![]() |
Panowie...
na priv, a nie smiecic na forum. Bylo powiedziane, zeby pisac do kolegi lopusa na PW! |
Wrzućcie i dla mnie :)
yamo@wp.pl |
wrzućcie mi też, pleaseee :P
|
poprosze na PW
|
ed2k://|file|Powiekszanie_penisa_Martinez.(osloskop.net). zip|725405|EF5562C5913D6C8186F5970B8389ECF4|/
|
Cytat:
|
kazdy sciaga dla kolegi, albo z ciekawosc... a potem... 30 min z zycia wyjete na traning :D ;)
tylko sie nie dajcie nakryc :P |
Ja też bym chętnie zobaczył dlaczego powróciła cenzura ;)
|
No to ja też poproszę na pw, nie dla kolegi, tylko z ciekawości.
|
fakltycznie, glupato ludzka nie zna granic, jak dla mnie to artykul "co robic i w jaki sposob masturbowac sie, zeby masturbowac sie"
(glupi tytul zamierzony) no to powodzenia zycze waszym kolegom! |
ja też poproszę, dla kolegi oczywiście :D
adres w podpisie |
tak tak, koniecznie na priva... tez dla kolegi potrzebuje sciagnac...
|
stosowne linki sa na osloskopie, stamtad tez to sciagnolem (plik niwatpliwie nomiowany do nawiekszej ilosci pobran w historii ww portaliku :D )
w skrocie - bzdury |
tez z checia zobaczyl co bylo tam...
poprosze na meila edek@onet.pl wdzieczny bede :) a kto powiedzial ze dlugosci sie liczy? pierwsze slysze! jakosc jakosc, jakosc panowie! |
Lopus jakbys mógł to prześlij linka na priva :) albo ktoś inny :)
|
Cytat:
To tyle... |
każda laska... :P
|
dyskusja ok, czemu nie :)
ale zamieszczenie tego co zostalo zamieszczone na forum :blee: (uzasadnienie w pierwszym moim poscie ;) ) wiec poprosilem zeby w ramach pw sobie to rozpowszechniac, tak tez da sie potem prowadzic dyskusje a teraz.... kto powiedzial, ze liczy sie dlugosc ;p :D |
Teraz lopus Cię rozumiem ;) A tego PDF'a nie czytałem - a w sasadzie przyczytałem tylko stronę tytułową - wywaliłem zaraz po tym jak zobaczyem GIF'y...
|
Cytat:
W dzisiejszej dobie macho,feromonów ,viagry i tego typu komponentów ludzie łapią sie wszystkiego,ja tylko chciałem dac przykład BZDURY. Chciałbys dostac taką porade za 50 zł? Wierze ,ze nie potrzebujesz tego typu rzeczy i natychmiast wywaliłes z dysku-bardzo zdrowy odruch!!! Liczy sie dyskusja... |
bardzo prosze na maila albo na priv przeslac mi to co tutaj było a usunął mój kolega Jankes :)
Ocenimy czy rzecz nie mogła mieć miejsca na naszym forum, mimo, że każdy ruch Jankesa traktuje bardzo poważnie i go nie podważam, jestem ciekawy hehe pzdr |
o ile gify byly raczej niebardzo, to nic zlego w tym pdf nie widzialem.
lopus napisalem sam, ze siagnol z netu... Jedyne co, to lamanie prawa autorskiego - ktos jednak napisal ta bzdure i na pierwszej stronie zabranie sie kopiowac, publikowac itd ;) |
Ja jeszcze zdążyłem ściągnąc te załacznik zanim Jankes "wyczyścił" (po ściągnieciu sam usunąłem) - i dobrze zrobił :spoko:
Co Cie lopus wzięło na taki topik ??? :ysz: ... no comment :ysz:: |
Cytat:
Ale moim skromnym zdaniem tam nie ma ani jednego obrazliwego słowa,wiecej chyba uczą teraz na biologii... |
:ysz:
|
zalaczniki pozwolilem sobie usunac, wiadomo... nie tylko pelnoletnich uzytkownikow tu mamy
jesli ktos chce to ogladac to na pw sie dogadywac |
ja sciagne, ale "dla kolegi" ;)
:D |
"Prace ręczne"
|
Adult Only!!!
W przypływie dobrego humoru chciałem Wam zaoszczedzic gotówki i ciekawosci.
CAŁKOWICIE GRATIS!!!----Niektórzy sie na to załapują na Allegro,a ja stary swintuch z ciekawosci sciągnąłem z sieci.NO COMMENT!!! Pierwszy plik to teoria,w drugim poscie bedą ćwiczenia poglądowe. Jesli nie trafiłem na poczucie humoru u Moderatorów to trudno...niech wywalą,ale ja to daje dla przestrogi-na jakie pierdoły ludzie dawają sie naciągać... Były juz tutaj różne tematy-podyskutujmy o tym. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02. |