![]() |
Jaką oryginalną (legalną) płytę ostatnio kupiłeś ?
Ja kupiłem O.S.T.R . "Jazz w wolnych chwilach" i uważam że jest warta wydanych pieniędzy .
|
tak Jaaazz jest warty :) tym bardziej ze 2XCD
Ja? Jeśli chodzi o komputerowe rzeczy to Traffic Giant Gold PL z 2 lata temu :) tak to juz nie gram, a z muzy stara plyte ale kupilem ja nie tak dawno bo jest moja ulubiona z tego typu gatunku muzy i tego zespolu Varius Manx - Elf :) w Empiku :) |
Games:
PainKiller DVD: Matrix Revolutions Music: Nine Inch Nails "And All That Could Have Been" |
Ostatnio to w 2000r. Baldur's Gate (to byl moj drugi oryginal, pierwszy to byl Ultimate Race Pro)
jesli chodzi o audio to oryginalow nie mam |
:haha: 3 lata temu Freespace 2 PL za 69 zl i gram w nią nadal ;) :spoko:
|
płyta muzyczna ...Roger Waters "Amused to Death"
|
Kupiłem miesiąc temu płyte dvd Resident Evil, 30 zł
|
z gierek to: painkiller i unreal tournament 2004 dvd; pierwszy raz w życiu wydałem więcej niż 30 zł na oryginał - ale warto było...
z muzy: tr3s lunas mike oldfield'a z 2002 roku (kupuję wyłącznie jego płyty). |
Gry: The Sims, 3 lata temu
Filmy: Bad Boys II DVD US Edition Muza: nie pamiętam kiedy kupiłem ostatnio... :fiu: |
Muza: Camel - A Nood and a Wink
Gra: Painkiller, Unreal Tournamment 2004, Colin McRae Rally 4 |
Cytat:
|
Ja kupilem ostatnio UT 2003, jakies pol roku temu, albo lepiej ;)
I nie tak dawno... WinXP Pro PL :). W sumie to bardziej ojciec kupil niz ja ;). |
Muza: Brygada Kryzyz - Cosmopolis z 3/4 mies. temu
Do kompa; gra: Jack Orlando - 7 lat temu :) DVD: od czasu do czasu kupuje jakis film, w odstepach 3 mies ok. Ostatnio: Samotni |
3 dni temu kupiłem sobie gre: URU : Ages Beyound Myst (PL)
a dawniej jeszcze 2 inne: Myst III Exile (PL) i Myst Riven. I to na tyle oryginałów ;) |
Muza: "Zero 7 - Simple things(2xcd)"
"Amorphous Androgynous - Tales Of Ephidryna" "King Crimson - In The Court of The Crimson King" DVD: "Microcosmos"(z przeceny:)) |
Cytat:
|
... nie kupiłem, tylko dostałem w nagrodę od M$ śliczny, błyszczący, w pudełeczku, windows 2003 server standard edition pl 8)
|
Cytat:
|
Ił 2 Sturmovik- Forgotten battles.
Pozdro |
... a podlizałem się ostro, czyli ułożyłem hasełko reklamowe, które wygrało w konkursie, ale jeszcze go M$ nie prezentował, grunt, że nagroda wypłacona :kasa: :taktak:
|
no to ostatnio zrobilem spis DVD i wyszlo ... na 288 filmof 188 to oryginaly 8)
|
Ostatnio legalnie kupione przeze mnie płytki to oryginalne Verbatimy.
Wcześniej - a7n8x deluxe ;) |
Cytat:
|
Ostatnio to psy2 ale nie wiem czy to mozna liczyc bo byly dolaczone do claudi, a wczesniej to kasety manetofonowe ale to chyba inna kategoria.
rotfl |
Przed chwilą kupiłem w MM film dvd Stalingrad, wkładam do odtwarzacza i widzę że jakość filmu jest taka jak na vcd, k.u.r.w.a co oni tam sprzedają:klnie:.Jakieś przegrywajki z vcd czy jak:klnie:? Fakt że płyta kosztowała 25 zeta ale no ku... jak tak można:sciana:.
Oprócz tego obraz jest przesunięty o jakieś 3-4cm w lewo.Szok |
Ja w zyciu kupilem TYLKO dwie oryginalne plytki CD (obciach ;/):
DVD Budka Suflera - koncert i jakies 3 lata temu - Devil Inside (czy cos takiego) - taka gierka - z gazety extra gry chyba :D :D :D pozdro ;) |
muza - Bjork "Greatest hits" i TOOL "Lateralus"
film - "Requiem for a dream" i Matrix "Rewolucje" giera - painkiller pozdr.:) |
Cytat:
1. Chopin preludia opus 28 Tzimon Barto 2. Górecki 3 symfonia wykonanie Katlewicz 3. kwartety beethovena kronos quartet 4. Szostakowicz 5 symfonia Mutti 5. Arvo Part składanka 6. Brahms komplet symfoni dyrygent-Mutti Pozdrawiam:) .ps 24 maja to kupiłem brakowalo mi tej muzyki. |
komp: Battlefield Vietnam
DVD: Przystanek Alaska - Kompletny pierwszy sezon (pamietacie to ?? bomba serial) Annie Hall - z Woody Allen'em, Oscar w 1977 roku. muza: Evanescence - Fallen |
Cytat:
A w sprawie topicu: Muzyka: Sarah Brightman - Harem - absolutna rewelacja! Film: Hero - bardzo dobry Gra: PainKiller - ujdzie ;) |
Cytat:
|
Unreal Tournament 2004 Miodzio
|
Cytat:
|
hehe
gra:devastation (oczywiście że z gazety :D inazcej nie ma) dvd: POSTMAN a to chyba z kompem odrazu :] kupiłem muzyka:nie pamiętam ;] chyba blendersi |
Co do DVD. To nawet nie jest kwestia R2 - to od R1 ewidentnie zazwyczaj różni się dodatkami, zaś co do jakości to jest dyskusja NTSC vs. PAL.
Nie kupujcie tłoczonych przez (nie)TAKT. Mają tragiczną jakość (i to taki badziew zazwyczaj jest dołączany do gazet i sprzedawany w promocji). |
Mój ostatni zakup to gra:"Painkiler" za jedyne 19.90 zeta 8-)
|
Muzyka:
Pink Floyd "Dark Side Of The Moon" wersja Super Audio CD (polecam tą wersję, Maciejowi w szczególności :spoko: ) Hunter "MedeiS" Gry: Red Faction z dwa lata temu albo i więcej, jak wyszła |
Muza: M2 - w bieli i w czerni (jakies 4 lata temu) :banan:
Gry: jesli z gazet sie nie licza, to... :fiu: DVD: oprocz gazet to Matrix Reaktywacja :fala: ale sie emotek obrodzilo :pirat: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:05. |