cos jeszcze chyba w bibliotece... zobaczymy :)
|
Mi zostalo jeszcze ok. 5 lat wiec za pare lat opisze jak mi poszlo, a wam zycze powodzenia na ustnym. ;)
|
A czy przed sesja na UW tez bedzie taki temat ?? ;)
|
Chcialbym zeby takie zadania byly na Politechnice Gdańskiej :)
|
... ja pisałem 2 lata temu ... jakos poszło :) ... ale drugi raz nie chciał bym tego powtarzać ... studiowanie to jest życie :D ;) :spoko: :piwo:
|
No i jednak gdzieś przecieki były :)
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5245519 ...::Update::... I jeszcze jedno Cytat:
|
zdałem 7 lat temu :D, to były czasy
|
a ja zarąbiście zdałem maturkę rok temu ;)
studia to jest to :piwo: długie wakacje ... ale przed i w trakcie sesji to nie ma zabawy :( to jest prawdziwy hardcore :o wolałbym co pół roku zdawać maturę niż co pół roku mieć taką &^%$ sesję :ysz: matura - ehh to były czasy ... ;) |
Cytat:
Cytat:
|
eee to te twoje studia to jakas bimba. Ja mam juz powoli dosyc ...
A maturka byla spoko ... |
... nie mówię, że jest łatwo (przeciwnie ... zresztą wiadomo jak jest na studiach;) ) ale ja jakoś wolę ten stres "przedsesyjny" niz ten co był przed maturą ;)
|
sesja jest inna - kilka podejsc, do matury w zasadzie jedno. stad ta roznica, sesje sa mniej stresujace ale oczywiscie jednokrotne podejscie do matury to nie jest jedyny czynnik stresu.
z drugiej strony: wiekszosci z nas latwiejsze wydaje sie to co juz bylo, sadzimy ze obecne wyzwania sa trudniejsze niz poprzednie, moze tak jest w wiekszosci wypadkow. ja juz po maturze, po sesjach, i przed obrona dyplomu, wiec luzik pozdro |
2 latka mineło ale to były czasy. Spiewanie "Dzeszcze niespokojne" na starówie w Lublinie po maturze z matmy, do dziś mi sie łezka w oku kręci.
Pozdro |
Obroniłem pracę dyplomową na 6 ... mówcie mi Technik Elektronik :D:D
|
Cytat:
|
O jednak ktoś tu jest elektronikiem ;) a jaką masz prace jeśli wolno zapytać?
|
Cytat:
Teraz mam "technologia zapisu optycznego" :) |
Czyli praca opisowa? Ja robiłem zamek elektroniczny na pastylki dotykowe podobne do tych w imobilajzerach. Praca calkowicie własnego pomysłu (płytka, program do mikrokontrolera itp). Ale wiekszość ludzi u mnie w klasie robiła układy z kitów do skałdania. U Ciebie pewnie też ;)
|
Cytat:
A poza tym, to nie jestem najlepszy w te klocki... poradzil bym sobie, ale po co stawac na glowie Praca opisowa z duzej mierze (ma potem zreszta byc zamieszona na cdinfo :P ), ale do tego robie model - sprzet ladnie rozebrany i opisany |
|
Cytat:
|
Po maturze pare lat. Teraz jestem geologiem. Zapraszam na geologie na dobre piwo, fajne imprezy i ciekawe studia ale oczywiscie nie po dobrą prace i wysokie zarobki:-).
|
duchol: a gdzie studiowales?
|
jade zaraz sprawdzic wyniki :blee::-o((:buu::(
:help: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a bo myslalem ze na AGHu, bo ja wiem co sie dzieje wlasnie na geologi na AGHu :) chociaz nie studiuje akurat geologii. watrobe to chyba juz mam zapesuta, dlatego ostatnio odpuszczam sobie... |
Żałuje ze nie na AGHu. Mentalnosć geologiczna ta sama litry te same ale przed mgr bylby jeszcze inż :-) a tak to nie ma. haha. Szanuj wątrobe bo to wazna rzecz i jest równie ważna w dalszych latach. Zasada to nie zapominac o zakąsce a spirytus pic na wdechu a po kielichu robic wydech :-) sprawdza sie...
|
Spirytus... heh, przychodze na impreze a tu mi polewaja kieliszka smirnoffa, no to pyk, no to kolejnego, no to pyk, no to za chwile znowu pyk!
jak patrze a tu kamien z czajnika na dnie butelki... heh, tylko po tym poznalem ze to spirol byl... a o co chodzi z tym wdeche i wydechem? "na oszczednego"? malo na dlugo? :) a juz "kokolki" w zyciu do ust nie wezme, nawet do reki... ble... ;) |
Cytat:
Po drugie picie na wdechu nie pomaga wątrobie :-) Wiec tak spirytus i niedobre wódki pijemy następująco: 1. kieliszek w góre 2. wdech 3. wlanie kieliszka 4. wydech oparów No i najwazniejszy ten wydech oparow bo o one sa niedobre nieraz i wszystko psują:) Tak to nie zaciagasz ich do środka znow. Nie ma ze łykniesz a potem to z wdechem zaciagniesz i ci sie "niedobrze zrobi" toksyczne gazy na zewnącz a to co dobre do srodka. Powodzenia Temat troche zszedl w bok ale cóż... Temat jest chyba po kielichu... |
Cytat:
:ysz: :blee: |
tak... dobre pytanie....
dobrze tez ze retoryczne pytanie lepiej na nie nie odpowiadac umowmy sie ze sie nie da odpowiedziec |
@ wczoraj, godz. 14:37 tzn poniedzialek
Cytat:
|
To może ja sie pochwale jak mi poszło. No moze nie wszystkim bo z polskiego marnie: 2. Na nic więcej nie liczyłem ale mi wystarczy. Matma łączona z egzaminem na polibude pisemny na 4, ustny na 5 ;) Praca dyplomowa na 6 8) Ustnego z polskiego jeszcze nie miałem.
|
Cytat:
z polaka pisemnego 3, a z geografi 4. Ustne dopiero 25 i 28 maj :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
a dla mnie wszystko jedno 8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:46. |