Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Widzialem wczoraj film ... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/widzialem-wczoraj-film-35218/)

frog 29.05.2004 16:02

No mogli by zrobic to bardziej na bardziej film grozy z fajnym klimatem a nie efekciarski. No ale i takie czasami fajnie obejrzec ;) A co takich filmikow groznych to Wrong Turn byl super :) ciekawe czy zrobia druga czesc :>

Meth 29.05.2004 15:54

ta co do tego co jest fajne w van helsingu to si z toba zgodze cycki i z dwie sceny ale jako calosc hm moze to film dla nastolatkow , ale i tak przecietny....

frog 29.05.2004 15:12

Ja tam wybralem Van Helsinga i byl spox. Fajne zriobiona walka Drakuli z Wilkolakiem no i te sliczne panie wampirzyce :> I jedna pogromczyni :>

Maciej 29.05.2004 09:32

zdania są podzielone ...najlepiej samemu się wybrać i samemu ocenić .
Ja wybieram się w niedziele ...:)

andrzejj9 29.05.2004 08:21

Cytat:

Napisany przez remix
Witam!

no widzisz... Polska to nie tylko Warsiawa (specjalnie pisze Warsiawa)...
a we Wrocławiu w czwartek 27 seanse byly od rana... wiec jednak 27 byla premiera.

a teraz moje wrazenia...
nie ma co tego filmu ogladac na kompie - to jest dla mnie jasne...
film mi sie bardzo podobal i uwazam go za dobry w skali 10 punktowej otrzymuje 7,5 :)
efekty sa zrobione bardzo fajnie, fabula tez jest dynamiczna i jasna, film jest momentami bardzo humorystyczny, a momentami bardzo tragiczny... ogolnie warto ogladnac

teraz czekam na "Krola Artura", "Swit zywych trupow" i "Czlowiek w ogniu"

Czyli co, można obejrzeć? Może się w takim razie wybiore, jak skończe wszystkie projekty i będę mógł trochę odetchnąć. Jeszcze tylko musze się zdecydować, czy The Day After Tomorro, czy Troja.

Remix 29.05.2004 00:24

Witam!

no widzisz... Polska to nie tylko Warsiawa (specjalnie pisze Warsiawa)...
a we Wrocławiu w czwartek 27 seanse byly od rana... wiec jednak 27 byla premiera.

a teraz moje wrazenia...
nie ma co tego filmu ogladac na kompie - to jest dla mnie jasne...
film mi sie bardzo podobal i uwazam go za dobry w skali 10 punktowej otrzymuje 7,5 :)
efekty sa zrobione bardzo fajnie, fabula tez jest dynamiczna i jasna, film jest momentami bardzo humorystyczny, a momentami bardzo tragiczny... ogolnie warto ogladnac

teraz czekam na "Krola Artura", "Swit zywych trupow" i "Czlowiek w ogniu"

AleX69 28.05.2004 09:55

sorry, ale nie mam pojecia co sie dzieje w innych miastach ... z tego co wiem dystrybutor CinePix.com.pl (dawna Syrena) nie przewidywal >czwartkowych< premier ... prawdopodobnie zostaly przeprowadzone idywidualnie przez kina w waszych miastach ... a pokazy typu 27.05 o 24:00 to juz niestety 28.05

amerykanska premiera (ta dla VIP'of) miala miejsce tego samego dnia co w polsce - oczywiscie kilka godzin pozniej 8)

Remix 27.05.2004 23:40

Cytat:

Napisany przez AleX69
pokaz dla dziennikarzy byl 24.05 o 12.00 ...
a premiera dla frajerskich VIP'of 25.05 o 20.30 ... we wszystkich kinach od piatku 28.05 ... w czwartek nic nie ma :zeby:

Witam!

We Wroclawiu premiera 27 (czwartek) tzn juz dzis mozna isc na to do kina :) takze nie wiem skad masz takie info, ze 27 nic nie ma...

andrzejj9 27.05.2004 22:06

Cytat:

Napisany przez AleX69
wczoraj byla premiera w warszawskim kinie ... jedyny fajny bajer oprawa/atmosfera w kinie ... wchodza wszysko ladnie, hostesy, drinki tralalala normalne kino ... a po projekcji wychodze z sali a tu BIALO!!
kupe dymu wszedzie snieg ... odmrozone hostessy ( :zeby: ), barierki, ogolna rozpierducha ... film tak jak powiedzialem sux'er :blee:

Super :spoko: Swietnie do wymyslili :) Chcialbym zobaczyc miny osob wychodzacych z seansu ;)

AleX69 27.05.2004 18:13

Cytat:

Napisany przez shuma02
ohh... dla kogo Alex69 piszesz ?? to znaczy, chodzi o to dziennikarstwo...

ja bylem ze smierdzacymi vip'ami ... 8)
z dzienikarstwem nic nie mam do czynienia

shuma02 27.05.2004 18:00

ohh... dla kogo Alex69 piszesz ?? to znaczy, chodzi o to dziennikarstwo...

Ormianin 27.05.2004 11:16

Cytat:

Napisany przez AleX69
a premiera dla frajerskich VIP'of 25.05 o 20.30 ... we wszystkich kinach od piatku 28.05 ... w czwartek nic nie ma :zeby:

http://www.heliosnet.pl/promocje.php...enia&m=wroclaw
Przedpremierowy pokaz filmu w Heliosie

POJUTRZE

w nocy z 26 na 27 maja 2004 godz. 00.01 (z środy na czwartek) oraz
27 maja 2004 godz. 18.00, 21.00 i 00.01 (z czwartku na piątek)

we Wroclawiu spokojnie na ten film mozna dzis pojsc...

AleX69 27.05.2004 10:59

Cytat:

Napisany przez remix
... powiedz mi Alex69 jak mogles byc na premierze, skoro jest zapowiedziana na 27 (czwartek) czy to byl jakis pokaz przedpremirowy?

smolik 27.05.2004 10:40

A ja codziennie sobie obiecuje że na film "The day after tomorrow" - "Pojutrze" pójdę pojutrze... ^_^ ^_^ ^_^

Mily_ 27.05.2004 06:58

Cytat:

Napisany przez remix
"The day after tommorwo" czyli Pojutrze - to mam juz bilety na piatek :)

No to remix zdja relacje jak obejrzysz bo mam zamiar iść :chytry:

Remix 27.05.2004 00:23

Witam!

na Troi bylem i mie sie bardzo podobalo :)

a co do "The day after tommorwo" czyli Pojutrze - to mam juz bilety na piatek :)
powiedz mi Alex69 jak mogles byc na premierze, skoro jest zapowiedziana na 27 (czwartek) czy to byl jakis pokaz przedpremirowy?

mr_spock 26.05.2004 23:37

Cytat:

Napisany przez shuma02
najbardziej bawi mnie fakt ze pomimo wszystkich donosow ze cos takiego nie ma szans sie zdarzyc, to Bush zakazal NASA robic jakich kolwiek wywiadow na temat tego filmu...

Czasami wyglada to tak, jak by gral w monopoly - z lekkoscia wydaje pieniazki "papierki".
Ciekawe, czy jak ktos zrobi film o tym, jak polska podbija caly swiat, to czy spusci na nas bombe :D

AleX69 26.05.2004 23:05

Jabba the Hutt@ ... Star Wars, Władca Pierścieni,Stara Baśń,Troja co ty porownujesz ... bo ni zabardzo rozumiem ... do 'tlustych' produkcji porownujesz film gdzie makaronem sypia??!! zenada :ysz:

Jabba the Hutt 26.05.2004 11:58

Ana Troi już byliście ? Ja byłem i podobało mi się. Do kina chodze tylko na takie giganty (Star Wars, Władca Pierścieni,Stara Baśń,Troja). Resztę wolę oglądać w domu na divx i DVD.

Film był niezły, dobre sceny walk, akcja wartka i prawie bez dłużyzn. Dobrze grali Eric Bana (Hektor) i Brad Pitt (Achilles), słabiej Orlando Bloom (Parys-Legolas) A przed filmem był zwiastun kolejnego giganta na czerwiec - King Arthur (Król Artur). Wersja tym razem taka "rzymska"... też trza obaczyć.

Pozdrawiam

Jabba

AleX69 26.05.2004 09:07

wczoraj byla premiera w warszawskim kinie ... jedyny fajny bajer oprawa/atmosfera w kinie ... wchodza wszysko ladnie, hostesy, drinki tralalala normalne kino ... a po projekcji wychodze z sali a tu BIALO!!
kupe dymu wszedzie snieg ... odmrozone hostessy ( :zeby: ), barierki, ogolna rozpierducha ... film tak jak powiedzialem sux'er :blee:

MacGyver 26.05.2004 08:58

Oglądałem trailery do w/w filmu i zapowiada się ciekawie ... no ale jak to trailery - pokazują najlepsze fragmenty z filmu ... ale i tak go obejże ale w domciu :)
remix jak wrócisz w piątek z kina to napisz jak wrażenia po filmie...

shuma02 26.05.2004 05:20

najbardziej bawi mnie fakt ze pomimo wszystkich donosow ze cos takiego nie ma szans sie zdarzyc, to Bush zakazal NASA robic jakich kolwiek wywiadow na temat tego filmu...

Remix 26.05.2004 02:15

Witam!

watpie...
ide do kina w piatek i zobacze...
ps. takich filmow nie oglada sie w domu, chyba, ze masz kino domowe

AleX69 26.05.2004 02:02

Widzialem wczoraj film ...

... czyli "The Day After Tomorrow" <- 'pojutrze' ... ogolnie sralnik szkoda kasy ... ID4 to pewnego rodzaju klasyk tegio rzysera - z dobra obsada ... ten to poprostu tgz TooMuchAmerica nic nie wnosi po za niesmakiem ... nawet efekty/kataklizm nie uratuja tego filmu ... KIIIILLLLLLAAAAAAA (L czytaj jako Ł)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54.