Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Do WSZYSTKICH na forum - WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f2/wszystkich-forum-wszystkich-3514/)

Nazir 12.08.2001 13:23

Do WSZYSTKICH na forum - WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niektórzy z was wystawiając NOWY TEMAT piszą w TYTULE np:
1. "Mam prośbę......"
2. "Problem z ...."
3. "Pomocy"
4. "Czy ktoś nie wie "
5. "Pytanie odnośnie. ..."

LUDZIE - pomyślcie chodz trochę - ja np w 50 % przypadków nie czytam wogóle takich postów - piszcie więc mniej więcej w temacie czego problem dotyczy bo nie mam zamiaru np. wchodzic w temat Pomocy ktory dotyczy Office XP bo mnie to totalnie nie interesuje - innych moze interesowac itd - ale skąd mam wiedziec o co chodzi w liście skoro tytuł nic nie mówi !!!
Wnerwia mnie to juz od dłuższego czasu ale dzisiaj miarka się przelała i nie wytrzymałem :-) poniewaz pojawiło się następne "Pytanie odnośnie....."
Ręce opadają.
Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to niech pisze - ale ja jednak myslę że ułatwi to znacznie poruszanie się po forum.
Jeśli któś myśli podobnie jak ja to niech tez napisze - im większa liczba odpowiedzi tym więcej ludzi to przeczyta !

black.devil 12.08.2001 13:30

POPIERAM !!! (ale żech sie napisał ;-))

Callisto TM 12.08.2001 16:38

ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ, a poza tym uwazam ze wiele postów wogóle nie powinno sie znalezc na tym forum. Ludzie nie proscie o naprawe sprzetu bo to mozna zrobic tylko w wyspecjalizowanym serwisie. Niektóre problemy nadaja sie wylacznie do serwisu, poza tym forum dotyczy spraw zwiazanych z nagrywaniem a nie problemami sprzetowymi, czyz nie? Tak mysle, moze sie myle ale nie znam wielu przypadków, zeby udalo sie naprawic sprzet, przy pomocy odpowiedzi na forum, tym bardziej ze pytania sa bardzo krótkie i nie opisuja zwykle szczególowo problemu którego dotycza, a brak szczególów uniemozliwia podjecie decyzji co do sposobu rozwiazania problemu, (wow ale namieszalem, zaraz sam sie pogubie :-)), dlatego jeszcze raz podkresle ze nie bede odpowiadal na posty dotyczace problemu który wedlug mnie mozna rozwiazac we wlasnym zakresie, wystarczy zaprosic do domu jakiegos znajomego który zna sie lepiej na sprzęcie a czasem za naprawde niewielka oplate zrobi to serwis.

Pozdrawiam.

Sandal 13.08.2001 08:51

Zgadzam się i popieram!

Adam Bell 13.08.2001 09:48

Cytat:

Nazir (12-08-2001 13:23):
1. "Mam prośbę......"
2. "Problem z ...."
3. "Pomocy"
4. "Czy ktoś nie wie "

LUDZIE - pomyślcie chodz trochę - ja np w 50 % przypadków nie czytam wogóle takich postów - piszcie więc mniej więcej w temacie czego problem dotyczy bo nie mam zamiaru np. wchodzic w temat Pomocy ktory dotyczy Office XP bo mnie to totalnie nie interesuje - innych moze interesowac itd - ale skąd mam wiedziec o co chodzi w liście skoro tytuł nic nie mówi !!!
Wnerwia mnie to juz od dłuższego czasu ale dzisiaj miarka się przelała i nie wytrzymałem :-) poniewaz pojawiło się następne "Pytanie odnośnie....."
Ręce opadają.
Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to niech pisze - ale ja jednak myslę że ułatwi to znacznie poruszanie się po forum.
Jeśli któś myśli podobnie jak ja to niech tez napisze - im większa liczba odpowiedzi tym więcej ludzi to przeczyta !
Niby racja, ale przecież sam zatutułowałeś swój post "Do wszystkich na forum - Wszystkich !!!!", a nie na przykład "Denerwują mnie posty, które w temacie nie zawierają opisu problemu", czyli do Ciebie też można się czepiać i ktoś może napisać, że postów w rodzaju "Do wszyskich na forum wszystkich" nie będzie czytał, bo nie chce mu sie otwierać i żebyś już w temacie napisał, o co na prawdę Ci chodzi, a nie wypisywał "do wszystkich na forum, wszystkich"

Ale ogólnie się zgadzam

Ryu 13.08.2001 12:46

rowniez popieram

Andy 13.08.2001 13:45

Slusznie i naukowo,jestem za,im konkretniejszy temat tym lepiej.

Pozdro
Andy

LUKas007 13.08.2001 21:24

Tiaaaaaaa , wiadomo że łatwiej dostać odpowiedź na konkretne pytanie...
Adam Bell - też prawda hehehe... ten tytuł w żaden sposób nie mowi przecież czego dotyczy ta rozmowa...

Nazir 13.08.2001 23:22

Cytat:

Adam Bell (13-08-2001 09:48):
Niby racja, ale przecież sam zatutułowałeś swój post "Do wszystkich na forum - Wszystkich !!!!", a nie na przykład "Denerwują mnie posty, które w temacie nie zawierają opisu problemu", czyli do Ciebie też można się czepiać i ktoś może napisać, że postów w rodzaju "Do wszyskich na forum wszystkich" nie będzie czytał, bo nie chce mu sie otwierać i żebyś już w temacie napisał, o co na prawdę Ci chodzi, a nie wypisywał "do wszystkich na forum, wszystkich"
Ale ogólnie się zgadzam
Misiu nie filozofuj - temat jest jak najbardziej w porządku - ja nie chciałem pisać tak jak proponowałeś ze denerwują mnie ... bo nie o to mi chodziło zeby sie przed wami wypłakać ale po to żeby uświadomić problem WSZYSTKIM - chodziło mi więc o WSZYSTKICH i to było głównym tematem tematu :-)
Już nie będe ściemniał ze denerwuje mnie jak ktoś robi takie grypsy z poważnych tematów - to nie jest też tematem tego postulatu !!

gAzZzZoR 18.08.2001 11:32

Popieram - mnie to tez wkurza (od dawna)

Adam Bell 18.08.2001 13:00

Cytat:

Nazir (13-08-2001 23:22):
Cytat:

Adam Bell (13-08-2001 09:48):
Misiu nie filozofuj - temat jest jak najbardziej w porządku - ja nie chciałem pisać tak jak proponowałeś ze denerwują mnie ... bo nie o to mi chodziło zeby sie przed wami wypłakać ale po to żeby uświadomić problem WSZYSTKIM - chodziło mi więc o WSZYSTKICH i to było głównym tematem tematu :-)
Już nie będe ściemniał ze denerwuje mnie jak ktoś robi takie grypsy z poważnych tematów - to nie jest też tematem tego postulatu !!
Koleś, misia to sobie poszukaj w łużku, a jak chcesz kogoś uświadamiać, to zajmij się młodszą siostrą (jeżeli takową posiadasz), i faktycznie "już nie ściemniaj"

Nazir 18.08.2001 14:11

Cytat:

Adam Bell (18-08-2001 13:00):
Koleś, misia to sobie poszukaj w łużku, a jak chcesz kogoś uświadamiać, to zajmij się młodszą siostrą (jeżeli takową posiadasz), i faktycznie "już nie ściemniaj"
Ja pierdziele jakich tłuczków się tu porejestrowało - gościu od 8 dni na forum a już się panoszy jak u mamusi pod spódnicą - koleś *** na drzewo banany prostować - chyba że u was na wsi drzew nie ma......... Ja tu staram sie nie wprowadzać złej atmosfery ale ile można wytrzymać. Sorry dla wszystkich normalnych czytelników ale nie wytrzymałem.
A ty Bell weź sobie na wstrzymanie albo do burdelu skocz jak cie siła roznosi bo takimi hasłami na forum tylko wrogów sobie narobisz.
Jeszcze raz sorry za słownictwo dla kolegów "normalnych" :-)

Mickey 18.08.2001 14:29

Cytat:

Nazir (18-08-2001 14:11):

Ja pierdziele jakich tłuczków się tu porejestrowało - gościu od 8 dni na forum a już się panoszy jak u mamusi pod spódnicą - koleś *** na drzewo banany prostować - chyba że u was na wsi drzew nie ma......... Ja tu staram sie nie wprowadzać złej atmosfery ale ile można wytrzymać. Sorry dla wszystkich normalnych czytelników ale nie wytrzymałem.
Nazir a swoją drogą to sam nie jesteś lepszy - na forum od roku a postów 16 }> }> }>
A ustosunkowując się do tematu postu "Do Wszystkich ..." -> pamiętajcie aby przestrzegać prawa :)
Na taki temat można napisać byle jaki, obeznany wszystkim frazes.
Moim skromnym zdaniem dyskusję należy zamknąć bo nie wnosi nic konstruktywnego (głupie treści tematów mają ludzie którzy się nie zarejestrowali albo jest to ich pierwszy post więc czego można się spodziewać jak ktoś stawia pierwsze kroki na forum :) ).

Panowie a oto przesłanie do wszystkich: Dyskusję zamknąć, a wszelkie przesłania komentować konstruktywnie bez takich tam "zgadzam się" lub "popieram" bo tego typu posty tylko zaśmiecają forum (nie mówiąc już o tym ile to miejsca na dysku zajmuje)

Adam Bell 18.08.2001 15:19

Cytat:

Cytat:

A ty Bell weź sobie na wstrzymanie albo do burdelu skocz jak cie siła roznosi bo takimi hasłami na forum tylko wrogów sobie narobisz.
Chłopaczku, nie przeginaj - To raz -
Dwa - Nie jesteś wśród swoich funfli brudasie, więc bądź łaskaw zmienić słownictwo.
Trzy - Tacy ludzie jak ty mnie po prostu męczą, podobnie jak ich głupowate posty, dlatego nie będę bawił się z tobą w przepychanki słowne - dla ciebie odpowiedź standaryzowana:

Przeinstaluj sobie ASPI w głowie - powinno pomóc.

Nazir 18.08.2001 20:18

Mam swoje powody dlaczego na forum od roku a postów 16 .
A ty Bell jesteś przygłupi czy co ?
Także proponuje zamknąć temat - rozmowa z tym gościem to czyste szaleństwo.

Adas adas 18.08.2001 20:45

Moim skromnym zdaniem ( aż boje się cokolwiek pisać żebyście mnie nie obsmarowali i z błotem nie zmieszali ) ale widze że więcej racji ma Nazir - i nie złośćcie się na mnie że staje po czyjejś stronie bo jakoś tak to widzę że Adam Bell jest straszny cfaniak.
To tyle - jestem za jesli chodzi o zamknięcie juz tego tematu.

woitas 18.08.2001 22:58

Wydaje mi sie, ze niektorzy specjalnie daja taki tytul postu, aby przyciagnac wieksza uwage na niego.

Jerry 18.08.2001 23:37

Ej chłopaki dajcie spokuj. Możecie pokazać na co was stać w temacie DWUSTRONNA PŁYTKA CD. Tam przynajmiej jest weselej. Pokażcie swoje "JA" bo przeklinać umie każdy a napisać coś śmiesznego to już "wyższa szkoła jazdy". Amen

gAzZzZoR 19.08.2001 10:56

Cytat:

Adam Bell (18-08-2001 15:19):
Cytat:

Cytat:

Chłopaczku, nie przeginaj - To raz -
Dwa - Nie jesteś wśród swoich funfli brudasie, więc bądź łaskaw zmienić słownictwo.
Trzy - Tacy ludzie jak ty mnie po prostu męczą, podobnie jak ich głupowate posty, dlatego nie będę bawił się z tobą w przepychanki słowne - dla ciebie odpowiedź standaryzowana:

Przeinstaluj sobie ASPI w głowie - powinno pomóc.
Po pierwsze:
Zgadzam sie z Mickeyem, ze kontrukcje zdan jakie piszemy (ja sam i Wy) typu Zgadzam sie, popieram to bzdurne rzeczy, chyba ze poprzemy je jakimis argumentami.

Po drugie:
Nie chce nikogo absolutnie obrazac, ale starania o to by forum bylo bardziej czytelne byly i bede - z tym ze zawsze sa nieskuteczne chocby nie wiem jak post przyciagal uwage (czytaj za tydzien bedzie to samo co bylo przed)

Po trzecie:
Teraz widze jakim bylem palantem jak sie kiedys jak Wy na forum klocilem...( :) )
Ale to chyba normalne, bo chyba kazdy z kazdym sie juz tu choc raz pogryzl, ale nie martwcie sie klocicie sie o taka bzdure ( ja sie klocilem o jeszcze wieksze bzdury) ze przejdzie wam za niedlugo kiedy sie Wam argumenty skoncza

Pozdro. GAzor

P.S. I wydaje mi sie ze stawanie po czyjejs stronie (jest za nazirem bla bal bla) jest glupota, to jeszcze pardziej pogorszy atmosfere. Swoje typy najlepej zachowac dla siebie...

Nazir 19.08.2001 15:38

Cytat:

gazzzzor (19-08-2001 10:56):
Po trzecie:
Teraz widze jakim bylem palantem jak sie kiedys jak Wy na forum klocilem...( :) )
Ale to chyba normalne, bo chyba kazdy z kazdym sie juz tu choc raz pogryzl, ale nie martwcie sie klocicie sie o taka bzdure ( ja sie klocilem o jeszcze wieksze bzdury) ze przejdzie wam za niedlugo kiedy sie Wam argumenty skoncza

Pozdro. GAzor
Aż miło słyszeć ze wy tez kiedyś tak zaczynaliście - to trochę dodaje sił i ostudza - mam nadzieję ze jest to moja ostatnia kłótnia z kimkolwiek - przecież jest to jak by nie patrzył forum "CDR" a nie "bij zabij" :-))

Nikita_Bennet 01.01.2002 18:59

Cytat:

1. "Mam prośbę......"
2. "Problem z ...."
3. "Pomocy"
4. "Czy ktoś nie wie "

Ręce opadają.

pzdrwm

przegladalem se starsze posty i znalazlem jeden fajny - przynajmiej pierwszy

popieram te slowa

zbyszek 01.01.2002 19:42

bardzo pouczajaca dyskusja!!!
pomusl dobry ale czytenicy zawiedli
ps witam ponownie po dlugiej przerwie

zolw_ 02.01.2002 07:20

Witam
Słusznie. Sam odczuwam niechęć przed czytaniem wiadomości,
które nie wiadomo czego dotyczą.
Pozdrawiam
Zolw_

alf 02.01.2002 10:24

POPIERAM !!!!!!
POZDRÓWKA !

Guail_FH 02.01.2002 15:50

Popieram zgadzam sie i jestem za ale po co ta wojna ? to ma pomagac ludziom a nie jechac sobie po nich prawda?

Weron 02.01.2002 16:32

Cytat:

1. "Mam prośbę......"
2. "Problem z ...."
3. "Pomocy"
4. "Czy ktoś nie wie "

Ręce opadają.
Ale piszac tak mozna szybciej dostac odpowiedz na swoj post niz walnac jakims konkretem(wiem z wlasnego doswadczenia)
Chociaz zgadzam sie ,ze nalezaloby pisac konkretem[co staram sie zawsze robic i robie(mam nadzieje)]
A z drugiej strony Adam Bell mial racje po Nazir swoim tytulem zaprzeczyl sam sobie.
Hehe.;D

michu84 02.01.2002 20:27

Starczy tego wzajemnego popierania się!
Niech każdy odpowiada za siebie i nie będzie już problemów ze zrozumieniem intencji zawartych w tematach na forum.
Tą dyskusję można uznać za zamkniętą.

Macio.Men 03.01.2002 17:39

spoko, popieram

Zetoxa 03.01.2002 17:50

a ja popieram siebie moją teściową !!!???

Majonez 04.01.2002 01:31

:) Chlopaki i ewentualnie dziewczyny :) na twarzach kurde w Polsce zima jak na Alasce - w koncu mamy czegos wiecej od Amerykanow - sniegu na drogach heheheh
Pozdrawiam wszystkich
Co do tej dyskusji no coz nie wypowiem sie lepiej :)
No i tak w ogole to szczescliwego Nowego Roku
:) :) :)

obar 04.01.2002 11:30

temat , czy tez nazwa topicu jest jak reklama - im bardziej chwytliwa tym wiecej ludu zagladnie...mnie osobiscie przeszkadza to srednio, jedak ze wzgledu na modemowcow - bo i tacy sie tu zjawiaja -pozdrawiam- faktycznie konkret powinien byc zawarty...

to tyle z mojej strony...i nie kloccie sie wiecej, zostawcie to.....mnie :)

pozdro 6

Hawk 04.01.2002 11:50

Popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

gAzZzZoR 05.01.2002 03:18

Cytat:

obar (04-01-2002 11:30):
temat , czy tez nazwa topicu jest jak reklama - im bardziej chwytliwa tym wiecej ludu zagladnie...mnie osobiscie przeszkadza to srednio, jedak ze wzgledu na modemowcow - bo i tacy sie tu zjawiaja -pozdrawiam- faktycznie konkret powinien byc zawarty...

pozdro 6
Mi to w sumie juz nie przeszkadza odkad zaczalem czytac takie posty ...

I dzieki za podrowionka obarek (jestem modemowcem)

Pozdro. for all. gaz

obar 05.01.2002 10:46

Cytat:

gAzZzZoR (05-01-2002 03:18):
Cytat:

pozdro 6
Mi to w sumie juz nie przeszkadza odkad zaczalem czytac takie posty ...

I dzieki za podrowionka obarek (jestem modemowcem)

Pozdro. for all. gaz
6
gAzZzZoR, Ty na modemie i tyle postów nasadziłeś ??? - prosze Państwa o to przykład wytrwałości, zawziętości i poświęcenie - gAzZzZoR umiłowal to forum - Ty moderatorem forum powinieś zostać za to :) - a może już jesteś ?
popieram i podziwiam gratulując jednocześnie...

pozdro 6

Weron 05.01.2002 11:56

I znowu przyklad z zycia wziety.
Mam problem z filmem divx.
Pisze konkretnie na forum o divx o co mi chodzi i co...
...i kupa nikt ci nie odpowie.
Ogladalo ten post z 10 osob.
A tam gdzie jest pomocy, wielki problem do tego z dziesiec wykrzyknikow, z piec znakow zapytania, siedemnascie kropek itp.
To pelno odpowiedzi.
I jak tu pisac konkrety?!

obar 05.01.2002 12:06

Cytat:

Weron (05-01-2002 11:56):
I znowu przyklad z zycia wziety.
Mam problem z filmem divx.
Pisze konkretnie na forum o divx o co mi chodzi i co...
...i kupa nikt ci nie odpowie.
Ogladalo ten post z 10 osob.
A tam gdzie jest pomocy, wielki problem do tego z dziesiec wykrzyknikow, z piec znakow zapytania, siedemnascie kropek itp.
To pelno odpowiedzi.
I jak tu pisac konkrety?!
Weron ... nie denerwój sie !
ale nie uważasz ze może akurat z tych 10 osób nikt nie może Ci pomóc tu nie siedząalfy & omegi które potrafią rozwiązać każdy problem .. jeden problem jest łatwiejszy drugi trydniejszy i wcale sie nie dziwię że niektóre posty zostają bez odpoiwedzi nie z powodu że nikt nie chce Ci odpowiedzieć bo Cie nie lubi ale po prostu nie wie jak Ci pomóc lub taki post już wcześniej był i odpowiedz została udzielona na podobny problem więc po co sie powtarzać , sam jak widze post który zawiera problem już wałkowany niejeden raz, to go omijam z daleka bo uważam że gościowi sie nie chce nawet połazić po forum ... a jak nie było takiego problemu no cóź trzeba czekać i liczyć że ktoś coś zaradzi a nie denerwować się( a w międzyczasie kombinowaćna swoją rękę)

pozdro 6

gAzZzZoR 05.01.2002 16:28

Cytat:

6
gAzZzZoR, Ty na modemie i tyle postów nasadziłeś ??? - prosze Państwa o to przykład wytrwałości, zawziętości i poświęcenie - gAzZzZoR umiłowal to forum - Ty moderatorem forum powinieś zostać za to :) - a może już jesteś ?
popieram i podziwiam gratulując jednocześnie...

pozdro 6[/quote]

Witam

No, fakt, ze czasami rachunki przychodza spore, no coz, ale czego sie nie robi dla dobra ludzkosci :-)
Znowu z innej strony to jest poprostu moje hobby i robie to z przyjemnoscia (ale szukam sponsora :-)

I dzieki za slowa otuchy :-)

A co do postu, ja juz rowniez nie czytam postow typu: Dlaczego mi nie dziala ?, Jak wlaczyc DMA, Co to jest Dma, ktora nagrywarke wybrac, kopiowanie safediska2, dlaczego nie kopiuje, a czemu nero a nie winoncd, i tak mozna jeszcze wymieniac sporo....
W wiekszosci, posty te maja kilka-kilkanascie kopii (powtarzaja sie tematy, i prawdopodobnie dlatego, ze komus sie nie chce kliknac pare razy i zerknac co bylo niedawno ...)

Pozdro. gaz

palacz 20.01.2002 10:45

Do WSZYSTKICH na forum - WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam pytanie a co to ASPI !

niceboy 20.01.2002 12:06

popieram ideę jednoznacznych i konkretnie sprecyzowanych tematów.... a w imieniu mniej wytrwałych modemowców proponowałbym jej rozszerzenie także na takowe odpowiedzi - bez dodatkowych emocjonalnych dygresji :)
Za swoje dotychczasowe przydługawe wywody sorry (o ile takowe były) :)
Mea culpa...
Pozdrawiam

Konrad 20.01.2002 16:09

dziecinnada
zeby tylko takie problemy miec w zyciu

MaciejT 21.01.2002 15:06

Cytat:

Konrad (20-01-2002 16:09):
dziecinnada
Jest modem, jest problem. Jest stałe łącze i czas, nie ma problemu.

Father Michael 21.01.2002 17:55

I am agree!

mixer_ 21.01.2002 19:00

Cytat:

Konrad (20-01-2002 16:09):
dziecinnada
Konrad chyba nigdy nie mial modemu, wiec nie wie co to za "problem globalny".

Weron 21.01.2002 19:45

Tak jest sam mam ten problem jadac na modemie i patrzac co chwile na licznik polaczen, czy nie przekraczam czasem okreslonego limitu.

osiol 31.01.2002 08:31

Bleeee...
Ja nie jestem dlugo na forum, miliona postów nie wysłałem, ale jedno wiem: ludzie chcą się czegoś tu dowiedzieć, tak samo jest to otwarte dla tych którzy jednego posta wysłali i tych którzy są tu od zawsze.
Po co się czepiać tytułów kogoś kto się nie zna?
Czy robi to specjalnie, aby Cię Nazirku zdenerwować?
Wyluzuj się i tyle!
Robienie wielkiej sprawy z niczego jest głupie.
To nie jest tylko Twoje forum, więc każdy mówi to co uważa i w sposób jaki chce. Jak nie chcesz to nie czytaj.
Proste!
Pozdrowionka

bennyone 31.01.2002 11:56

ale ten ktos co si nie zna chyba wie z czym ma problem co ??? a nie pisze ja ostatni fajfus moze chyba napisac
PROBLEM z
a nie help!!!!
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
itp
co to autyzm jakis czy cos /

osiol 31.01.2002 13:08

No dobra - a czy ktos kto pierwszy raz pisze na forum nie moze napisac jak fajfus?
Nie róbcie z igły wideł!
Jak nie masz czasu to nie cztaj i problem z głowy.
Dajcie ludziom żyć - to nie sprawa życia a śmierci. Nikt nikogo w ten sposób nie krzywdzi, a niektórzy się tak podniecają jak by im pistolet do łba przykładano...
"..nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje! Ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością!"

Sanctrum 31.01.2002 14:49

Może trzeba trochę przeorganizować forum, żeby na stonie głównej WIELKIMI WOŁAMI napisać:
1. ZANIM ZADASZ PYTANIE TO SPRAWDŹ W WYSZUKIWARCE CZY JUŻ KTOŚ NIE PORUSZYŁ TEGO PROBLEMU! (i tu link do wyszukiwarki)
2. W TEMACIE PYTANIA PISZ KONKRETNIE O CO CHODZI, A NIE "MAM WIELKI PROBLEM..." ALBO "HELP!!!"
3. SZANUJ INNYCH (ICH CZAS I PIENIĄDZE).

Johnu 02.02.2002 00:32

Dzis pierwszy raz przyszedlem na te forum i od razu napisalem jaki mnie trapi problem. Nie wiedzialem jednak ze moga byc te same problemy wczesniej i ich nie poszukalem dopiero po napisaniu mojego pytania troszke soobie tu pochodzilem i znalazlem wszystko co mnie trapilo.

Zgadzam się jednak z tym żeby pisać konkretniej w temacie o co chodzi. Wszytskim to niewatpliwie ułatwi życie. Ale zrobicie to co uwazacie za sluszne

Pozdrawiam wszystkich

Nikita_Bennet 02.02.2002 22:49

ale sie tamacik kreci.......

............jak zajaczki z bateriami duracela

sorki to all ale musialem to napisac

czuchraj 03.02.2002 09:46

Macie ludzie problem , ale jak sama nazwa FORUM jest
od tego by je wspólnie rozwiązywać .Jeszcze rok temu sam napisałem chyba dwukrotnie wiadomość z prośbą o udzielenie wskazówek odnosnie wypalania płyt ich crackowania itp. I wiecie co ? Nie otrzymałem żadnej !!!
Doszedłem do wniosku że sam pobawię się sprzętem i
oprogramowaniem . W tej chwili mogę skromnie przyznać
że to Ja mogę udzielić wszelkich wskazówek odnośnie
hardwaru i softwaru .Ale nie oto Mi chodzi . Stwierdzam
po ponad roku czasu , że nic się nie zmieniło , nic konkretnego , kilku gości którzy trochę liznęli wiadomości
udało się trochę wypalić sztuk z " safedisk v2 " już scrackowanych i uważają się za specjalistów którzy bawią
się w przepychanki słowne nabijając się z tych którzy dopiero zaczynają .
Z poważaniem - nie ubliżając prawdziwym fachowcom !!!

osiol 04.02.2002 11:48

Dokładnie tak jest jak mówisz, czohraj!
Żałosne gadanie, kolesie wszystkie rozumy zjedli.
Bleee...

photonix 06.02.2002 03:32

jednym slowem popieram!!! Pana Nazira!!!

zach23 28.02.2002 09:11

Czytam posty i czytam ... i juz mnie qrwica bierze: tytuly to samo "pomocy" "help" i "nie dziala" - az sie czytac nie chce!!!

Zastanowcie sie (raczej ci nowi niz premiumy ;D ) najpierw nad tytulem, zeby ten kto kojarzy o co moze chodzic mogl od razu cos odpisac, a nie z niechcecia ominac post i w ogole go nie otworzyc.

-== !!! MYSLEC !!! ==-

[1] ... przy okazji post wywedruje na gore i moze go przeczytaja zanim napisza "!!!POMOCY!!!" ... [/1]

JaHo 28.02.2002 10:30

Cytat:

czuchraj (03-02-2002 09:46):
Macie ludzie problem , ale jak sama nazwa FORUM jest
od tego by je wspólnie rozwiązywać .Jeszcze rok temu sam napisałem chyba dwukrotnie wiadomość z prośbą o udzielenie wskazówek odnosnie wypalania płyt ich crackowania itp. I wiecie co ? Nie otrzymałem żadnej !!!
Doszedłem do wniosku że sam pobawię się sprzętem i
oprogramowaniem . W tej chwili mogę skromnie przyznać
że to Ja mogę udzielić wszelkich wskazówek odnośnie
hardwaru i softwaru .Ale nie oto Mi chodzi . Stwierdzam
po ponad roku czasu , że nic się nie zmieniło , nic konkretnego , kilku gości którzy trochę liznęli wiadomości
udało się trochę wypalić sztuk z " safedisk v2 " już scrackowanych i uważają się za specjalistów którzy bawią
się w przepychanki słowne nabijając się z tych którzy dopiero zaczynają .
Z poważaniem - nie ubliżając prawdziwym fachowcom !!!
----------------------------------------------------------------------------
Popieram. Zarejestrowałem się na tym forum, bo liczyłem na wspólne rozwiązywanie problemów. Na co kolega Nazir liczył? Że będą pisać ludzie, którzy żadnych problemów nie mają? To co nad moim postem to tylko szczeniackie wyzwiska, przepychanka i bicie piany.
Są na tym Form ludzie którzy potrafią pomóc innym. Nie odsyłają pytających n-tych postów wcześniej, albo nie jęczą że o tym na Forum mówiono już o tym tysiąc razy. Oni nie znaleźli się tu przypadkiem, żeby dokopać słabszym, tylko po to aby POMAGAĆ innym. Ja wypełniając formularz rejestracyjny miałem świadomoś, że jeśli znam odpowiedź na pytanie, to powinienem na nie odpowiedzieć nie patrząc na to czy ktoś ma 15 czy 30 lat. Ta idea powinna przyświecać wszystkim. Tymczasem najwięcej zażartej dyskusji jest własnie w temacie w jakim w tej chwili siedzimy i wątpię aby ktokolwiek po tej wymianie ognia był szczęśliwy. Pozdrawiam

Jeremi 28.02.2002 10:49

Witam all na forum ....

Pomijajac juz powyzsze wypowiedzi a wracajac do pierwszej wypowiedzi Nazira.. Masz racje ze to w pewnym sensie jest przegiecie jesli musimy czytac takie posty.... ale odpowiadajac bilblijnie widzisz u kumpla drzazge w oku a w swojej belki juz nie? Trzeba czasami zrozumiec mlodego spanikowanego czlowieka ktory laczac sie przez modem nie za bardzo sie zastanawia gdzie taki post zamiescic...ma problem i stara sie go rozwiazac liczac na jakakolwiek pomoc i zerkajac na licznik ktory na tpsie kreci sie oblednie:),.. Bardziej od takich postow wkurza mnie reakcja ludzi ktorzy doslownie ziona nienawiscia za to ze koles zamiescil taki a nie inny post... Ludzie!!! Please ...Tolerancji wiecej - nie chcesz nie czytaj a jak juz sobie poczytales i sie w****i!@## to zrob sobie 100 pompek i przechodzi jak reka odjal - sprawdzone z autopsji...

Dla wszystkich na forum pozdrowki i prosba - dajmy spokoj temu

Przemo1980 28.02.2002 13:34

Masz racje.

zach23 28.02.2002 20:42

Zaraz zaraz ... moze nie do konca jasno sie wyrazilem, albo mialem wtedy naprawde zly humor...

... ale chodzilo mi o to, zeby kazdy kto pisze posta z prosba o pomoc, bo przeciez takie sa tutaj w 99%, pomyslal troche nad sprecyzowaniem tematu

Moze na stronie logowania sie na forum powinna gdzies widniec wielka informacja z prosba o konkrety przy formulowaniu tematu i pisaniu samej tresci typu "Aby latwiej uzyskac pomoc Twoj post powinien zawierac .... "

pozdro

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:19.