![]() |
Latający Pingwin 4
I mamy 4 cześć "Latającego pingwina" http://www.yetisports.org/e_playonline.php#
|
Fajne, fajne. Moj rekord jak na razie to 870.
Jak wroce z angola to potrenuje jeszcze ;). |
mój rekord to 1181.41
|
1211.06
|
Zajefajne ... jak narazie słabo mnie idzie ... pozatym jakoś nie grałem we wczesniejsze wersje ;)
|
Ilość załączników: 1
kluczem jest latanie jak najblizej piachu ;)
|
1204.18
1218.43 1143.32 1253.7 1200.79 1232.31 1253.7 lece przy ziemi i jakoś nie mam 1300 :P;) |
Własnie ściągnąlem wszystkie częsci "Pingwina" :spoko:
Wieczorem trzeba będzie pocwiczyc ;) :) |
1277.33
1311.35 1245.57 1260.18 1238.09 jak narazie drugie miejsce ;) wiecej mi sie nie chce |
Jak narazie BEST:1270.68 ;)
|
1396,95 :peace:
|
zaszalałem ;) - 1346.03
|
1376.11 ... i coraz lepiej :)
|
super faza zaj.....a. narazie tylko skromnie okolo 500 ale cwicze dalej
|
A widzieliście wyniki najlepsze !!
999999999999. :blee: Ktoś tu oszukuje (jakieś tricki są do tego chyba :P) |
noo już prawie || ;)
|
Cytat:
Niżej jest wyższy ale ten z samymi dziewiątkami to pewnie przy użyciu cheatów ;) ??? |
1391.99 :ysz: zabrakło centymetrów ((
|
1362.33, ale ciagle trenuje ;).
|
może powie ktoś jak inni dolatują do 4000 ??? bez tricków to mission impossible
|
... qfa, mi zawsze brakuje "żut beretem" do 1400 (( ale nie popuszczę ... muszę mieć 1400 - wtedy dam sobie spokój ;)
Może ktoś coś dostrzegł w grze i ma jakieś wskazówki, oprócz tych które są na początku gry czyli latać jak najniżej (milimetry od piasku ;) ) i nie latać za wysoko bo tam jest silny wiatr .... ??? :spoko: ...::Update::... Co do "transportu" to celujcie w te wyższe od spodu ... po uderzeniu/zachaczeniu (ale słownictwo ;) ) polecą trochę wyżej co da plus parę metrów na "mecie" :spoko: |
1397.3 ((
edit Chyba najlepiej w mewa ktora leci wysoko... mniej sie wznosi i lagodniej opada, przez co na poczatku jest wieksza predkosc edit 1397.17 (( cos mi tu nie gra |
|
:jupi: 8)
|
Cytat:
|
.:UPDATE 2:.
Moj nowy dotychczasowy rekord: |
Ja dopiero zaczynam, alepostaram sie zawalczyc i pokaze pingwinowi kto tu rzadzi. ;)
|
Ja na razie skromnie ale przed chwilą pobrałem. Tylko 1085. Wydaje mi się że najlepsza część cyklu. :spoko:
|
ja 1220 ale panowie my tu wielcy fani pingwina jesteśmy i śledzimy jego wszystkie części a jakoś nie widzę nicków z forum na liście najlepszych :p
|
1406 i lecimy dalej
pozdro |
Ja narzie slabuitko 1274,36 :(
edit: już mi lepiej idzie 1365,87 |
juhhu 1345,25 (w końcu)
|
I kto mnie pobije 1411,25 ;)
|
;( Jak zwykle sie spoznilem i juz jestem w tyle, szkoda ;(
|
może zorganizujemy mistrzostwa forum w "Pyngwyna"??
|
moj dotychczasowy rekord... co wiecej - na "luzie" i bez latania zupelnie przy piasku :)
|
a kto jest za turnejem forumowym?
|
1482 :)
|
Cytat:
Nowy rekord!! |
Cytat:
|
Byłby posty przyklejpne np. Turniej w pierwszą czesc Pingwina i tak dalej az do 4 części nadsyłało by sie screeny i powołana komisja by oceniał wyniki to moja propozycja moze bedzie wiencej
|
hehe... komisja przyznawala by punkty za styl:)
a zapis obowiazkowo na kasetach VHS poczta do redakcji ;) |
Może nie asz tak...
|
... a jakieś nagrody przewidziane ??? ... pewnie tak ;) tylko jakie
|
dodatkowe punkty reputacji moze
|
1803 m i kto jest lepszy???
|
Cytat:
|
Brutus, jestes tu "nowy" i jakoś Ci niewieże ... podobnie jak Air ... zapodaj jakiegość screena :)
|
"Błogosławienici, którzy nie widzieli a uwierzyli" :)
ale obrazek by sie przydal |
W sumie to nie to, że mu nie wierze :) ale to chyba naiwyższy aktualnie wynik na forum więc przydałoby by się to udokumentować w postaci jakiegoś screena ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cuda sie zdarzają :P
Pozdro |
Na razie 1371.37 ale potrenuję. :)
|
ja znam racjonalne wytlumaczenie... po prostu, zanim zdarzyl sie wynik zapisac, nastapil samoczynny reset kompa ;)
|
No to się sprawa wyjaśniła
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=35194 podejżany był ten rekord Brutusa ;) |
a ja mogę napisac 5000m i co ma ktos lepszy? pewnie ze nie no to?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:34. |